Εκπαίδευσε άτομα, ομάδες, οργανισμούς.

IslandofMan Leader Trainer (Personal / Relationship & Leadership Trainer)

Η ζωή είναι μια σπουδή στον εαυτό μας και στις ανθρώπινες σχέσεις.

success-g1d9a0beec_1280

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

Διάρκεια: 6 με 12 μήνες (μέχρι και 120 ώρες)

Τo IslandofMan Leader Trainer περιλαμβάνει εκπαίδευση στο:
– Personal Development Training
– Leadership Training
– Relationship Training
– Business Training

Για να γίνει κάποιος IslandofMan Leader Trainer (Personal, Relationship, Leadership Trainer) θα πρέπει να ολοκληρώσει τους κύκλους του Leader Training αλλά και να εκπαιδευτεί στο πώς θα διδάσκει και θα εφαρμόζει τη συγκεκριμένη φιλοσοφία η οποία, μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάρια του Νικόλα Σμυρνάκη αλλά και τη διαδικτυακή του παρουσία, έχει εμπνεύσει και βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ως τώρα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών σταδίων απονέμεται ο τίτλος του IslandofMan Leader Trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy, στον οποίο εμπεριέχεται ο τίτλος του Personal, του Relationship και του Relationship Trainer, κάτι που σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει τις γνώσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του οργανισμού.

Άρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γνώση για να εκπαιδεύσει άτομα, ομάδες, οργανισμούς.

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα της ακαδημίας που εκπαιδεύει live ο Νικόλας Σμυρνάκης.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα Εκπαίδευσης:

 • Ανθρώπους που επιθυμούν να κατανοήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ώστε να δημιουργήσουν νέες παραγωγικές σχέσεις σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό επίπεδο και να βελτιώσουν τις υφιστάμενες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους.
 • Ζευγάρια που επιθυμούν να γνωρίσουν πραγματικά ο ένας τον άλλον, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους και βάζοντας τις βάσεις για μια αριστουργηματική ζωή.
 • Γονείς που θέλουν να χτίσουν γερά θεμέλια στη σχέση με τα παιδιά τους και να ενισχύσουν το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.
 • Επαγγελματίες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, managers που θέλουν να αναπτύξουν την ηγετική τους υπόσταση.
 • Ανθρώπους που επιθυμούν να εκπαιδεύουν άτομα / επιχειρήσεις / οργανισμούς.
 • Διοικητικά στελέχη και γενικά ανθρώπους που διοικούν μικρές ή μεγάλες ομάδες.
 • Επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.
 •  Σε όσους θέλουν να γίνουν trainers και μέσα από αυτή τη διαδικασία να προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους.

Γίνε LeaderTrainer

Κατοχύρωσε την μοναδική προσφορά
course-mockup

Τι Περιλαμβάνει:

Συμπλήρωσε την αίτηση για να κατοχυρώσεις τη θέση σου

Συμπεριλαμβάνονται:

Γίνε IslandofMan Leader Trainer

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

  Ονοματεπώνυμο*:

  Τηλέφωνο*:

  Πόλη*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Συμπληρώνοντας την αίτηση παραπάνω, θα λαμβάνεις δωρεάν βίντεο και τεχνικές – στρατηγικές του IslandofMan Philosophy που χρησιμοποιούν οι trainers…

  Ήδη η επανατροφοδότηση που έχουμε λάβει από όσους έχουν συνεργαστεί με τους IslandofMan Leader Trainers είναι διθυραμβική. 

  Εκτός από την θεωρία που διδάσκεται οι μαθητές του Academy βιώνουν την αλλαγή στη δική τους ζωή μέσα από τις τεχνικές. Πολλοί έχουν ξεπεράσει φόβους, άγχος ή έλυσαν προβλήματα που τους απασχολούσαν για χρόνια. Δουλεύουν με τους εκπαιδευτές αλλά και μεταξύ τους ασκήσεις που τους κάνουν καλύτερους καθημερινά. Τα sessions είναι διαδραστικά και επιτυγχάνεται η βιωματική συμμετοχή των μαθητών στη διδασκαλία μέσα από την εφαρμογή των τεχνικών.

  Γιατί Να Επιλέξει Κάποιος το Πρόγραμμα του IslandofMan Academy?

  Ο πρώτος IslandofMan Leader Trainer

   

  Ο πρώτος IslandofMan Leader Trainer, Αχιλλέας Γεωργίου, συνεργάστηκε πριν καν ολοκληρώσει το πρόγραμμα με την ομάδα του IslandofMan Philosophy.

  Σε λιγότερο από 1 χρόνο ήταν full time trainer και πλέον ζει κάνοντας αυτό που πάντα ονειρευόταν. Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι καθημερινά του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για όσα τους προσφέρει. Πλέον έχει τον τίλτο του IslandofMan Leader Trainer μια και είναι εκπαιδευτής στο IslandofMan Academy και ταυτόχρονα ανέλαβε διευθυντής της Ακαδημίας. 

