Εκπαίδευσε άτομα, ομάδες, οργανισμούς.

IslandofMan Relationship & Leadership Trainer

Η ζωή είναι μια σπουδή στον εαυτό μας και στις ανθρώπινες σχέσεις.

business-g583f84276_1280

Η διδασκαλία γίνεται εξ αποστάσεως μέσα από μαγνητοσκοπημένες εκπαιδεύσεις, video, εγχειρίδια και διαδραστικές ασκήσεις. 

Διάρκεια: 3 με 12 μήνες (ανάλογα με την ταχύτητα που επιλέγει να το ολοκληρώσει ο εκπαιδευόμενος).
Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την εκπαίδευση διαδικτυακά στο χρόνο που θέλει, μέσα από την πλατφόρμα e-learning.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, απονέμεται ο τίτλος του Relationship & Leadership Trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy (IslandofMan Relationship & Leadership Trainer). Αυτό σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει τις γνώσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του οργανισμού.

Η ζωή είναι μία σπουδή στον εαυτό μας και στις ανθρω΄πινες σχέσεις.

Σύμφωνα με το Harvard, η ευτυχία δεν σχετίζεται με το εισόδημα ή με τις θέσεις εξουσίας αλλά με το κατά πόσο έχουμε υγιείς συντροφικές, οικογενειακές, κοινωνικές, φιλικές σχέσεις.

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ηγεσία. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί, ηγεσία σημαίνει θετική επίδραση στον κόσμο. Ο κακός ηγέτης δεν είναι ηγέτης.

Ηγεσία σημαίνει θετική επίδραση στους ανθρώπους, άρα η ικανή ηγεσία έχει να κάνει με τη δημιουργία υγιών ανθρώπινων σχέσεων. 

Στην πραγματικότητα, η ηγεσία δεν αφορά μόνο μεγάλους οργανισμούς, ομάδες και επιχειρήσεις. Ένας καλός ηγέτης σε ένα σπίτι, είναι ένας επιτυχημένος μπαμπάς, μία επιτυχημένη μαμά, ένας επιτυχημένος σύζυγος ή μία επιτυχημένη σύζυγος. Ένας καλός ηγέτης στην κοινωνία είναι ένας επιτυχημένος γείτονας ή φίλος. Ένας καλός ηγέτης στο χώρο εργασίας είναι ένας επιτυχημένος εργαζόμενος ή εργοδότης.

Γι΄αυτό κι εμείς δημιουργήσαμε αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα που καλύπτει όλο το φάσμα των ανθρώπινων σχέσεων και της ηγεσίας, έννοιες οι οποίες θεωρούμε ότι σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους.

Διδασκαλία

Η διδασκαλία γίνεται μέσα από μαγνητοσκοπημένα videos (του Νικόλα Σμυρνάκη). Οι συμμετέχοντες αποκτούν αποκλειστική πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό. Τα videos συμπεριλαβάνουν Live Interventions, δηλαδή εκπαιδεύσεις σε πραγματικές συνθήκες, αληθινές περιπτώσεις ανθρώπων και σεμινάρια του Νικόλα Σμυρνάκη.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις με εκπαιδευτές του IslandofMan Academy (official partners – Academy Instructors). Στο τέλος κάθε εκπαίδευσης υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, απονέμεται ο τίτλος του Relationship & Leadership Trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy (IslandofMan Relationship & Leadership Trainer). Αυτό σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει τις γνώσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του οργανισμού.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

  Ονοματεπώνυμο*:

  Τηλέφωνο*:

  Πόλη*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Θεματικές

  Relationship Training

  Θεματικές

  Leadership Training

  ετήσια Συνάντηση Academy

  Στους συμμετέχοντες δίνεται το προνόμιο να συμμετέχουν στην ετήσια συνάντηση των μελών της Ακαδημίας που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο. Είναι μια συνάντηση γνωριμίας, μια ευκαιρία να συνδυάσουμε διασκέδαση και εκπαίδευση. Η εκπαίδευση  πραγματοποιείται από τον δημιουργό το IslandofMan Philosophy Νικόλα Σμυρνάκη και συμμετέχουν όλοι οι συντελεστές της Ακαδημίας, εκπαιδευτές αλλά και παλιοί και νέοι μαθητές.

  Βασικό θέμα της εκπαίδευσης είναι πώς μπορεί κάποιος να εξασκήσει part time ή full time το επάγγελμα του trainer. Ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσει. Παλιοί μαθητές της Ακαδημίας μοιράζονται την ιστορία τους για το πως τα κατάφεραν.

