Λένε για Εμάς

Μαρτυρίες μετά από σεμινάρια/Προσωπική
συνεργασία με τον Νικόλα Σμυρνάκη

make them smile

Μπορείτε να μοιραστείτε και εσείς την δική σας εμπειρία, μετά από
σεμινάρια/προσωπική συνεργασία με τον Νικόλα Σμυρνάκη

Τάκης Ζαχαράτος

Τάκης Ζαχαράτος

Showman - Performer - Entertainer

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία που βίωσα παρακολουθώντας το σεμινάριο από έναν τόσο γενναιόδωρο δάσκαλο που φύτεψε υπέροχους σπόρους και τους πότισε με πολλή αγάπη.
Λάκης Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς

Art Director

Νικόλα είσαι φανταστικός άνθρωπος. Με συγκινεί η λεπτότητα που έχεις, το στυλ, η ποιότητα και η συναισθηματική σου θαλπωρή. Δύσκολα τη βιώνουμε σήμερα.
Γιώργος Κοψιδάς

Γιώργος Κοψιδάς

Ηθοποιός

Για μένα αυτά που λέει ο Νικόλας αγγίζουν τα όρια της ποίησης. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου μεταδώσει πολύ μεγάλη δύναμη.
Δημήτρης Μπουραντάς

Δημήτρης Μπουραντάς

Πρύτανης του New York College

Το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” συμβάλλει στην βιβλιογραφία της προσωπικής μας ανάπτυξης και βελτίωσης κάτι που είναι προϋπόθεση για να ζήσουμε καλά σε αυτή τη ζωή και να μην μείνουμε με την πίκρα των ανεκπλήρωτων ονείρων.
Γιώργος Χειμωνέτος

Γιώργος Χειμωνέτος

Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής

Γνώρισα τον Νικόλα σε ένα σεμινάριο στο οποίο είδα έναν τότε άγνωστο για εμένα άνθρωπο να μου δείχνει την εξίσωση επιτυχίας. Πώς να καταπολεμήσω την αναβλητικότητα και αυτό που έκανα στον αθλητισμό να συνεχίσω να το κάνω στην οικογένειά μου, στο επάγγελμά μου.
Βίκυ Αγγελική Χατζή

Βίκυ Αγγελική Χατζή

Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια

Δηλώνω διαχρονικά από τις μεγαλύτερες fan σου αγαπημένε μου Νικόλα Σμυρνάκη!
Διογένης Βενετόπουλος

Διογένης Βενετόπουλος

Partner Vice President Sales at Variety Cruises (Υacht cruise lines)

Ξεκινήσαμε με το Νικόλα συνεδρίες σε μία καμπή της ζωής μου αφού είχα μόλις παντρευτεί και ξεκίναγα πλέον να δημιουργώ το δικό μου σπιτικό. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με βοήθησε να χτίσω το σπιτικό μου με γερές και σωστές βάσεις.
Αγγέλα Ανθουλάκη

Αγγέλα Ανθουλάκη

Co-Founder & Head of Human Resources and Culture Enartia Group of Brands Papaki.gr

Ο Νικόλας ήταν για εμένα μια πηγή έμπνευσης και δεν λειτούργησε μόνο ως μέντορας αλλά και ως φίλος γιατί πίναμε τον καφέ μας και τα λέγαμε! Ανακαλύψαμε παρέα τα στοιχεία που χρειάζομαι για να νιώθω ευτυχισμένη, ταξιδέψαμε παρέα στο παρελθόν και στο μέλλον του ιδανικού μου εαυτού, κλάψαμε και γελάσαμε! Κάθε session ήταν διαφορετικό, γεμάτο γνώση, ιδέες, έμπνευση και δεν μπορώ να ξεχάσω τους νέους κόσμους που μου άνοιξε για την ζωή…

Χρίστος Χρίστου

Χρίστος Χρίστου

Επικεφαλής Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών Cyta

Ο Νικόλας, μέσω της αγάπης για το συνάνθρωπο του και με δύναμη τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό που τον χαρακτηρίζει, καταφέρνει με ένα όμορφο τρόπο, να εμπνεύσει και να δώσει τα απαραίτητα εργαλεία, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική ανάπτυξη.
Chris Andre

Chris Andre

Singer – Songwriter – Perfomer

Αγαπημένε μου Νικόλα κρατάω τις κουβέντες μας σαν φυλακτό σφικτά με τα χέρια της καρδιάς. Βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό μέσα από τα sessions μας… Έμαθα να εξωτερικεύω τις δυνάμεις μου, να κάνω υπομονή να επιμένω για το όνειρο και να μην σταματώ ποτέ. Ανταμείφθηκα! Το καινούριο μου τραγούδι με τίτλο ‘’Never Again’’ έγινε νούμερο 1 στα iTunes charts σε λιγότερο από δώδεκα ώρες και μετά ακολούθησαν και αλλά τρία μου τραγούδια.
Μαρία Γεωργάκαινα

Μαρία Γεωργάκαινα

Ραδιοφωνική παραγωγός

Ο Νικόλας μπαίνει στα παπούτσια σου, χωρίς να σε κρίνει, σε παίρνει από το χέρι και σε πηγαίνει παρακάτω. Μετά σου δίνει τροφή για σκέψη και με λόγο αληθινό, σε αφήνει ελεύθερο να προχωρήσεις, να εξελιχθείς και να δεις πώς είναι τα πράγματα από ένα διαφορετικό πρίσμα κερδίζοντας σου χρόνο από ενδεχόμενες λακκουβίτσες της ζωής.

Μοσχοβάκης Γιώργος

Μοσχοβάκης Γιώργος

Αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου “Βενιζέλειο” Ηράκλειο

Ο Νικόλας μας έδωσε τα ξυπνήματα για ένα άλλο τρόπο σκέψης περί ηγεσίας.

«Το τετράδιο ονείρων (Γράψε τη δική σου ιστορία-Τετράδιο ονείρων και πραγματοποιήσεων) μας εμπνέει καθημερινά, μας προτρέπει να γράψουμε τη δική μας ιστορία, να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας! Σε ευχαριστούμε Νικόλα Σμυρνάκη για τη βοήθεια σου, η οποία δεν είναι στιγμιαία αλλά διαρκής και ουσιαστική!»

Λούλα Μεταξά
Human Resources Manager, Metaxa Hospitality Group

I have been working for many months on improving the middle management in my company. Nicolas managed to do it all in a weekend. My staff is now showing more responsibility and their motivation is in top. I highly recommend Nicolas course to anyone who believes in modern leadership techniques.

Marco Burmeister
Businessman

Δέκα μήνες πριν βούλιαζα σε μια αυτολύπηση στα όρια της κατάθλιψης. Σήμερα, έχω μια νέα επιτυχημένη επιχείρηση, τη www.happysmallhotels.gr. Προλαβαίνω και τη διευθύνω, απολαμβάνοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των πελατών μου που με συστήνουν διαρκώς σε νέους και μεγαλώνοντας ένα κοριτσάκι με πολλή αγάπη και υπομονή, διατηρώντας μια όμορφη οικογένεια, κάτι το οποίο έμοιαζε σχεδόν αδύνατον μέχρι να αποφασίσω να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο Νικόλας.

Εύα Θεοφάνους
 Ιδιοκτήτρια Happy Small Hotels

Μια εμπειρία μοναδική, μια εμπειρία δράσης, μια ιστορία προόδου. Έτσι μόνο θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το coaching με τον Άνθρωπο στο ΝηΣί και μέντορα Νικόλα Σμυρνάκη. Καθεμία του λέξη και μια στοχευμένη καθοδήγηση, καθεμία του φράση και μια νέα ιστορία στο μυαλό και ένα νέο πλάνο δράσης.

Χρήστος Αναστασίου
Αρχιτέκτονας – ιδιοκτήτης ANAX Architects

Νυρεμβέργη, Γερμανία

Καταρχάς, είναι βαθύτατη η χαρά και η ευτυχία που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα τόσο θετικό, δημιουργικό, αισιόδοξο άνθρωπο, οραματιστή, οδοδείκτη, παρακινητή, καθοδηγητή… Μέσω της συνεργασίας μου με τον κύριο Νικόλα Σμυρνάκη, είχα την ευκαιρία να συνειδητοποιήσω ότι η ουσιαστική ευτυχία βρίσκεται μέσα μας, φθάνει μόνο να ξεκλειδώσουμε εμείς οι ίδιοι την πόρτα, για να βγει ο αληθινός μας εαυτός. Παράλληλα, μέσω αυτής της συνεργασίας έκανα τον φόβο μου σύμμαχο, ώστε να με βοηθήσει να εκπληρώσω τους στόχους μου. Έμαθα να είμαι καλλιτέχνης της ζωής και να την απολαμβάνω στο έπακρο. Ταυτόχρονα, είχα την ευκαιρία να θέσω στόχους στη ζωή μου και να προσπαθώ να τους εκπληρώνω. Αυτό με οδήγησε στο να γίνω ένα πιο δημιουργικό και ευγνώμων άτομο τόσο στην προσωπική, όσο και στην κοινωνική μου ζωή.

Νικολέτα Μούντη
Πιανίστρια

Λάρνακα, Κύπρος

Στην ζωή αρκετές φορές ψάχνεσαι, εμφανίζονται καθημερινά ερωτήματα όπως ΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΣ, ΠΩΣ και ΠΟΤΕ. H εξεύρεση απαντήσεων σε αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά ήταν και ο δικός μου λόγος συνεργασίας με τον Νικόλα. Τρεις μήνες αργότερα, οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά και η σωστή καθοδήγηση προς μια πετυχημένη-ευτυχισμένη ζωή, ήταν το “ξυπνητήρι” για μια νέα αρχή, αρχή με σκοπό, με κίνητρο, με λόγο πράξης και ύπαρξης. Πότε δεν ξέρεις πόση δύναμη κρύβεις μέσα σου, μέχρι την στιγμή που θα στην φέρει στην επιφάνεια ένας Νικόλας. Σε ευχαριστώ δάσκαλε για την ασυνήθιστη μεταδοτικότητα σου, την εξαιρετική επικοινωνία και επαγγελματισμό, και είμαι πραγματικά ευγνώμων που σε γνώρισα.

Παναγιώτης Σάκκη
Digital Marketer – Founder of Socialad Cyprus

Λευκωσία, Κύπρος

 

Σε γενικές γραμμές πριν τα coaching και πριν την ανάγνωση του βιβλίου “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” είχα μια flat-ήρεμη-χωρίς στόχους καθημερινότητα. Όλα άλλαξαν θεαματικά με την είσοδο στη ζωή μου αρχικά του βιβλίου και έπειτα με τη γνωριμία μου με τον Νικόλα.

Είναι απίστευτο το πώς βλέπεις τη ζωή σου να βελτιώνεται ακολουθώντας τις τεχνικές που σου μαθαίνει! Σαν μία συνταγή μαγειρικής που αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες, θα γευτείς έναν παράδεισο στον ουρανίσκο σου. Και ο Νικόλας στο είδος του είναι Master Chef! Η διαφορά που βλέπω στην καθημερινότητά μου είναι τεράστια και προέρχεται εφαρμόζοντας μόνο μερικές από τις τεχνικές που προτείνει ο Νικόλας. Η μελέτη του βιβλίου του είναι ο πιο όμορφος και ευεργετικός εθισμός που μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ιωάννα Παπαθεοδώρου
Ιδιωτική υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρία

Ηράκλειο, Κρήτης

 
 

Έχεις ένα μαγικό ραβδί να μας μεταμορφώνεις σε αυτό που θα επιλέξουμε. Εχεις μια μαγική δύναμη και επιρροή να μας κάνεις να ευχαριστούμε κάθε μέρα για ό,τι μας έρχεται και να συνειδητοποιούμε ότι αυτό που θα μας κάνει ευτυχισμένους είναι ακριβώς μπροστά μας καθημερινά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξουμε τα μάτια, την καρδιά, να το ευχαριστήσουμε και να το ζήσουμε.

Εγώ προσωπικά ευχαριστώ γιατί παρόλο που διαβάζω μια ζωή βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, εσωτερικής ενδυνάμωσης δεν είχα καταλάβει στην ουσία τίποτα. Μου άνοιξες τα μάτια, την καρδιά και το μυαλό, να καταλάβω την ουσία.. Και να μην τα παρατάω… Να συνεχίζω στην 100η προσπάθεια μία ακόμα φορά.
Σε ευχαριστώ Νικόλα!

Βασιλεία Ρασούλη
Ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου

Ηράκλειο, Κρήτης

 
 

Μερικές φορές χάνουμε τον δρόμο μας και εκεί χρειάζεστε κάποιος να μας υπενθυμίσει πόσο υπέροχη είναι η ζωή, αυτός ο “κάποιος” για μένα είναι ο Άνθρωπος στο ΝηΣί. Είμαι ευγνώμων στο Νικόλα που μέσα από μια εξαιρετική εμπειρία σχεδόν τριών μηνών  άρχισα να έχω ξανά αισιοδοξία και πίστη ότι  μπορώ να καταφέρω τους στόχους μου! Επίσης σαν αρχιτέκτονας του νου άλλαξα την ιστορία στο μυαλό μου γύρω από κάποια γεγονότα και αυτό με έκανε να ορίζω ξανά εγώ καταστάσεις έτσι ώστε μόνος μου στόχος να είναι η πρόοδος!

Ελένη Φανουράκη
Event Planner

Ηράκλειο, Κρήτης

 
 

Καταρχάς, θέλω να σου εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι για τον ρόλο που έχεις στην ζωή μου! Η ματιά σου είναι γεμάτη ζωή, λάμψη και παρακίνηση και αυτό με εμπνέει! Ως ακέραιη, σε ευχαριστώ για την νέα δυνατότητα και δυναμική που έδωσες στην ζωή μου! Έχω ενέργεια ασταμάτητη όλη μέρα, χαμογελάω, εκνευρίζομαι λιγότερο, κάνω δουλειές σε υπηρεσίες που απαιτούν ώρες σε λεπτά. Ευγνώμων για όλα αυτά, από την πρώτη και μόνη κιόλας φορά που παρακολούθησα την μεθοδολογία σου!

Έρη Παυλάκη
Υπεύθυνη Μάρκετινγκ, Hiking Guide 
Ηράκλειο, Κρήτης

 

Ο Άνθρωπος στο ΝηΣί μου έδωσε να καταλάβω ότι τα πράγματα στη ζωή είναι απλά, αρκεί να βρω τι θέλω και με τις τεχνικές του να τα καταφέρω χωρίς να αποκαλώ τον εαυτό μου τυχερό! Αλλαξε τον τρόπο σκέψης μου και πάτησα πάνω στις “καρέκλες” δηλαδή τα εμπόδια κάτι που μου φαίνονταν αδύνατο πριν τον γνωρίσω. Τιποτα όμως δεν είναι αδύνατον όταν υπάρχει θέληση! Σε ευχαριστώ!

Ελίνα Μωραϊτη
Νηπιαγωγός

Αθήνα

 
 

Μέσα από τα coaching συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της ιστορίας στο μυαλό κι έμαθα τον τρόπο να ανατρέπω τις αρνητικές σκέψεις! Σκέψεις όπως ότι είμαι βαρετή, μίζερη, ασυνεπής, ότι η ευτυχία μου εξαρτάται από τους άλλους (και πολλές άλλες) αντικαταστάθηκαν με το ότι είμαι ενδιαφέρουσα, δραστήρια, γεμάτη ενέργεια, συνεπής κι ευτυχία μου εξαρτάται από εμένα και μόνο! Το υπέροχο αποτέλεσμα είναι ότι πλέον οι πράξεις μου στην καθημερινότητά μου επιβεβαιώνουν αυτές τις σκέψεις!

Δήμητρα Φανουράκη
Ιδιοκτήτρια Λογιστικού Γραφείου

Ηράκλειο, Κρήτης

Να σας αναφέρω πως πριν ξεκινήσω coaching μαζί σας, ήμουν φοβισμένη αρκετά, λόγω άσχημων συμβάντων στην προσωπική μου ζωή. Είχα χάσει αρκετά το βηματισμό μου, όσο αφορά την προσωπική μου εξέλιξη και επαγγελματική μου πρόοδο. Είχα χάσει την πίστη και στον εαυτό μου και στους ανθρώπους. Με τα μαθήματα και την συζήτηση μαζί σας υιοθέτησα τον καινούργιο μου εαυτό, της ‘χαρούμενης’ όπως είχα ονομάσει τον εαυτό μου, στην καθημερινή μου ζωή. Είδα στον καθρέπτη τους ανθρώπους που ουσιαστικά με έφεραν στην κατάσταση που βρέθηκα και ένα πρωί είπα δεν υπάρχουν πια. Τους αντιμετώπισα και τους δύο και τελικά δεν ήταν τίποτε που να άξιζε να φοβάμαι τόσο. Έγινα τέρας μπροστά τους και δεν ξέρω που βρέθηκε τόση δύναμη μέσα μου! Αποτέλεσμα, σε προσωπικό επίπεδο σταμάτησα να φοβάμαι τους ανθρώπους και έχω λάβει αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως θα την λάμβανα, σε συναισθηματικό επίπεδο διασκεδάζω ακόμη και τις αποτυχίες μου και σε επαγγελματικό επίπεδο βραβεύτηκα φέτος ως η καλύτερη ασφαλιστική σύμβουλος αύξησης παραγωγικότητας. Σας ευχαριστώ πολύ που χάρη σε εσάς, θα φτάσω γρηγορότερα στα όνειρα μου!! Είμαι ευγνώμων που σας γνώρισα.

 

Κωνσταντίνα Νάντια Παπαδοπούλου
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Ηράκλειο, Κρήτης

 
 

Αγαπητέ μας coach, με πολύ μεγάλη χαρά γράφω τις παρακάτω γραμμές. Μέσα από αυτές θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Άνθρωπο στο Νησί “Νικόλα”, ο οποίος με τρόπο χαρισματικό καταφέρνει να πείθει τους ανθρώπους να αλλάζουν, αλλά και να τους εμπνέει να προσπαθήσουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να οδηγηθούν στην πρόοδο. Το ίδιο συνέβη και με εμένα. Μέσα από τη σειρά των διαλέξεών του Νικόλα, έμαθα να εφαρμόζω όλα όσα γράφει στο βιβλίο του “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου”. Έμαθα να νιώθω προσοχή, θαυμασμό και αγάπη. Τώρα αυτά θέλω να εκπέμπω, γιατί είναι αυτά που θέλω να λαμβάνω και λαμβάνω. Ακόμη διδάχτηκα, με τις τεχνικές της “μπάλας του μαγικού συναισθήματος”, τις τεχνικές ενδυνάμωσης, της αλλαγής συνηθειών, την αλλαγή του φόβου σε φιλικό, την στοχοποίηση και πολλές άλλες, να συνεχίζω να προοδεύω, να πετυχαίνω στόχους, να εκφράζω συναισθήματα, να αλλάζω συνήθειες, να διώχνω φόβους και να προχωρώ μπροστά, αφού κρίνω πως η αυτοβελτίωσή μου είναι στο επίπεδο 7, ενώ όταν ξεκίνησα βρισκόταν στο επίπεδο δύο. Νικόλα, ο σπόρος της έμπνευσης που έσπειρες, πέρασε το στάδιο της φύτρωσης και είναι σε φάση ανάπτυξης. Να είσαι πάντα καλά!!!
Με εκτίμηση

 

Γιώργος Τσαγκατάκης
Γεωπόνος Γ.Π.Α. – Γεωργικός Σύμβουλος

Ηράκλειο, Κρήτης

Κάποιες μέρες πέφτω, γιατί αφήνω ανεξέλεγκτες τις σκέψεις μου, αλλά κάνω τις ασκήσεις και επανέρχομαι. Πραγματικά τι να πω. Με τα coaching που κάναμε απογειώθηκα. Έχει μπει το μυαλό σε μια τάξη και δουλεύει με τα νέα εγκατεστημένα προγράμματα του Ανθρώπου στο ΝηΣί.

 

Μαρίνα Κωνσταντίνου
Βιολόγος Διδακτορική φοιτήτρια
Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Coaching Academy

Κύπρος

 

Συνοδοιπόρε Νικόλα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να σε γνωρίσω μέσα από τα email σου και να ανατρέψω την αναβλητικότητά μου. Αυτές οι επτά μέρες ήταν πολύ σημαντικές για μένα. Περίμενα τα emails που μου έστελνες με μεγάλη ανυπομονησία και προσμονή, γιατί το κάθε ένα από αυτά είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για ανατροπή. Σου εύχομαι κάθε καλό στη ζωή σου και πάντα να χαρίζεις χαρά και αισιοδοξία στους ανθρώπους που σε χρειάζονται, γιατί πραγματικά όλο αυτό που κάνεις είναι πολύ σημαντικό.
Με εκτίμηση

 

Κατερίνα Γιακουμή
Κύπρος

Καλησπέρα σας!!!! Συγνώμη που στέλνω εδώ μήνυμα και δεν απάντησα στο e-mail, αλλά ήθελα τόσο πολύ να σας πω προσωπικά ευχαριστώ! Από το πρώτο e-mail που έλαβα σχετικά με την αναβλητικότητα, άλλαξε εντελώς τη ζωή μου! Μέσα σε λίγες μέρες έκανα τόσα πράγματα, όσα δεν έχω κάνει ολόκληρη την ζωή μου. Πήρα εκείνο το τηλέφωνο που όλο το ανέβαλα και μέσα από αυτό το τηλέφωνο έκλεισα τις διακοπές που ονειρευόμουν και δεν μπορούσα λόγο οικονομικών, ξεκίνησα να γράφω εκείνο το μη λογοτεχνικό βιβλίο που όλο έλεγα “αύριο” και το καλύτερο είναι ότι βρήκα την δουλειά που ήθελα, επειδή απλά δεν ανέβαλα να στείλω το βιογραφικό μου! Απλά ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

 

Βασιλική Κυργιαφίνη

 
 

The reason of this post is to help others going through an injury, in the same it would help me if i’ve read something similar while i was going through it. Ιn one line, there is a solution! So after almost two years of trying to solve a health issue that kept me away from what i love the most, it finally happened. It all started with back pain and then went on to the lower back muscles locking. After visiting fifteen doctors, two chiropractors, few osteopaths and many many physios we finally solved it. In the process, i’ve heard many wrong diagnoses (the usual ‘disc problem’ which by the way, 80% of the world population has and only 30% of those actually has pain from it) and of course the usual ‘you need to stop training’, which in all honesty i almost started believing. Only very few pros were actually interested to look more into it and find the root of it. Training 9-10 times per week and then not being able to asked not train at all well, those who do train know what im talking about! So the end result was muscle imbalance, which caused the wrong muscles to take more load during training and daily activities! Big thanks to my family and my real friends who supported me through this process, Anastasia, Athos, Mahsa, Antonio, Stelios, Fotini, Dimitris! And now to the pros, Dr Theologos Theologou,Lambros Kantzias, Dimitris Sokratous,John John Gregoriou, Eirini Liaga, Lambros Georgiou, Panagiotis Aresti, Antonis Aresti,Andreas Teklos, Nicolas Smyrnakis, Yoga Dive Nathalie Kass-danno. Huge thanks for finding the real issue, solving it and helping me in the process. It’s been two months now that i’m back and better than ever with much greater knowledge in how our body works. My message to all those going through something similar is not to quit, there is a solution and just because ten doctors – physios said otherwise it doesnt mean it’s true, keep searching and be strong! P.S. To the cunts that tried to put me down while i was going through that, sorry you failed! Try harder next time and you’ll still fail! Love you all that helped.

 

George Michail
Accountant

Cyprus

 
 

Η Χθεσινή σου παρουσίαση ήταν εξαιρετική. Ήσουν χείμαρρος έμπνευσης, θετικότητας, δυναμισμού και αισιοδοξίας. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ανυπομονώ για το τριήμερο.

 

Νατάσα Γεωργίου
Λάρνακα

Απόφαση! Πάρε μία απόφαση τώρα! Δράσε! Μέσα στο βιβλίο του Νικόλα υπάρχει ένα κεφάλαιο σχετικά με την στιγμιαία απόφαση, συζητώντας το μαζί του σε ένα σεμινάριο στη Λάρνακα, με κάλεσε στη σκηνή και σε δέκα λεπτά μέσα από τη καθοδήγηση του με βοήθησε να ξεκαθαρίσω τον Σκοπό της Ζωής μου, αλλά και να πάρω κάποιες αποφάσεις. Με έκανε να νικήσω την αναβλητικότητα μου, κάτι που με κρατούσε πίσω από τα πράγματα που πραγματικά ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Μέσα σε 24 ώρες έβγαλα ένα πλάνο πως θα προχωρήσω, κυρίως επαγγελματικά. Ακολουθώντας το πλάνο μου, μετά από δύο μήνες εμφανίστηκε μπροστά μου μια επαγγελματική ευκαιρία και σήμερα έξι μήνες μετά εκπληρώνω το όνειρο ζωής μου, έχω ένα ιδιόκτητο φροντιστήριο υπολογιστών και μπορώ τώρα να μεταδώσω τις γνώσεις που έχω σε άλλους ανθρώπους.