  Σας ευχόμαστε να λάβετε την καλύτερη απόφαση για εσάς. Εμείς θα χαρούμε να υπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε, με κάθε τρόπο, να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας
  IslandofMan Leader Trainer

  Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

   Ονοματεπώνυμο*:

   Τηλέφωνο*:

   Πόλη*:

   E-mail*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   Δείτε τι Είπαν για Εμάς

   Σχόλια σπουδαστών κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στο IslandofMan Academy

   _DMK0518
    

   Νίκα Χατζέλη
   Relationship manager at fillit.eu
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Αθήνα

   Κατά τη διαδικασία εκπαίδευσης μου στο IslandofMan Academy έμαθα να αντιμετωπίζω την αναβλητικότητά μου υποσυνείδητα, με άμεση δράση και χωρίς 2η σκέψη. Ενίσχυσα την πεποίθησή μου ότι η σωστή μετάφραση των καταστάσεων είναι αυτή που καθορίζει τον τρόπο εξέλιξής μου, έβαλα ξεκάθαρο επαγγελματικό στόχο και κατάλαβα την ευεργετική επίδραση της υπομονής. Αποτέλεσμα; Έχει πραγματοποιηθεί σημαντικό μέρος του στόχου. Άφησα το μυαλό μου ελεύθερο ώστε να δέχομαι και να εκφράζω την ευγνωμοσύνη που νιώθω προς όλες τις κατευθύνσεις και τέλος γέμισα την καρδιά μου με αέναη αγάπη προς όλους όσους τη δέχονται ή την αποζητούν.

   ————-

   Μαρίνα Κωνσταντίνου
   Βιολόγος Διδακτορική φοιτήτρια
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Κύπρος

   Πριν το training ένιωθα στο μηδέν. Με άριστα το 10 τώρα νιώθω ότι είμαι στο 20. Το ότι κατάφερα να επανεκκινήσω την ζωή μου από το μηδέν με καινούρια δεδομένα καριέρας και κοινωνικού κύκλου, κάτι το οποίο φοβόμουν τόσο, είναι καθαρά θέμα του training. Παλεύω ακόμα με την αυτοπεποίθησή μου, αλλά έχω πλέον τα εργαλεία για να την δουλέψω. Είχα τόσες αρνητικές ιστορίες στο μυαλό μου. Έβαζα ταμπέλες. Δουλεύοντας τις ανάγκες, τις αξίες σύμφωνα με τη διδασκαλία του IslandofMan Philosophy και τις τεχνικές της λεξιθεσίας, αλλά και του φανταστικού αρχιτέκτονα του νου, κατάφερα να ξεφύγω από μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, στην οποία η κορτιζόλη μου (ορμόνη του άγχους) βρισκόταν στο 747nmol/l. Τώρα είναι στα 120. Και το σπουδαιότερο. Σταμάτησαν οι κρίσεις πανικού. Τι άλλο να ζητήσω.

   ————-

   Παναγιώτης Παπαδάκος
   Δικτυωτής
   Σπουδαστής στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Αθήνα

   Η απόφαση που πήρα να ακολουθήσω το πρόγραμμα του IslandofMan Academy ήταν  καταπληκτική. Μερικούς μήνες μετά, άλλαξαν μια σειρά από σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Αρχικά βρήκα το σκοπό της ζωής μου, μέσα από τη τεχνική δημιουργίας του ιδανικού εαυτού του IslandofMan Philosohy. Έμαθα να πετυχαίνω τους στόχους μου και να υπερνικώ την αναβλητικότητα μου. Δημιούργησα πολλαπλές πήγες εισοδημάτων, ενώ πριν είχα μόνο μία.
   Το σημαντικότερο εφαρμόζοντας τη τεχνική υπερνίκησης εμποδίων έκανα τα εμπόδια δημιουργικούς μου φίλους και συνοδοιπόρους στην ευτυχία και την επιτυχία.
   Ευχαριστώ πολύ για όλα Νικολα.

   ————-

   Κατερίνα Γιακουμή
   Νηπιαγωγός
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Κύπρος

   Νικόλα ευχαριστούμε για τις γνώσεις που μας δίνεις απλόχερα, για την αγάπη και την στήριξη σου σε κάθε μας βήμα. Γιατί πρώτα είσαι φίλος μας και μετά Μέντορας μας. Σε αγαπώ για όλα όσα με βοήθησες να κάνω.

   ————-

   Αλεξάνδρα Κυριακίδου
   Auditor
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Κύπρος

   Νικόλα, σου είμαι απέραντα ευγνώμων, όχι μόνο γιατί ξεπέρασα τον φόβο αυτό, αλλά και γιατί κατάφερα να το απολαύσω, φτάνοντας σε σημείο να σκέφτομαι «μα πότε πρόλαβε να τελειώσει; Ήταν τόσο σύντομο!» Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα όσα είπα και όλα όσα δεν πρόλαβα να πω λόγο περιορισμένου χώρου!

