Νέος Χρόνος, Νέος Εαυτός

neoseautosweb

16 τρόποι για να πετύχεις τους στόχους σου τη νέα χρονιά

#neoseautos

Πώς φαντάζεσαι τη νέα χρονιά; Τι στόχους έχεις για το 2016; Πόσο προετοιμασμένος είσαι για να τους πετύχεις;

Κάλλιστα Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά, σπουδαία, εκπληκτικά.

Με πολλή αγάπη και αφοσίωση σας ετοιμάσαμε το δικό μας δώρο για τα Χριστούγεννα και τώρα ήρθε η ώρα να σας το στείλουμε. Έτοιμοι;

Ο Νικόλας Σμυρνάκης καλωσορίζει το 2016 με 16 μικρά videos τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον ιδανικό σας εαυτό, τον ηγέτη μέσα σας και να πετύχετε τους στόχους σας για τη νέα χρονιά.

Βασική Αρχή & Αξία μας είναι ότι:

‘’Οτιδήποτε κάνουμε έχει στόχο να βελτιώνει τον άνθρωπο και τον κόσμο μας. Κάθε μέρα είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη ημέρα. Κάθε μέρα βρισκόμαστε πιο κοντά στην καλύτερη έκδοση του εαυτού μας.’’.

Και επειδή ως ομάδα του Ανθρώπου στο ΝηΣί εκτιμάμε βαθιά τους ανθρώπους που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, δεν μπορούμε παρά να τους επιβραβεύσουμε κι εμείς.

Όποιος, λοιπόν, στείλει προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Ανθρώπου στο ΝηΣί στο facebook απαντώντας στις προκλήσεις νίκης του Νικόλα στο τέλος κάθε video θα διεκδικήσει ένα δίωρο coaching με τον δημιουργό της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί.

Στο τέλος του project, πέντε (5) νικητές μετά από κλήρωση θα έχουν ένα δωρεάν δίωρο coaching με τον Νικόλα για να εμβαθύνουν, ακόμη περισσότερο, στο πώς μπορούν να αναδείξουν τον ιδανικό τους εαυτό και να πετύχουν αυτό που επιθυμούν. Ένα coaching μεγάλης αξίας που μέχρι τώρα λαμβάνουν μόνο οι πελάτες και οι συνεργάτες της ομάδας του Ανθρώπου στο ΝηΣί.

Θα χαρούμε να δούμε τις ευχές σας μέσω των δημοσιεύσεών σας στα social media με το hashtag #neoseautos.

Διαβάστε στο άρθρο “16 τρόποι για να πετύχετε τους στόχους σας τη νέα χρονιά με τον Νικόλα Σμυρνάκη”  τις συμβουλές που έδωσε μέσω του project #NeosEautos, ο Success Coach Νικόλας Σμυρνακης

Δείτε όλα τα videos εδώ:

#1: Ανασκόπηση + Αλλαγή πλάνου δράσης
#2: Στόχοι
#3: Γιατί;
#4: Πίστη στον εαυτό μου
#5: Δράση χωρίς αναβολή
#6: Καλή υγεία
#7: Κάνω το φόβο φίλο μου
#8: Γνώση
#9: Η ευκαιρία στο εμπόδιο
#10: Νίκες
#11: Η ευτυχία της επιτυχίας
#12: Η δύναμη της ευγνωμοσύνης
#13: Χρόνο στον εαυτό μου
#14: Επηρεάζω το περιβάλλον μου
#15: Μαγικές λέξεις

#16: Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις

tumblr_inline_nzs3qq0tHO1r1cwub_500

Ευχές για μια αριστουργηματική ζωή.
IslandofMan Team