Γιώργος Μαγκαφάς
Εκπαιδευτικός – Επιχειρηματίας
Λευκωσία / Κύπρος

Δέκα μήνες πριν, ήμουν σαν εσένα που πιθανόν σκέφτεσαι αν αξίζει να δοκιμάσεις να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου. Σκεφτόμουν τα χρήματα που δεν είχα, απέφευγα να δω την κατάσταση κατάματα και βούλιαζα σε μια αυτολύπηση στα όρια της κατάθλιψης, που δεν μου επέτρεπε να βγω από το σπίτι, να εργαστώ, να χαρώ, να ζήσω. Εξαντλούσα τις ώρες μου στο να περιποιούμαι την οικογένειά μου αλλά και αυτό δεν είμαι σίγουρη ότι το έκανα με τη χαρά και το κέφι που της άξιζε. Αδυνατούσα πλέον να θυμηθώ την αξία μου, το πόσο επιτυχημένη επαγγελματίας υπήρξα για πολλά χρόνια, πόσο δημιουργική, όμορφη, ικανή και ευτυχισμένη είχα υπάρξει για πολλά χρόνια. Ήταν αδύνατον πλέον να εντοπίσω σε εκείνη τη δημιουργική γυναίκα, κάτι από τον εαυτό μου.

Και δεν έκανα τίποτα απολύτως για τουλάχιστον 3 χρόνια ώστε να αλλάξει αυτό.

Μέχρι που ξεκίνησα έναν μαγικό κύκλο success coaching  με τον Νικόλα Σμυρνάκη. Τον Νικόλα που ίσως χωρίς να το ξέρει – γιατί δεν έχω μοιραστεί λεπτομερώς μαζί του την εξέλιξή μου – υπήρξε ο λόγος που ξαναβρήκα τον Ιδανικό μου εαυτό. Ο,τι ακριβώς μου είχε υποσχεθεί δηλαδή και ίσως να μην καταλάβαινα τότε τί εννοούσε…

Αν είσαι από αυτούς που θα μπουν σε αυτό το μαγικό ταξίδι της επανεύρεσης του ιδανικού εαυτού τους με αμφισβήτηση και με απροθυμία να κάνουν απλά μικρά βήματα καθημερινά, ακυρώνοντάς τα εκ των προτέρων λόγω δυσπιστίας ή φόβου, θα σου πρότεινα να μην ξεκινήσεις. Γιατί η αιτία της αποτυχίας της προσπάθειας, θα είσαι μόνο εσύ. Αυτή η απόφαση είναι για εκείνους που πιστεύουν ότι χρειάζονται βοήθεια και ξεκάθαρη καθοδήγηση, για να ανακαλύψουν ή να ξαναβρούν τον Ιδανικό Εαυτό τους και να θριαμβεύσουν. Αν δεν μιλήσεις εσύ όμορφα στον εαυτό σου καθημερινά, ώστε να τον δεις σε πολύ λίγο καιρό να μεταμορφώνεται σε αυτό που θα ήθελες να είναι. Αν δεν οργανώσεις τη μέρα σου, ώστε να δεις να εξαφανίζεται η αναβλητικότητα και να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα αυτής της οργάνωσης. Αν δεν καταγράψεις τα όνειρα σου, ώστε να τα δεις μαγικά να υλοποιούνται τόσο σύντομα… Αν με λίγα λόγια δεν το δημιουργήσεις εσύ το θαύμα, ή δεν του δώσεις χώρο να υπάρξει, θα είναι εκεί, αλλά δε θα το δεις.

Σήμερα, έχω μια νέα επιτυχημένη επιχείρηση, τη www.happysmallhotels.gr οπου αξιοποίησα την 20ετή μου εμπειρία και γνώση στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων την οποία πάντρεψα με την αγάπη μου με την Online διαχείριση. Προλαβαίνω και τη διευθύνω, απολαμβάνοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των πελατών μου που με συστήνουν διαρκώς σε νέους και μεγαλώνοντας ένα κοριτσάκι με πολλή αγάπη και υπομονή, διατηρώντας μια όμορφη οικογένεια, κάτι το οποίο έμοιαζε σχεδόν αδύνατον μέχρι να αποφασίσω να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο Νικόλας: Να πάρω την ευθύνη του εαυτού μου, να αποφασίσω να κάνω Κάτι. Το καλύτερο Κάτι που θα μπορούσα να κάνω, ήταν να επενδύσω σε μένα και να ξαναβρώ τα μαγικά στοιχεία που με αποτελούν. Μαζί του το κατάφερα. Έτσι ξαναγύρισαν στη ζωή μου τα ταξίδια που τόσο αγαπούσα και είχα στερηθεί, η Τέχνη και ο Πολιτισμός που για κάποιο λόγο είχαν επίσης εξαφανιστεί από την καθημερινότητά μου, οι παρέες και οι όμορφες στιγμές, τα χόμπυ και η ομορφιά μου. Και σίγουρα τα χρήματα.
Και γνωρίζω καλά ότι θα τα καταφέρει όποιος προσπαθήσει μαζί του. Υπάρχουν εκατοντάδες ζωντανά παραδείγματα σαν εμένα. Θα κλείσω λοιπόν με το πιο βαθύ, το πιο ειλικρινές ευχαριστώ που έχω απευθύνει σε άνθρωπο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη στον Νικόλα και σε μένα. «Μαζί τα καταφέραμε»
Νικόλα!
Και ένα μεγάλο μπράβο σε σένα, που διαβάζεις τη δική μου ιστορία, που σημαίνει ότι σκέφτεσαι να κάνεις κάτι για σένα. Σου αξίζει το Μπράβο γιατί αυτή σου η σκέψη, είναι η μισή σου νίκη!
Με αγάπη,

 

Εύα Θεοφάνους
ιδιοκτήτρια Happy Small Hotels

www.happysmallhotels.gr

 

Στις 19 Οκτωβρίου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικό σεμινάριο με τίτλο «Ηγεσία στη σύγχρονη ζωή και εργασία», στο οποίο ο Νικόλας Σμυρνάκης, συγγραφέας, success coach και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο Νησί (IslandofMan Philosophy) ανέπτυξε βασικές αρχές και αξίες που πρέπει να διέπουν έναν ηγέτη, δηλαδή έναν άνθρωπο που έχει θετική επίδραση στο περιβάλλον του και στους άλλους. Ο κύριος Σμυρνάκης προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του, κάτι που τον τιμάει ιδιαίτερα. Ξεπέρασε τις προσδοκίες των συμμετεχόντων οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης  ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης, αποδεικνύοντας τη διάθεση τους για αυτοβελτίωση στην καθημερινότητα της εργασίας τους, με ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σμυρνάκη για την αξιέπαινη συμβολή του στην επιμορφωτική ενδυνάμωση του προσωπικού.

 

Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου
Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του Βενιζελείου

 

Μετά το τριήμερο σεμινάριο η ζωή μου πλέον έχει αλλάξει. Όλα όσα είχα καταγράψει στο εγχειρίδιο, τα βλέπω να έρχονται ένα ένα στη ζωή μου!
Ρωτώντας πώς μπορώ να αυξήσω το εισόδημα μου, βρέθηκα να δεσμεύομαι να κάνω τη πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής, ένα όνειρο 13 χρόνων, που ανέβαλλα λόγο ανασφαλειών και μέσα σε ενάμιση μήνα έκλεισα χώρο, ημερομηνίες και βλέπω το όνειρο μου να παίρνει σάρκα και οστά!
Σας ευχαριστώ.
Ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο.

 

Φρόσω Ανδρέου
Ζωγράφος- Εικαστικός

Απόφοιτος Ανώτατης Ακαδημίας Καλών Τεχνών Φλωρεντίας- Ιταλία

 
 

Ότι κι αν κάνεις είσαι το κίνητρο που μας βοήθησε να μην αναβάλουμε και να κάνουμε πράγματα με αριστουργηματικά αποτελέσματα.

 

Κατερίνα Γιακουμή
Κύπρος

 

Νικόλας Σμυρνάκης, ένας πραγματικός ηγέτης, ένας άνθρωπος που όταν είναι on stage. μαγεύει το κοινό του σε αίθουσες των 1000+ ατόμων, που το μόνο που ακούς από το κοινό είναι η αναπνοή τους. Νιώθω τουλάχιστον τυχερός στη ζωή μου που συνάντησα και παρακολούθησα αυτόν τον άνθρωπο on stage πριν 2 χρόνια.

 

Κωνσταντίνος Ι. Γκουβέρος
Κομοτηνή

 

Πριν το coaching ένιωθα στο μηδέν. Με άριστα το 10 τώρα νιώθω ότι είμαι στο 20. Το ότι κατάφερα να επανεκκινήσω την ζωή μου από το μηδέν με καινούρια δεδομένα καριέρας και κοινωνικού κύκλου, κάτι το οποίο φοβόμουν τόσο, είναι καθαρά θέμα του coaching. Παλεύω ακόμα με την αυτοπεποίθησή μου, αλλά έχω πλέον τα εργαλεία για να την δουλέψω. Είχα τόσες αρνητικές ιστορίες στο μυαλό μου. Έβαζα ταμπέλες. Δουλεύοντας τις ανάγκες, τις αξίες σύμφωνα με τη διδασκαλία του IslandofMan Philosophy και τις τεχνικές της λεξιθεσίας, αλλά και του φανταστικού αρχιτέκτονα του νου, κατάφερα να ξεφύγω από μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, στην οποία η κορτιζόλη μου (ορμόνη του άγχους) βρισκόταν στο 747nmol/l. Τώρα είναι στα 120. Και το σπουδαιότερο. Σταμάτησαν οι κρίσεις πανικού. Τι άλλο να ζητήσω.

 

Μαρίνα Κωνσταντίνου
Βιολόγος Διδακτορική φοιτήτρια
Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Coaching Academy

Κύπρος

Tο έργο σου λειτούργημα. Πραγματικά συγκινήθηκα. Συνέχισε έτσι, δίνεις δύναμη και έμπνευση. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα, οδηγοί, μέντορες, που μπόρεσαν να φέρουν στο φως τα δικά τους σκοτάδια και συνεχίζουν να το κάνουν αυτό και για τους άλλους, εκείνους τους άγνωστους μεν, αλλά ταυτόχρονα και τόσο γνωστούς!!! Εύγε!


Νανά Νανούκα

 

 Δεν υπάρχει άνθρωπος που όταν σας συναντήσει, σας ακούσει και μαγευτεί από αυτό που παρουσιάζετε, να μην αναζητήσει την πρόοδο στη ΖΩΗ του! Ακόμα και να μην το είχε κατά νου, αλλά να ήρθε έτσι, απλά για να ακούσει, ο Νικόλας με την καθηλωτική παρουσίαση του, σε ξεσηκώνει να αναζητήσεις τον καλύτερο εαυτό σου, το καλύτερο “δικό” σου, το καλύτερο αύριό σου!

Νατάσα Ζουμπούλογλου

 

Αρχικά, έχω καταφέρει να κατατροπώσω το “τερατάκι” που ονομάζεται Coca Cola! Μέχρι πριν τρεις εβδομάδες θεωρούσα ότι δε μπορώ να φάω, εάν το γεύμα μου δεν συνοδευόταν από Coca-Cola. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να καταναλώνω σχεδόν ένα λίτρο Coca Cola ημερησίως. Μετά την άσκηση με τα ” Θέλω που δεν με πάνε στην πρόοδο”, όχι μόνο σταμάτησα εντελώς να πίνω Coca Cola, αλλά ταυτόχρονα ξεκίνησα να πίνω νερό, κάτι το οποίο δεν έκανα σχεδόν καθόλου, όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Επίσης, έχω αντικαταστήσει το ένα και κάτι πακέτο τσιγάρα την ημέρα, με μισό πακέτο τσιγάρα Iqos! Πιστεύω ότι θα γνωρίζεις ήδη τι είναι τα Iqos, για αυτό δε μπαίνω σε λεπτομέρειες! Φυσικά ο πραγματικός στόχος είναι καθορισμένος και γραμμένος με συγκεκριμένη ημερομηνία εκπλήρωσης και δεν είναι άλλος από τον οριστικό μου χωρισμό με το τσιγάρο! Τέλος, φτάνω στη σημερινή μου νίκη!!! Σήμερα νίκησα τη μεγαλύτερη μου φοβία!! Το γιατρό!!! Πήγα για προληπτικές εξετάσεις στη γιατρό και ένιωθα χαλαρή, υγιής και δυνατή! Όλες τις προηγούμενες φορές που αναγκαστικά είχα επισκεφτεί το γιατρό, πραγματικά υπέφερα ψυχολογικά. Για μέρες πριν το ραντεβού, με κυρίευε ο φόβος και ζούσα στον πανικό! Σήμερα ένιωσα επιτέλους να απελευθερώνομαι από το φόβο και να απολαμβάνω τη διαδικασία αυτή!! Μια διαδικασία που μου θυμίζει ότι είμαι ευλογημένη και υγιής!!!! Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τη σημαντική σου συνεισφορά σε όλα όσα κατάφερα έως τώρα και δεσμεύομαι στον εαυτό μου, σε σένα και στην ομάδα ότι θα συνεχίζω να σημειώνω αδιάκοπα τέτοιες αλλαγές – νίκες που με πάνε στην πρόοδο και με κάνουν σιγά – σιγά να γίνομαι ο άνθρωπος που θέλω να είμαι! Ένας άνθρωπος ελεύθερος, ένας άνθρωπος που μπορεί και αξίζει να προσφέρει τον εαυτό του και σε άλλους ανθρώπους!!

Με αγάπη

Μαρία Θεοδωροπούλου

Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy

Ονομάζομαι Κατερίνα Γιακουμή. Είμαι νηπιαγωγός και εργάζομαι σε παιδοκομικό του γραφείου Ευημερίας. Κάνω μαθήματα με τον Νικόλα Σμυρνάκη.  Μια από τις αλλαγές που είχα άμεσα, ήταν ότι σταμάτησα να αναβάλω και να βρίσκω δικαιολογίες. Aυτό με βοήθησε ώστε τον Δεκέμβριο να φτιάξω κάποιες δικές μου χειροτεχνίες και να πάω σε δυο εκθέσεις με άλλους καλλιτέχνες, στη Λεμεσό και Λάρνακα. Πάντα έφτιαχνα κατασκευές, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να πάω σε κάποια έκθεση. Όταν μου έγινε η πρόταση για να το κάνω, δεν αρνήθηκα, ανέβαλα την αναβλητικότητα μου και ξεκίνησα από το μηδέν. Σε δύο εβδομάδες, ήμουν πανέτοιμη. Μικρές νίκες που μας επιφέρουν μεγαλύτερες νίκες στη ζωή μας. Μια από τις μικρές μου νίκες, είναι και αυτή με τις σοκολάτες, έτρωγα πάρα πολλές καθημερινά, αλλά εδώ και ένα μήνα τις μείωσα και τώρα σταμάτησα εντελώς. Και όλα αυτά μόνο σε λίγους μήνες. Σκεφτείτε τι θα γίνει σε ένα χρόνο από σήμερα. 

Κατερίνα Γιακουμή

Νηπιαγωγός – Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Coaching Academy

Κατά τη διαδικασία εκπαίδευσής μου ως coach του IslandofMan Philosophy έμαθα να αντιμετωπίζω την αναβλητικότητά μου υποσυνείδητα, με άμεση δράση και χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενίσχυσα την πεποίθησή μου ότι η σωστή μετάφραση των καταστάσεων είναι αυτή που καθορίζει τον τρόπο εξέλιξής μου, έβαλα ξεκάθαρο επαγγελματικό στόχο και κατάλαβα την ευεργετική επίδραση της υπομονής. Αποτέλεσμα; Έχει πραγματοποιηθεί σημαντικό μέρος του στόχου. Άφησα το μυαλό μου ελεύθερο ώστε να δέχομαι και να εκφράζω την ευγνωμοσύνη που νιώθω προς όλες τις κατευθύνσεις και τέλος γέμισα την καρδιά μου με αέναη αγάπη προς όλους όσους τη δέχονται ή την αποζητούν.

Νίκα Χατζέλη
Relationship manager at fillit.eu
Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Coaching Academy

 

 Ένα θέμα το οποίο είχα, ήταν όταν σε μία συζήτηση υπήρχε αδικία από το μέρος του άλλου. Εκνευριζόμουν και δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον Νίκο με απώτερο σκοπό να σταματάω τη συζήτηση εκεί και περιμένοντας να ηρεμήσω να συνεχίσω τη συζήτηση αυτή. Εν τω μεταξύ έμενε η παρεξήγηση. Η παρεξήγηση μπορεί να κρατούσε τρεις -τέσσερις μέρες. Με την τεχνική του ιδανικού εαυτού μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα είδα ότι ο ιδανικός Νίκος είναι εκεί και διαχειρίζεται τα πάντα και σκέφτηκα ότι δεν θα έπρεπε τη δεδομένη στιγμή να διακόψω τη συζήτηση αυτή, παρά να μείνω εκεί να το λύσω. Οπότε μέσα σε λίγα λεπτά ηρέμησα τον εαυτό μου και μπήκα στη διαδικασία της συζήτησης με τον άνθρωπο και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.
Με εκτίμηση

Νίκος Πλέσσας

Σπουδαστής στο πρόγραμμα: IslandofMan Coaching Academy

 
 

Η απόφαση που πήρα να ακολουθήσω το πρόγραμμα εκπαίδευσης του Νικόλα Σμυρνάκη ήταν καταλυτική. Μερικούς μήνες μετά, άλλαξαν μια σειρά από σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Αρχικά βρήκα το σκοπό της ζωής μου, μέσα από τη τεχνική δημιουργίας του ιδανικού εαυτού του IslandofMan Philosohy. Έμαθα να πετυχαίνω τους στόχους μου και να υπερνικώ την αναβλητικότητα μου. Δημιούργησα πολλαπλές πήγες εισοδημάτων, ενώ πριν είχα μόνο μία. Το σημαντικότερο εφαρμόζοντας τη τεχνική υπερνίκησης εμποδίων έκανα τα εμπόδια δημιουργικούς μου φίλους και συνοδοιπόρους στην ευτυχία και την επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ για όλα Νικόλα.

Παναγιώτης Παπαδάκος
Δικτυωτής
Σπουδαστής στο πρόγραμμα: IslandofMan Coaching Academy

 

Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα μου!!! Σε ευχαριστώ για όλα τα “δώρα” που μας προσφέρεις απλόχερα!! Σε ευχαριστώ που οτιδήποτε μοιράζεσαι μαζί μας, εμπεριέχει αγάπη και πρόοδο. Το σημαντικότερο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι το συναίσθημα που με πλημμυρίζει, ένα “πολυσυναίσθημα” που πηγάζει από την όμορφη αλλαγή που συμβαίνει μέσα μου. Δεν είμαι η ίδια με χθες και έχεις συνδράμει καταλυτικά σε αυτό!!!


Μαρία Θεοδωροπούλου

Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy

Αθήνα

 
 

Πριν το τριήμερο σεμινάριο “Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός” βρισκόμουν σε ένα μπερδεμένο σταυροδρόμι της ζωής μου. Έκανα τρεις δουλειές, τα οικονομικά μου ήταν χάλια και δεν είχα χρόνο ούτε για το παιδί μου, ούτε για τη προσωπική μου ζωή. Μετά το τριήμερο σεμινάριο, χρησιμοποίησα τις τεχνικές που μας εισηγήθηκε ο Νικόλας Σμυρνάκης (λίστες, ανάγκες, τεχνική δημιουργίας ιδανικού εαυτού). Αυτή τη στιγμή μετά από έξι μήνες έχω βρει μια σταθερή δουλειά που με ευχαριστεί και τα εισοδήματα μου έχουν τριπλασιαστεί. Έχει ανεβεί η αυτοπεποίθηση μου και έχω απόλυτο έλεγχο της ζωής μου. Τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου ρώτησα το Νικόλα, πως μπορώ να βελτιώσω την οικονομική μου κατάσταση και βρέθηκα να δημιουργώ την πρώτη ατομική μου έκθεση ζωγραφικής. Ένα όνειρο που φάνταζε απίθανο να γίνει, με τόσα θέματα που είχα στη ζωή μου. Έβλεπα μέσα μου, τη βραδιά των εγκαινίων και βούρκωναν τα μάτια μου. Τόσο πολύ το ήθελα. Έξι μήνες μετά έκανα τη πρώτη μου ατομική έκθεση. Αυτό που έχω μάθει από τον Νικόλα και την ομάδα, είναι πως δεν είναι αρκετό να ονειρεύεσαι. Αν θέλεις να δεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται πρέπει να έχεις πλάνο και να το τηρείς. Κατάλληλες συνθήκες δεν θα υπάρξουν ποτέ. Εμείς πρέπει να τις δημιουργήσουμε.


Φρόσω Ανδρέου

Ζωγράφος- Εικαστικός
Απόφοιτος Ανώτατης Ακαδημίας Καλών Τεχνών Φλωρεντίας- Ιταλία

Στο τριήμερο σεμινάριο πήγα με συγκεκριμένα πιστεύω για μένα και το μέλλον μου. Όταν ο Νικόλας μας μίλησε για τις ανώτερες ανάγκες και το σκοπό της ζωής συνειδητοποίησα ότι άλλα ήθελα, άλλα πίστευα και άλλα χρειαζόμουν. Είχα μπερδευτεί εντελώς για το τι ζητούσα και χρειαζόμουν στη ζωή μου. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του Νικόλα και του Αχιλλέα, βρήκαμε τι ακριβώς απολαμβάνω να κάνω στη καθημερινότητα μου εκπληρώνοντας τις ανάγκες μου. Εδώ και ενάμιση μήνα μαζί με τη γυναίκα μου έχουμε το δικό μας ταβερνάκι. Μέσα από αυτό εκπληρώνω τις ανάγκες μου και σκοπός μας είναι η εκπλήρωση αναγκών των πελατών μας μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μάριος Αντωνιάδης
Πωλητής πρώτων υλών σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία
Κύπρος

Γεια σου Νικόλα. ‘Εχω πάρει το βιβλίο σου την περασμένη Τετάρτη και ξεκίνησα να το διαβάζω. Με επηρέασε τόσο θετικά, με ανέβασε και μετά από 25 χρόνια που κάπνιζα το σταμάτησα μετά από 2 μέρες. Παρακολουθώ μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης κάθε 15. Για σένα άκουσα τυχαίως από τα παιδιά μου, που σε παρακολουθούν. Έχουν μείνει όλοι όσοι με ξέρουν, πως σε 2 μέρες συνέβηκε αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ και δεν είναι τίποτα τυχαίο στην ζωή. Καθημερινά διαβάζω βιβλίο σου. Είμαι στο τέλος, αλλά θα το διαβάζω και θα το διαβάζω. Ακούω στο youtube τις ομιλίες σου. Η επόμενη μου κίνηση, θα παρευρεθώ στο σεμινάριο τον Ιούνη, εδώ στην Κύπρο. Σε ευχαριστώ. Ο θεός να σε έχει καλά. 


Μαρία Στυλιανού

Λάρνακα

Μεγάλωσα με τα πρέπει και τα γιατί. Οι πεποιθήσεις και τα πρότυπα βαθιά ριζωμένα στη ψυχή μου. Φάνταζε δύσκολο να τα ξεριζώσω, ακόμα και να τα αμφιβάλλω! Ώσπου επιτέλους άκουσα τον εαυτό μου να μου λέει ότι πνίγεται, ότι λαχταρά να πετάξει! Τότε τα γιατί και τα πρέπει έγιναν “γιατί πρέπει;”. Έφυγα από μια δουλειά σίγουρη, αλλά ψυχοφθόρα. Ήμουν υψηλόμισθη, αλλά πνιγμένη. Ξεκίνησα σιγά σιγά σε άλλο τομέα στα 44 μου, με 3 παιδιά και με πάρα πολλές υποχρεώσεις. Και είπα θα το παλέψω. Ζητούσα όμως κάτι να μου δώσει δύναμη να αντέξω, να μην αμφιβάλλω στον εαυτό μου. Το τριήμερο σεμινάριο του Νικόλα, εμφανίστηκε μπροστά μου ως δια μαγ33ας. Με πολλή ανυπομονησία το περίμενα. Εκείνες οι 3 μέρες άλλαξαν τη ζωή μου. Έφευγα από το σεμινάριο και νόμιζα ότι αιωρούμουν. Είχα απίστευτη δύναμη. Γνώρισα επιτέλους τον “ιδανικό εαυτό μου” και γίναμε φίλες, μέσα από την τεχνική δημιουργίας του ιδανικού μου εαυτού. Όλη αυτή η δύναμη βέβαια εξαργυρώθηκε και στη δουλειά μου! Και εκεί που κάποιοι μου είπαν “Δεν κάμνεις για τούτη τη δουλειά” παραδέχτηκαν στο τέλος ότι “κάμνω!!!”. Σ ‘ευχαριστώ Νικόλα. Σ’ ευχαριστώ Αχιλλέα.


Μαρία Κυρμίτση

Κύπρος

 

Νικόλα, εμένα μου άλλαξες την ζωή. Μετά το δύο σεμινάρια που παρακολούθησα, μου αύξησες τους συνεργάτες μου, μου αύξησες το ετήσιο εισόδημα μου και δημιούργησα και θέσεις εργασίας στις οικοδομές. Σε υπέρ ευχαριστώ.

