Χανιά | Πρώτη εθελοντική δράση ομάδας Ανθρώπων στο ΝηΣί

15183821_10153798623770666_169724673_o

«Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις και θα λάβεις περισσότερα από όσα έδωσες».                             Δράση εθελοντικής ομάδας Ανθρώπων στο ΝηΣί στα Χανιά

Η εθελοντική ομάδα Άνθρωποι στο ΝηΣί καλεί όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια δράση που θα εμπνεύσει τους συνανθρώπους μας. Μια δράση που θα αποδείξει πως:

Αλλάζοντας έναν, που θα αλλάξει μία, που θα αλλάξει έναν…, αλλάζεις τον κόσμο. Μην ξεχάσεις να ξεκινήσεις από το “ΕΓΩ”.

Την Κυριακή στις 11 το πρωί, στο Παλιό Λιμάνι Χανίων (στο συντριβάνι), αλλάζουμε τον εαυτό μας, αλλάζουμε τους γύρω μας, αλλάζουμε τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές θα μοιράσουν θετικά σχόλια στους περαστικούς, εξυψώνοντας με ειλικρίνεια τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν εντύπωση σε αυτούς και θα προσφέρουν κάρτες με αποφθέγματα του Ανθρώπου στο ΝηΣί για θετική παρακίνηση.

Ο στόχος, μέσα από αυτή τη δράση είναι, σε μια μίζερη εποχή γεμάτη αρνητικές ειδήσεις, να αναδειχτεί η σημασία της θετικής διάθεσης αλλά και η δύναμη που έχουμε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας επηρεάζοντας θετικά το περιβάλλον μας.

Ταυτόχρονα, να εμπνευστούν οι άνθρωποι με τους οποίους θα έρθουν σε επαφή οι εθελοντές να κάνουν ακριβώς το ίδιο στους συνανθρώπους τους, οικείους και ξένους, και η θετική διάθεση, σαν υγιής ιός να μεταφερθεί όσο πιο μακριά από το κέντρο της πόλης γίνεται.

Όλοι μαζί να κατανοήσουμε τη δύναμη που έχουμε σαν άνθρωποι και ότι με κάθε μας πράξη επηρεάζουμε τον κόσμο. Τον αλλάζουμε.

 

Εγγραφείτε στο newsletter του IslandofMan
για να λαμβάνετε αποφθέγματα, συμβουλές, videos, ενημερώσεις
από τον Άνθρωπο στο ΝηΣί  

Βρείτε μας και στα Social Media για περισσότερα:                                                                                                       Youtube Subscribe Facebook Twittter

 

a9ce787f-3e8a-4d09-999d-ad14d9b0fb091

unnamed (1)