Πολιτική Ακύρωσης Προγράμματος

Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο από τα προγράμματά μας για το οποίο έχετε προμηθευτεί εισιτήριο
(ή έχετε κατοχυρώσει θέση) έχετε τις παρακάτω επιλογές:
-Μεταφορά του εισιτηρίου σε άλλο συμμετέχοντα:
Τα εισιτήρια (ή κατοχύρωση θέσης σε πρόγραμμα) μπορούν να μεταφερθούν πλήρως σε άλλο άτομο, οποιαδήποτε στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία του ατόμου που θα θέλατε να μεταφερθεί το εισιτήριό σας.
-Πλήρης η μερική επιστροφή χρημάτων:
Μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων έως 60 ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του προγράμματος.
Από 60 μέχρι και 30 ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος επιστρέφεται το μισό ποσό της συμμετοχής.
Κάτω από 30 ημέρες πριν την έναρξη του προγράμματος και έπειτα δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.
(Ισχύει για όλους τους τύπους εισιτηρίων)
Τα εισιτήρια (ή κατοχύρωση θέσης σε πρόγραμμα) δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο πρόγραμμα και δεν υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης για μελλοντική εκπαίδευση.
-Μετά τη δέσμευση θέσης σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του “IslandofMan Academy”, “Γίνε trainer” δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων (λόγω δέσμευσης πόρων που απαιτούνται για τη λειτουργία του εν λόγω προγράμματος).
– Σε περίπτωση μετάθεσης εκπαίδευσης ή σεμιναρίου για λόγους ανωτέρας βίας, που δεν άπτονται της υπαιτιότητας του IslandofMan, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Τα χρήματα πιστώνονται για την μελλοντική εκπαίδευση.
– Εάν επιλέξετε να παρακολουθήσετε ένα από τα σεμινάριά μας που γίνονται σε υβριδική μορφή (δια ζώσης και διαδικτυακά), δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που για κάποιο λόγο το σεμινάριο δεν διεξαχθεί δια ζώσης (λόγω μέτρων) ή αν αδυνατείτε να το παρακολουθήσετε δια ζώσης. Στην περίπτωση αυτή θα αποκτήσετε αυτόματα πρόσβαση στο σεμινάριο διαδικτυακά. Επίσης θα λάβετε ως δώρο έξτρα e-learning εκπαιδεύσεις αξίας 80 ευρώ.
– Η κατοχύρωση θέσης σε οποιοδήποτε πρόγραμμά μας συνιστά ταυτόχρονη αποδοχή των όρων (δείτε τους όρους εδώ).