Εκπαίδευσε άτομα, ομάδες, οργανισμούς.

IslandofMan Personal Development Trainer

Η ζωή είναι μια σπουδή στον εαυτό μας και στις ανθρώπινες σχέσεις.

business-g9e6761f49_1280

Η διδασκαλία γίνεται εξ αποστάσεως μέσα από μαγνητοσκοπημένες εκπαιδεύσεις, video, εγχειρίδια και διαδραστικές ασκήσεις. 

Διάρκεια: 3 με 12 μήνες (ανάλογα με την ταχύτητα που επιλέγει να το ολοκληρώσει ο εκπαιδευόμενος).
Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την εκπαίδευση διαδικτυακά στο χρόνο που θέλει, μέσα από την πλατφόρμα e-learning.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, απονέμεται ο τίτλος του Personal Development Trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy . Αυτό σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει τις γνώσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του οργανισμού.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα Εκπαίδευσης:

Σε όσους θέλουν να γίνουν Personal Development Trainers και μέσα από αυτή τη διαδικασία να προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους.

Τη μέρα που θα βρεις τον προορισμό σου, μπορείς να "αλλάξεις" προορισμό. Εκείνη την ημέρα, προορισμός σου γίνεται η κάθε στιγμή μέχρι αυτόν..

 

–  Πώς να κάνεις αυτά που φοβάσαι;
– Πώς να αναβάλεις την αναβλητικότητά σου;
– Ποιος είναι ο τρόπος σκέψης των εξαιρετικά επιτυχημένων;

Διδασκαλία

Η διδασκαλία γίνεται μέσα από μαγνητοσκοπημένα videos (του Νικόλα Σμυρνάκη). Οι συμμετέχοντες αποκτούν αποκλειστική πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό. Τα videos συμπεριλαβάνουν Live Interventions, δηλαδή εκπαιδεύσεις σε πραγματικές συνθήκες, αληθινές περιπτώσεις ανθρώπων και σεμινάρια του Νικόλα Σμυρνάκη.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις με εκπαιδευτές του IslandofMan Academy (official partners – Academy Instructors). Στο τέλος κάθε εκπαίδευσης υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, απονέμεται ο τίτλος του Relationship & Leadership Trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy (IslandofMan Relationship & Leadership Trainer). Αυτό σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει τις γνώσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του οργανισμού.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

  Ονοματεπώνυμο*:

  Τηλέφωνο*:

  Πόλη*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Θεματικές

  ετήσια Συνάντηση Academy

  Στους συμμετέχοντες δίνεται το προνόμιο να συμμετέχουν στην ετήσια συνάντηση των μελών της Ακαδημίας που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο. Είναι μια συνάντηση γνωριμίας, μια ευκαιρία να συνδυάσουμε διασκέδαση και εκπαίδευση. Η εκπαίδευση  πραγματοποιείται από τον δημιουργό το IslandofMan Philosophy Νικόλα Σμυρνάκη και συμμετέχουν όλοι οι συντελεστές της Ακαδημίας, εκπαιδευτές αλλά και παλιοί και νέοι μαθητές.

  Βασικό θέμα της εκπαίδευσης είναι πώς μπορεί κάποιος να εξασκήσει part time ή full time το επάγγελμα του trainer. Ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσει. Παλιοί μαθητές της Ακαδημίας μοιράζονται την ιστορία τους για το πως τα κατάφεραν.

  Η ζωή είναι μια σπουδή στον εαυτό μας και στις ανθρώπινες σχέσεις.

  –  Πώς να κάνεις αυτά που φοβάσαι;
  – Πώς να αναβάλεις την αναβλητικότητά σου;
  – Ποιος είναι ο τρόπος σκέψης των εξαιρετικά επιτυχημένων;

  Τι κερδίζει κάποιος από την εκπαίδευση;

  Για την ακρίβεια κερδίζουν εκείνοι που θα υπηρετήσει ο νέος εκπαιδευτής / trainer.
  Όπως λέει ο Νικόλας Σμυρνάκης:

  Η ουσιαστικότερη αναγνώριση, που μπορεί να δεχτεί ένας άνθρωπος στη ζωή του, πηγάζει από όσα έχει προσφέρει σε άλλους.

