ΗΓΕΣΙΑ – BUSINESS

IslandOfMan Leadership and Business Training

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά (εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

Ποιος δε θα ήθελε να χτίσει μια αξιοθαύμαστη καριέρα και να δημιουργήσει για την επιχείρηση, την ομάδα ή τον οργανισμό του υπερμεγέθη αποτελέσματα; Να αγγίξει χιλιάδες ζωές, να διαμορφώσει τον κλάδο του, να γίνει ο καλύτερος στον τομέα του;

Όσοι επιλέξουν το Leadership and Business Training θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση με τον ίδιο το δημιουργό της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) και συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη. Να μεγεθύνουν τα αποτελέσματά τους προσπερνώντας τα εμπόδια, αλλάζοντας πλάνο δράσης, αποκτώντας τον τρόπο σκέψης των εϋφυών αυτού του κόσμου.

Στην ερώτηση “Τι πρέπει να κάνω για να αναπτυχθεί η επιχείρησή μου;”, η απάντηση δεν κρύβεται μακριά. “Αν αναπτυχθείς εσύ, αναπτύσσονται τα πάντα γύρω σου. Και φυσικά η επιχείρησή σου”.

Αυτός που θα καταφέρει να γίνει master στις ανθρώπινες σχέσεις, αποτελεί τον πραγματικό ηγέτη του σήμερα.

O Νικόλας Σμυρνάκης, μεταδίδει τις αρχές, τις τεχνικές, τις στρατηγικές οι οποίες αποτελούν αδιαμφισβήτητα συστατικά ανάπτυξης, ηγεσίας, επιτυχίας, ευτυχίας και πληρότητας.

Ως Leadership and Business Expert, στόχος του είναι η ουσιαστική αύξηση των αποτελεσμάτων ατόμων, ομάδων, επιχειρήσεων και οργανισμών, μέσα από τη μεγέθυνση του οράματός τους, την επίτευξη των στόχων τους, την δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και την ανάδειξη της ηγετικής ικανότητας των ανθρώπων που τις αποτελούν.

  Ονοματεπώνυμο*:

  Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Η ιδιοκτήτρια των Μindy Ηλιάνα Χαραλάμπους μιλάει για την εμπειρία της με τον Νικόλα Σμυρνάκη

  Στόχος της ομάδας του IslandofMan Philosophy είναι να δημιουργήσει ηγέτες που αλλάζοντας τον εαυτό τους, τις ομάδες, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς στους οποίους ανήκουν, την κοινωνία και το περιβάλλον τους, καταλήγουν να αλλάξουν τον κόσμο.

  Εξάλλου, μία από τις Αρχές & Αξίες μας είναι να δημιουργούμε εκπληκτικά αποτελέσματα για τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή και τους οδηγούμε στην δική τους προσωπική επιτυχία. Αναδεικνύουμε τη δύναμη τους. Αφοσιωνόμαστε σε αυτόν που αναζητά το σκοπό της ζωής του, τον παρακινούμε να φτάσει στην προσωπική του ολοκλήρωση, την απόλυτη πληρότητα, και τον εξοπλίζουμε με ό,τι μέσα χρειάζεται για να το καταφέρει.

  Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το Leadership and Business Training. Για να αποδίδουμε πάντα με αριστουργηματικό τρόπο. Σαν πρωταθλητές. Πρωταθλητές στην οικογένειά μας, στην κοινωνία, στην επιχείρησή μας, στη ζωή μας.

  Κάθε μας κίνηση, πρόταση, ιδέα, έργο, project, σεμινάριο, βιβλίο, προϊόν, υπηρεσία, έχει ως βασικό κριτήριο την πρωτοπορία και την καινοτομία. Επιθυμούμε να εκπλήξουμε θετικά τον κόσμο. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, οραματιζόμαστε νέες διεξόδους, στοχεύουμε στο ανέφικτο.

  Τα sessions γίνονται από τον Νικόλα Σμυρνάκη και επίσημους συνεργάτες του IslandofMan Philosophy.

  Επιλέξτε τη θεματική που βρίσκεται πιο κοντά στη δική σας ανάγκη:

  1. Time management: Κάνε σε μια μέρα ότι άλλοι σε έναν μήνα (3 ώρες)
  Επιλέξτε τη θεματική που βρίσκεται πιο κοντά στη δική σας ανάγκη: (3 ώρες)
  3. Δημιούργησε τις συνήθειες των επιτυχημένων (3 ώρες)
  4. Μάθε τις 14 αρχές τις επιτυχίας (3 ώρες)

  Διάβασε όλα τα μηνύματα των φίλων του Ανθρώπου στο ΝηΣί εδώ.

  Κάνε την αίτησή σου εδώ

  Γίνε και εσύ πρωτοπόρος μέσα από το Leadership and Business Training.

   Ονοματεπώνυμο*:

   Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

   Πόλη:

   Τηλέφωνο*:

   E-mail*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   Τηρείται σειρά προτεραιότητας και τα sessions πραγματοποιούνται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

   Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο: +306948257557.

   Κάθε σκέψη, λέξη, απόφαση, κίνηση, δράση συνολικά της ομάδας του IslandofMan Philosophy συνάδει απόλυτα με το Όραμα και τις 14 Αρχές & Αξίες του IslandofMan Philosophy.

   Φωτογραφίες από Leadership and Business coaching seminars:

   Σεμινάριο ηγεσίας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου
   Το πρώτο σεμινάριο ηγεσίας σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο

   Σεμινάριο: Η ευτυχία της επιτυχίας
   Όμιλος Λαϊκού (Laiko cosmos trading) – Λευκωσία

   Σεμινάριο: Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά.
   CNP Cyprialife Ασφαλιστική – Λευκωσία

   Σεμινάριο: Business Success Coaching
   Αρμάος ΑΕ, Ηράκλειο

   Σεμινάριο: Ο δρόμος προς την επιτυχία – Motivational speech
   Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Αθήνα

   Σειρά group success coaching: O master στις ανθρώπινες σχέσεις και ο ιδανικός ηγέτης
   Ευρωπαϊκή Πρόοδος – Ηράκλειο

   Περισσότερες φωτογραφίες από σεμινάρια θα βρείτε εδώ.

    

   Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

   Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

   Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

   Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

   Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

   Shopping Basket