Σεμινάριο: Εξίσωση Επιτυχίας

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνεργασία με ψυχολόγους, συγγραφείς και συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης οργάνωσε και σχεδίασε έναν νέο κύκλο μαθημάτων 10 εβδομάδων, με τίτλο: ‘‘Διαχείριση σχέσεων: Η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους’’.

Ο δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Νικόλας Σμυρνάκης θα αναλύσει την εξίσωση της επιτυχίας, σε ένα τρίωρο σεμινάριο, την Παρασκευή 15/04/16  και ώρα 17:00 – 20:00 στο “Σπίτι του Πολιτισμού” στο Ρέθυμνο.

Μία από τις 14 Αρχές & Αξίες μας είναι ότι είμαστε δεσμευμένοι να ηγηθούμε στον τομέα μας καθώς ο στόχος μας είναι να αποτελέσουμε το Κίνημα Θετικής Παρακίνησης με τη μεγαλύτερη και την πιο θετική επίδραση στον κόσμο…, δηλαδή τον πλανήτη, και τον κόσμο…, δηλαδή τους ανθρώπους. Στόχος μας είναι, επίσης να δημιουργήσουμε ηγέτες που αλλάζοντας τον εαυτό τους, τις ομάδες, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς στους οποίους ανήκουν, την κοινωνία και το περιβάλλον τους, καταλήγουν να αλλάξουν τον κόσμο.

Η θεματική και το περιεχόμενο του σεμιναρίου θα είναι εμπνευσμένα από το τελευταίο βιβλίο του Νικόλα “Η επιτυχία τελικά κρυβόταν στο κομοδίνο μου”, (εκδόσεις Διόπτρα). Εκεί θα αναλύσει τις στρατηγικές εκείνες που θα επιτρέψουν στον καθένα να ζήσει ευ-επιλεγμένος. Γιατί όλοι το αξίζουν. Γιατί όλοι μπορούν.

“Η ευ-τυχία είναι επιλογή. Τόσο που πρέπει να αντικατασταθεί από τη λέξη ευ-επιλογή. Μη ζεις δυσ-επιλεγμένος”.

Ο Άνθρωπος στο ΝηΣί

Φωτογραφικό υλικό εδώ & εδώ

book_apofthegma10

 

Περισσότερες πληροφορίες:
Μαρία Φραγκάκη, Συντονίστρια της ομάδας του ΑσΝ, τηλ:6943822593
email: islandofman.team@gmail.com