 

Αντώνης Κωνσταντίνου

Constructions & Developments

Κύπρος

Σας ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική συμβολή σας στην πρόοδο μου. Ένα από τα θεατρικά που έγραψα πριν δυο χρόνια θα παρουσιαστούν σε συνέδριο τον επόμενο μήνα. Πραγματικά σε αυτό βοηθήσατε και εσείς. Έμαθα να έχω θέληση, επιμονή, υπομονή, θα θέτω χρονικό πλαίσιο στους στόχους μου. Έχω πλέον αναγνώριση των συναδέλφων, των φίλων μου για την πρωτότυπη εργασία μου. Νιώθω πρωτόγνωρα συναισθήματα ευφορίας, χαράς, συγκίνησης. Είμαι επαγγελματικά πιο σεβαστή, ικανή και αποτελεσματική. Τι να πω σας χρωστώ πολλά πως να σας ξεπληρώσω δεν γνωρίζω.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Ανδρέου

Νικόλα μου αγαπημένε, Θέλω να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου και που μέσα από όλα αυτά που κάνουμε τους τελευταίους 6 μήνες, ξεπερνάω τον εαυτό μου και κάθε μέρα γίνομαι καλύτερη. Σήμερα ξεπέρασα έναν τεράστιο φόβο χρησιμοποιώντας μια υπέροχη τεχνική, την συνειδητότητα της στιγμής. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, φοβόμουν να βρίσκομαι ψηλά στον αέρα (ιδιαίτερα σε τελεφερίκ) και αυτός ο φόβος μου στερούσε κάτι σημαντικό για μένα, αφού είμαι λάτρης της φύσης και πολλές φορές δεν μπορούσα να την εξερευνήσω στο βαθμό που εγώ ήθελα. Σήμερα λοιπόν, παρασέρνοντας και τις φίλες μου, ανεβήκαμε στο chair lift που βρίσκετε στο νησί Κάπρι της Ιταλίας και ενώ ο φόβος μου ήταν τεράστιος, η θέληση μου να το ζήσω ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Στο ανέβα, ήμουν αγχωμένη, φοβισμένη, ίδρωναν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να κοιτάξω κάτω από τον πανικό (και ήταν μόνο 589m, διάρκεια 11 λεπτά). Φτάνοντας στην κορυφή του βουνού, κατέβηκα τρέμοντας και ήθελα να ξεσπάσω σε κλάματα. Kαι ενώ η θέα ήταν μαγευτική με εικόνες και τοπία που σου κόβουν την ανάσα στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε ο πανικός της επιστροφής, αλλά και η σκέψη για το πώς θα το αντιμετωπίσω (και ακόμα ένα ευχαριστώ γιατί μου έδειξες πως να ξεπερνάω τα εμπόδια εστιάζοντας λίγο σε αυτά μεχρι να τα αναγνωρίσω και μετά εστιάζοντας στη λύση). Και λίγα λεπτά πριν την επιστροφή, ήρθε η λύση και με χτύπησε σαν κεραυνός στο κεφάλι! «Χρησιμοποίησα την συνειδητότητα της στιγμής!», που δεν είναι απαραίτητα τεχνική υπερνίκησης φόβων, αλλά σε εμένα δούλεψε εξαιρετικά! Σου είμαι απέραντα ευγνώμων, όχι μόνο γιατί ξεπέρασα τον φόβο αυτό, αλλά και γιατί κατάφερα να το απολαύσω, φτάνοντας σε σημείο να σκέφτομαι «μα πότε πρόλαβε να τελειώσει; Ήταν τόσο σύντομο!» Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα όσα είπα και όλα όσα δεν πρόλαβα να πω λόγο περιορισμένου χώρου!

Αλεξάνδρα Κυριακίδου

Auditor

Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy

Νικόλα μου, αναβάλλω την αναβλητικότητά μου και σου λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Έγινες η σπίθα των αποφάσεων μου! Σε ευχαριστούμε πολύ για το νέο σου ebook!

Θεανώ Κόλια

Νικόλα μου σε ευχαριστώ. Έγινες η αφορμή για να τολμήσω να κάνω πραγματικότητα τα θέλω μου!!!!!!!!

Μαρία Κυριάκου

Δεν έχω λόγια για να σε ευχαριστήσω Αδερφέ μου, για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!!! Αν και γνωρίζεις από πρώτο χέρι τις προκλήσεις μου, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ και με εμπνέεις θετικά αλλάζοντας με μαγικό ραβδάκι την πορεία της ζωής μου!!!! Ελπίζω να μην έχασα πολλά φεύγοντας νωρίτερα. Τα Φιλιά μου σε όλους τους Συν-Ανθρώπους στο συγκεκριμένο αριστούργημα – σεμινάριο που ΚΑΝΕΝΑΣ που σέβεται τον εαυτό του και τον κόπο του, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ όταν ξαναγίνει, είτε είναι, είτε όχι, Οικονομικά Ελεύθερος. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!

Μιχάλης Τζανής

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μαθαίνω από εσάς. Ο στόχος μου ολοκληρώθηκε ύστερα από 4 μήνες. Να δημιουργήσω το πρώτο διαμέρισμα που ανέβηκε τώρα στην Booking. Συγκεκριμένα Δευτέρα πρωί. Συνεχίζω να εμπνέομαι από το κάθε τι, να εκφράζομαι και να δημιουργώ αριστουργήματα. Με αγάπη και καλή καρδιά για όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ Νικόλα, είσαι υπέροχος άνθρωπος. Ευχαριστώ που γίνομαι καλύτερη.

Σεσίλια Κολοβού

Στεναχωριέμαι λίγο καμιά φορά, επειδή δεν είχα τέτοιους ανθρώπους να μου δώσουν τέτοια μαθήματα όταν ήμουν μικρός, αλλά μετά χαίρομαι που τους βρήκα έστω και μεγάλος, για να προλάβω να τα περάσω και στα παιδιά μου! 
Σε ευχαριστούμε πολύ Νικόλα Σμυρνάκη.

Alex Garden

Είμαι ευγνώμων που έχω πρόσβαση στα γραπτά σου.

Alex Ferhati

Κι εγώ το ίδιο νιώθω (απάντηση στο πιο πάνω σχόλιο του Alex Ferhati).

Ιωάννα Σωτηροπούλου

Τον Νικόλα, μετά το τέλος του σεμιναρίου της 1ης Ιουλίου (90 ημέρες προς την οικονομική ελευθερία), ένιωσα την ανάγκη -σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης- να τον κάνω μια μαμαδίστικη αγκαλιά! Μετά από τόσες ώρες παρουσίασης, είχαν κοκκινίσει τα μάτια του, είχε τσούξει ο λαιμός του και σίγουρα δεν όριζε τη σωματική του κούραση! “ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΌΛΑ” ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ! Αν δεν άξιζε λοιπόν, αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος, μια αυθόρμητη, ζέστη αγκαλιά, τότε ποιος την ΑΞΙΖΕ;;;;;;

Νατάσα Ζουμπούλογλου

Νικόλα Σμυρνάκη, πόση σοφία σε λίγες λέξεις. Ότι πιο σπουδαίο έχω ακούσει. Πόση δύναμη και κουράγιο!!! Ευλογημένος άνθρωπος!

Βάνα Αραμπατζή

Το βιβλίο σας και το σεμινάριό σας ήταν η αρχή του τέλους, του παλιού μου εαυτού.

Βασίλης BabyJohn

Με το καθετί που διαβάζω από εσάς, είτε σε βιβλίο σας είτε σε αναρτήσεις στο facebook, αισθάνομαι μια πληρότητα. Είστε ο άνθρωπος που με τις συμβουλές σας, με οδηγείται να βρω τον αληθινό μου εαυτό. Να βάλω και να πετύχω στόχους. Είστε ο μέντορας μου!!!!!

Χρύσα Πολυχρονάκη

Κάθε σου ανάρτηση μου επιβεβαιώνει γιατί σε έχω στα αγαπημένα (see first)…

Marissa Maz

Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους το σεμινάριο “Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός” Αδερφέ μου, Νικόλα Σμυρνάκη, από τότε που σε γνώρισα η ζωή μου ΑΛΛΑΞΕ. Σε Ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!!!

Μιχάλης Τζανής

Είμαι μητέρα 2 παιδιών. Ζω στην Κέρκυρα με τα παιδιά μου. Η καθημερινότητά μου ήταν 18 ώρες στο πόδι εργαζόμενη μητέρα και νοικοκυρά. Οι μέρες τα χρόνια περνούσαν χωρίς φροντίδα του εαυτό μου. Μια μέρα πρόσεξα ότι η φύση είχε ανθίσει. Είχε μπει η άνοιξη. Κατάλαβα ότι δεν είχα χρόνο ούτε να κοιτάξω και να μυρίσω αυτή την ομορφιά. Αναρωτήθηκα τι κάνω. Ζω; Τότε ήταν που έμαθα το viber και το YouTube από την κόρη μου. Και τότε ήρθε στη ΖΩΗ μου ο Νικόλας Σμυρνάκης από ένα video στο YouTube. Αυτό ήταν!!! Με άγγιξε,στις επόμενες μέρες αγόρασα το βιβλίο του η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και στους επόμενους μήνες έκανα το πρώτο μου Group coaching με τον Αχιλλέα Γεωργίου. Στο Group χρησιμοποίησα τις τεχνικές με τις λίστες που οδηγούν στην επιτυχία. Επιτυχία με τον εαυτό μου ζώντας χαρούμενα και με χρόνο να ολοκληρώσω το όνειρο μου. Το ‘Cecilia’s apartments’ (διαμέρισμα για ενοικίαση) που ολοκληρώθηκε με πίστη, αγάπη, εμπιστοσύνη μέσα από τις λίστες. Είχα βάλει ημερομηνία εκπλήρωσης 6 μήνες μετά από την ημέρα που το κατέγραψα στη λίστα μου. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά Νικόλα για όλα όσα έμαθα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά και τον Aχιλλέα που μέσα από το Group έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου και να οδηγούμε στην επιτυχία!!

Σεσίλια Κολοβού 

Οικοκυρά

Αγαπητέ μου Νικόλα σ’ ευχαριστούμε ολόψυχα για άλλη μια φορά για το έργο σου. Το σεμινάριο αυτό μου έχει ήδη αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο. Όταν δυσκολεύομαι, εφαρμόζω όσο μπορώ αυτά που μας μετέδωσες με τις γνώσεις σου και τη θετική σου ενέργεια και πετυχαίνει η μαγική συνταγή για μια πιο χαρούμενη ζωή. Αυτό που κατάλαβα είναι πως για να προχωράμε στη ζωή μας προς το καλύτερο είναι πολύτιμος συνοδοιπόρος μας η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας!

Γωγώ Πικράκη

(Τριήμερο σεμινάριο: Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός)

Νικόλα είσαι υπέροχος. Οι γνώσεις που μας έδωσες ανεκτίμητες. Σ ευχαριστούμε πολυυυυυ!!!!

Ελένη Κασιμάτη

(Τριήμερο σεμινάριο: Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός)

❤ Νικόλα εμείς ευχαριστούμε για τις γνώσεις που μας δίνεις απλόχερα, για την αγάπη και την στήριξη σου σε κάθε μας βήμα. Γιατί πρώτα είσαι φίλος μας και μετά Μέντορας μας. Σε αγαπώ για όλα όσα με βοήθησες να κάνω.

Κατερίνα Γιακουμή

(Τριήμερο σεμινάριο: Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός)

Νικόλα μου επιτρέπεις να σε προσφωνώ έτσι ελπίζω, γιατί σε νιώθω φίλο… Θέλω να ξέρεις πως οι σκέψεις σου, τα λόγια σου με έχουν κάνει πολλές φορές ακόμα και να κλάψω. Ιδίως αυτές που μου δείχνουν πόσα λάθη έχω κάνει στη ζωή μου.. Όπως το να μην φοβάμαι το θάνατο (όπως πολύ σοφά είπες) γιατί απλά δεν ζω…

Λένα Αργύρη

Νικόλα εύχομαι να είσαι καλά και να συνεχίσεις να εμπνέεις τους ανθρώπους. Έχουν γίνει συνταρακτικές αλλαγές. Είμαι πολύ χαρούμενος που παρακολούθησα το σεμινάριο “90 μέρες προς την οικονομική ελευθερία”. Μου άλλαξε την ΖΩΗ. Μου έγινε μια επαγγελματική πρόταση από μια μεγάλη εταιρεία. Επίσης έχουμε και την έναρξη παθητικού εισοδήματος. Συγχαρητήρια για το καινούργιο σου βιβλίο και καλοτάξιδο. Εύχομαι να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρούνε τον σκοπό της ζωής τους. Τελικά αυτό που χρειαζόμουν ήταν ένα έναυσμα. Τα καλύτερα έρχονται! Ήρθε η ώρα να λάμψουμε.

Βασίλης Τσιουμάνης

Αγαπητέ Νικόλα. Ευχαριστώ που σε γνώρισα μέσα από τα βιβλία σου και τα σεμινάρια σου. Άλλαξα και συνεχίζει προς το καλύτερο κάθε μέρα η ζωή μου, στην αγάπη, στην πρόοδο, στην πληρότητα. Συμβαίνουν πράγματα λες και κάποιο μαγικό ραβδάκι κάθε μέρα με ακουμπάει. Επιθυμίες και καταστάσεις που πραγματοποιούνται προς την καλύτερη εξέλιξη μου και προστασία για την μετέπειτα πορεία μου. Τα λόγια είναι λίγα μπροστά σε αυτό που ΒΙΩΝΩ από το σεμινάριο και μετά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Σεσίλια Κολοβού

(Τριήμερο σεμινάριο: Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός)

Σε έχω κάθε μέρα στο μυαλό εδώ και χρόνια. Θέλω να τις ξαναζήσω αυτές τις στιγμές των σεμιναρίων σου σύντομα θα τα ξαναπούμε. Είμαι πολύ καλύτερα λόγω των μηνυμάτων που πέρασες στη δική μου ψυχή για την αλλαγή και σου οφείλω την εξέλιξη κατά μεγάλο ποσοστό. Μέγας δάσκαλος. Θα το λέω πάντα.

Ιωάννα Σωτηροπούλου

Θέλω να πω κάτι! Όσοι άνθρωποι έχουν διαβάσει κάποιο βιβλίο του Νικόλα ή έχουν παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο και μετά έχουν εφαρμόσει κάποια από όλες τις τεχνικές που έμαθαν, σίγουρα θα έχουν αντιληφθεί ότι η γνώση και οι τεχνικές που μας διδάσκει ο Νικόλας είναι ανεκτίμητες, γιατί φέρνουν αποτελέσματα, μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, την ψυχοσύνθεσή μας, τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας, γενικά τη ζωή μας. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω, είναι η ευθύτητα και η αφοπλιστική αυθεντικότητά του. Για μένα, αυτό είναι που σε κάνει τόσο ξεχωριστό Νικόλα Σμυρνάκη. Ένας άνθρωπος, γεμάτος αγάπη για τους ανθρώπους, που ξέρει να αγαπά και να αποδέχεται τη διαφορετικότητα. Όταν ένας coach, ένας δημόσιος ομιλητής, ένας συγγραφέας μπορεί να είναι ο εαυτός του, τότε μπορούμε όλοι να είμαστε ο εαυτός μας κι ο καθένας μας να προσφέρει αυτό που πραγματικά μιλάει στην καρδιά του. Από όλα τα σπουδαία που βίωσα στο τριήμερο Σεμινάριο, πρώτο κρατώ αυτό. Αν είμαστε ο εαυτός μας, αν γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, τότε κάνουμε αυτόν τον κόσμο ομορφότερο! Κι ο κόσμος αυτός έχει ανάγκη την ομορφιά της ψυχής μας, τι λέτε;;;

Μαρία Θεοδωροπούλου

Νικόλα νομίζω πως αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι μαγικό. Τα συναισθήματα πρωτόγνωρα και οι εμπειρίες εξαιρετικές. Ευχαριστούμε παρά πολύ και ανυπομονούμε για το επόμενο.

Ελένη Κασιμάτη

(Τριήμερο σεμινάριο: Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός)

Εξαιτίας του Δασκάλου μας, της Φιλοσοφίας του και της Ακαδημίας του, σήμερα, είπα, ΕΥΘΑΡΣΩΣ πλέον, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν γνωστό μου γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω τον ανώτατο σκοπό της ζωής μου, εκπληρώνοντας μια ουσιαστική δική του ανάγκη!!! Αν όχι IslandofMan…τότε ΤΙ??

Νίκα Χατζέλη

Νικόλα Σμυρνάκη να σε ευχαριστήσω από καρδιάς, γιατί μέσα από την προσωπική ανάπτυξη κατάφερα να είμαι Πρόεδρος της Α’ τεχνικής σχολής Λεμεσού για 2η συνεχόμενη χρονιά. Επίσης, κατάφερα να είμαι ομιλητής δημόσιος εκπρόσωπος της Εργοληπτικής εταιρείας και να παρουσιάζουμε στην Λευκωσία στο Hilton Park τα καινούργια οικοδομικα εργα στην Λεμεσό. Σας ευχαριστώ πολύ. Που είμασταν και που βρισκόμαστε!!! Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς.

Αντώνης Κωνσταντίνου

Νικόλα Σμυρνάκη αγαπημένε μου. ? Ευχαριστώ που ακολούθησες το όραμά σου, έτσι και εγώ σε βρήκα….με βοήθησες να πιστέψω ξανά. ?? Δάκρυα ευγνωμοσύνης κυλούν! Το ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο!!!!

Σοφία Μακρή

Νικόλα Σμυρνάκη σε ευχαριστώ γιατί μου άλλαξες την ζωή μου!!!!

Γιώτα Αυξεντίου

Νικόλα Σμυρνάκη, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα που ήρθες στην ζωή μου και με βοηθάς να ψηλώνω μέρα με την μέρα.

Αρετή Ζωή Θώμου

Σας αγάπησα όλους, όλη την ομάδα και στο ολοήμερο σεμινάριο 90 ημέρες προς την οικονομική ελευθερία της 1ης Ιουλίου στο “Stratos Vasilikos”, θαύμασα, εκτίμησα και θαμπώθηκα από έναν απίστευτο άνθρωπο, τον Νικόλα! Θαύμασα την οξύτητα του μυαλού του και την αγάπη γι’ αυτό που κάνει! Εκτίμησα την αστείρευτη προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και την προσπάθεια εύρεσης λύσεων που πρότεινε! Θαμπώθηκα από την πολύωρη αντοχή και τον ζήλο με τον οποίο το έκανε όλο αυτό! ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ! ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΗ ΖΩΉ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Νατάσα Ζουμπούλογλου

Έμαθα χάρη σε εσένα Νικόλα να απολαμβάνω τη κάθε μου μέρα, να ζω τις στιγμές σαν να είναι η τελευταία μέρα της ζωής μου.

Χρύσα Πολυχρονάκη

Τα λόγια σου και οι σκέψεις σου είναι καταιγιστικές.

Λένα Αργύρη

Απίστευτο πάθος και μεταδοτικότητα!! Φανταστικός!!!

Βαλεντίνα Μασαούτη

Χθες πήρα στα χέρια μου το βιβλίο σου “Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω;” και ήδη το διαβάζω δεύτερη φορά!!!!! Ένιωσα μέσα μου αυτήν την τεράστια προσπάθεια που με βοήθησες να κάνω ένα χρόνο τώρα από τότε που ξεκίνησα τα σεμινάρια!!!! Λόγω προσωπικών θεμάτων που δεν έτυχε να συζητήσω ποτέ μαζί σου, θέλω προσωπικά να σε ευχαριστήσω για αυτήν την αλλαγή που είδα στην Νάντια!! Χθες στην παρουσίαση του βιβλίου ανέφερες σε ένα απόσπασμα σου για την κοπέλα εκείνη που την υποτιμούσε ο αδελφός της. Ταυτίστηκα…. Έχω νιώσει πως είναι να νιώθεις έτσι, όχι από αδελφό… Θέλω να σε ευχαριστήσω και πάλι διότι χάρη σε εσένα… Εγώ αποφάσισα να αλλάξω την Νάντια… Και χάρη σε αυτήν την αλλαγή κατάφερα να επαναφέρω πολλές δύσκολες καταστάσεις που βίωνα στην οικογένεια μου… Νιώθω μέσα μου ήρωας ειλικρινά. Όταν πρωτοήρθα στα σεμινάρια σου, ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ας μην το έδειχνα. Είμαι πάντα θετικός άνθρωπος και ήθελα να κρύψω την θλίψη μου!!! Σήμερα, μετά από 1 χρόνο προσπάθειας με την Νάντια και άπειρων προσωπικών ραντεβού μαζί της, θέλω να σε ευχαριστήσω. Σου είμαι ευγνώμων πραγματικά!!!! Εάν δεν με ενέπνεες εσύ, δεν θα είχα πάρει καμία απόφαση να προσπαθήσω να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου!!! Ούτε καν!!! Θα σε ευχαριστώ μια ζωή για αυτό!!!!! Δεν πίστευα πως θα τα κατάφερνα!!! Εύχομαι να σε ξανά δούμε σύντομα Νικολά… Εις το επανιδείν!!!!!! Με αγάπη και ευχές.

Νάντια Παπαδοπούλου

Σε υπέρ ευχαριστώ για την τιμή. Πραγματικά ευγνώμων για τα όσα μου δίδαξες μέσα από τα υπέροχα σεμινάρια σου. Η εφαρμογή τους έφερε απίστευτες επιτυχίες στη ζωή μου και ακόμα δεν ξεκίνησα.

Ανδρέας Ιωάννου

Μα σε κάθε δημοσίευση σου να δακρύζω!! Που θα πάει αυτό. ? Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!! Είσαι σπουδαίος!! Σ’ αγαπώ. ????

Γιώργος Κοψιδάς

Ας ξεκινήσουμε να ακολουθούμε την δράση ενός ανθρώπου που κυριολεκτικά αν δεν μου αφιέρωνε χρόνο πριν 2 χρόνια, αυτή τη στιγμή ίσως όλα όσα θελουμε να πετύχουμε σαν Σχολη Του Ήρωα, να ήταν Απλώς ιδέες στο κεφάλι μου. Νικόλα ??????????θα το θυμάμαι πάντα!!!

Μιχάλης Κιναζίδης

Αγαπημένε μου Νικόλα. Είμαι η Φρόσω από Λάρνακα. Έχω να πω ότι είμαι άνθρωπος που διάβασε πολλά βιβλία θετικής σκέψης. Είμαι σε μονοπάτι αυτογνωσίας και αυτοεξέλιξης, πήρα το δίπλωμα μου στο Life coach και NLP και εφαρμόζω ότι έμαθα και έχω επιτυχία σε όλους τους τομείς. Πριν σε γνωρίσω, έλεγα τι έχει να μου πει περισσότερο από αυτό που έμαθα. Ήθελα όμως να σε συγχαρώ για την παραστατικότητα σου και τα παραδείγματα σου, δίνοντας όμορφες εικόνες στον αναγνώστη σου. Με ενέπνευσες να εξηγώ απλοποιημένα και εγώ στους άλλους, ώστε να γίνεται η εσωτερική του αλλαγή πέρα από μακρηγορίες και θεωρείς. Ήθελα να σου πώ ένα μεγάλο Μπράβο και συνέχισε τόσο δυνατά και με τόσο πάθος που ξεχωρίζεις από πολλούς άλλους κοινούς συνοδοιπόρους. Συγχαρητήρια!!!!

Φρόσω Ch

Αγαπητέ Νικόλα, σου στέλνω ένα γρήγορο μήνυμα (σταματώντας να το αναβάλλω!!!), για να σου πω πόσο πολύ χάρηκα που σε γνώρισα την περασμένη Παρασκευή, στην παρουσίαση του “Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω;”. Νιώθω τόσο τυχερή που με κάποιο περίεργο τρόπο παρ’ όλο που η μπέμπα δεν είχε διάθεση για έξω, τελικά καταφέραμε και ήρθαμε. Η μικρή κάθισε ήσυχη παίζοντας, κι εγώ παρακολούθησα με ενθουσιασμό αυτά που έλεγες βρίσκοντας τελικά εκείνο το μικρό, αλλά τόσο σημαντικό έναυσμα να σηκωθώ ξανά και να αρχίσω την προσπάθεια να βρω τον καλύτερο μου εαυτό!! Σε ευχαριστώ, θα συνεχίσεις να με εμπνέεις μέσα από τα βιβλία σου, τα κείμενα σου και τα βιντεάκια σου! Εύχομαι και σε εσένα ό,τι καλύτερο, και μια εμπνευσμένη, πραγματικά πετυχημένη πορεία! 🙂 🙂

Λουίζα Παλούρα

Είμαι ευγνώμων που σε έχω φίλο στα μέσα δικτύωσης και διαβάζοντας τις προσωπικές σου εμπειρίες και δημοσιεύσεις «μαθαίνουμε» να εκτιμάμε κάθε λεπτό της ζωής μας!

Γαρυφαλλιά Τουργέλη

Αγαπητέ Νικόλα, βλέποντας το βίντεο αισθάνθηκα υπερηφάνεια που υπάρχουν τέτοιοι γονείς που ξέρουν να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους τόσο έξυπνα και όμορφα, ώστε τα παιδιά να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ των μεγάλων και να μιλήσουν ανοιχτά στο κοινό, με τόσο σοφά λόγια και χωρίς κανένα δισταγμό ή άγχος. Πραγματικά το έργο σου είναι τόσο σημαντικό, που εύχομαι να εμπνεύσει κυβερνήσεις και να φτιάξουν ένα τέτοιο σχολείο που θα γεννά ηγέτες, αλλά προφανώς και για ευνόητους λόγους δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό σε τούτο το πολιτικό σύστημα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, κάθε επιτυχία στα τόσο σημαντικά σεμινάρια και συγγράμματά σου.


Στάθης Πιρπιρής

Νικόλα μου, γεια σου! Να είσαι καλά, αγόρι μου! Πάντα δημιουργικός και χαρούμενος! Σε θαυμάζω και σε καμαρώνω…έστω και από μακριά, για όλα όσα κάνεις! Και προπαντός γι’ αυτό που είσαι!

