live e-learning program

Personal Development Training

Η επιτυχία όπως και η ευτυχία θέλουν υπενθύμιση! Θυμήσου το και θα με θυμηθείς. Νικόλαος Σμυρνάκης

Η επιτυχία, η ευτυχία είναι απόφαση που διδάσκεται και μαθαίνεται.

Πόσο πολύ θέλεις να γίνεις πρωταθλητής της ζωής, πρωταθλητής στα οικονομικά σου, πρωταθλητής της επιτυχίας, να μεγαλουργήσεις, να σε ακολουθήσουν άλλοι άνθρωποι, να εμπνεύσεις, να ξεχωρίσεις, να αποτελέσεις, γιατί όχι, τον καλύτερο στον τομέα σου σε ολόκληρο τον πλανήτη; Αναρωτήσου τώρα το εξής: Ξέρεις κάποιον πρωταθλητή που να μην έχει έναν ικανότατο προπονητή;

Η επιτυχία είναι επιστήμη. Η ευτυχία είναι επιστήμη. Έχει αρχές και νόμους. Αν τους ακολουθήσεις πετυχαίνεις. Αν τους ακολουθήσεις μπορείς να ευτυχήσεις.

Ο δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί είναι παθιασμένος με την ιδέα να κάνει προσβάσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο τα συστατικά στοιχεία της Εξίσωσης Επιτυχίας και Ευτυχίας.

Γι’ αυτό και το IslandofMan Personal Development Training προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε άτομα, ζευγάρια, ομάδες, επιχειρήσεις, οργανισμούς, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, με απώτερο σκοπό την πρόοδο, την ανάπτυξη, την πληρότητα, την επιτυχία.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται διαδικτυακά (εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία).

Κάνε αίτηση συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

  Ονοματεπώνυμο*:

  Πόλη*:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος σήμερα είναι η γνώση. Δεν είναι όμως η γνώση από μόνη της δύναμη, αλλά η εφαρμογή της. Ακόμα πιο συγκεκριμένα: Η εφαρμογή της κατάλληλης γνώσης μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο στην επιτυχία αλλά στην πραγματική πληρότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Και η κατάλληλη γνώση είναι προσβάσιμη σε εκείνους που ξέρουν πού να την αναζητήσουν.

  Αυτός που θα καταφέρει να γίνει master στις ανθρώπινες σχέσεις, αποτελεί τον πραγματικό ηγέτη του σήμερα.

  Ένας καλός ηγέτης σε ένα σπίτι, είναι ένας επιτυχημένος μπαμπάς, μία επιτυχημένη μαμά, ένας επιτυχημένος σύζυγος ή μία επιτυχημένη σύζυγος. Ένας καλός ηγέτης στην κοινωνία είναι ένας επιτυχημένος γείτονας ή φίλος. Ένας καλός ηγέτης στο χώρο εργασίας είναι ένας επιτυχημένος υπάλληλος ή επιχειρηματίας.

  Στη σύγχρονη πολύπλοκη κοινωνική πραγματικότητα αλλά και στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο όποιος επενδύσει στον εαυτό του και στη δημιουργία υγιών ανθρώπινων σχέσεων βάζει ταυτόχρονα τις βάσεις για υπερμεγέθη ανάπτυξη και αριστουργηματικά αποτελέσματα.

  coaching_fb

  Ο δημιουργός της φιλοσοφίας επιτυχίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης, μεταδίδει τις αρχές, τις τεχνικές, τις στρατηγικές οι οποίες αποτελούν αδιαμφισβήτητα συστατικά ανάπτυξης, ηγεσίας, επιτυχίας, ευτυχίας και πληρότητας.

  Το αληθινό του πάθος είναι να βοηθά ανθρώπους στην πραγμάτωση των στόχων τους. Πρωτίστως τους παρακινεί να ανακαλύψουν την εργασία, την επιστήμη, την τέχνη, το άθλημα, τον τομέα στον οποίο είναι προορισμένοι να μεγαλουργήσουν. “Νόημα βρίσκει κάποιος στη ζωή, μόνο όταν έχει βρει το νόημα της ζωής του. Και το νόημα της ζωής είναι να ακολουθείς τα όνειρά σου”. Το να βρει κάποιος το σκοπό της ζωής του είναι το σημαντικότερο βήμα για να πετύχει αριστουργηματικά αποτελέσματα και να ευτυχήσει. Μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές, παρακινεί τους ανθρώπους να βρουν το σκοπό τους, να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αναδείξουν τον ηγέτη μέσα τους, να γίνουν masters στις ανθρώπινες σχέσεις, να γίνουν οι καλύτεροι στον τομέα τους, να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

  Κάνε αίτηση training και απέκτησε τον έλεγχο των συναισθημάτων σου:

   Ονοματεπώνυμο*:

   Πόλη*:

   Τηλέφωνο*:

   E-mail*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   Τι λένε οι άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια ή έχουν συνεργαστεί προσωπικά με τον Νικόλα Σμυρνάκη:

   Σε ποιους απευθύνεται το IslandofMan Personal Development Trainer;

   Σε ανθρώπους που επιθυμούν:

    • Να ανακαλύψουν το σκοπό της ζωής τους, το σημαντικότερο βήμα για να πετύχει κάποιος αριστουργηματικά αποτελέσματα και να ευτυχήσει.
    • Να πετύχουν τους στόχους τους, να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αναδείξουν τον ηγέτη μέσα τους, να γίνουν masters στις ανθρώπινες σχέσεις, να γίνουν οι καλύτεροι στον τομέα τους, να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.
    • Να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις, να ανακαλύψουν τη μέγιστη για εκείνους πληρότητα και να ζήσουν μια ζωή χαράς και ευδαιμονίας.
    • Σε ζευγάρια που επιθυμούν να χτίσουν μια υγιή σχέση που να τους γεμίζει και να τους κάνει ευτυχισμένους. Μια σχέση που να αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να αναπτυχθούν ως ανεξάρτητες μονάδες, αλλά και μαζί, σαν μια ενιαία μονάδα.
    • Σε αθλητές, ομάδες, οργανισμούς, επιχειρήσεις που επιθυμούν να θέσουν τις βάσεις για αριστουργηματικά αποτελέσματα.

   Μέσα από το IslandofMan Training θα ανακαλύψεις:

   • Κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι πιο πετυχημένοι άντρες και γυναίκες στον κόσμο.
   • Το σκοπό της ζωής σου και τον τρόπο να πραγματοποιήσεις κάθε στόχο σου.
   • Πώς να εφαρμόσεις τις αρχές της ηγεσίας σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
   • Πώς να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να εξοικονομήσεις χρόνο κάνοντας περισσότερα από πριν!
   • Τον ηγέτη μέσα σου.
   • Τρόπους να ζεις με πολύ υψηλή ενέργεια, χαρά και πάθος.
   • Τρόπους να ισορροπήσεις την επαγγελματική σου ζωή με την προσωπική.
   • Πώς να ξεπερνάς κάθε φόβο σου.
   • Τη δύναμη που έχεις απέναντι στο περιβάλλον και στον εαυτό σου, έτσι ώστε να γίνεις master στις ανθρώπινες σχέσεις.

   Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο: +306948257557

   Κάθε σκέψη, λέξη, απόφαση, κίνηση, δράση συνολικά της ομάδας του Ανθρώπου στο ΝηΣί συνάδει απόλυτα με το Όραμα και τις 14 Αρχές & Αξίες του Ανθρώπου στο ΝηΣί.

   Shopping Basket