Η Φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί - ένα Κίνημα Θετικής Παρακίνησης

όραμα

Όραμά μας είναι να βοηθήσουμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν το όραμά τους και να τους εξοπλίσουμε με τα μέσα που απαιτούνται για να το πραγματοποιήσουν. 

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) αποτελείται από ένα σύνολο αρχών, αξιών, γνώσεων που οδηγούν στην εκπλήρωση ενός ανώτερου σκοπού ζωής. Ενός σκοπού που συμπεριλαμβάνει κι άλλους ανθρώπους αλλά είναι μεγαλύτερος από τον κάθε άνθρωπο που τον συνιστά. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης που εμπεριέχει ιδέες και γνώσεις που οδηγούν στην προσωπική ανάπτυξη, την πρόοδο, την αγάπη, την πληρότητα, την αλήθεια. Στην μεγαλύτερη επιτυχία όλων. Την ευτυχία.

Το ΝηΣί συμβολίζει τις αρχές, τις αξίες και τις γνώσεις και ο Άνθρωπος πάνω σε αυτό συμβολίζει όσους ενστερνίζονται, διαδίδουν, συνδημιουργούν την συγκεκριμένη φιλοσοφία και εμπνέουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί, δημιουργός της οποίας είναι ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης, σκοπό έχει να αποτελέσει ένα Κίνημα που θα βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με ό,τι μέσα χρειάζονται για να το πραγματοποιήσουν. Να αποτελέσει μια παγκόσμια οικογένεια όπου όλοι θα νιώθουν ότι έχουν μια ξεχωριστή θέση. Επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, καλύτεροι άνθρωποι που δημιουργούν έναν, στα μάτια πολλών, ουτοπικό κόσμο. Άνθρωποι… στο ΝηΣί.

Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι δεν κοιτούνε με τα μάτια.
Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι δεν κοιτούνε άλλο, γιατί όλα τα ‘χουν δει.
Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι όλα τα ‘χουν δει γιατί μέσα τους κοιτάξανε.

Το απόφθεγμα που αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας είναι:
“Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις, και θα λάβεις περισσότερα από όσα έδωσες”
– Νικόλας Σμυρνάκης –

IslandofMan Philosophy είναι ο οργανισμός που λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές της συγκεκριμένης φιλοσοφίας.

Αν θέλετε να είστε συνδημιουργοί σε αυτό το όραμα και να συμμετέχετε εθελοντικά στην ομάδα του IslandofMan Philosophy μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας ως “Εθελοντές Άνθρωποι στο ΝηΣί”.

Αλλάξτε τον Κόσμο. Πώς;

Αλλάζοντας έναν, που θα αλλάξει μία, που θα αλλάξει έναν. Ας ξεκινήσουμε από το “ΕΓΩ”.
Shopping Basket