Εκπαίδευσε επαγγελματίες, ομάδες, οργανισμούς, επιχειρήσεις.

Γίνε Business Trainer

Υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην αγορά. Το ερώτημα δεν είναι αν θα καλυφθεί αλλά πότε. Και από ποιους.

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά (εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

Εκπαίδευσε επαγγελματίες, ομάδες, οργανισμούς, επιχειρήσεις.

Υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην αγορά. Το ερώτημα δεν είναι αν θα καλυφθεί αλλά πότε. Και από ποιους.
Ενώ λοιπόν υπάρχουν πολλοί trainers είναι λίγοι οι Business Trainers. Κι ακόμα λιγότεροι οι πραγματικά καλοί επαγγελματίες.
Γι΄ αυτό σε περιμένουμε στο πρόγραμμα του IslandοfMan Academy: Γίνε Business Trainer

Μάθε από εκείνους που έχουν εφαρμόσει ό,τι διδάσκουν. Τι εννοούμε με αυτό;

Μέχρι τώρα μας έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες άνθρωποι στα προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών του IslandofMan Academy.
Η επιτυχία μας είναι η επιτυχία τους. Κάποιοι αναζητούν τη βελτίωση της ζωής τους και αυτής των οικιών σου. Κι αυτό είναι υπέροχο.
Είναι όμως ένα πολύ μεγάλο το ποσοστό των μαθητών μας που εξασκούν part time ή full time το επάγγελμα του Εκπαιδευτή (trainer).

Κι αυτό γιατί η γνώση που προσφέρουμε προέρχεται μέσα από την εμπειρία του Νικόλα Σμυρνάκη και των συνεργατών του.
Είναι πρωτότυπη μιας και βασίζεται στις αρχές της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) αλλά και άμεσα εφαρμόσιμη. Βασισμένη σε επιστημονικές έρευνες, τις νευροεπιστήμες και την εμπειρία του ίδιου του Νικόλα με ηγέτες, επιχειρηματικές ομάδες και μεγάλους οργανισμούς.

Γίνε Business Trainer

Κατοχύρωσε την μοναδική προσφορά
course-mockup

Τι Περιλαμβάνει:

Συμπλήρωσε την αίτηση για να κατοχυρώσεις τη θέση σου

Θεματικές

 Όσο πιο σημαντικός είναι ο σκοπός σου, τόσο πιο μεγάλος είναι. Όσο πιο μεγάλος είναι, τόσο πιο πολλούς συμπεριλαμβάνει. Όσο πιο πολλούς συμπεριλαμβάνει, τόσο περισσότερους συμμάχους έχεις στην πραγματοποίησή του. 

Νικόλας Σμυρνάκης

Πιο Συγκεκριμένα

Στόχοι

Απώτερος Στόχος

  Ονοματεπώνυμο*:

  Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  O Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Περισσότερα εδώ

  Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

  Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

  Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

  Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

  Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

  Shopping Basket