Μαρία Φραγκιαδάκη

Χαίρεται κ. Σμυρνάκη. Είμαι η Βιργινία, η κοπέλα που ήρθε να σας μιλήσει εχθές στην Αλεξανδρούπολη και έφυγε άρον άρον, γιατί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, από την απάντησή σας. Θα ήθελα να σας ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που έφυγα τόσο βιαστικά χωρίς να σας απαντήσω με τον κατάλληλο τρόπο και να σας ευχαριστήσω θερμά για τον αφοπλιστικό τρόπο που μου απαντήσατε. Δεν ξέρω εάν σας το έδωσα να το καταλάβετε αλλά, δεν είναι ότι θεωρώ την γενιά μου αποτυχημένη. Απεναντίας μάλιστα, πιστεύω ότι έχει πολλές προοπτικές, οι οποίες όμως συχνά καταπνίγονται από τις ανασφάλειες για το αύριο της ελληνικής κρίσης και τελικά συμβιβάζονται στα υπάρχοντα δεδομένα βιοπορισμού, έχοντας πάψει να ονειρεύονται. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρά ότι ίσως πρέπει κι εγώ να ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι, όντας πλέον σχεδόν 24 χρονών και να εγκαταλείψω ίσως τα μελλοντικά σχέδια – όνειρά μου, που απέχουν αρκετά. Αλλά εχθές, μου δώσατε μια “γροθιά στο στομάχι” που ήθελα τόσο πολύ να δεχτώ, όπως κι έκανα. Είχα ανάγκη να ακούσω μια τέτοια απάντηση σε ένα ερώτημα που με βάραινε τόσο, ώστε να θυμηθώ ποια είμαι και να μην παρατήσω τις προσπάθειες επίτευξης του σκοπού στη ζωή μου. Εξού και το “βουβό ξέσπασμα” που αντιληφθήκατε εχθές και που δεν μου επέτρεψε να σας τα πω αυτά.  Σας εύχομαι καλή συνέχεια στην περιοδεία και κάθε ευτυχία στον δικό σας δρόμο προς την επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Καλό σας βράδυ. ?


Βιργινία

Αλεξανδρούπολη

Όταν έχεις την δεξιοτεχνία να ερεθίζεις τον εγκέφαλο κάποιου, να ενεργοποιείς τμήματά του και να είσαι ένα λιθαράκι στα βήματα ζωής του, τότε η ικανοποίηση που παίρνεις είναι ανεκτίμητη!!! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για χιλιάδες κόσμο… Σου εύχομαι να έχεις πάντα μια αξιόλογη πορεία ζωής γεμάτη ευτυχία, αγάπη και όμορφες στιγμές με ανεξάντλητο χιούμορ και πολλά χαμόγελα! Σε ευχαριστούμε πολύ, Νικόλα! ☺️


Μαρία Μαγκλή

Καλημέραααα! Όλοι χτες σίγουρα φύγαμε πιο “πλούσιοι” από τη χθεσινή παρουσίαση και προσωπικά, χαίρομαι πάρα πολύ που είδα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τέτοιου είδους διοργανώσεις! Απίστευτη εμπειρία, διαδραστική, διαφορετική!


Μαρία Ρήγα

Καλημέραααααα….. Μετά την χθεσινή καταπληκτική παρουσίαση του Νικόλα, η σημερινή ημέρα είναι πιο φωτεινή και πιο πλούσια με νέες εμπειρίες και επιβεβαίωση ότι είμαι στο σωστό δρόμο…..

 Διάνα Πογοσιάν 

Το χτεσινό event ήταν πάρα πολύ θρεπτικό Για Το μυαλό, τη σκέψη και την αναζήτηση πληροφορίας. Ο Νικόλας ήταν καταπληκτικός, με μια ροή πληροφορίας ασταμάτητη. Μας έδωσε τα ερεθίσματα να ψάξουμε αυτό που θέλουμε, ο καθένας μας. Σε κάθε περίπτωση, η ανάγνωση του βιβλίου του θα μας τροφοδοτήσει με πάρα πολλά θετικά στοιχεία.

Χρήστος Παμπουκίδης

Καλημέρα. Πολύ όμορφο το χθεσινό απόγευμα. Αλλά όπως είπε και ο Νίκολας, το θέμα είναι να τα υλοποιήσουμε και όχι να μείνουμε σε μία παρουσίαση ενός βιβλίου.

Βασίλειος Παπαδόπουλος

Καλημέρα και καλή εβδομάδα από όλους μας!!! Παρά την όλη κούραση μου, δεν μπορούσα να κοιμηθώ εχθές το βράδυ. Το κεφάλι μου κόντευε να σκάσει από τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα. Ένιωθα πως δεν έπρεπε να χάσω το χρόνο μου με το να πέσω για ύπνο, αλλά να ξεκινήσω δράση!!!!

Έλσα Κωστελίδου

Καλημέρα. ? Καλή εβδομάδα σε όλους. Ανυπομονώ να τον απολαύσω από κοντά! Η Ξάνθη έλαμπε χθες από τη θετική ενέργεια!? Καλή συνέχεια στις επόμενες εκδηλώσεις. Εμπνεύστε τα πλήθη!

Κική Πιμενίδου

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά, μεστή νοημάτων και στοχασμού. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε καθημερινά, το δικό μας αγώνα για την πραγμάτωση των στόχων μας. Ο iron man όλα τα λεφτά.

Νεκτάριος Ορφανίδης

Καλημέρα σας! Η παρουσίαση εχθές ήταν πολύ ωραία γεμάτη θετική ενεργεία.

Μαρίνα Παυλίδου

Καλημέρα και από εμένα!!!! Η χθεσινή βραδιά ήταν μια ευκαιρία, να γνωρίσω έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο και πιστεύω πως έμαθα αρκετά πολλά και σημαντικά πράγματα. Θα ήθελα να ήταν και τα μικρότερα αδέρφια μου.

ΗλιάνναΠαμπουκίδου

Καλημέρα σε όλη την πρωινή παρέα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Η χθεσινή βραδιά ήταν ένα μάθημα ζωής, που όσο και να θες, να το εξηγήσεις θα είναι λίγο, πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις. Οι πληροφορίες πολλές, άλλες γνωστές και άλλες καινούριες. Το θέμα είναι να τις χρησιμοποιήσουμε. Είμαι ευτυχής, γιατί ξεβολεύτηκα και βρέθηκα κι εγώ εκεί!!!

Χρήστος Δραγάνης

Καλησπέρα Νικόλα! Από σένα έμαθα στο σεμινάριο, ότι δεν αλλάζω τον προορισμό μου αν βρω εμπόδιο. Αλλάζω το μονοπάτι, που θα με οδηγήσει εκεί! Σ’ ευχαριστώ για την απλότητα της σοφίας που κρύβουν οι συμβουλές σου! Καλό απόγευμα!

Νατάσα Ζουμπούλογλου

Ευχαριστώ Νικόλα που είσαι στη ζωή μου και μου θυμίζεις το νόημα της ζωής.

Μαρία Κυριάκου

Με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ με τα βιβλία σου και με το λόγο σου. Πριν δύο μήνες, είχα παρακολουθήσει μία διάλεξη σου στην Αλεξανδρούπολη και πήρα μία απόφαση. Έχω να σου πω ότι από τον πρώτο κιόλας μήνα πέτυχα ένα τεράστιο στόχο στην επιχείρηση μου και έχω θέσει κάτι πολύ μεγαλύτερο, για το οποίο θα σε ενημερώσω στο επόμενο τρίμηνο. Με βοήθησε πάρα πολύ και αυτό το βιβλίο σου, αλλά και το δωρεάν ebook που έχεις με τίτλο «Ανέβαλε την αναβλητικότητά σου»!!! Ξεκινάω να αντιμετωπίσω το μεγαλύτερο μου φόβο και να ξέρεις ότι με έχεις εμπνεύσει πάρα πολύ σαν άνθρωπο και θυμήθηκα πραγματικά ποιος είμαι!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ Νικόλα!!

Κίμωνας

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά! Σήμερα είχα τη συνέντευξη για το διδακτορικό μου, στο οποίο δεν ήθελα να κάνω αίτηση για τον λόγο ότι φοβόμουν την αποτυχία.. Όχι μόνο έκανα την αίτηση, αλλά σήμερα πήγα με αυτοπεποίθηση και συνέχεια είχα στο νου μου πως κάποιος πιστεύει σε μένα! Τα πήγα υπέροχα και νιώθω υπέροχα με τον εαυτό μου, γιατί κατάφερα ένα μικρό βήμα προς το στόχο μου! Σας ευχαριστώ πολύ!

Νικόλ Χριστοδούλου

Εχθές κάναμε Ένα ταξίδι συμπυκνωμένης γνώσης. Ένα ταξίδι στοχασμού ξεκινά τώρα. Ευχαριστώ για την πραότητα, την υπευθυνότητα, τη μεταδοτικότητα, την αφοσίωση και την έμφαση στη λεπτομέρεια που διακρίνει τη διδασκαλία σου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μου έδωσες. Χαίρομαι γιατί αυτό που κάνεις, το κάνεις με αγάπη και σεβασμό και αυτό βγαίνει. Σου εύχομαι μια θεσπέσια συνέχεια ζωής, για να μας μεταφέρεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν! Η όσφρηση μου λέει ότι το βιβλίο θα πετάξει σε όλα τα μέρη της γης και θα βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας! Εξάλλου αυτό είναι το όραμα σου. Και Είναι καθαρό και μεγάλο!

Πετρινή Κατενιζόγλου

Νικόλα… Σε ευχαριστούμε, που μοιράστηκες μαζί μας, αυτές τις ανεκτίμητης αξίας γνώσεις σου και εμπειρίες ζωής!!! Το μόνο σίγουρο, είναι ότι σίγουρα κάποιοι άνθρωποι, “ξύπνησαν” μετά το χθεσινό lux event / training!!!

Nick Simos

Νικόλα!! Ήταν τέλειο το event!!!!!!!!!!

Κατερίνα Αλατζά

Σε ευχαριστούμε για τις συγκινήσεις και την ενέργεια που μας έδωσες!!!!!!!!!!!

Μαλκόν Μακντεσιελίας

Πραγματικά μέσα από την ψυχή μας σε ευχαριστούμε. Ήσουν ειλικρινά Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Η Σ Τ Ι Κ Ο Σ!!!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!

Χρήστος Βασιλόπουλος

Νικόλας Σμυρνάκης…ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας θεραπευτής του νου!

Ρένα Παπαδοπούλου

Όσα “ευχαριστώ” κι αν πω είναι πραγματικά λίγα τόσο για τις καταπληκτικές πληροφορίες, αλλά ΚΥΡΙΩΣ για την φιλοσοφία και τη στάση ζωής που πρέπει να υιοθετήσουμε!!!! Πολλά – πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!

Λάγιου Βασιλική

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μοναδική εμπειρία που μας χαρίσατε!!! Πραγματικά συγκλονιστικός!

Ρίκα Πάλμου

Είσαι τεράστιος!!! Να είσαι πάντα καλά. Σε ευχαριστούμε για όλα!

Oltjan Baha

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ!!!

Ελένη Φωτίου

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!! Είστε ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης και μες εμπνέετε καθημερίνα με τις γνώσεις, εμπειρίες, την ενέργεια, την ,μεταδοτικότητα και τα αποτελέσματά σας!!!! Πολλά συγχαρητήρια!!!!

Despina Koukou

Είσαι τεράστιος.

Κουσιορής Γιώργος

Τεράστιο και εγκάρδιο ευχαριστώ για τον Νικόλα Σμυρνάκη που κατά τη γνώμη μου γεννήθηκε για να οδηγεί τους ανθρώπους σε αληθινά μονοπάτια!!!

Καραβά Έφη

IslandofMan!!! Τέλος… Σε ευχαριστούμε Νικόλας. Πολλά μπράβο!!!!

Μιχάλης Μίχας

Respeeect!! Τεράστιος!!!

Μιχάλης Παντελίδης

Νικόλα η Πάτρα ήταν και θα είναι όπου και όποτε εκπαιδεύεις!!!

Νίκος Δουραμάνης

Εμπειρία ζωής χαραγμένη για πάντα μέσα μας!!

Gizela Magli

Σε ευχαριστούμε Νικόλα είσαι μοναδικός!!!!!!!!!!

Χαϊνα Σταυρούλα

Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά για την καταπληκτική εμπειρία που μου χάρισες! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! Αν μπορεί ένας, αν μπορεί μία, γιατί όχι εγώ, γιατί όχι τώραααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Βασιλακοπούλου Ρούλα

Ότι και να πω θα είναι λίγο, απλά είσαι πηγή έμπνευσης. Σε ευχαριστώ για την καταπληκτική μέρα που μας αφιέρωσες και τα αποτελέσματά αυτής θα έρθουν σύντομα.

Κούτουλας Παντελής

ΔΕΝ ξεχνιέσαι με τίποτα… να σαι καλά!!!

Ιωάννα Σωτηροπούλου

Ευχαριστούμε τους καταπληκτικούς ηγέτες που είχαμε το τεράστιο προνόμιο να απολαύσουμε. Να είστε ΠΑΝΤΑ καλά!

Κατερίνα Αρβανίτη

Τόσο ξεχωριστός που θα μνημονεύεσαι, με θαυμασμό κι ευγνωμοσύνη, από πολλούς για πολύ..Να ‘σαι πάντα ο Φάρος..από το Νησί!

Άκης Αγγελίδης

Ένα πυροτέχνημα στον εγκέφαλο μας!!!!!!! Και μετά κάθεσαι απλά χωρίς να μιλάς, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσεις αυτό που έζησες!!!!!!!

Kyriaki Sundy

Ευχαριστώ τον θεό, που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τους καλύτερους και μεγάλους ανθρώπους (ηγέτες). Ευχαριστώ τον άνθρωπο στο NηΣί Νικόλα Σμυρνάκη.

Τζήμα Αναστασία

Συγκλόνισες πάρα πολύ κόσμο και σίγουρα πολλοί θα αλλάξουνε τη ζωή τους μια για πάντα. Η συνάντηση με ένα χαρισματικό άνθρωπο, μόνο κέρδος είναι.

Παναγιώτης Παπαδάκος

Νικόλα …μπράβο!

Soula Mousti

Ήμασταν τυχεροί που ήσουν εκεί για μας!!!!! ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!!!!

Κακαβά Μαριάνθη

Είμαστε υπερήφανοι για τον σπουδαίο αυτό ηγέτη!!! 🙂 Ευχαριστούμε πολύ!!!

Χρυσάνθη Βουτυράκη

Σε ευχαριστούμε Νικόλα για την εμπνευσμένη παρουσία σου και την τέλεια ενέργεια που μας μετέφερες!! ελπίζω να έχουμε τη χαρά να σε ξαναδούμε σύντομα!!!

Έλενα Πριοβόλου

Συγχαρητήρια για το πραγματικό resital που έδωσες χθες Νικόλα! Είμαι σίγουρος ότι ξεκλείδωσες πολλά μυαλά και άλλαξες τη ζωή κάποιων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Να είσαι καλά και με δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις να αλλάζεις ζωές!

Νίκος Ζήσης

Νικόλα, απίστευτη έμπνευση για όλους μας εχτές, αμέτρητα μπράβο, σ’ ευχαριστούμε πολύ.

Καλλιόπη Σικαλιά

Νικόλα, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την χθεσινή σου παρουσία, άλλα και το τι μηνύματα και το πώς μας τα πέρασες. Να είσαι πάντα καλά.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Απλά απίστευτος!!! Ήρθα και σου έδωσα το χέρι γιατί πραγματικά μου έδωσες παααααααρα πολλά χθες!!! Ευχαριστώ..

Θανάσης Νικολακόπουλος

Τα λόγια είναι περιττά.. Αν δεν τον είδατε είναι λίγο δύσκολο να καταλάβετε τι σημαίνει Νικόλας! Τρομερή ενέργεια και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!!! Σπουδαίος ηγέτης!!!

Στέλιος Μαστοράκης

Συγχαρητήρια Νικόλα για αυτί που μας προσφέρεις μέρα με τη μέρα και ΧΩΡΙΣ να διαβρωθεί η προσωπικότητά σου!!!

Μαρία Τζανάκη

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι….. στο είπα και από κοντά!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!!!! ΑΠΛΑ ΕΜΠΝΕΕΙΣ!!!!!!!!!

Φυγετάκη Βούλα

Ο κος Σμυρνάκης… συγκλονιστικός!

Ρία Χατζή

Νικόλα, είσαι μεγάλη έμπνευση για μένα!! Σε γνώρισα χθες πρώτη φορά από κοντά! Είμαι η Μαρία που σηκώθηκα και χαμογέλασα στον Σταύρο και μετά αποκάλυψες την τόσο συγκλονιστική ιστορία για μία άλλη Μαρία. Αυτή η σύμπτωση των ονομάτων να ξέρεις ότι ήταν η αφορμή να νιώσω πως ακόμα κι εγώ μπορώ να αλλάξω κάτι σε αυτόν τον κόσμο…. Ήταν η αφορμή να πάρω μια απόφαση για τη ζωή μου…θα σε ευγνωμονώ για πάντα, για αυτήν την τόσο σημαντική για μένα σύμπτωση… Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Τσατίρη Μαρία

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι κάποιοι άνθρωποι δείχνουν ευγνωμοσύνη σε σένα, επειδή εσύ τους το έμαθες; Πιστεύω δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

George Detsis

Νικόλα, πολλά πράγματα θα ήθελα να γράψω, μα θα περιοριστώ σε ένα. Κάθε φορά που παρακολουθώ βίντεο δικό σου, μα την αλήθεια νιώθω περήφανη! Είσαι αληθινά άξιος άνθρωπος Νικόλα. Κάθε καλό μέσα από την καρδιά μου. Σου εύχομαι και καλή συνέχεια στον δρόμο που με τόση αγάπη, αφοσίωση, εσωτερική προδιάθεση και ορμή, επέλεξες να ακολουθήσεις. Πάντα καλά να είσαι!

Κατερίνα Μπαγιαρτάκη

Στην εβδομαδιαία συνάντηση του υποκατάστήματος μου, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την τεχνική υπερπήδησης εμποδίων όταν είχαμε θέμα συζήτησης την κάλυψη των εβδομαδιαίων στόχων παραγωγής. Συζητήσαμε το ότι η επιτυχία έρχεται πάντα στην επόμενη προσπάθεια. Σε ποια επόμενη δεν το γνωρίζουμε. Το κλείσιμο μιας μεγάλης συμφωνίας θα γίνει πιθανόν στην επόμενη παρουσίαση. Αυτό οφείλουμε να το μάθουμε μόνο  προσπαθώντας. Σταθήκαμε στην σημασία της συνεχής προσπάθειας, αυξάνοντας αριθμητικά τα ραντεβού μας, ενισχύοντας την πεποίθηση μας ότι κάθε δυσκολία μας κάνει καλύτερους και μας  χαρακτηρίζει νικητές. Κάθε δικαιολογία για να μην κάνουμε αυτό που πρέπει για να πετύχουμε τον στόχο μας, είναι ένας δίκαιος λόγος. Και όσο πιο μεγάλη είναι η δικαιολογία μας, τόσο λιγότερη θα είναι και η αποτελεσματικότητα μας. Στην ζωή έχουμε ή δικαιολογίες ή αποτελέσματα. Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Εμείς αποφασίζουμε!! Συνέχισα με κάποιες ερωτήσεις για την υπερνίκηση των εμποδίων όπως κάθε φορά που με δυσκολεύει ένα ραντεβού με πελάτη… να διερωτώμαι τι έχω να μάθω από αυτό; Πώς να αξιοποιήσω αυτή την εμπειρία για να γίνω καλύτερος; Μετά από μια  εκπληκτική συζήτηση με έντονο ενδιαφέρον και με την συμμετοχή όλων των συνεργατών έγινε η παραδοχή ότι όσο πιο μεγάλη είναι η δικαιολογία μεγαλύτερη είναι η αποτυχία. Έκλεισα την συνάντηση με το ότι πρέπει να επιδιώκουμε το άβολο, γιατί έτσι μόνο πετυχαίνουμε την έξοδο μας από τον κύκλο βολικότητας. Μόνο έτσι προοδεύουμε και μπορούμε να πετύχουμε αριστουργηματικές αποδόσεις   βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα! Ενθουσιάστηκα με την εφαρμογή αυτής της τεχνικής, γιατί όλες οι σκόρπιες σκέψεις των συνεργατών μου στο συγκεκριμένο θέμα, διαπίστωσα ότι ξεκαθάρισαν και μπήκαν σε μια σειρά όπως έγινε και στο δικό μου μυαλό όταν την διδάχτηκα.

Λένα Μιχαήλ
Branch Manager Prime Insurance
Μαθήτρια IslandofMan Coaching Academy

Πραγματικά σε ευχαριστώ για όλα αυτά που ξέρεις και φαίνονται, μα περισσότερο για αυτά που δεν ξέρεις και δεν στα είπα ποτέ… ❤️

Παναγιώτης Σάκκη

Εξαιρετική δουλειά από μια θαυμάσια ομάδα που άμεσα μας έβαλε στο κλίμα της αλλαγής και της κινητοποίησης. Η προσωπική ανάπτυξη που παρέχει η συγκεκριμένη εκπαίδευση, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή ειδικότερα μέσω της διαδραστικότητας που περιλαμβάνει, ευχαριστούμε Νικόλα.

Εύη Φούκα,

Μαζί σου έχει αλλάξει η ζωή μου επαγγελματικά και προσωπικά και το χρωστάω σε εσένα Νικόλα!!!

Ειρήνη Αντώνα

Αυτό το πράγμα με σένα βρε Νικόλα… που κάθε φορά δίνεις την απάντηση, την χρονική στιγμή που την έχω ανάγκη. Μόνο αγάπη για εσένα. ❤️

Άννα Μαρία Σαρρή

Κάνετε απίστευτο έργο. Δεν νομίζω στην Ελλάδα να υπάρχει άλλος άνθρωπος όπως εσείς. Σας θαυμάζω αθόρυβα. Η αλήθεια είναι πάντα η αλήθεια.. Για εμένα είστε ο καλύτερος φιλόσοφος της εποχής μας. Τόσο απλός, τόσο πράος. Δεν έχω λόγια για το έργο που παράγεται.

Μαρία Ιωάννου

Νικόλα μου, εσύ και τα όμορφα βιβλία σου αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να προχωράμε μπροστά, να ξεπερνάμε τα εμπόδια που συναντάμε και να εκπληρώνουμε τους στόχους μας. Σε ευχαριστούμε!!!

Νατάσα Σπινθάκη

Και εκεί που το μυαλό μου γεμίζει με το… κουράστηκα να προσπαθώ…. έρχεστε και με λίγες λέξεις… καθαρίζω και λέω πάμε,  πάμε πιο δυνατά…. ευχαριστώ….

Αφροδίτη Βενιέρη

Γεια σας, είμαι η Κατερίνα. Αυτή που φοβόταν τις αλλαγές. Ή μάλλον τώρα πια δεν είμαι η ίδια Κατερίνα. 6 μήνες μετά το σεμινάριο άλλαξα τόπο διαμονής, σπίτι, δουλειά, με μεγάλο ρίσκο και ξεκίνησα να αλλάζω τον τρόπο που αγαπώ τον σύντροφό μου. Νικόλα εσύ το είπες κι εγώ το έκανα. Μόνο επιτυχίες ακολούθησαν κι ακολουθούν. Είμαι ευτυχισμένη… Νικόλα ευχαριστώ, νιώθω ευγνωμοσύνη. Απλά ξεκινήστε από κάπου κι ό,τι έρχεται σίγουρα είναι για καλό…..❤❤❤

Κατερίνα Τζάνου

Νικόλα Σμυρνάκη, χωρίς εσένα η ζωή δεν ήταν πολύ διαφορετική… Δεν υπάρχει δεύτερος για εμένα! Πάντα πιστή ακόλουθος σου.

Ηλιάνα Αποστολάκη Τέγου

Πόσο δίκιο έχεις… Όλα αυτά που μοιάζουν αυτονόητα, πώς παύουν να είναι από τη μια μέρα στην άλλη… Να είσαι πάντα καλά και να μας δίνεις δύναμη με τα τόσο όμορφα λόγια σου.

Βίκυ Κατσαρή

Πόσο σ΄αγαπώ! Πόσο καλύτερη μου κάνεις τη μέρα… Με βάζεις να σκέφτομαι τα αυτονόητα! Σ΄ ευχαριστώ!

Λιάνα Κουνάδη

Πιστεύω πως δεν πιστεύεις στην τύχη. Αλλά πόσο τυχερή είναι η ανθρωπότητα επειδή υπάρχεις…  Πόσο τεράστια μηνύματα περνάς… Βαθιά ευγνωμοσύνη νιώθω όταν διαβάζω αυτά που γράφεις στα βιβλία σου και στο διαδίκτυο. Γεμίζει η καρδιά μου!

Μάγδα Σταματάρη

Χαίρομαι που είμαι στην Ακαδημία σας και ειλικρινά σας ευχαριστώ για όλα! Έχω αλλάξει πάρα πολύ από τότε που ξεκίνησα και έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου!  

Κάλλη Αλατζά

Ευχαριστώ σας! Είμαι τυχερή που σας γνώρισα… Είμαι τυχερή που έμαθα να διαβάζω την ψυχή μου, μέσα από λέξεις βαλμένες απάνω σε γραμμές από αλήθειες που με μάθατε να βλέπω. Εξακολουθώ να αισθάνομαι τυχερή από κάθε κίνηση που κάνετε για να μας δώσετε λύσεις σε ό,τι μας αφορά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Είστε πλέον “δικός μου άνθρωπος”.

