Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Κάνε Το Φόβο Φίλο

Βασισμένο Στο Παραμύθι: Τυρίνος: O κλέφτης φόβων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κάνε το Φόβο Φίλο  που βασίζεται στο ομώνυμο παραμύθι Τυρίνος: Ο κλέφτης φόβων, του Νικόλα Σμυρνάκη (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ), διατίθεται ελεύθερα σε ηλεκτρονική μορφή για χρήση από γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά.

Aπενοχοποιεί στα μάτια των παιδιών το συναίσθημα του φόβου και τα προτρέπει να τον μεταμορφώσουν σε κινητήρια δύναμη. Ακόμα καλύτερα… σε φίλο και σύμμαχο.

Αποτελεί το πρώτο από μια σειρά προγραμμάτων με εκπαιδευτικές πρακτικές, δραστηριότητες, ασκήσεις και τεχνικές για παιδιά Δημοτικού.

Ο στόχος τους είναι να τα βοηθήσουν να έρθουν από νωρίς σε επαφή με έννοιες και ιδέες όπως: Σκοπός ζωής, Φόβος, Αγάπη, Σχέσεις, Συναισθήματα, Αλήθεια, Αυθεντικότητα, Ευτυχία, Στόχοι, Επιτυχία, Σκέψεις, Ιδανικός Εαυτός και τόσες άλλες.

Φανταστείτε πόσο ολότελα διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας αν εκτός από Ιστορία και Μαθηματικά, είχαμε διδαχθεί και αυτές τις έννοιες στο σχολείο.

Τα παιδιά μας αξίζουν έναν καλύτερο κόσμο.

Είναι χρέος μας να τα βοηθήσουμε να τον δημιουργήσουν.

Ας μην ξεχνάμε ότι, στο μέλλον, κι εμείς θα ζήσουμε στον κόσμο που θα τα βοηθήσουμε να χτίσουν.

Ξεφυλλίστε εδώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Eκπαιδευτικά προγραμματα

ISLANDOFMAN CHILDREN ACADEMY

Αν ενδιαφέρεστε για προγράμματα που αφορούν γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά, συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

  Ονοματεπώνυμο*:

  Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη*:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Σχετικά προϊόντα

  Shopping Basket