ΗΓΕΣΙΑ – BUSINESS

Upgrade your Business

upgrade-g73f2cfa12_1920

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά (εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

Το όνειρό σου είναι να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς; Aν ήδη το κάνεις, να επιδράσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερους; Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, επιχειρηματίας, δικτυωτής, καλλιτέχνης, εκπαιδευτής, trainer και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για την δική σου “αναβάθμιση”;

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Upgrade Your Business.

Το Upgrade Your Business είναι ένα πρόγραμμα του IslandofMan Academy με στόχο:

✔️ Να διαφοροποιηθείς στην αγορά μέσα από την καινοτομία ώστε να είναι ξεχωριστό άρα και μη αντιγράψιμο αυτό που κάνεις.
✔️ Να δημιουργήσεις ένα στέρεο και αναγνωρίσιμο brand.
✔️ Να αυξήσεις την επιδραστικότητά σου (όχι μόνο να απευθυνθείς σε περισσότερους αλλά να σε θεωρούν σημαντικό στο μυαλό τους).
✔️ Να αυξήσεις τις πωλήσεις σου.
✔️ Να οδηγηθείς στην μακροπρόθεσμη ευημερία.
✔️ Να συνδέσεις τη μάρκα σου με έναν ανώτερο σκοπό ο οποίος να ωθεί όλο και περισσότερους ανθρώπους να αποτελούν μέρος του (να μετατρέψεις τους πελάτες σε συνεργάτες και Συνοδοιπόρους σου). Με λίγα λόγια να φτάσεις στο δικό σου Μετα-επίπεδο: Το σημείο στο οποίο έχεις ξεφύγει από τον μέσο όρο, εκπλήσσεις θετικά τον εαυτό σου και τους άλλους και το αποτέλεσμα των πράξεών σου ξεπερνά τις προσδοκίες τις δικές σου αλλά και των ανθρώπων γύρω σου.

Απευθύνεται σε:

Ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, οργανισμούς, ομάδες, δικτυωτές, καλλιτέχνες, εκπαιδευτές, trainers οι οποίοι επιθυμούν:

 • να κάνουν επάγγελμα αυτό που αγαπούν.
 • να δημιουργήσουν ή να ενδυναμώσουν το brand name τους.
 • να αυξήσουν την επιδραστικότητά τους.
 • να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.
 • να οδηγηθούν στην μακροπρόθεσμη ευημερία.
 • να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Κατοχύρωσε την μοναδική προσφορά

Upgrade Your Business

  Ονοματεπώνυμο*:

  Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   Όσο πιο σημαντικός είναι ο σκοπός σου, τόσο πιο μεγάλος είναι. Όσο πιο μεγάλος είναι, τόσο πιο πολλούς συμπεριλαμβάνει. Όσο πιο πολλούς συμπεριλαμβάνει, τόσο περισσότερους συμμάχους έχεις στην πραγματοποίησή του. 

  Νικόλας Σμυρνάκης

  Θεματικές

  Πιο Συγκεκριμένα

  Στόχοι

  Απώτερος Στόχος

  Κάνε την αίτησή σου εδώ

  Γίνε και εσύ πρωτοπόρος μέσα από το Upgrade your Business Program

   Ονοματεπώνυμο*:

   Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

   Πόλη:

   Τηλέφωνο*:

   E-mail*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   O Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Περισσότερα εδώ

   Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

   Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

   Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

   Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

   Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

   Shopping Basket