Χρύσσα Σακελλαροπούλου

Καταρχάς σε ευχαριστούμε πολύ γιατί αποδεικνύεις αυτά που μας συμβουλεύεις.

Ειρήνη Μπαλατλή

Η συχνότητα που εκπέμπετε και επηρεάζετε θετικά τις ζωές των ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του πλανήτη είναι κάτι μοναδικό!

Δημήτρης Κουρούπας

Νικόλα μου, στο έχω ξαναπεί και κατ’ ιδίαν. Το έργο που προσφέρεις στην Ελλάδα της γκρίνιας και της μιζέριας είναι ένας άλλος τρόπος σκέψης! Εμένα με βοήθησες προσωπικά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής μου!

Κωνσταντίνος Τσοκανάς

Η αλήθεια είναι πως κάθε βιβλίο και αποτύπωμα του Νικόλα το περιμένουμε πως και πως…

Νίκος Νταλαμπίρας

Οι μέρες που διανύουμε είναι απαιτητικές και χρειάζεται να δούμε λίγο πιο βαθιά μέσα μας και να γίνουμε πιο συνειδητοί, να βρούμε τις χαμένες μας αξίες και την ανθρωπιά μας. Και τι καλύτερο από αυτά τα βιβλία ενός εξαιρετικού και με βάθος συγγραφέα; Ευχαριστούμε πολύ!

Χάρης Παπασταύρος

Νικόλα, έχω παρακολουθήσει σεμινάριό σου και συνεχώς διαβάζω τα άρθρα σου. Με έχει συγκινήσει το ενδιαφέρον σου προς το συνάνθρωπο γιατί έχεις κάνει και πολλά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Και τώρα, μέσα στην πανδημία, όχι μόνο του ιού αλλά και του φόβου, μας βοηθάς με τη θετική σου ενέργεια και τη μοναδική προσφορά σου!!! Ευχαριστούμε πολύ!

Λέττα Καραντζιά

Κάποια στιγμή στο παρελθόν σε είχα ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς μου για το γεγονός ότι αποτελείς πηγή έμπνευσης για εμένα και ξεπέρασα πολλούς φόβους και ανησυχίες μου, διαβάζοντας τις σκέψεις σου.

Σου είχα πει πως ετοιμαζόμουν για το επόμενο μεγάλο βήμα, δηλαδή να έρθω αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο φόβο μου και σου στέλνω για να σου πω τα αποτελέσματα ????, διότι τις χαρές μου, τις μοιράζομαι και με τους ηθικούς αυτουργούς αυτών.

Σήμερα και μέσω αυτής της παράλογης και πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε, μέσα σε όλον αυτόν τον αρνητισμό και την αβεβαιότητα, πετυχαίνω τον μεγαλύτερο επαγγελματικό στόχο της μέχρι τώρα ζωής μου!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ λοιπόν γι’ αυτό! Συνέχισε να γράφεις και να μας εμπνέεις!! ❤️

Κίμωνας Κουτσιανούδης

Το υπέροχο, Νικόλα μου, είναι ότι εμπνέεις τους άλλους γύρω σου! Ανθρώπους που ούτε ήξερες, ούτε σε ήξεραν πριν να διαβάσουν κάποιο απ’ τα βιβλία σου! Κι όμως, απ’ τη στιγμή που διάβασαν έστω και ένα, βρήκαν θαρρείς το νόημα και τον προορισμό τους μέσα στη ζωή!

Δε μιλάω τυχαία, ούτε κάνω τον κόλακα!  Έχω παρακολουθήσει ολοήμερο σεμινάριό σου και πραγματικά έχω υποκλιθεί στην ανιδιοτέλεια, στη δοτικότητα και στην αγάπη με την οποία δίνεις όλο σου το είναι για να βοηθήσεις και να ανοίξεις τους ορίζοντες των ανθρώπων που ήρθαν να σε ακούσουν!

Αυτό είσαι Νικόλα μου: είσαι ένας ΥΠΕΡΟΧΟΣ άνθρωπος, ένας μεγάλος εμπνευστής!!!
Να’ σαι πάντα καλά!!!

Νατάσα Ζουμπούλογλου

Είσαι ο πρώτος μου συγγραφέας που έχω όλα τα βιβλία του.

Είσαι ο λόγος που ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία με τέτοια θεματολογία και μου αρέσουν πολύ γιατί είναι τόσο κατανοητά και με απλά παραδείγματα της καθημερινότητάς μας που γίνονται πολύ αντιληπτά!!

Και κάτι πολύ σημαντικό για μένα: Μου αρέσει που απαντάς σε όλα τα μηνύματα και αφιερώνεις χρόνο δίνοντας συμβουλές στους αναγνώστες σου! Σε μένα το έχεις κάνει και με καθοδήγησες σωστά!  Σε ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!!

Λίνα Μαγγιώρου

You are not a mere spokesman but a personality that is humble real reassuring. I heard you in a webinar and understood that you have talent. Talent in humanism. Talent in tolerance and patience. Embrace, live and love every aspect in our lives. Surely things are temporary but we all need to be REASSURED. Even the strongest of characters must shed a tear to communicate fully with each other. It’ s all in the PROCESS.

Alice Kashouli Christodoulou

Καθώς ολοκληρώνεται ένας χρόνος συμπόρευσης  με τους Νησάνθρωπους -Συνοραματιστές – Συμμαθητές, στο υπέροχο ταξίδι εκπαίδευσης στην τάξη της Ακαδημίας, ένα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που με διακατέχει… Πληρότητα.  

Συνεργαστήκαμε, συν-εξελιχθήκαμε και λάβαμε γνώση που πρώτα εφαρμόσαμε στους εαυτούς μας, για να κατευθυνθούμε στα μονοπάτια της προόδου και της προσωπικής εξέλιξης, ώστε να εισπράξουμε την χαρά της αυτοεπιβεβαίωσης.

Είναι υπέροχο το συναίσθημα του να μεταφράζεις τα καθημερινά θαύματα που συμβαίνουν στις ζωές μας και να απολαμβάνεις τη διαδρομή προς την επίτευξη των στόχων σου, αξιοποιώντας τους απεριόριστους πόρους, που όλοι διαθέτουμε.

Νικόλα και Αχιλλέα, ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να βιώσω αυτήν την εμπειρία και δεσμεύομαι να φανώ άξιος συνεχιστής και υποστηρικτής του Οράματος και της Φιλοσοφίας του “Ανθρώπου στο Νησί”.

Για μένα η ολοκλήρωση της Ακαδημίας είναι μια νέα αρχή στη Ζωή μου και χαίρομαι που θα σας έχω συνοδοιπόρους σε αυτό.

Ειλικρινά Ευγνώμων,

Νίκος Γιουφτσιάδης

Αγαπητέ μου φίλε Νικόλα, επίτρεψέ μου να σε αποκαλώ έτσι, παρόλο που δεν γνωριζόμαστε από κοντά και προσωπικά. Ωστοσο, εγώ νιώθω να σε έχω γνωρίσει μέσα από τα βιβλία σου! Θέλησα να σου γράψω μιας και η περίοδος αυτή, λόγω καραντίνας, το ευνοεί. Ειλικρινά σου αξίζει έπαινος γιατί αυτό που εισέπραξα μέσα από την σύντομη συνομιλία μας στο instagram, δείχνει ότι είσαι ένας άνθρωπος προσιτός, ζεστός, επικοινωνιακός, που εφαρμόζεις πρώτα εσύ ο ίδιος αυτά που διδάσκεις! Εκτίμησα ιδιαίτερα που αφιέρωσες χρόνο να μου απαντήσεις παρά το γεμάτο πρόγραμμά σου. Πιστεύω θα χαρείς να μάθεις το πώς με επηρέασαν τα βιβλία σου! Μπορώ να σου πω με κάθε βεβαιότητα ότι τα βιβλία σου και ο τρόπος που γράφεις, έχουν ασκήσει πολύ θετική επίδραση στη ζωή μου! Με βοήθησαν να οργανώσω και να σχεδιάσω την πορεία μου! Να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου, που πολλές φορές μοιάζουν με χιονοστοιβάδα! Με βοήθησαν να βάλω συγκεκριμένους στόχους και ήδη έχω αρχίσει να απολαμβάνω το ταξίδι! Με αγάπη και εκτίμηση,

Σπύρος Χαμπάκης

ένας συνοδοιπόρος σου

Aυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι η αγάπη που έχω αναγνωρίσει στον εαυτό μου από τη στιγμή που ξεκίνησα να σας παρακολουθώ. Η παρουσίαση του βιβλίου  «ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ» ήταν η αφετηρία μου. Περίμενα, θυμάμαι, εκείνη την ημέρα τόσο καρτερικά και μια ώρα πριν σχολάσω μου ζήτησαν να κάνω υπερωρία. Με έπιασε πανικός! Πώς θα έλεγα όχι εγώ η καλή υπάλληλος; Κι όμως, το είπα!!!!!  Για μένα ήταν φοβερό!!!  Κατάφερα κι ήμουν εκεί τελικά!!! Απόλαυσα την παρουσίαση και θυμάμαι που ο Νικόλας ρωτούσε το κοινό για τις επιθυμίες τους (ή κάτι παρόμοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς) και είπα “NA ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ”!!!! Άλλο φοβερό!!!!!  Ο Νικόλας με ενθάρρυνε που κατάφερα να το πω και το κοινό χειροκροτούσε!!! Πόσο άβολο ήταν για μένα… Ήταν όμως “ΟΜΟΡΦΑ ΑΒΟΛΟ” . 

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησα να ψάχνω πραγματικά τον αληθινό εαυτό μου. Αγόρασα το βιβλίο «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου».  Δεν το ξέκίνησα αμέσως … Μαντέψτε… Το άφησα απλά στο κομοδίνο μου. Το έβλεπα κάθε βράδυ πριν ξαπλώσω και κάθε πρωί μόλις ξυπνούσα. Ήξερα, τώρα πια, που κρύβεται η επιτυχία!!!!!  ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΜΟΥ!!!!!!

Ο κορονοϊός έφερε καραντίνα, κι εγώ ξεκίνησα να φροντίζω τον εαυτό μου… Κι  έτσι πήρα την απόφαση να ξεκινήσω στην Ακαδημία! Δεν ξέρω αν ένα ευχαριστώ είναι αρκετό για όλα αυτά που με βοηθήσατε να δω μέσα μου, ξέρω όμως ότι θέλω να γίνω ένα ενεργό μέλος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ!!!

Άννα Κατσουλάκη

Νικόλα, το έχεις ειλικρινά! Έχεις απίστευτη ικανότητα επικοινωνίας. Σε χάρηκα! Σπάνια μου συμβαίνει με όσους μοιράζονται ιδέες, προτάσεις, σκέψεις κλπ. μέσα από βίντεο. Να είσαι καλά!

Κυριακή Χαραλαμποπούλου

Για κάποιους ανθρώπους, όπως και για μένα, σημαίνει πολλά αυτό που κάνεις! Συνέχισε!!!!

Παντελής Παπακώστας

Δεν υπάρχει σχεδόν ούτε μία ημέρα που να μην μπω στο προφίλ @nicolasmyrnakis για να διαβάσω. Κάθε φορά η δύναμη, η ελπίδα, μια νέα σκέψη, η θετική ενέργεια που παίρνω δεν συγκρίνεται. Προσωπικά σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό και μην σταματήσεις ποτέ!

Βίκυ Πέτρου

Απίστευτο το μήνυμα που περνάς!!!! Αγάπη και Αλήθεια!!!!

Georgina Maveal

Πολύ αληθινός Νικόλα χωρίς να φαίνεται να προσπαθείς να πείσεις!! Τα λόγια σου τόσο άμεσα! Απίστευτα τα μηνύματα που περνάς!!

Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Νιώθω ευγνώμων. Βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και ψαχούλεψα τα έργα σου Νικόλα!!! Δουλεύεις σκληρά και για εμάς όχι μόνο για σένα!!! Υπέροχα, μπράβο!!!!

Μαρία Δρετάκη

Γράφεις μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία! Τα σέβη μου.

Ιωάννα Σαμουρίδου

Το ωραίο της όλης ιστορίας είναι πως δεν φαντάζεσαι καν σε πόσους από εμάς είσαι, όχι απλά δίπλα μας, αλλά στο κέντρο της καρδιάς μας, παροτρύνοντάς μας να φτάσουμε εκεί όπου ούτε εμείς οι ίδιοι δεν είχαμε καν φανταστεί. Σε ευχαριστώ!

Αρετή Ζωή Θώμου

Αγαπητέ Νικόλα, είναι λίγος ο καιρός που σε ακολουθώ και μου αρέσουν πολύ αυτά που γράφεις. Τα ποστάρω στο μυαλό μου και θέλω να τα κάνω όλα!!! Όσα και να καταφέρω, κερδισμένη θα είμαι! Να είσαι καλά! Κάθε μέρα παίρνω τη δόση μου, το Νικόλα Σμυρνάκη!!!

Χριστίνα Αρωνιάδα

Το έχεις ειλικρινά! Έχεις απίστευτη ικανότητα επικοινωνίας. Σε χάρηκα! Σπάνια μου συμβαίνει!

Κυριακή Χαραλαμποπούλου

Μα είσαι ο ροκ σταρ του λόγου, τι να λέμε τώρα;

Όλγα Στάθογλου

Νικόλα Σμυρνάκη είσαι η φωνή μέσα μου. Δεν βγαίνουν από τα χείλη μου οι λέξεις!!! Οι σκέψεις, όμως, είναι εκεί!!! Δηλώνουν παρούσες!!!

Αρετή Ζωή Θώμου

Μας έχεις γίνει απαραίτητος!!!

Δώρα Μανουκιάν

Απίστευτη ενέργεια, τρομερά μαθήματα, πανέμορφα συναισθήματα, απλά μηνύματα, έμπνευση στο φουλ και ταυτόχρονα εργαλεία τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας μας!!! Σε υπερευχαριστώ/ούμε!! Στο τέλος το μόνο που έλεγα ήταν: «Ουάααου, μαθήματα ζωής»!!! Καταπληκτικός!!!

Μαρία Κοτσώνη

Όταν αρχίζουμε να κάνουμε πράγματα που ούτε τα σκεφτόμασταν, αποκτούμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισθανόμαστε μικροί νικητές. Αρχίζω να το βιώνω και πραγματικά το απολαμβάνω!!! Και όλη αυτήν την αλλαγή τη χρωστάω σε σένα Νικόλα Σμυρνάκη!

Άννα Μαγοπούλου

Θέλω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!! Νικόλα εσύ είσαι ένας από τους ανθρώπους που με τις αξίες, την εργασία σου και τη στάση σου εμπνέεις και φωτίζεις εκεί που ίσως έχει απλωθεί σκοτάδι… Με το παράδειγμά σου, βοήθησες κι εμένα να θυμηθώ το φως! Σ’ ευχαριστώ που είσαι αυθεντικός και μεταλαμπαδεύεις τη γνώση!!!  Συνέχισε να διδάσκεις, ο κόσμος μας σε χρειάζεται! 

Βαγγέλης Μιαχας

Σε αγαπώ πολύ!!! Με τα βιντεάκια σου μου έδινες δύναμη όταν την είχα πολύ ανάγκη… Και τώρα, μέσα στην κρίση και το χάος, εγώ κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου!!! Το βιβλιοπωλείο καφέ των ονείρων μου, τη Σπείρα!!!

Κρυσταλλία Αναστασάκη

Μακάρι να υπήρχαν σαν ΕΣΕΝΑ πολλοί. Που με τις αλήθειες σου σε ό,τι γράφεις, έχεις καταφέρει να ξυπνήσεις πολλούς ανθρώπους από τον δικό τους «λήθαργο». Σε ευχαριστούμε για όσα μας προσφέρεις καθημερινά.

Χρύσα Ιωάννου

Νικόλα μου, ρωτάς γιατί τόση αγάπη; Μα την ΑΞΙΖΕΙΣ τόση κι άλλη τόση μοναδικέ μας Νικόλα γιατί τα λόγια σου είναι θεραπευτικά. Να σε έχει ο Θεός πάντα καλά, εσένα, την οικογένειά σου και όλους όσους αγαπάς.

Ιωάννα Γιαννουδάκου

Πραγματικά κάθε φορά που σας διαβάζω κουνάω το κεφάλι μου γιατί συμφωνώ απόλυτα μαζί σας!!! Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου δίνετε…

Γεωργία Τίνα

Καλά που υπάρχουν σαν εσένα Νικόλα Σμυρνάκη και κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο!! Είναι στη λίστα των στόχων μου να τον γνωρίσω από κοντά αν με αξιώσει ο Θεός!!

Γιώργος Δελατόλας

Νικόλα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου ότι το βιβλίο σου “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” αποτέλεσε έναυσμα για τη δημιουργία της πλατφόρμας yourtherapist.gr 

Γιάννης Ξανθόπουλος

Πριν συμμετάσχω στο σεμινάριο #IdealYou ήμουν μαθήτρια στο Relationship Coaching. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν στο διήμερο αυτό σεμινάριο συμπλήρωσαν τη γνώση που είχα ήδη αποκομίσει. Είναι τόσο αχανής η θεματολογία και τόσο χρήσιμη για την ευζωία του καθενός μας που όσες φορές και να τα ακούσεις κάτι καινούριο παρατηρείς. Οι τεχνικές που παρέχονται είναι ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την άοκνη προσπάθεια από την πλευρά του εκπαιδευόμενου. Αισθάνομαι ευγνώμων που βρήκα το Νησί του Ανθρώπου, τον Νικόλα και τους συνεργάτες του. Προσπαθούν να φτιάξουν έναν νέο κόσμο πιο όμορφο, πιο αληθινό, όπου ο καθένας τα έχει βρει με τον εαυτό του, διαχειρίζεται τους φόβους του και τα προβλήματά του και ταξιδεύει προς το ιδανικό εγώ του.

Μάρθα Μποϊλέ

Το σεμινάριο #IdealYou ήταν καθηλωτικό, με αρκετές εμπνεύσεις σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα παραγωγικό και πολύ μορφωτικό!

Κωνσταντίνα Μπέλλου

Το σεμινάριο #IdealYou ήταν συγκλονιστικό. Μου άρεσε πάρα πολύ, έφυγα ενθουσιασμένος και κράτησα πολύ ωραία πράγματα που με βοηθάνε καθημερινά στη ζωή μου και στη συμπεριφορά μου στους άλλους.

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Το σεμινάριο #IdealYou ήταν μια εξαιρετική εμπειρία που μου παρείχε πολύ υλικό (πολλές πληροφορίες και τεχνικές) ώστε να μπορέσω να δουλέψω με τον εαυτό μου και να βελτιώσω τη ζωή και τις σχέσεις μου, ξεκινώντας με το πώς βλέπω κι ορίζω τον εαυτό μου και εξυπηρετώ τις ανάγκες μου.

Σοφία Ζιάγκα

Η εμπειρία του σεμιναρίου #IdealYou ήταν φανταστική. Μέσω τόσο γαλήνιου και άμεσου τρόπου του Νικόλα και στην συνέχεια μέσω των ασκήσεων μπόρεσα να φτάσω στις απαντήσεις που μου έδινε η καρδιά μου. Ένιωσα μέσω των ασκήσεων να αφαιρώ τις διαφορές στρώσεις (μηχανισμούς άμυνας) και στο τέλος ένιωθα μια εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Επίσης είχα στα χέρια μου εργαλεία για τα οποία ήξερα ότι πρέπει μόνο να τα πάρω και να τα βάλω μέσα στην βαλίτσα της καθημερινότητάς μου για να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.
Σας ευχαριστώ πολύ για αυτήν την εμπειρία.

Μαρία Κοτσώνη

Το σεμινάριο #IdealYou ήταν εκπληκτικό! Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Νιώθω πολύ τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να το παρακολουθήσω!

Κωνσταντίνος Ντουρουντάκης

Είναι που λέτε κάποιοι άνθρωποι, που έχουν ένα τρόπο «μαγικό» να επιδρούν στις ζωές και τις δουλειές των συνανθρώπων τους και να τις κάνουν καλύτερες. Τους συναντάς στα βιβλία τους, σε σεμινάρια, στα social media… Είναι γύρω μας. Αρκεί να τους αναζητήσουμε.  Τέτοιος άνθρωπος είναι κι ο Νικόλας Σμυρνάκης, ο καταλύτης και «συνοδοιπόρος» στην προσπάθειά μας να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι! Σε ευχαριστούμε Νικόλα..!!

Κωστής Κοκκινίδης
Ιδιοκτήτης Costis patisserie – boulangerie

Νικόλα μου σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να θυμηθώ, για ακόμα μια φορά, ποιος είμαι και τι θέλω να καταφέρω.
Δ.Κ., Στοκχόλμη

Σπάνιο πράγμα να βρίσκεις άνθρωπους που να σε εμπνέουν και να σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή αλλιώς! Είσαι μοναδικός! Συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο όπως εσύ ξέρεις καλύτερα!
Π., Κύπρος

Θέλω και εγώ κάποια στιγμή να εμπνέω τόσο κόσμο! Είσαι απίστευτος και έχεις έναν μοναδικό τρόπο όταν είσαι πάνω στη σκηνή! Πραγματικά σε θαυμάζω! Ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να σε ακούσω.
Ε.Π., Αθήνα

Διαβάζω ένα γνωμικό του Ανθρώπου στο ΝηΣί και μου δίνει την απάντηση σε αυτό που με απασχολεί! Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
Β.Κ., Αθήνα

Νικόλα μου να σου δίνει ο Θεός υγεία, για να συνεχίσεις να βοηθάς και να εμπνέεις κάθε μέρα και περισσότερους ανθρώπους.
Ξ.Κ., Κύπρος

Διαβάζω καθημερινά τα post που κάνεις και έχω δει τα video από τις διαλέξεις σου και είναι πραγματικά πολύ ωραία και ενδιαφέροντα. Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να προβάλλεις όλα αυτά που λες. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να βλέπουμε όλοι μας.
Μ.M, Κύπρος

Δάσκαλε, έχω να σου πω πως βλέποντας τη δουλειά σου μέσα από το διαδίκτυο, είμαι πολύ υπερήφανη που ήμουν και εγώ μαθήτριά σου και είναι τιμή μου. Βλέποντας μέσα από τα μάτια του Ανθρώπου στο ΝηΣί όλα είναι εφικτά. Καμία μέρα δεν πρέπει να είναι χαμένη. Αγαπώ τον “Άνθρωπο στο ΝηΣί” .
Γ.Z., Ηράκλειο

Νικόλα μου σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος με πέρυσι και κατά ένα μεγάλο μέρος χάρη σ’ εσένα. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα, γιατί αυτό κάνω στους ανθρώπους που με βοηθούν. Σε ευχαριστώ. Συνέχισε να δίνεις ελπίδα στους ανθρώπους.
Γ.Α., Ηράκλειο

Είμαι στον κόσμο των επιχειρήσεων 13 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, παρ’ ολ’ αυτά ένιωθα κενός γιατί σίγουρα επιτυχία δεν είναι να είσαι επιτυχημένος οικονομικά, αλλά να είσαι επιτυχημένος στον τρόπο που σκέφτεσαι. Αυτό σου δίνει την επιτυχία! Έτσι, λοιπόν, ο Νικόλας με δίδαξε ότι δε φτάνει μόνο να έχεις ικανότητες, αλλά και ιδιότητες, όπως: να αγαπάς, να προσφέρεις, να σέβεσαι, να βλέπεις σε κάθε εμπόδιο τη θετική πλευρά του και να αγαπάς τα εμπόδια γιατί σου προσφέρουν σοφία και μπορείς να καταφέρεις ακόμα σπουδαιότερα πράγματα, για το λόγο ότι υπήρχαν αυτά στη ζωή σου. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και αδελφέ μου. Χωρίς εσένα, ακόμα θα ήμουν κενός!!!
Γ.Δ., Ηράκλειο

Ομολογώ ότι δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάποιος που να μιλάει ελληνικά και να έχει τόσο μεγάλη επιρροή. Είμαι αθλητής και παίζω ποδόσφαιρο. Μια μέρα ένας προπονητής μου όταν ήμουν 8 μου είπε πως δε θα καταφέρω και πολλά. Πραγματικά θα ήθελα να γίνω σαν εσάς κάποια μέρα και να βοηθώ με αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους γύρω μου! Συνεχίστε να αναπαράγεται την ελπίδα για ΖΩΗ !
Γ.Κ., Αθήνα

Σε ευχαριστώ. Δεν έχεις ιδέα τι έχεις κάνει. Είμαι η μεγαλύτερη ιστορία επιτυχίας σου!
Μ.Κ., Σέρρες

Κάνε τον κόσμο χαρούμενο κ ευτυχισμένο! Έχεις γεννηθεί γι’ αυτό!
Γ.Β., Αγρίνιο

Δάσκαλέ μου σε ευχαριστώ γιατί κάθε μέρα χάρη σε εσένα γίνομαι αυτός που πραγματικά αξίζω να είμαι ! Αλήθεια σε ευχαριστώ. Χάρη σε εσένα βρήκα όραμα, δύναμη, αυτοπεποίθηση και συνεχίζω και εξελίσσομαι!! Ευχαριστώ που μου άλλαξες τη ζωή. Με έκανες καλύτερο.
Δ.Θ., Αθήνα

Παρακολούθησα μία ομιλία σου και πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο είχα δει μέχρι τότε σε ομιλία προσωπικής ανάπτυξης!Συνέχισε να εμπνέεις κόσμο!
Χ.Χ., Πάτρα

Οι δημοσιεύσεις σου στα μέσα μαζικής δικτύωσης αντιπροσωπεύουν κάθε άνθρωπο και τους βοηθάς να βγαίνουν από τη φυλακή τους.
Γ.O.

