Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) αποτελείται από ένα σύνολο αρχών και αξιών επιτυχίας και ευτυχίας. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν την προσωπική ανάπτυξη, την πρόοδο, την πληρότητα. Οι άνθρωποι αυτοί ενστερνίζονται, διαδίδουν και από ένα σημείο και πέρα τη συνδημιουργούν την συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Το ΝηΣί συμβολίζει τις αρχές και τις αξίες και ο Άνθρωπος πάνω σε αυτό συμβολίζει όσους τις ακολουθούν και εμπνέουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί, δημιουργός της οποίας είναι ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης, σκοπό έχει να αποτελέσει ένα Κίνημα Θετικής Παρακίνησης που θα βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με ό,τι μέσα χρειάζονται για να το πραγματοποιήσουν. Να αποτελέσει μια παγκόσμια οικογένεια όπου όλοι θα νιώθουν ότι έχουν μια ξεχωριστή θέση. Επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, καλύτεροι άνθρωποι που δημιουργούν έναν, στα μάτια πολλών, ουτοπικό κόσμο. Άνθρωποι… στο ΝηΣί.

Και σε αυτό το όραμα αναζητά συμμάχους, ανθρώπους δεσμευμένους να ηγηθούν, να πρωτοπορήσουν, να αναδείξουν την δύναμη των άλλων.

“Αλλάζοντας έναν, που θα αλλάξει μία, που θα αλλάξει έναν, αλλάζεις τον κόσμο. Μην ξεχάσεις να ξεκινήσεις από το “ΕΓΩ”.

Αν θέλεις να συμμετέχεις εθελοντικά στις δράσεις της ομάδας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, να μαθαίνεις πρώτος γι’ αυτές, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.

“Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις και θα λάβεις περισσότερα από όσα έδωσες”

 

    Ονοματεπώνυμο*:

    Πόλη:

    Τηλέφωνο*:

    E-mail*:

    Shopping Basket