   ————-

   Μαρία Θεοδωροπούλου
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Αθήνα

   Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα μου!!! Σε ευχαριστώ για όλα τα “δώρα” που μας προσφέρεις απλόχερα!! Σε ευχαριστώ που οτιδήποτε μοιράζεσαι μαζί μας, εμπεριέχει αγάπη και πρόοδο. Το σημαντικότερο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι το συναίσθημα που με πλημμυρίζει, ένα “πολυσυναίσθημα” που πηγάζει από την όμορφη αλλαγή που συμβαίνει μέσα μου. Δεν είμαι η ίδια με χθες και έχεις συνδράμει καταλυτικά σε αυτό!!!

   ————-

   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα να γίνουν trainers όσοι έχουν σφοδρή επιθυμία για να το καταφέρουν. Να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους που θα έχουν σαν σκοπό στη ζωή τους να βοηθήσουν ουσιαστικά τους συνανθρώπους τους να μπουν στο δρόμο της επιτυχίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης.

   Το σημαντικότερο κριτήριο για να ενταχθεί κάποιος στο πρόγραμμα: να είναι διψασμένος να αναπτυχθεί ως άνθρωπος και δεσμευμένος να αποτελέσει την προωθητική δύναμη που θα βελτιώσει καθολικά και με απόλυτο και δυναμικό τρόπο τη ζωή των συνανθρώπων του.

   Αφοσιωμένος στο σκοπό του να δημιουργήσει έναν, στα μάτια πολλών ουτοπικό κόσμο, γεμάτο επιτυχημένους, ευτυχισμένους, αγαπημένους, καλύτερους ανθρώπους.

   Τo IslandofMan Leader Training περιλαμβάνει εκπαίδευση στο:

   – Personal Training
   – Leadership Training
   – Relationship Training
   – Business Training

   Οι απόφοιτοι της Ακαδημίας αναγνωρίζονται, λαμβάνουν τον τιμητικό τίτλο και μιλούν για την εμπειρία τους (αν φυσικά το επιθυμούν) σε live σεμινάριο του Νικόλα Σμυρνάκη.

   Κάνε αίτηση συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

    Ονοματεπώνυμο*:

    Τηλέφωνο*:

    Πόλη*:

    E-mail*:

    Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

    Συμπληρώνοντας την αίτηση παραπάνω, θα λαμβάνεις δωρεάν βίντεο και τεχνικές – στρατηγικές του IslandofMan Philosophy που χρησιμοποιούν οι trainers…

    Σκηνές από προηγούμενα σεμινάρια

    Το όνειρο της Νικολέττας να γίνει πιανίστα και πώς αντιμετώπισε το φόβο σκηνής μέσα από τη συνεργασία με τον Νικόλα Σμυρνάκη

    Η Νικολέττα Σαββίδου έχει ένα όνειρο. Να γίνει μεγάλη πιανίστα και να παίξει σε όλο τον κόσμο. Παρόλο το πάθος της, έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να παίξει μπροστά σε κοινό.
    Σε αυτό το video μεταφέρει την ιστορία της. Πώς μέσα από το IslandofMan training ξεπέρασε το φόβο της και τώρα ζει το όνειρό της καθώς βρίσκεται στην Αμερική στο Μπέρκλεϋ σε ένα από τα καλύτερα μουσικά πανεπιστήμια του κόσμου και μάλιστα με υποτροφία.

    Η σκηνή που η Φρόσω αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα όνειρο 23 ετών (VIDEO)

    Στο video βλέπετε μια σκηνή από το σεμινάριο “Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός” στο οποίο ο Νικόλας Σμυρνάκης χρησιμοποιεί μια παραλλαγή της “τεχνικής της αρμονίας” για να βοηθήσει την Φρόσω να λάβει μια απόφαση ζωής που στερούσε στον εαυτό της 23 χρόνια. Δεσμεύεται ότι σε 6 μήνες θα κάνει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής. Το αποτέλεσμα; Σε 6 μήνες ακριβώς το καταφέρνει. Πριν το σεμινάριο έκανε 3 δουλειές, τα οικονομικά της ήταν πενιχρά και το χειρότερο, είχε παγώσει το όνειρό της. Μόλις έξι μήνες μετά το σεμινάριο τριπλασίασε τα εισοδήματά της και δημιούργησε την 1η της έκθεση ζωγραφικής.

    O Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Περισσότερα εδώ

    Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

    Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

    Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

    Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

    Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

    Tηρείται σειρά προτεραιότητας και τα sessions πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

    Τηλέφωνα επικοινωνίας: (Κύπρος) 00357 99140329, (Ελλάδα) 0030 6948257557

    Email: info@islandofman.gr

    Κάθε σκέψη, λέξη, απόφαση, κίνηση, δράση μας συνάδει απόλυτα με το Όραμα και τις 14 Αρχές & Αξίες της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy)

    Shopping Basket