Ακολουθώ τη συμβουλή σου και σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο το πρώτο μου ebook δωρεάν. Δώσε περισσότερα απ’ όσα λαμβάνεις και θα λάβεις περισσότερα απ’ όσα έδωσες, όπως λες κι εσύ.Και φυσικά θα είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν το δικό σου βιβλίο! Ανυπομονώ! Νικόλα μου, ένα μέρος όσων έχω καταφέρει οφείλεται σε σένα κι αυτό είναι κάτι που ποτέ δε θα ξεχάσω. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς!
Γ.Χ., Ηράκλειο

Το σεμινάριο που έκανες στο ΣΕΦ με έχει στιγματίσει. Σε θεωρώ, ίσως ο άνθρωπος που με ταρακούνησε περισσότερο, παρ’ όλο που βρίσκομαι στην 4η δεκαετία της ζωής μου.
Τ.Π., Αθήνα

Σήμερα μου ανέφεραν τρία διαφορετικά άτομα το όνομά σου και μου είπαν ότι θέλουν να παρακολουθήσουν και άλλο σεμινάριο με εσένα μετά από αυτό της Λεμεσσού.
Ά.Ι., Κύπρος

Είσαι τεράστιος ηγέτης και σ’ ευχαριστούμε που υπάρχεις. Νιώθω ευλογημένος που απλά σε γνώρισα. Σε υπεραγαπώ και σου εύχομαι να έχεις ό,τι ποθείς γιατί μπορείς και το αξίζεις.
Μ.Π., Κύπρος

Νικόλα μου σε υπερευχαριστώ. Εύχομαι κάποτε να σου ανταποδώσω το καλό που μου έκανες και να γίνω έστω το 50% από αυτό που είσαι. Σου εύχομαι τα καλύτερα αδελφέ μου.
Έ.Α., Κύπρος

Νικόλα θα ήθελα να κοινοποιήσω στο προφίλ μου στο facebook το παραμύθι «Ο Γρηγόρης και ο καλόκακος λύκος»  γιατί πιστεύω ότι πολλοί γονείς θα έπρεπε να το διαβάσουν στα παιδιά τους.
K.Κ., Αθήνα

Νικόλα μου σ’ ευχαριστώ για την ενέργειά σου και για όλες τις κατευθυντήριες γραμμές που μου έδωσες για την επιχείρησή μου.
G.J. Κύπρος

Ο Άνθρωπος στο ΝηΣί είναι ο Άνθρωπός μου!
Ε.Α., Αθήνα

Ο Άνθρωπος στο ΝηΣί σκέφτεται – motivational video – Vol.3
Το ακούω συνέχεια. Σε ευχαριστώ πολύ για την έμπνευση. Θα προτείνω στους συνεργάτες μου να το ακούν κάθε πρωί.

Χ.Β., Κύπρος

Καλησπέρα σας! Ειλικρινά χίλια ευχαριστώ! Είστε πηγή έμπνευσης για ό,τι κάνω..Να ‘στε πάντα καλά. Νιώθω τεράστια ευλογία κάθε φορά που διαβάζω κάτι δικό σας… Νιώθω άσχημα που δε μπορώ να αντεπεξέλθω σε πράγματα που θέλω. Έχω γιγαντιαίο όραμα, αλλά όχι την εμπειρία και τη σωστή αλυσίδα πραγμάτων για να φέρω τα αποτελέσματα που θέλω. Μάλλον το σύμπαν άκουσε τι θέλω με όλη μου την καρδιά και μου έστειλε τόσες δυσκολίες, ώστε μόλις τις ξεπεράσω να έχω τη δύναμη και το σκεπτικό που χρειάζομαι… Και η έμπνευσή σας είναι πολύ σημαντική. Στο δρόμο που περνάω είναι ένα πραγματικό σπαθί για να πολεμάω….
Α.Μ., Χανιά

Να είστε καλά, να μας ‘’ξεκλειδώνετε’’ το μυαλό καθημερινά με τις αναρτήσεις σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης!
Ε.Μ., Ιωάννινα

Το μεγάλο μου ελάττωμα είναι ο φόβος κ η αναβλητικότητα που μέσα από την τεράστια βοήθειά σου είμαι έτοιμη να τα ξεπεράσω. Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι ευγνώμων που υπάρχει ένας άνθρωπος σαν εσένα, που με τη στάση του και την αγάπη του σε αυτό που κάνει, με βελτιώνει ως άνθρωπο. Είναι υπερτεράστιο αυτό που δημιουργείς και απόλυτα χρήσιμο στην κοινωνία, ειδικά γι’ αυτούς που το χρειάζονται….όπως εμένα…
Α.Μ., Χανιά

Νικόλα καλημέρα. Ήθελα να σου πω ότι από εκεί που δεν το περίμενα, ήρθε η προαγωγή. Τότε σε σκέφτηκα και όταν τους είπα αυτό που μου είχες πει περί του πως θα γίνω καλύτερη, θέλουν να με ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά. Το ευχαριστώ είναι λίγο, πραγματικά.
Ά.Κ., Ηράκλειο

Να ξέρεις ότι είσαι από τους ανθρώπους που μου έχουν αλλάξει τον τρόπο σκέψης και σε ευχαριστώ γι’ αυτό, γιατί γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Σ’ ευχαριστώ και πάλι.
Τ.Κ.,Ηράκλειο

Θέλω να σε συγχαρώ για το έργο σου! Συνέχισε. Έχει πολλή ανάγκη αυτός ο τόπος από ανθρώπους σαν εσένα.
Π.Τ., Κύπρος

Γειά σου Νικόλα, Παναγιώτης απο Κύπρο!
Γνωριστήκαμε στην Κρήτη και αυτή ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Σπάνιο πράγμα να βρίσκεις άνθρωπους που να σε εμπνέουν και να σε κάνουν να βλέπεις την ζωή αλλιώς! Θέλω να σε συγχαρώ για ότι κάνεις και ότι δεν κάνεις στην ζωή σου! Είσαι μοναδικός!
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πότε είναι η επόμενη φορά που υπάρχει οργανωμένη ομιλία εκ μέρους σου; Ή γενικά πώς μπορώ να ξέρω πότε και πού μπορεί κάποιος να σε ακούσει;
Ευχαριστώ και συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο όπως εσύ ξέρεις καλύτερα!
Θα ευγνωμονώ για πάντα αυτούς ή αυτά που δημιούργησαν τον Άνθρωπο στο Νησί!
Π.Σ., Κύπρος

Το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου σου…  δεν έχω λόγια. Είναι ένα ποίημα. Είναι φιλοσοφία. Είναι λογοτεχνικό διαμάντι. Θέλει ικανότητα για να γραφτεί ένα τέτοιο κεφάλαιο. Μια ανάγνωση δεν αρκεί τόσα επίπεδα που έχει. Με γέμισε με αισιοδοξία και χαρά που ζω.
Β.Κ., Αθήνα

Κάποτε υπήρξα ένα παιδί, το οποίο δεν πίστευε σχεδόν καθόλου στο εαυτό του. Όταν έφυγα για σπουδές, ξεκίνησα να μαθαίνω καλύτερα τον εαυτό μου, τις ικανότητες μου και τι μπορούσα να κάνω μακρυά από άτομα αρνητικά, που μου έλεγαν τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Πλέον μετά από πέντε χρόνια (και ύστερα από 2 περίπου χρόνια που παρακολουθώ την πορεία του Ν.Σμυρνάκη) που ζω μόνη, έχω φτάσει στο σημείο να έχω κάνει μια τεράστια αλλαγή, σκεπτόμενη πάντα πολύ θετικά και αυτό χάρη στον “Άνθρωπο στο ΝηΣί’’.
Μ.Ζ., Αθήνα

Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη, την επιμονή και την υπομονή που είχες παρά τις τεχνικές δυσκολίες που είχε η επικοινωνία μας. Είσαι πάρα πολύ καλός και συνέχισε να βοηθάς με τον ίδιο τρόπο αυτούς που θέλουν να πάνε στο επόμενο επίπεδο. Σε ευχαριστώ και πάλι.
Δ.Μ., Θεσσαλονίκη

Τιμή μου που κρατάω στα χέρια μου τις Μουσικές Πατρίδες Παντού. Τιμή μου που σε γνωρίζω και είμαι πλάι σου στην ανάδειξη της ομορφιάς του ανθρώπου μέσα μας και γύρω μας.
A.Π., Αθήνα

Αγαπώ Νικόλα Σμυρνάκη από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα!!! Η ποιότητά σου Νικόλα είναι κολλητική, συνέχισε!!!
Μ.Κ., Αθήνα

Καλημέρα! Σήμερα ένιωσα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά για τα μηνύματα γεμάτα έμπνευση που μοιράζεστε μαζί μας. Χθες είχα μια πολύ άσχημη μέρα στη δουλειά, που ομολογώ κατάφερε να πάρει το χαμόγελο μου. Μετά, όμως, διάβασα το post με την ιστορία του Γρήγορη και αυτόματα χαμογέλασα ξανά!!!
Σ.Σ., Αθήνα

Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω… Ήσουν εκεί αλλά δε σε έβλεπα… Πλέον έχω απαντήσεις για τις σωστές ερωτήσεις.
Ά-Μ.Σ., Θεσσαλονίκη

Καλημέρα! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου και την έμπνευση που μας δίνεις για να πετύχουμε τους στόχους μας στη ζωή μας.
Μ.Δ., Αθήνα

Σε ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις να ανακαλύπτουμε μαζί σου τον εαυτό μας και τα θέλω μας.
Ι.Τ., Αθήνα

Καλησπέρα Νικόλα! Παρέλαβα και διάβασα την ποιητική σου συλλογή… Έχω να πω μόνο μια λέξη: Μα-γευ-τι-κή!!! Μέχρι χθές απαξίωνα τη σύγχρονη ποίηση και ιδιαίτερα τους σύγχρονους Έλληνες ποιητές, και ομολογώ ότι άρχισα να διαβάζω το βιβλίο σου…’‘από υποχρέωση”… Κι όμως, το λάτρεψα! Οι “Μουσικές Πατρίδες Παντού” με ταξίδεψαν…Αγάπησα περισσότερο τη “Σειρήνα της Μοναξιάς” και την “Επιστροφή”, αλλἀ και “Το μὀνο που φοβάμαι” απ’τη δεύτερη συλλογή… Ίσως γιατί σ’αυτά είδα κάτι από μένα. Καλό απόγευμα και συνέχισε να μας ταξιδεύεις!!!
Γ.Σ., Θεσσαλονίκη

Κύριε Σμυρνάκη, δεν είχε τύχει ποτέ στο παρελθόν να ακούσω για εσάς , μέχρι που εντελώς τυχαία είδα ένα βίντεο στο facebook και από εκείνη την στιγμή δεν ξέρω πόσα άλλα έχω δει, μιας και το ένα με έκανε να θέλω ακόμα περισσότερο να δω το επόμενο. Αυτό που κάνετε είναι σπουδαίο, διότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη από λίγο φως μέσα στο αδιέξοδο που πιστεύουν ότι βρίσκονται. Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου έδωσαν πολλά απ’ όσα είδα και διάβασα από εσάς.
Μ.Κ., Αθήνα

Θα ήθελα να συγχαρώ γι’ αυτό που πραγματικά δίνετε στον κόσμο, την δύναμη να πιστέψει σε αυτόν, να δίνει ουσία σε πράγματα που τον πάνε μπροστά και να καταφέρνει τον στόχο του.. Ελπίζω να αγγίξετε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.
Σ.Σ., Φθιώτιδα

Είσαι η παρακίνηση για την ιδέα της ευτυχίας στη ζωή μας, της ολοκλήρωσης. Μου έχεις αλλάξει τη ζωή μέσα σε τρεις εβδομάδες.
Λ.Ρ., Ηράκλειο

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Άνθρωπο στο ΝηΣί και σε παρακολουθώ ανελλιπώς, τόσο στη σελίδα, όσο και στις καινούργιες σου web εκπομπές. Είναι πολύ ελπιδοφόρο το project του Ανθρώπου στο ΝηΣί και μάλιστα από έναν αδερφό μας Ελλαδίτη! Συνέχισε το λειτούργημα αυτό με την ίδια ορμή. Το χρειάζεται ο Έλληνας και ας μην το καταλαβαίνει τώρα!
Μ.Π., Κύπρος

Σαν άλλος Μήδας έχεις τον τρόπο να μετατρέπεις τις ημέρες και τις ψυχές σε χρυσές! Είμαι σίγουρος ότι το νέο σου βιβλίο θα κάνει πάταγο! Τιμή μου που είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά!
Π.Β., Λεμεσός

‘’Η διαφορά του επιτυχημένου από τον αποτυχημένο είναι ότι ενώ ο αποτυχημένος στην πρώτη αποτυχία τα παράτησε, ο επιτυχημένος στην εκατοστή αποτυχία προσπάθησε άλλη μια φορά.’’  Αυτό είναι το απόφθεγμα που με έκανε να σηκωθώ ψηλά, να προχωρήσω και στο τέλος να βγω νικητής σε μια δύσκολη φάση που είχα στη ζωή μου! Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο σε αυτό που προσφέρεις Νικόλα! Να ξέρεις ότι εμπνέεις… έστω και από απόσταση! Συνέχισε να δίνεις. Ελπίζω να σε έχουμε και Κύπρο κάποια στιγμή!
T.M., Κύπρος

Κύριε Σμυρνάκη καλημέρα!!!! Τα μαθήματα που κάνουμε έχουν επηρεάσει πάρα πολύ την καθημερινότητά μου, προς το καλύτερο βέβαια!
Ε.Μ., Αθήνα

Σ’ ευχαριστώ για τη ζεστασιά.
Μ.Κ., Αθήνα

Η εθελοντική ομάδα έδωσε νόημα στη ζωή μου…Είμαι ευγνώμων!
Β.Β., Αθήνα

Νικόλα σ’ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου! Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα!
Ε.Μ., Αθήνα

Νικόλα σ’ ευχαριστώ πολύ που υπάρχεις και σε γνώρισα! Να είσαι πάντα καλά και να μας εμπνέεις!!!
Σ.Κ., Αθήνα

Αγάπη και ευγνωμοσύνη. Δύο λέξεις που είναι πολύ παραπάνω από γράμματα το ένα δίπλα στο άλλο. Ευχαριστώ όλους!
Ρ.Π., Αθήνα

We love you man !!!
Β.Π., Αθήνα

Είμαι ευγνώμων που μπήκες στη ζωή μου. Σ’ ευχαριστώ !!!
Λ.Κ., Αθήνα

“ Ο Άνθρωπος στο ΝηΣί ”. Ο άνθρωπος που βρέθηκε ακριβώς στο ίδιο νησί με μένα…χωρίς να το γνωρίζω. Την ώρα που πίστευα πως ήμουν “ ναυαγός “ είχα… και είχε μαζί του και πολλούς άλλους.
Ν.Κ., Αθήνα

Σ’ ευχαριστώ που μου θυμίζεις καθημερινά το σκοπό της ζωής μου !!!
Κ.Μ., Αθήνα

Σε αγαπάμε Νικόλα !!! Πολύ !
Γ.Κ., Αθήνα

Νικόλα ευχαριστώ γι’ αυτά που μου έδωσες.
Φ.Ζ., Αθήνα

Αν ήξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου !!!
Σ.Κ., Αθήνα

Φεύγω πλουσιότερη. Ειλικρινά ευχαριστώ!
Ε.Π., Αθήνα

Νικόλα εκπλήρωσες το όραμά μου ! Σ’ ευχαριστώ πολύ.
Μ.Τ., Αθήνα

Ευχαριστώ πολύ που υπάρχεις. Χαίρομαι που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας. Έχεις την αγάπη μου.
Ν.Κ., Αθήνα

Νικόλα σ’ ευχαριστώ που μου προσφέρεις τόση πίστη και έμπνευση να γίνω αυτό που μου αξίζει.
Κ.Β., Αθήνα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας θυμίζεις ότι το αύριο θα είναι καλύτερο απ’ το σήμερα !!!
Μ.Κ., Αθήνα

Σου εύχομαι η ζωή σου πάντα να είναι ένας ήλιος που οι ακτίνες του θα ζεσταίνουν τους υπόλοιπους ανθρώπους. Μεγάλη Αγκαλιά !!!
Σ.Λ., Αθήνα

Νικόλα σ’ ευχαριστώ γιατί τώρα πλέον ξέρω πως: Ένας κούκος φέρνει πλέον την άνοιξη. Επειδή ο ένας κούκος αλλάζει μία “κούκαινα” που θ’ αλλάξει ένα κούκο. Όμως δεν ξεχνάει να ξεκινήσει με το “εγώ κούκου”.
Π.Δ., Αθήνα

Ένα ευχαριστώ, σ’ ένα ιδιαίτερο πλάσμα κρητικό. Πόσο ανυπέρβλητα συναισθήματα σ’ ένα χώρο γεμάτο χαμόγελα αυθεντικό, πολλά τα βράδια που έπονται μετά απ’ αυτό, με όραμα για ένα κόσμο διαφορετικό. Μεγάλη χαρά που βρίσκομαι και αναπνέω μαζί σας τον αέρα αλλαγής που έρχεται με γοργό ρυθμό !!! Δύναμη εύχομαι και χωρίς δεύτερη σκέψη ακολουθώ!
Ε.Μ., Αθήνα

Ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου και μου υπενθύμισες ότι υπάρχω. Είμαι ευγνώμων που συνεργαζόμαστε γιατί μέσα απ’ αυτό βγάζω πάντα.
Γ.Χ., Αθήνα

Γεια σου αγαπητέ Άνθρωπε του ΝηΣιού. Σου στέλνω αυτό το μήνυμα για να ξέρεις ότι με βοήθησες σε αρκετά θέματα και σ’ ευχαριστώ 😉 Εγώ αγαπητέ φίλε θα γίνω ηθοποιός και είμαι σίγουρος ότι οι συμβουλές σου θα με βοηθήσουν ακόμα περισσότερο…Συνέχισε το καλό έργο σου συνοδοιπόρε 😉
Σ.Κ., Αθήνα

Γεια σας κύριε Σμυρνάκη! Το χθεσινό σεμινάριο ήταν φανταστικό. Με έκανε κι ένιωσα καλύτερα μέσα μου.
Κ.Μ., Ηράκλειο

Αγαπητέ Νικόλα, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε θερμά αλλά και να σε συγχαρούμε για την εξαιρετική παρουσία σου στο σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης με θέμα << Κάθε εμπόδιο κρύβει μια ευκαιρία. Πώς να χρησιμοποιήσεις τα εμπόδια για να πετύχεις τους στόχους σου >> , που προσέφερες στους σπουδαστές του IEK MORFI και του ΚΕΔΙΒΙΜ1 ΚΕΠΑΝΣΗ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Εκπαιδευτικού μας Οργανισμού που έγινε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015. Η συνεισφορά σου στην προώθηση της αριστείας και στην προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών μας είναι πολύτιμη και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά.
Διευθύντριες Αντιγόνη & Μαρία Ανδρεαδάκη, Ηράκλειο

Είμαι ευγνώμων που γνωριστήκαμε και στο μέλλον θα γίνομαι καλύτερη εξαιτίας αυτών που θα μαθαίνω απ’ τις ομιλίες σου ! Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα ! Σου αξίζουν.
Φ.Κ., Ηράκλειο

Νικόλα σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις κι εσύ μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό της καθημερινής μας ζωής.
S.G.A., Αθήνα

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την επιτυχημένη διάλεξή σας χθες στο Ρέθυμνο. Είχα την τύχη να είμαι μία ακροάτριά σας στο χθεσινό σεμινάριό σας και θέλω να σας πω ένα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ για το έργο που επιτελείτε. Συνεχίστε σας έχουμε ανάγκη.
Γ.Ε., Ρέθυμνο

Σας ευχαριστώ πολύ για το συναίσθημα που μου χαρίσατε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ρέθυμνο. Είστε απλός, κατανοητός, αξιόλογος, ταλαντούχος, χαρισματικός, γεμάτος θετική ενέργεια. Είστε μακράν ο καλύτερος εισηγητής που έχω ακούσει. Χίλια συγχαρητήρια….Εύχομαι να έχετε πάντα επιτυχίες. Φεύγοντας από την ομιλία σας ένιωσα συγκεκριμένη, δυνατή και γεμάτη έκπληξη με όσα άκουσα, με όσα ένιωσα, με όσα έμαθα.
 Σ.Β., Ρέθυμνο

Το σεμινάριο του Νικόλα Σμυρνάκη που έγινε στα πλαίσια του Α’ Κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, μου άλλαξε τη ζωή.
Μ.Π., Ρέθυμνο  

Καλησπέρα. Παρακολούθησα όλα τα βίντεο της σειράς Νέος Χρόνος Νέος Εαυτός και όταν τελείωσε ο κύκλος ένιωθα υπέροχα. Είναι κάποια πράγματα που είχα ξεχάσει σε ευχαριστώ που μου τα θύμησες.. Εδώ και λίγες μέρες γράφω τις δικές μου λίστες και κάνω πράγματα που αμελούσα …. Σε θαυμάζω. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις…
Α., Σύρος 

Πραγματικά ό,τι έχω ακούσει είναι καταπληκτικό!! Σας ευχαριστώ που μου δίνετε δύναμη και ιδέες να κάνω τη δική μου ζωή και των παιδιών μου, ευτυχισμένη. Μεγάλη μου τύχη όλες αυτές οι συμβουλές. Ευχαριστώ από καρδιάς.
M. G., Ηράκλειο

Κάθε σου ανάρτηση είναι κινητήριος δύναμη για ‘μένα και μου υπενθυμίζει αυτά που αναβάλλω διαρκώς και που μπορώ να πετύχω. Ευχαριστώ Νικόλα.
Μ. Φ., Ηράκλειο

Συνεχίστε να εμπνέετε και να μεταμορφώνετε ανθρώπους και να σκορπάτε το φως. Ο πλανήτης σας χρειάζεται!!! Μαγική συνέχεια, χίλια ευχαριστώ.
Ν. Κ., Κύπρος

Νικόλα καλημέρα. Ότι και να πω για τα αποφθέγματα σου είναι πολύ λίγο, αλλά η δύναμη που δίνεις πολύ μεγάλη. Προχθές συνάντησα τον διευθυντή μιας τράπεζας και μου είπε κάθε φορά που ακούω ή διαβάζω τον Νικόλα Σμυρνάκη σε σκέφτομαι και σ’ ευχαριστώ που μου τον γνώρισες!! Είμαι περήφανος και που σε γνώρισα, αλλά και που βοήθησα έναν άνθρωπο.
Γ. Β., Βόλος

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που σ’ έχω γνωρίσει έστω και μέσα απ’ τα βίντεο και αυτά που γράφεις. Βρέθηκες μπροστά μου σ’ ένα σημείο που δεν είχα στόχους, που ήμουν στάσιμη και δεν ήξερα τι θέλω στη ζωή μου. Συνέχισε να μας εμπνέεις, όλοι οι Άνθρωποι στο ΝηΣί μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον κόσμο!!!!
Λ. Π., Αθήνα

Ευχαριστούμε για το πολύ ενθαρρυντικό χθεσινό σεμινάριο. Άρεσε σε όλους και ιδιαίτερα στον 11χρονο γιο μου.
Τ. Σ., Λεμεσός

Δεν θα σας χαρακτήριζα απλά ως master των ανθρώπινων σχέσεων,  αλλά ως ο δημιουργός των ανθρωπίνων σχέσεων! Να μην σταματήσετε αυτό που κάνετε εσείς μαζί με τους συνεργάτες σας γιατί το αγαπάτε και κάνετε τον κόσμο καλύτερο! Δείτε εμένα!
Ε. Μ., Αθήνα

Νικόλα ήθελα να πω πάρα πολλά και τελικά μόνο άκουγα και τα είπες όλα. Είμαι μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού. Τη μεγαλώνω μόνη μου απο 3 χρονών. Έχει Άσπεργκερ. Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί μου έδωσες δύναμη και από σήμερα θα αλλάξω πολλά και τα οφείλω σε εσένα. Η κορούλα μου έχει φαντασία. Το όνειρό της είναι να γίνει διάσημη τραγουδίστρια. Γυρίζοντας στο σπίτι με ρώτησε: “Μαμά, τι σας έλεγαν εκεί μέσα;” Της απάντησα: “Μας είπαν πως να αφήνουμε τα παιδιά μας να διαλέγουν ό,τι θέλουν και ό,τι ονειρεύονται να γίνουν.”. “Αλήθεια μαμά; Μπορώ να γίνω τραγουδίστρια;”. “Ναι, αρκεί να το θέλεις και να σου αρέσει.” της είπα. Την είχα τυποποιήσει, λόγω του θέματος της. Νικόλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα χαρώ να σε ξανακούσω και να σε ξαναδώ σε επόμενη παρουσία σου. Ο Θεός να σου δίνει υγεία και όλα τα καλά σε εσένα και στην οικογένειά σου.
Ν. Κ., Ηράκλειο

Νικόλα μου σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ακόμα μια φορά που μέσα από τα σεμινάρια σου μέσα από τα αποφθέγματα σου μου έχεις προσφέρει πολλά! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός με την οικογένειά σου και να συνεχίσεις να μας προσφέρεις πολλά!
Α.Μ., Χανιά

