Σεμινάριο “Εξίσωση Ευτυχίας”

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνεργασία με ψυχολόγους, συγγραφείς και συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης οργάνωσε και σχεδίασε έναν νέο κύκλο μαθημάτων 10 εβδομάδων, με τίτλο: ‘‘Διαχείριση σχέσεων: Η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους’’.

12517154_10153288970195666_2113107448_o

Ο δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Νικόλας Σμυρνάκης θα αναλύσει την εξίσωση της ευτυχίας, σε ένα τρίωρο σεμινάριο, τη Δευτέρα 04/04/16  και ώρα 17:00 – 20:00 στην αίθουσα της Τράπεζας Χανιών, στα Χανιά.

Η ευτυχία είναι επιστήμη. Έχει αρχές και νόμους. Αν τους ακολουθήσεις πετυχαίνεις. Αν τους ακολουθήσεις μπορείς να ευτυχήσεις.

Μία από τις πιο βασικές Αρχές & Αξίες του Ανθρώπου στο ΝηΣί είναι ότι η μεγαλύτερη Επιτυχία είναι η Ευτυχία.

Όλοι μπορούμε να ζήσουμε σαν καλλιτέχνες της ζωής κι αυτόν τον τρόπο ζωής να προάγουμε με κάθε δράση μας. Να εκτιμούμε όσα έχουμε, να είμαστε ευγνώμονες για αυτά, να γιορτάζουμε τις νίκες μας, να απολαμβάνουμε τις στιγμές και να δείχνουμε τον τρόπο στους άλλους ανθρώπους για να κάνουν το ίδιο. Η Ευτυχία είναι το ζητούμενο. Επιλέγουμε να ζούμε ευ-τυχισμένοι κάθε μέρα, γι’ αυτό ζούμε ευ-επιλεγμένοι.

Η θεματική και το περιεχόμενο του σεμιναρίου θα είναι εμπνευσμένα από το τελευταίο βιβλίο του Νικόλα “Η επιτυχία τελικά κρυβόταν στο κομοδίνο μου”, (εκδόσεις Διόπτρα). Εκεί θα αναλύσει τις στρατηγικές εκείνες που θα επιτρέψουν στον καθένα να ζήσει ευ-επιλεγμένος. Γιατί όλοι το αξίζουν. Γιατί όλοι μπορούν.

 

book_apofthegma2

 

Φωτογραφικό υλικό εδώ

Περισσότερες πληροφορίες:
Μαρία Φραγκάκη, Συντονίστρια της ομάδας του ΑσΝ, τηλ:6943822593, email: islandofman.team@gmail.com