  Γίνε Personal Development Trainer

  Κατοχύρωσε την μοναδική προσφορά
  course-mockup

  Τι Περιλαμβάνει:

  Συμπλήρωσε την αίτηση για να κατοχυρώσεις τη θέση σου

  Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε έναν Personal Development Trainer όλες εκείνες τις δεξιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για να βοηθήσει τους ανθρώπους: 

  • Να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να κατορθώσουν οτιδήποτε χωράει στη φαντασία τους. Όχι μαγικά. Όχι χωρίς κόπο. Αλλά μακροπρόθεσμα είναι εφικτά ακόμα και τα πιο μεγάλα όνειρα. Να μάθουν πως το έκαναν οι πιο πετυχημένοι παγκοσμίως.
  • Να έρθουν πιο κοντά ή να ανακαλύψουν τον σκοπό της ζωής τους.
  • Να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους.
  •  Να συνειδητοποιήσουν γιατί μέχρι τώρα δεν είναι εκεί που θέλουν και να δημιουργήσουν ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που θα τους επιτρέψουν να φτάσουν εκεί που πραγματικά επιθυμούν.
  • Να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, τις δυνατότητές τους, την παρούσα θέση και τον προορισμό στο χάρτη της ζωής τους. Έπειτα να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης για το πώς θα φτάσουν στον προορισμό τους.
  •  Να μετατρέπουν τα εμπόδια σε ευκαιρίες και το φόβο σε σύμμαχο.
  •  Να φτάσουν να ικανοποιούν τις βασικές και ανώτερες ανάγκες τους κάθε μέρα ώστε να νιώθουν πραγματικά ευτυχισμένοι.
  •  Να διαχειρίζονται συνειδητά τις αρνητικές τους σκέψεις. Να δημιουργούν τις σκέψεις που τους οδηγούν στην πρόοδο, που τους κάνουν χαρούμενους.
  •  Να προγραμματίσουν το μυαλό τους για να ελκύσει οικονομικά αποτελέσματα, νίκες, επιτυχία, ευτυχία.
  • Να αναβάλλουν μια και για πάντα την αναβλητικότητά τους, ένα από τα βασικότερα συστατικά αποτυχίας και δυστυχίας.
  • Να χρησιμοποιούν τις λέξεις και το σώμα τους για να αλλάξουν την ψυχολογία τους.
  •  Να θέσουν στόχους που τους κάνουν χαρούμενους, να μάθουν πώς να τους πετυχαίνουν και πώς να χαίρονται την πορεία προς κάθε προορισμό.
  •  Να βελτιώσουν την υγεία τους. Να αποκτήσουν περισσότερη ενέργεια και διάθεση να ζήσουν και να δημιουργήσουν.

  Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

   Ονοματεπώνυμο*:

   Τηλέφωνο*:

   Πόλη*:

   E-mail*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   Ακόμα κι αν...

   Στα παραπάνω δεν έχει υπολογιστεί η δωρεάν πρόσβαση στις 3 πρώτες εκπαιδεύσεις (μπορείς να τις ξεκινήσεις αμέσως τώρα αν θέλεις).
    
   Ακόμα κι αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις μόνο αυτό, προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς νιώθω ότι είμαστε συνοδοιπόροι. Θα δουλέψουμε μαζί και με κάποιον τρόπο θα συμμετέχω στην καθημερινότητά σου. Πρόκειται για μεγάλη τιμή. Η αξία αυτής της εκπαίδευσης είναι τεράστια όχι γιατί κοστίζει πολλά αλλά γιατί είναι ανεκτίμητο το αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει στη ζωή σου.
    
   Δεν υπάρχει ποσό να κοστολογήσει την καταπολέμηση της αναβλητικότητας και στην αντιμετώπιση των φόβων μας.
    
   Θα χαρώ πολύ να ακούσω την δική σου ιστορία ή να σε γνωρίσω από κοντά κάποια στιγμή και να μοιραστείς μαζί μου τις σπουδαίες ανακαλύψεις που έκανες μέσα από αυτό το πρόγραμμα.
    
   Πάτησε λοιπόν το κουμπί από κάτω και παρακολούθησε το πρώτο βίντεο.
    
   Την αγάπη μου
   Νικόλας
    

   Χρόνος που δεν είναι ποτισμένος με αγάπη και πρόοδο είναι χαμένος χρόνος..

   –  Πώς να κάνεις αυτά που φοβάσαι;
   – Πώς να αναβάλεις την αναβλητικότητά σου;
   – Ποιος είναι ο τρόπος σκέψης των εξαιρετικά επιτυχημένων;
   O Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Περισσότερα εδώ

   Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

   Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

   Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

   Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

   Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

   Shopping Basket