Νικόλα σ’ευχαριστώ. Σήμερα ακολούθησα αυτά που είπες χτες! Είμαι δασκάλα ειδικής αγωγής, αλλά εργάζομαι σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο. Σήμερα πήγα στη δουλειά και έλεγα: “Μη θυμώσεις , σκέψου κάτι θετικό. Μη θυμώσεις με το παιδάκι που χτύπησε το άλλο παιδάκι και τώρα κλαίει. Σκέψου γιατί μπορεί να το έχει κάνει αυτό.”. Ενώ μέχρι χτες θύμωνα και ήμουν τις περισσότερες ώρες με ένα εκνευρισμό. Αγαπώ τη δουλειά μου. Αγαπώ τα παιδάκια μου. Τα λατρεύω. Αλλά έρχεται πάντα μια στιγμή που απλά θέλεις να φωνάξεις δυνατά για να σου βγει η ένταση! Σήμερα ειλικρινά δεν θύμωσα και δεν κουράστηκα γιατί απλά ακολούθησα αυτά που μας είπες. Έδωσα και πήρα αγκαλίτσες, χαμόγελα και γλυκά φιλάκια από τα πιτσιρίκια μου. Σ’ ευχαριστώ και πάλι.
Μ. Π., Λεμεσός

Κάποιες φορές φοβάμαι στην ιδέα να μην γνώριζα ποτέ τον Άνθρωπο στο ΝηΣί. Το ταξίδι στην Κρήτη τον Αύγουστο του 2012, το εκπαιδευτικό Journey και η γνωριμία μου με τον Νικόλα Σμυρνάκη ήταν η αφετηρία για ένα νέο “ξύπνιο” ξεκίνημα. Είσαι κομμάτι της ψυχολογίας και της καθημερινότητάς μου χωρίς καμία δόση υπερβολής. Ευχαριστώ για όλα… “ο καλός εγωισμός”.
Π. Σ., Κύπρος

Νικόλας Σμυρνάκης: Ένας απίστευτος άνθρωπος που σου βγάζει τον καλύτερο σου εαυτό στην επιφάνεια..!! Keep inspire us.
Μ. Β., Θεσσαλονίκη

Κ. Νικόλα γεια σας. Συγνώμη που ενοχλώ τέτοια ώρα, αλλά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί σήμερα κατάλαβα ακριβώς πόσο εξαιρετικά τέλεια είναι η ζωή!!! Και αυτό χάρη σε εσάς. Από δω και μπρος έτσι θα είναι πάντα. Σας υπέρ ευχαριστώ και πάλι!!!
Ν. Σ., Λευκωσία

Νιώθω τόσο ευλογημένη που μέσω του ΑΛΠ σε γνώρισα. Μέσω του βιβλίου σου με συμβουλεύεις και μέσω του YouTube με παρακινείς. Μέσω των αποφθεγμάτων σου ερμηνεύω τη ζωή. Είμαι χαρούμενη που σε σπουδάζω.
Β. Α., Ρέθυμνο

Ήθελα κατευθείαν να μοιραστώ μαζί σου σήμερα πως εκπληρώνω το σκοπό της ζωής σου. Είμαστε στο σωστό δρόμο και σε ευχαριστώ για αυτό, που με βοήθησες να γίνω αυτό που είμαι σήμερα.
Α. Γ., Χανιά

Η ωραιότερη παρουσίαση για ένα θησαυρό γνώσεων! Νικόλα σ’ ευχαριστώ, γιατί μου έδειξες τον δρόμο όταν χάθηκα, μου έδωσες φτερά όταν έπεσα, μου έδωσες ελπίδα όταν πίστεψα ότι δεν υπάρχει φως! Είσαι ένας κινητός θησαυρός και εύχομαι να συνεχίζεις να εμπνέεις τις ζωές όλων μας με τις ιδέες σου και τα βιβλία σου! Το ευχαριστώ είναι λίγο.
Λ. Ρ., Ηράκλειο

Νικόλα σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς να βοηθάμε τους εαυτούς μας!!
Ε. Β., Ρέθυμνο

Θα ήθελα λοιπόν να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου υπενθύμισες πάλι κάποια πράγματα, που όχι ότι τα είχα ξεχάσει, αλλά το τελευταίο διάστημα τα είχα παραμελήσει και απλά τα επανέφερες. Πάντα έρχεσαι στο κατάλληλο τάιμινγκ. Να είσαι καλά για να είναι και αρκετός κόσμος.
Γ. Ρ., Αθήνα

Νικόλα, δεν υπάρχεις άπλα. Χρησιμοποιείς το μυαλό σου, στον απόλυτο του βαθμό. Μπορεί να μην κάνω λάικ, αλλά σε διαβάζω. Συνέχισε έτσι.
Α. Χ., Ηράκλειο

Αν σκοπός σου είναι να βοηθήσεις ανθρώπους να αλλάξουν ζωές, τότε να είσαι σίγουρος ότι τον έχεις επιτύχει! Νικόλα Σμυρνάκη είσαι ευλογημένος ηγέτης!!! Ευχαριστώ πολύ για όλα.
Π. Π., Κάλυμνος

Καλημέρα!! Ξεκίνησα να παρακολουθώ από σήμερα βιντεάκια σου στο YouTube και να σε ακολουθώ στο Facebook. Aισθάνομαι πολύ χαρούμενος και νοιώθω πως ξυπνάει κάτι δημιουργικό μέσα μου. Ένα μεγάλο respect, σ’ ευχαριστώ πολύ και θέλω να επισημάνω πως δίνεις τροφή για όραμα και δημιουργική σκέψη. Καλημέρα λοιπόν και keep walking είμαστε μαζί σου.
Τ. Σ., Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα σας. Έχω δει σχεδόν όλα τα βίντεο σας, με κάνει να μου βγαίνει και στον ενικό να σας μιλάω! Με έχουν αγγίξει πάρα πολύ αυτά που λες, θα’ θελα πολύ να σας γνωρίσω και κάποια στιγμή και από κοντά! Σου εύχομαι ένα όμορφο απόγευμα Νικόλα!
Γ. Σ., Άγιος Νικόλαος

Ευγνώμονες που υπάρχεις ανάμεσα μας.
Α. Χ., Θεσσαλονίκη

Νοιώθω ότι ξανά γεννήθηκα, όταν άκουσα το Νικόλα πρώτη φορά στο Ρέθυμνο.
Α. Λ., Ρέθυμνο

Δίνεις νόημα και αποτελείς έμπνευση στο να κάνουμε τόσο τη δική μας όσο και γενικά τη ζωή μας αριστουργηματική.
Ρ. Ρ., Αθήνα

Νικόλα σε ευχαριστώ. Πήραμε το παιδί, κερδίσαμε την μάχη. Έχουμε την επιμέλεια μέχρι τον Οκτώβριο που είναι το τελικό δικαστήριο. Να ξέρεις μας στήριξες πολύ και μας στηρίζεις καθημερινά.
Π. Σ., Λεμεσός

Νικόλα μου συνέχισε να αποτελείς το φάρο για όσους ψάχνουν να βρουν το νόημα της ζωής τους.
Θ. Φ., Ξάνθη

Καλησπέρα σας κ. Σμυρνάκη! Είστε πολύ σπουδαίος άνθρωπος! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου μάθατε, θα τα εφαρμόσω στην πράξη όλα όσα είπαμε!
Μ. Μ., Ηράκλειο

Καλησπέρα. Πρώτη φορά σας είδα την δευτέρα, στο Ρέθυμνο. Πολλά συγχαρητήρια είσαστε καταπληκτικός.
Ν. Π., Ηράκλειο

Νικόλα μου, με εσένα τόσο υπέροχο άνθρωπο και δάσκαλο στην ζωή μου σίγουρα θα έχω έμπνευση και δημιουργικότητα!! Το coaching ήταν το πιο ωραίο δώρο που έκανα στην ζωή μου !!! Τα φιλιά μου και πάλι σε ευχαριστώ.
Γ. Α., Λάρνακα

Αριστουργηματική ημέρα Νικόλα. Η ανάγνωση των σημειώσεων από το coaching μας σε συνδυασμό με το βιβλίο με έχουν βγάλει ή καλύτερα μου έχουν δώσει εφόδια να αντιμετωπίσω έναν συναισθηματικό “αδιέξοδο φανφάρα του μυαλού” ως επένδυση διαχείρισης των δυνατών συναισθημάτων που περνούν μέρος στην αγάπη!
Ε. Π., Λευκωσία

Νικόλα εξαιρετική μέρα – αριστουργηματική. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά που μας έμαθες, είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω τη θετική σας σκέψη για ένα μεγάλο στόχο που περιμένω απάντηση σήμερα!!!!! Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου. Είσαι σπουδαίος δάσκαλος.
Γ. Α., Αμμόχωστος

Πραγματικά νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων που σε γνώρισα και αντιλαμβάνομαι τα πράγματα στη ζωή μου πολύ διαφορετικά. Ότι κάνω , το κάνω με πάθος και αγάπη. Λατρεύω το κάθε λεπτό της ζωής μου!!!!! Και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ. Έχω την ανάγκη να στο εκφράσω.
Γ. Λ., Λάρνακα

Νικόλα καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τη χθεσινή γνώση! Έχω ήδη μεταφέρει στην ομάδα μας τα μηνύματα που πήραμε, ώστε να τα εφαρμόσουν και να απογειώσουν το όραμα μας.
Α. Σ., Αθήνα

Καλησπέρα Νικόλα, πως είσαι; Σου στέλνω να σου πω ότι ο τρόπος που μίλησες την Κυριακή και όλα αυτά που είπες με άγγιξαν και ένιωσα την ανάγκη να σου πω ευχαριστώ!
Η. Α., Χανιά

Φίλε Νικόλα καλησπέρα. Είμαι ο Θ. από το χθεσινό σεμινάριο με το καροτσάκι. Έχω να σου πω, πως εντυπωσιάστηκα. Αν η θετικότητα που έβγαζες εχθές, είχε χρώμα θα ήταν ουράνιο τόξο.
Θ. Γ., Λευκωσία

Νικόλα μου είμαι σούπερ! Σήμερα πέτυχα την νίκη, της χαράς και ευτυχίας. Πόσο ωραία είναι τελικά η ζωή! Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα, μου έδωσες το πράσινο φως για ένα νέο ξεκίνημα. Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, γιατί χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο και αυτός είσαι εσύ! Καλό ταξίδι!
Γ. Χ., Λευκωσία

Το χθεσινό σεμινάριο είναι με τα βεβαιότητας, ότι πιο συναρπαστικό έχω παρακολουθήσει ποτέ! Συγκλονιστικός.
Π. Σ. Λευκωσία

Ήσουν αφορμή να αλλάξω προς την θετική πλευρά την ζωή μου και πλέον σιγά σιγά να αρχίζω να έχω και εγώ αυτό που μου αξίζει!!!!
Γ. Χ., Αθήνα

Εγώ εδώ και τρεις μέρες, δεν χρειάζομαι εξαρτήσεις χρόνων που χρησιμοποιούσα για να είμαι καλά. Πέτυχα μια μεγάλη νίκη! Αυτήν την μεγάλη νίκη μου, την οφείλω σε εσένα. Είμαι ευγνώμων.
Ζ. Χ., Λευκωσία

Ένας από τους φίλους μου, που ήταν στο σεμινάριο στη Λάρνακα με πήρε τηλέφωνο χθες. Ο Κωνσταντίνος. Μου είπε ότι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες, γεμάτο μηνύματα. Έφυγε πολύ μπερδεμένος όχι για το τι άκουσε, αλλά γιατί σκέφτηκε αυτά που κάνει και κατάλαβε σε πόσο διαφορετικό δρόμο ήταν από αυτόν που ουσιαστικά θέλει να ακολουθήσει. Είναι ένα από τα πολύ κοντινά μου άτομα, αγαπημένος φίλος και πρώτη φορά τον άκουσα τόσο ήρεμο αλλά και ταυτόχρονα χαρούμενο. Στην αρχή όταν τον ρώτησα πως του φάνηκε, δεν έβρισκε λόγια να το περιγράψει. Ούτε το σεμινάριο, ούτε εσένα. Μετά μου είπε με μια λέξη “κορυφή”. Σε ευχαριστεί από τα βάθη της ψυχής του αγαπημένε. Το ίδιο και εγώ!
Α. Ε., Λευκωσία

Είμαι δυνατή και αυτό το οφείλω σ’εσένα. Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να σε γνωρίσω προσωπικά. Είμαι πανέτοιμη να γυρίσω σελίδα.
Ζ. Χ., Λευκωσία

Φίλε Νικόλα γνωριστήκαμε στην Κύπρο, στο σεμινάριο που είχες κάνει πριν δυο – τρεις βδομάδες στην Ορόκλινη. Συγκεκριμένα ένας φίλος μου, μου δώρησε το βιβλίο σου πριν τρεις μήνες, η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου. Πραγματικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω, γιατί διαβάζοντας το βιβλίο σου κατάλαβα τι σημαίνει πραγματικά ευτυχία. Έτσι, εδώ και έξι χρόνια γάμου, δύσκολου γάμου με σκαμπανεβάσματα και πολύ άγχος και απόγνωση, μέσα από το βιβλίο σου, βρήκα την δύναμη να πηδήξω το πιο μεγάλο εμπόδιο στη ζωή μου και να καταφέρω με πολύ ήρεμο τρόπο να σταματήσω το γάμο πριν λίγες ώρες και να κάθομαι απέναντι από μια θάλασσα αυτή την στιγμή και να σου γράφω χωρίς ίχνος άγχους να ακούω και να βλέπω τόσο καθαρά την πανέμορφη θάλασσα και να με ηρεμεί τόσο, που με πλημμυρίζει από ευτυχία!!
Μ. Ο., Λεμεσός

Μας έδωσαν εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη στήριξή σου και για ότι μου ανέφερες την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Θα σου πω περισσότερα στην επόμενη συνάντηση μας, που αποδεικνύουν γιατί έχουν νόημα και γιατί ισχύουν όλα αυτά που διδάσκεις.
Ι. Λ., Λεμεσός

Νικόλα μου καλησπέρα! Είμαι πολύ καλά, απαλλάχτηκα τελείως από το χάπι. Σε ευχαριστώ.
Ζ. Γ. Χ., Λευκωσία

Όλα ξεκίνησαν τη Τετάρτη που πήγαμε στο πάρκο με τον Κωνσταντίνο, που σου είχα πει για το ουράνιο τόξο. Κάποια στιγμή πήγαμε στην καφετέρια του πάρκου και εκεί ο σερβιτόρος ήταν ένα εξαίρετο παιδί γεμάτο χαμόγελο, ευγένεια και προθυμία. Παραγγείλαμε, μας εξυπηρέτησε, μετά έμεινα από μπαταρία και δεν είχε πρίζες έξω και του είπα δεν πειράζει. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε με ένα μακρύ καλώδιο επέκτασης. Μισή ώρα μετά ήρθε και μας έφερε από ένα μεγάλο ποτήρι νερό με πάγο χωρίς να το ζητήσουμε. Ήταν μοναδική περίπτωση σερβιτόρου! Όταν έφυγε ο φίλος μου και έμεινα μόνη μου, αποφάσισα να τον ευχαριστήσω. Ρώτησα το όνομα του. Γιώργος. Του άφησα ένα σημείωμα που έγραφε: “Γιώργο μου σε υπερευχαριστούμε για την άψογη εξυπηρέτηση. Συνέχισε να χαμογελάς! Και να θυμάσαι το εξής: Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις και θα λάβεις περισσότερα από όσα έδωσες”. Και από κάτω έγραψα Αγγέλα – Κωνσταντίνος, Εθελοντική ομάδα Ανθρώπων στο ΝηΣί. Δίπλωσα το σημείωμα στη μέση και έβαλα μέσα τα τελευταία μου πέντε ευρώ σε κέρματα. Πλήρωσα και έφυγα πριν το δει. Χθες πήρα μήνυμα στο facebook, από το Γιώργο. Το αντιγράφω: Πραγματικά ευχαριστώ, ειδικά για το γράμμα. Μόλις το είδα βγήκα να σε βρω αλλά χάθηκες. Πραγματικά ευχαριστώ. Έκανες μου την μέρα μου φανταστική. Είσαι ένας άγγελος πες και στο παιδί ευχαριστώ και ο επόμενος χυμός είναι από εμένα. Δεν ξέρω πώς με βρήκε, είχε μόνο το μικρό μου όνομα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι έψαχνε τρεις ώρες στο facebook μέχρι να με βρει. Μου είπε επίσης ότι τα κέρματα των πέντε ευρώ, τα έδωσε σε δύο παιδάκια που ήταν εκεί, γιατί ένιωσε ότι πρέπει να το συνεχίσει αυτό που ξεκίνησα.Αισθάνομαι ως ο πιο τυχερός και πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη!!
Α. Ε., Λευκωσία

Καλημέρα Νικόλα μου!!! Yπέροχη μέρα!! Είμαι σπίτι μου σήμερα!! Πήγαν όλα αρκετά καλά! Στη δύσκολη αυτή στιγμή για την υγεία μου, μου έδωσες πολλά εργαλεία για να χρησιμοποιήσω. Σου είμαι ευγνώμων. Χαίρομαι που σε γνώρισα. Με έκανες πολύ δυνατή.
Γ. Α., Λάρνακα

Νικόλα καλησπέρα. Ξέρω είναι ακατάλληλη η ώρα και ξέρω ότι κανονικά δεν θα έστελνα τέτοια ώρα. Απλά ήθελα τόσο καιρό να σου στείλω και τώρα ένιωσα την ανάγκη δεν ξέρω γιατί. Όλα βαίνουν καλώς. Αυτή τη στιγμή κάνω δύο μαγαζιά γερμανικά στο κέντρο, αυτό που πάντα ήθελα και σου έλεγα. Επίσης, πήρα μια κοπέλα γραμματέα στο γραφείο να με βοηθάει. Το όνομα ακούγεται παντού και νιώθω τόσο όμορφα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοήθησες σε όλο αυτό, γιατί πραγματικά ακολουθώ κάποιες κουβέντες μας  και προσπαθώ να τα φέρω μόνος μου εις πέρας όλα. Με βοήθησες πάρα πολύ να ξέρεις και χαίρομαι πολύ που τα λέγαμε. Πραγματικά κάποια στιγμή θέλω να τα ξανά πούμε και μέσω skype, αλλά πιο σημαντικό να τα πούμε από κοντά. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, σου είμαι ευγνώμων. Τα βλέπω όλα πιο ήρεμα, αυτό το θετικό στρες που λέμε και ενώ υπάρχουν προβλήματα εγώ προσπαθώ με μεγάλη δύναμη να τους καθησυχάσω όλους. Συγγνώμη για την ώρα (θα το διαβάζεις το πρωί) απλά ήθελα να σου στείλω. Φιλιά πολλά. Καλή συνέχεια στις επιτυχίες σου, φιλιά στην οικογένεια σου.
Χ. Α., Νυρεμβέργη

Κύριε Σμυρνάκη, είστε ότι πιο σπουδαίο μου χάρισε το 2016.
Α. Ε.

Καλησπέρα, για άλλη μια φορά οφείλω να σε ευχαριστήσω για τον πολύτιμο χρόνο σου, που τόσο εγκάρδια μας πρόσφερες. Είναι μεγάλο προνόμιο, αλλά ακόμα μεγαλύτερη τιμή να έχουμε ηγέτες της δικής σου ποιότητας. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς!!!!!
Σ. Σ., Αθήνα

Θέλω να ξέρεις ότι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την προσοχή και τα σημαντικά πράγματα που κατάφερα να μάθω μαζί σου. Αυτοί οι μήνες, ήταν μια όαση για μένα και κάθε μας συνάντηση και μια ανάσα.
Θ. Κ., Κως

Νικόλα μου, σε υπέρ ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει και συνεχίζεις να μου δίνεις. Και πίστεψέ με, είναι πολλά και χρήσιμα εργαλεία για να πραγματοποιήσω την ευχή σου. Δηλαδή να αποκτήσω μια ζωή όπως ακριβώς την επιθυμώ!! Να είσαι γερός!!!! Την αγάπη μου και την ευγνωμοσύνη μου!!!
Ε. Χ., Αθήνα

Υπέροχη μέρα Νικόλα μου!! Είμαι πολύ καλά! Με όσα μου δίδαξες είναι πιο εύκολη η ανάρρωση!! Σε ευχαριστώ!!
Γ. Α., Λάρνακα

Θέλω να μοιραστώ μαζί σου ότι είδα κάποια από τις μονόλεπτες παρουσιάσεις σου και μου έκανε εντύπωση, αλλά και με βοήθησε η ενεργητικότητά σου! Έκανα μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας το Σάββατο σε ιατρούς, καθηγητές πανεπιστημίων από Ελλάδα και φοιτητές και πήγε πολύ καλά. Εφάρμοσα την τεχνική αυτοπεποίθησης τις μέρες πριν και με βοήθησε πολύ. Ξέρεις καλύτερα από έμενα τι εννοώ να εκτίθεσαι σε κοινό. Οι λίστες με παρακινούν πάρα πολύ και έγινα πιο παραγωγικός τώρα, που ήταν και ένας από τους βασικούς μου στόχους πριν τα μαθήματα. Απλά θέλω και πρέπει σιγά σιγά να εντάξω και άλλες τεχνικές σου, στην ζωή μου. Σου εύχομαι μια πανέμορφη μέρα!
Ι. Λ., Λεμεσός

Αν όλα πάνε καλά, θα έρθω να σε ακούσω από κοντά στην Αθήνα. Θέλω να πάρω θετική ενέργεια από εσένα, να πάρω δύναμη. Με έχουν γονατίσει τα προβλήματα. Συγχαρητήριαααααααα γι’ αυτό που είσαι Νικόλα.
Α. Μ., Μεγαλόπολη

Η τελευταία δουλειά μου έχει κάνει πάταγο στους Γερμανούς. Σ’ ευχαριστώ πολύ Νικόλα για όλα. Για τις συνομιλίες μας, για τις κουβέντες, για την καθοδήγηση. Όλα μπαίνουν στην τροχιά για το όραμα που είχαμε θέσει.
Χ. Α., Νυρεμβέργη

Νικόλα σε ευχαριστώ που με μύησες στην προσωπική ανάπτυξη και κάθε μου μέρα την ζω σαν Χριστούγεννα!!!
Ε. Μ., Αθήνα

Το τι έχω κερδίσει από αυτούς τους τέσσερις μήνες και ειδικότερα το τελευταίο μήνα που δουλεύουμε μαζί, δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαι σε μοναδική, ανεπανάληπτη, υπέροχη περίοδο της ζωής μου. Σ’ ευχαριστώ για όλα.
Μ. Μ., Λευκωσία

Εξαιτίας σου και αυτών που μου μεταλαμπάδευεις αντέχω τα ζόρια. Γι’ αυτό σε ευχαριστώ πολύ.
Ι. Σ., Λειβαδιά

Νικόλα σε ευχαριστώ γιατί μπήκες στη ζωή μου και μου υπενθυμίζεις πόσο όμορφες μπορεί να είναι οι μέρες μου, που αποτελούν εξάλλου τις μικρογραφίες της ζωής μου! Τα φιλιά μου!
Δ. Φ., Ηράκλειο

Καλέ μου Νικόλα! Όμορφες χαρισματικές καλημέρες!!! Καταρχάς, θέλω να σου εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι για τον ρόλο που έχεις στην ζωή μου! Η ματιά σου είναι γεμάτη ζωή, λάμψη και παρακίνηση και αυτό με εμπνέει! Ως ακέραιη, σε ευχαριστώ για την νέα δυνατότητα και δυναμική που έδωσες στην ζωή μου! Μπορώ να σου μοιραστώ ότι μίλησα στο τηλέφωνο με τον άνθρωπο που είχα θυμό. Όπως επίσης και έκανα την συζήτηση με τον πατέρα μου. Διαλέξαμε προϊόντα και σήμερα τα ανεβάζουμε στο διαδίκτυο!!!! Η επικοινωνία με τον πατέρα μου ήταν όντως μία ευκαιρία! Επίσης, καθιέρωσα το πρωινό εγερτήριο με την μουσική και το ιδανικό πραγματικό εγώ μου και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά!!! Έχω ενέργεια ασταμάτητη όλη μέρα, χαμογελάω, εκνευρίζομαι λιγότερο, μέχρι που βρίσκω πάρκινγκ ευκολότερα ή κάνω δουλειές σε υπηρεσίες που απαιτούν ώρες σε λεπτά. Ευγνώμων για όλα αυτά, από την πρώτη και μόνη κιόλας φορά που παρακολούθησα την μεθοδολογία σου!
Ε. Π., Ηράκλειο

Η δύναμη που κάποιες φορές ξεχειλίζει μέσα μου, έχει ως βάση τα λόγια σου και τον τρόπο που μου έδειξες πως να ερμηνεύω διαφορετικά τα γεγονότα. Γι’ αυτό όταν σου λέω ότι βούλιαζα πέρυσι ήταν κυριολεκτικό και όχι μεταφορικό. Τώρα μπορεί να μην έχω πια – ακόμη – χρήματα δικά μου, αλλά είμαι ήδη στην επιφάνεια και με πολύ πιο γερές βάσεις από άλλους που απλά επιπλέουν με αυτά. Ευχαριστώ που μου αφιέρωσες χρόνο. Πραγματικά εμπνέεις τον κόσμο.
Λ. Ρ., Ηράκλειο

Συνέχισε να μας συγκινείς με το έργο σου!
E. M., Ηράκλειο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο σου και την αγάπη που προσφέρεις σε κάθε συνάνθρωπο σου!!!
Ε. Χ., Λευκωσία