  Το Relationship training απευθύνεται σε:

  • Ανθρώπους που επιθυμούν να κατανοήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ώστε να δημιουργήσουν νέες παραγωγικές σχέσεις σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό επίπεδο και να βελτιώσουν τις υφιστάμενες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους.
  • Ζευγάρια που επιθυμούν να γνωρίσουν πραγματικά ο ένας τον άλλον, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους και βάζοντας τις βάσεις για μια αριστουργηματική ζωή.
  • Γονείς που θέλουν να χτίσουν γερά θεμέλια στη σχέση με τα παιδιά τους και να ενισχύσουν το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

  Το Leadership training απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, managers που θέλουν να αναπτύξουν την ηγετική τους υπόσταση.
  • Ανθρώπους που επιθυμούν να εκπαιδεύουν άτομα / επιχειρήσεις / οργανισμούς.
  • Διοικητικά στελέχη και γενικά ανθρώπους που διοικούν μικρές ή μεγάλες ομάδες. 
  • Επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.
  • Σε όσους θέλουν να γίνουν trainers και μέσα από αυτή τη διαδικασία να προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους.

  Τι κερδίζει κάποιος από την εκπαίδευση;

  Για την ακρίβεια κερδίζουν εκείνοι που θα υπηρετήσει ο νέος εκπαιδευτής / trainer.
  Όπως λέει ο Νικόλας Σμυρνάκης:

  Η ουσιαστικότερη αναγνώριση, που μπορεί να δεχτεί ένας άνθρωπος στη ζωή του, πηγάζει από όσα έχει προσφέρει σε άλλους.

  Γίνε Relationship & Leadership Trainer

  Κατοχύρωσε την μοναδική προσφορά
  course-mockup

  Τι Περιλαμβάνει:

  Συμπλήρωσε την αίτηση για να κατοχυρώσεις τη θέση σου

  To πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε έναν Relationship & Leadership Trainer όλες εκείνες τις δεξιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για να βοηθήσει τους ανθρώπους: 

  • Να βελτιώσουν τη σχέση τους με τον σύντροφό τους, την οικογένειά τους, τους φίλους τους, τους συνεργάτες τους, τους ανθρώπους γύρω τους. 
  • Να αυξήσουν τα αποτελέσματά τους σε εργασιακό επίπεδο μέσα από τη βελτίωση των σχέσεων με τους υφισταμένους και προϊσταμένους τους.
  • Να ελκύσουν αξιόλογους ανθρώπους κοντά τους.
  • Να μάθουν πώς θα αναγνωρίσουν, θα ελκύσουν και θα κρατήσουν τον “ιδανικό σύντροφο”, όταν τον γνωρίσουν.
  • Να αξιολογήσουν και να πάρουν αποφάσεις για τις υφιστάμενες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους.
  • Να γίνουν ηγέτες στη ζωή τους και στην εργασία τους ακόμα κι αν δεν κατέχουν θέσεις ευθύνης ή εξουσίας.
  • Να αυξήσουν την ηγετική τους υπόσταση, δηλαδή την θετική τους επίδραση στους άλλους και στον κόσμο.
  • Να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.     

  Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

   Ονοματεπώνυμο*:

   Τηλέφωνο*:

   Πόλη*:

   E-mail*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   Ακόμα κι αν...

   Στα παραπάνω δεν έχει υπολογιστεί η δωρεάν πρόσβαση στην εκπαίδευση “Γιατί χαλάνε οι σχέσεις των ανθρώπων (μπορείς να την παρακολουθήσεις αμέσως τώρα).
    
   Ακόμα κι αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις μόνο αυτό, προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς νιώθω ότι είμαστε συνοδοιπόροι. Θα δουλέψουμε μαζί και με κάποιον τρόπο θα συμμετέχω στην καθημερινότητά σου. Πρόκειται για μεγάλη τιμή. Η αξία αυτής της εκπαίδευσης είναι τεράστια όχι γιατί κοστίζει πολλά αλλά γιατί είναι ανεκτίμητο το αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει στη ζωή σου.
    
   Δεν υπάρχει ποσό να κοστολογήσει τη δημιουργία υγιών σχέσεων στη ζωή μας.
    
   Θα χαρώ πολύ να ακούσω την δική σου ιστορία ή να σε γνωρίσω από κοντά κάποια στιγμή και να μοιραστείς μαζί μου τις σπουδαίες ανακαλύψεις που έκανες μέσα από αυτό το πρόγραμμα.
    
   Πάτησε λοιπόν το κουμπί από κάτω και παρακολούθησε το πρώτο βίντεο.
    
   Την αγάπη μου
   Νικόλας

   Χρόνος που δεν είναι ποτισμένος με αγάπη και πρόοδο είναι χαμένος χρόνος..

   O Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Περισσότερα εδώ

   Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

   Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

   Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

   Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

   Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

   Shopping Basket