Υπέροχε Νικόλα μου, σαν σήμερα πριν μερικά χρόνια ο Θεός έστειλε στη γη έναν ακόμη άνθρωπο με προορισμό να μεγαλουργήσει, να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βρουν το σκοπό της ζωής τους και να κάνουν τα δικά τους όνειρα πραγματικότητα, να τους συγκεντρώσει και μαζί να αλλάξουν τον κόσμο προς το εξαιρετικό!!! Σ’ ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που ανακάλυψες και αποδέχτηκες να ακολουθήσεις αυτόν τον προορισμό και να βοηθήσεις τόσο κόσμο να ανακαλύψει με τη σειρά του τον δικό του. Αν και σήμερα είναι η μέρα σου να λαμβάνεις δώρα, εσύ είσαι το δώρο του Θεού προς εμάς!!! Να είσαι πάντα γερός, χαμογελαστός και ευτυχισμένος και να ζήσεις μια υπέροχη ζωή όπως εσύ την ονειρεύεσαι! Να σ’ έχει καλά ο Θεός και να σου δίνει όλα τα καλά σε αφθονία!!!! Χρόνια σου πολλά από άλλον έναν συνοδοιπόρο!!!
Ε. Χ., Αθήνα

Συνέχισε να μας εμπνέεις και να φωτίζεις όλο τον κόσμο. Με την αγάπη σου και το υπέροχο ταλέντο που έχεις να επικοινωνείς με τους ανθρώπους.
Γ. Κ., Αθήνα

Με ανεξάντλητη δύναμη να συνεχίζεις να δημιουργείς όλα αυτά τα υπέροχα και να ομορφαίνεις με την ωραιότητα της ψυχής σου τον κόσμο γύρω σου!!!!!!!
Α. Θ., Αθήνα

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνέχισε να μας δίνεις τα χρώματα της παλέτας σου, να ζωγραφίζεις και εμείς να παίρνουμε το παράδειγμα σου!!!!
Γ. Ζ., Χανιά

Κύριε Νικόλα ευχαριστώ τον Θεό που σας γνώρισα, επειδή με έχετε βοηθήσει να πάρω αποφάσεις για την ζωή μου. Σας εύχομαι πραγματικά μόνο τα καλύτερα!!
Μ. Α., Κύπρος

Κύριε Νικόλα καλημέρα! Είμαι μεγάλη θαυμάστρια σας, διαβάζω και ακούω προσεκτικά όλα όσα γράφετε και λέτε, τα οποία με βοηθούν να εξελιχθώ ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ευχαριστώ για την αποδοχή.
Γ. Κ., Λάρνακα

Αγαπητέ κύριε Νικόλα Σμυρνάκη, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπειρία του να παραβρεθώ στα session σας. Είναι πολύτιμες οι συμβουλές σας και με γεμίζουν με θετικότητα και αμέτρητη αισιοδοξία. Με φέρνουν πιo κοντά στα όνειρα μου και σε αυτό που πραγματικά θέλω να γίνω. Αποτελούν αρωγό, σε μία προσπάθεια πως να βελτιώνομαι, να γίνομαι συνεχώς καλύτερη και κυρίως να αντιμετωπίσω οτιδήποτε με φοβίζει. Και πάλι σας ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο διδακτικό ταξίδι! Με ιδιαίτερη εκτίμηση.
Ν. Π., Ηράκλειο

Νόμιζα ότι δεν μπορούσα πλέον να γράψω μουσική και έγραψα ολόκληρο τραγούδι μέσα σε μια ώρα. Μέσα από την καρδιά μου σε ευχαριστώ και ελπίζω να συνεχίσεις να δίνεις τόσο απλά αυτή την τεράστια δύναμη μέσα από αυτό που κάνεις!
Α. Α., Αθήνα

Αχ βρε Νικόλα τι να πω σε έχω σαν μέντορα μου, σε ακολουθώ. Με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ και σε ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!!! Να ‘σαι πάντα καλά!!!!
Ε. Κ., Ηράκλειο

Όμως να ξέρεις από τη στιγμή που σε άκουσα πολλά πράγματα άλλαξαν μέσα μου. Με έκανες να σκεφτώ και να μονολογήσω τη φράση (γιατί να μην είχα ακούσει νωρίτερα αυτά!!!!). Θέλω να γίνω ακόμα καλύτερη και να βοηθήσω τον εαυτό μου να ξεπεράσει πολλά. Το βιβλίο σου με έχει βοηθήσει πολύ. Και την ανιψιά μου και την κόρη μου. Καληνύχτα.
Α. Μ., Ρέθυμνο

Νικόλα, θέλω να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές σου, που μου έδωσαν να καταλάβω ότι, για ότι μας συμβαίνει στην ζωή είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι εμείς και κανένας άλλος. Υπευθυνότητα 100%. Με βοήθησε να μην αφήνω τίποτα στην τύχη. Ευχαριστώ Νικόλα.
Δ. Μ., Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα Νικόλα μου! Μετά από καιρό συνειδητοποίησα κάποια πράγματα που ο εγωισμός μου και ο προγραμματισμός μου δεν με άφηναν να κατανοήσω, ενώ το πραγματικό μου εγώ κατά καιρούς είχε εξάρσεις αλλά εγώ το έπνιγα. Διαβάζοντας το βιβλίο σου ξανά και ξανά και εφαρμόζοντας το κάθε τι ξεκίνησε να αλλάζει η ζωή μου με ένα πολύ γρήγορο ρυθμό, η αντίληψή μου και οι γνώσεις μου αυξάνονταν. Μαγική η αλλαγή και εγώ τόσο ενθουσιώδης και συγκινημένη παράλληλα. Μου έχει γεννηθεί μια τεράστια επιθυμία. Το πραγματικό μου εγώ, μου φωνάζει. Νιώθω ότι έχω σπάσει τις αλυσίδες μου και είμαι έτοιμη να προχωρήσω, νιώθω ελεύθερη πια και πιστεύω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου ότι είσαι ο καταλληλότερος άνθρωπος να με βοηθήσει. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να μπορούσα να εκπαιδευτώ από τον άνθρωπο που με ξεκλείδωσε και θαυμάζω για τα αποτελέσματά του και την πραγματικά θαυμαστή αντίληψη του.
Α. Μ., Χανιά

Κ. Σμυρνάκη σας παρακολουθώ από καιρό και τολμώ να πως το coaching style σας, δε θυμίζει σε τίποτα όλους τους coaches που ξεφυτρώνουν συνεχώς! Όλοι οι φίλοι μου έχουν λάβει ως δώρο το βιβλίο σας από μένα γιατί αξίζει πραγματικά να το διαβάσουν. Συγχαρητήρια για όλα τα αριστουργηματικά πράγματα που κάνετε!
Τ. Π. Ν., Λάρνακα

Καλησπέρα. Ήθελα να σου πω ευχαριστώ και μπράβο σου! Μέσα από τα άρθρα σου, με βοηθάς πολύ να αγαπήσω τον εαυτό μου! Γιατί ειδικά η χρόνια αυτή, είναι η πιο δύσκολη.
Α. Μ. Α., Θεσσαλονίκη

Thank you coach, για μια καταπληκτική εμπειρία σήμερα! Νιώθω απίστευτα δυνατή και ήρεμη.
Τ. Κ., Λεμεσός

Δεν έχω λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο τον τόσο χαρισματικό! Ειλικρινά και μόνο που τον ακούω να μιλάει με βοηθάει και με παρακινεί!
Κ. Π., Χανιά

Αγαπητέ Νικόλα. Θέλω να σου μεταφέρω τις ευχαριστίες μου, διότι μετά από τα σεμινάρια σου καθώς και την μελέτη του βιβλίου σου, έγινα άλλος άνθρωπος! Με βοήθησες να αντιμετωπίσω όλους μου τους φόβους που μου είχαν δημιουργηθεί στη προσωπική μου ζωή από λάθος ανθρώπους που είχα επιτρέψει να είναι στην ζωή μου και έμαθα να σκέφτομαι ακόμη πιο αισιόδοξα και κυρίως να σέβομαι τον εαυτό μου!! Έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές το βιβλίο σου και πλέον προσπαθώ να δημιουργώ μόνο αριστουργηματικές ημέρες στην ζωή μου, έχοντας πλάι μου υπέροχους ανθρώπους! Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να σέβομαι περισσότερο τον εαυτό μου!! Εύχομαι καλή δύναμη στο υπέροχο έργο σου!!
Κ. Ν. Π., Ηράκλειο

Νικόλα μου ήθελα να σου πω ότι άλλαξα τη ζωή μου ριζικά εδώ και ένα μήνα περίπου. Γύρισα στον Πειραιά και βρήκα δουλειά σε ένα φαρμακείο της περιοχής ως υπεύθυνη φαρμακοποιός. Ξαναβρίσκω την προσωπικότητα μου, τους φίλους μου, το χαμόγελό μου, την ηρεμία μου! Ακολουθώ τους στόχους μου και τις λίστες μου! Με στηρίζουν πολύ όλοι οι δικοί μου και με σταθερά βήματα ξαναβρίσκω τον χαμένο μου εαυτό! Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου, σε ευχαριστώ πραγματικά! Σε φιλώ!
Θ. Κ., Κως

Πραγματικά δεν σας κρύβω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου! Έμαθα μέσα από εσάς, να τον σέβομαι και να τον αγαπώ περισσότερο, γιατί ο εαυτός μας είναι εκείνος που θα μας οδηγήσει στα όνειρα μας! Φοβόμουν πολύ τους ανθρώπους και σκεφτόμουν κάθε φορά πως θα πάθω κακό, πως κάποιος θα μου κάνει κακό και πότε δεν είχα την δύναμη να κάνω εγώ κακό σε κάποιον! Πάντα έκανα μόνο στον εαυτό μου κακό, λέγοντας πως μου αξίζει μια τέτοια άσχημη συμπεριφορά. Όμως από τα μαθήματα σας, κατάλαβα πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Τα λόγια σας και ο τρόπος που έμαθα από εσάς να σκέφτομαι, έκανα τους φόβους μου συμμάχους και διδάχθηκα να μην τους φοβάμαι πια. Κοιμάμαι πλέον ήσυχα τα βράδια και η διάθεση μου στην επαγγελματική μου πρόοδο έχει ανέβει. Πλέον στους ανθρώπους δεν βλέπω φόβο. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε. Νόμιζα πως ποτέ δεν θα τα κατάφερνα, ποτέ να καταλάβω και να διακρίνω τι αξίζω σαν άνθρωπος!!! Αντιμετώπισα την απώλεια σαν ένα σημαντικό μάθημα, πως η δύναμη είναι μέσα μας και μπορώ να περπατάω μόνη μου πλέον και πως οι άνθρωποι που θέλουμε είναι πάντα μέσα μας, δεν χρειάζεται να είναι δίπλα μας. Έμαθα να εμπιστεύομαι περισσότερο τον εαυτό μου και την άποψή του, πως οφείλω στον εαυτό μου να φτιάξω μια αριστουργηματική ζωή. Υιοθέτησα θετικές λέξεις στο λεξιλόγιο μου και ένιωσα μια απίστευτη ηρεμία!! Σας ευχαριστώ πολύ που χάρη σε εσάς θα φτάσω γρηγορότερα στα όνειρα μου!! Επίσης συνέχισα να γράφω το βιβλίο μου. το είχα σταματήσει! Ουσιαστικά ξαναβρήκα το σκοπό της ζωής μου, ενώ είχα χάσει το βηματισμό μου! Ο θεός να σας έχει καλά!
Κ. Ν. Π., Ηράκλειο

Χιλιάδες ευχαριστώ που με αυτό τον μαγικό τρόπο συναντήθηκαν οι δρόμοι μας, χιλιάδες ευχαριστώ που μέσα από το έργο σου κατάφερες να βελτιώσεις και να εξελίξεις τον άνθρωπο μέσα μου με τον καλύτερο τρόπο, τον άνθρωπο μέσα μου, του σήμερα, του αύριο και του μεθαύριο. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά και για αλλά τόσα που θα έρθουν μέσα από το αριστουργηματικό σου έργο. Ευλογία, χαρά, ολοκλήρωση οποίος σε έχει κοντά του. Αυτά αισθάνομαι εγώ. Σε ευχαριστώ!!!
Η. Χ., Κύπρος

Νικόλα μου καλησπέρα!!! Σε ευχαριστώ από καρδιάς για το υπέροχο δώρο του training με την γλυκύτατη Σοφία (success coach της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί)! Πραγματικά σε συνδυασμό με το καταπληκτικό σου βιβλίο, με ξύπνησε και θα ήθελα να την ενημερώσεις ότι το τηλεφώνημα το έκανα μόλις κλείσαμε και την μεθεπόμενη ημέρα πέτυχα ένα μεγάλο αποτέλεσμα!!!
Θ. Μ., Αθήνα

Ήθελα να σου πω ότι αυτό που μου έχει κάνει σημαντική εντύπωση από τη μεταξύ μας μικρή σχέση, είναι το ειλικρινές σου ενδιαφέρον να με βοηθήσεις σε ότι κι αν έλεγα εκείνη την ημέρα. Με συγκίνησε. Και ξέρεις όταν το βρίσκεις και από κάποιον άλλο συνάδελφο, αντιλαμβάνεσαι και μόνο τότε, πόσο θεραπευτικό είναι το ειλικρινές ενδιαφέρον ενός Coach που πράγματι θέλει να βοηθήσει. Σε συμπάθησα πολύ για αυτό. Επιπλέον, επειδή είχα δεσμευτεί τότε live στο σεμινάριό σου, πήγα στον οφθαλμίατρο και φοράω γυαλιά όταν διαβάζω αλλά και στο γυμναστήριο. Σε ευχαριστώ πάντως, γιατί είναι πολύ όμορφο καμιά φορά να είσαι στη θέση του coachee, όχι του coach και να απολαμβάνεις τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του coach. Πραγματικά το απόλαυσα και ίσως ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που είχα την όμορφη ευκαιρία να απολαύσω την φροντίδα και το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου που σέβομαι ως coach.
Μ. Λ., Αθήνα

Κύριε Σμυρνάκη, καλημέρα. Σας έχω γνωρίσει σήμερα, διαδικτυακά φυσικά και ένιωσα την ανάγκη να σας εκφράσω τις σκέψεις μου. Είστε Αριστουργηματικός!!! Συγχαρητήρια γι’ αυτό που κάνετε και γι’ αυτό που είστε. Είμαι σίγουρη ότι έχετε εμπνεύσει και εμπνέετε καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους. Αριστουργηματικά είναι και τα γυρίσματα που κάνετε μόνος σας στη φύση. Φαίνεστε να είστε τόσο πολύ σε αρμονία με τη φύση και με το κάθε τοπίο που μας παρουσιάζετε. Κάθε φορά εκπέμπετε απεριόριστη θετική ενέργεια και ηρεμία. Θα ήθελα πολύ να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο σας και σίγουρα θα προμηθευτώ το βιβλίο σας. Ξανά συγχαρητήρια! Με εκτίμηση.
Χ. Σ.

 

Η ελπίδα πάντα υπάρχει, αρκεί να θέλουμε να πιαστούμε από αυτήν. Εσείς είστε μια ελπίδα που πολλοί άνθρωποι έχουν ανάγκη σε κάποια στιγμή της ζωής τους, να δίνουν ώθηση στον εαυτό τους!
Μ. Μ., Λευκωσία

Σε ευχαριστώ για όλα Νικόλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμφανίστηκες στην ζωή μου και από εσένα έμαθα πως μπορώ να είμαι ο σκηνοθέτης της!!!!!!!!!!!!!!!!! Να είσαι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Β. Α., Ρέθυμνο

Καλημέρα Νικόλα. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω, γιατί παρακολουθώντας βίντεο σου στο youtube και διαβάζοντας το βιβλίο σου, έχω αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό το αντιλαμβάνομαι καθημερινά.
Γ. Χ.

Νικόλα, επειδή την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια αναφορά στον Tony Robbins, νομίζω τις επόμενες μέρες, μόλις χαλαρώσω στον υπολογιστή πρέπει να κάνω αναφορά και σε αυτόν που με βοήθησε πραγματικά να καταλάβω ποιος είμαι και τι θέλω…..ΕΣΕΝΑ…….. Περιμένω πότε θα έρθεις Αθήνα να μιλήσεις, να κλείσω πρώτος θέση!!!! θα φυλάω τσίλιες απ’ έξω!!!! Και άμα θες να μείνεις και σπίτι μου, η πόρτα είναι ανοιχτή για σένα. Ντύνομαι να φύγω, πάω να αδράξω την ημέρα μου. Να σε έχει ο θεός καλά.
Κ. Τ., Αθήνα

Ότι έχω καταφέρει τον τελευταίο χρόνο οφείλεται μόνο σε μένα. Ξεκαθάρισα τα πράγματα μέσα μου. Έφτιαξα δύο καινούριες επιχειρήσεις και μία εκπομπή στην τηλεόραση. Πριν δουλέψουμε μαζί νόμιζα ότι δεν θα τα προλαβαίνω. Κι όμως. Έχεις ένα χάρισμα να κάνεις τα πράγματα να φαίνονται απλά. Να βοηθάς κάποιον να αλλάζει τον τρόπο αντίληψής του. Τώρα ξέρω ακριβώς που βαδίζω.
Γ. Π., Ηράκλειο

Πόσο δύναμη έχουν τα λόγια σου και οι λέξεις που χρησιμοποιείς. Σε ευχαριστώ που είσαι, που υπάρχεις, που σε ανακάλυψα.
Β. Α.

Μπράβο Νικόλα, συνέχισε να εμπνέεις και να συμβουλεύεις τον κόσμο το έχει ανάγκη (δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω ? ). Είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις και είμαι υπερήφανος (αν και δε γνωριζόμαστε) που καταγόμαστε από τις ίδιες γειτονιές. Σε παρακολουθώ καιρό απ’ έξω – απ’ έξω και χθες μπήκα στο κανάλι σου, στο you tube και είδα την ομιλία σου στην Κύπρο όπου κάτι μου είπες!! Συνέχισε Έτσι. Αα κατέβασα και το βιβλίο σου για την αναβλητικότητα. Δεν πρόλαβα να το διαβάσω, αλλά από τις πρώτες σελίδες με κέρδισε η αμεσότητα σου! Να είσαι γερός, να έχεις φως και να μοιράζεις φως! Καλή συνέχεια.

Γ. Κ.

Νικόλα καλησπέρα, ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά (διότι πρώτη φορά σε δικτυακή συνάντηση, φοβόμουν κιόλας μήπως δεν καταφέρω να συνδεθώ – φόβος) ήτανε μία φοβερή, αριστουργηματική εμπειρία. Έχω διαβάσει το βιβλίο σου, έχω δει τα βιντεάκια στο youtube, αλλά κάθε φορά που βλέπω ή ακούω κάτι δικό σου, νιώθω διαφορετικά, νιώθω ανανεωμένη. Και πάλι σ’ ευχαριστώ για την χθεσινή ευκαιρία, να σε δούμε online. Kαλή συνέχεια και ανυπομονώ να πάρω στα χέρια μου το δεύτερο βιβλίο σου!!!!!!!

E. A.

Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί η κόρη μου μετά την επίσκεψη σου στο σχολείο μας έγινε τρελή fun σου!!! Παρακολουθεί ανελλιπώς ότι γράφεις και λες. Σε βρήκε στο instagram και σε ακολουθεί, αλλά δεν την έχεις δεχτεί (εγώ δε ξέρω καλά βέβαια). Επίσης, ήρθαν 3 γονείς και με ρώτησαν για εσένα, γιατί τα παιδιά τους επηρεάστηκαν πολύ θετικά!!! Καταλαβαίνεις πόσο όμορφα ένιωσα που όλο αυτό ξύπνησε και γονείς που δεν περίμενα.!!!! Ήθελα να το ξέρεις αυτό και να σε ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά!!! Νιώθω πολύ Τυχερή και ευγνωμών που σε γνώρισα!!!

Ι.Μ Χερσόνησος

Εκπληκτική ημέρα λατρεμένε και μονάκριβε Νικόλα… Νιώθω την ανάγκη να σου εκφράσω πόσο όμορφα εκπληκτικά, ανεπανάληπτα νιώθω κάθε φορά αναφέρομαι στο όνομά σου.. Αυτό σημαίνει, ότι είσαι στη ζωή μου και δεν θα σε αφήσω να φύγεις.. Την πάτησες… Ευχαριστώ πολύ για την καλοσύνη και την αληθινή αγάπη που βγάζεις σε όλους μας… Ευγνωμονώ που σε γνώρισα, που σε γνωρίζω και που θα συνεχίσω να σε γνωρίζω… Γιατί με εσένα εμπνέομαι, παραδειγματίζομαι και γίνομαι καλύτερη κάθε μέρα.

Νικόλα μου καλησπέρα!!! Ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σου την τεράστια χθεσινή μου νίκη!!! Στο meeting χθες ενώ μίλησαν 15 άτομα, όλο το προσωπικό και ο εργοδότης μου ήταν ανένδοτος, εγώ μίλησα τελευταία. Του μίλησα πολύ ειλικρινά, πάντα με αγάπη και σεβασμό. 4 επίπεδα διαπραγμάτευσης full, ξεκάθαρα μηνύματα εγώ, ενεργητική ακρόαση, επίκληση στο συναίσθημα και Ενσυναίσθηση. Το αποτέλεσμα ήταν, ότι μόλις του μίλησα είπε ότι ο τρόπος που του μίλησα και όσα είπα τον εχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις. Μετά από λίγη ώρα, αποφάσισε και είπε ότι όσα εγώ απαίτησα για να μείνω θα μου τα δώσει και θα ισχύσει το ίδιο και για ολόκληρο το προσωπικό!!! Σε ευχαριστώ που με έχεις βοηθήσει να γίνω ο άνθρωπος που ήμουν εχθές το βράδυ.

Μ. Θ.
Μαθήτρια IslandofMan Coaching Academy

Νικόλα μου φοβάμαι στην ιδέα να μην σε γνώριζα και τρέμω στην ιδέα να μην έπαιρνα την απόφαση να δουλεύαμε μαζί σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμη θα έκανα γύρους γύρω από τον εαυτό μου (2 χρειάζονται για να γίνει η μουντζούρα :D) και γύρω από τα γιατί, γιατί όχι εγώ, πότε, πως και άλλα πολλά ερωτηματικά. Πλέον, έχω στην “γκάμα” τον οδηγό, που όταν τα βρίσκω σκούρα και αντιμετωπίζω θέματα, θυμάμαι την κουκίδα της κουκίδας και άλλες πολλές τεχνικές και ξαφνικά όλα μοιάζουν αν είναι ΟΚ. Αν κάποτε κατάφερα να ξεπεράσω την δύσκολη στιγμή, σημαίνει μπορώ να τα καταφέρω ξανά. Σε ευχαριστώ, πραγματικά, αληθινά. ❤️

Π.Σ. Λευκωσία

Καλησπέρα, δεν χορταίνω να σας ακούω. Βλέπω τα βίντεο στο youtube συνεχώς. Εύχομαι αν έρθω Ελλάδα, να σας γνωρίσω κάποια στιγμή ή να μπορέσω να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο σας. Καλή σας μέρα από Σικάγο.

Μ. Φ.

Δουλεύω σε ένα φούρνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Σίγουρα όχι η δουλειά των ονείρων μου, αλλά το μέσο που θα με οδηγήσει σε αυτήν. Θυμάμαι υπήρχαν μέρες που όταν ερχόμουν στη δουλειά είχα πολύ θυμό (με τον εαυτό μου κυρίως) γιατί έφτασα να δουλεύω εδώ, γιατί τα είχα παρατήσει στη ζωή. Τώρα πια νιώθω ευγνώμων που κάνω αυτή τη δουλειά, γιατί με “προετοιμάζει για το καλύτερο και επιχορηγεί τα όνειρα μου”. Δεν αγαπώ τη δουλειά μου. Αλλά την κάνω με αγάπη. Σε ευχαριστώ, γιατί είσαι φως όταν έχω σκοτάδι και καθοδηγός στο δρόμο όταν χάνομαι.

Σ. Σ.

Συνέχισε αυτό που κάνεις, κάποιους μας εμπνέεις και με τον λόγο σου και τα βιβλία σου και πραγματικά μας έχεις αλλάξει τη ζωή αλλάζοντας κυρίως την νοοτροπία μας.

Κώστας Κ.

«Αυτό που ζεις αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στις προσευχές κάποιου άλλου». Πόσο δυνατό μήνυμα αυτό για να εκτιμήσουμε αυτά που ήδη έχουμε!!

Κ. Σ.

Νικόλα, σ’ ευχαριστώ πραγματικά γιατί, ακούγοντάς σε και διαβάζοντάς σε, νιώθω ότι είσαι μια κινητήριος δύναμη. Συνέχισε έτσι όμορφα και δημιουργικά γιατί σε έχουμε ανάγκη.

Μαρία Θ.

Εκπληκτικό ταλέντο να κάνεις τους χαρακτήρες μας εικόνες και τα συναισθήματα απλές λέξεις στο χαρτί!!! Πόσο κατανοητά γίνονται όλα όταν τα διαβάζουμε… Ευχαριστούμε!

Κάλια

Έχεις τον ήλιο μέσα σου!!! Γι΄αυτό γράφεις τόσο ωραία και τόσο ιδιαίτερα Νικόλα μου!!!!

Βιβή

Έχετε όλα τα χαρίσματα του κόσμου. Μα μπορείτε να ξέρετε και τις σκέψεις των άλλων… Ευχαριστώ για όσες σκέψεις μου παρουσιάζετε μπροστά μου κάθε μέρα.

Μαρία Β.

Shopping Basket