ΗΓΕΣΙΑ – BUSINESS

IslandofMan Financial Training

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά (εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

Δεν γίνεται κάποιος οικονομικά ανεξάρτητος σε 90 μέρες. Μπορεί όμως σε 90 μέρες να εγκαταστήσει τις συνήθειες που θα τον οδηγήσουν στην οικονομική ανεξαρτησία.

Νικόλας Σμυρνάκης

Μέσα από το IslandofMan Financial Training θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις στρατηγικές που οδηγούν στην αύξηση των οικονομικών αποτελεσμάτων και να δημιουργήσετε τις συνήθειες που θα σας επιτρέψουν στο μέλλον να φτάσετε στην πολυπόθητη οικονομική ελευθερία.

Κάποιες από τις θεματικές του IslandofMan Financial Training:

1) Πώς δημιουργώ τον τρόπο σκέψης (mindset) της απόλυτης επιτυχίας;

2) Time management. Πώς διαχειρίζομαι το χρόνο μου ώστε να γίνω 10πλάσια πιο παραγωγικός, να κάνω σε μια μέρα όσα άλλοι κάνουν σε μια εβδομάδα ή ακόμα σε έναν μήνα;

3) Πώς αυξάνω την ηγετική μου υπόσταση ώστε να επηρεάζω θετικά τους ανθρώπους γύρω μου;

4) Η διαφορά του φτωχού μυαλού (που έχει φτωχά αποτελέσματα) από το πλούσιο μυαλό (που έχει πλούσια αποτελέσματα);

5) Πώς με το εισόδημα που ήδη έχω μπορώ να ξεκινήσω να δημιουργώ την περιουσία μου; Παραδείγματα ανθρώπων που το έχουν καταφέρει.

6) Πώς να αυξήσω το εισόδημά μου;

7) Μπορώ να βγάλω χρήματα χωρίς χρήματα;

8) Μπορώ να δημιουργήσω σύνταξη στα είκοσι, τριάντα, σαράντα ή πενήντα μου; Τι σημαίνει παθητικό εισόδημα και πώς μπορώ να το αποκτήσω;

9) Πώς αναπτύσσω τα αποτελέσματα της επιχείρησής μου.

10) Πώς αναβάλλω την αναβλητικότητά μου, ένας από τους πιο βασικούς λόγους δυστυχίας, αποτυχίας και πενιχρών οικονομικών αποτελεσμάτων.

11) Πώς λειτουργεί η μοντελοποίηση των αριστουργηματικών αποτελεσμάτων;

12) Πώς δημιουργώ ένα όραμα το οποίο να εμπνεύσει ανθρώπους να το ακολουθήσουν;

13) Πώς βρίσκω το στοιχείο εξαιρετικής μου απόδοσης (δουλειά, ασχολία στην οποία είμαι περισσότερο παραγωγικός);

14) Ποιοι είναι οι μύθοι γύρω από την πώληση; Πότε μια πώληση είναι πετυχημένη; Πώς μπορώ να αυξήσω τις πωλήσεις μου;

15) Τι σημαίνει ανατοκισμός και πώς τον εκμεταλλεύομαι; Με βάσει ποια κριτήρια να επενδύσω ώστε να αυξήσω τις πιθανότητες να έχω κέρδος, να δημιουργήσω με τις δικές μου δυνάμεις σύνταξη για εμένα και την οικογένειά μου (η σύνταξη από το κράτος σε μερικά χρόνια από τώρα αναμένεται να μην φτάνει ούτε για τα βασικά);

16) Ποιες είναι οι πλούσιες πράξεις του 70% και πώς μπορούν να με οδηγήσουν στην οικονομική ελευθερία;

17) Πώς ξεκινώ τη μέρα μου αν θέλω κατά τη διάρκειά της να αποδώσω τα μέγιστα, να παράγω πολλαπλάσια, να δημιουργήσω μικρά ή μεγάλα αριστουργήματα;

Απευθύνεται σε:

⁃      Εργαζομένους στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα που επιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους.

⁃      Ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση ή να αυξήσουν τις πηγές εισοδήματός τους.

⁃      Επιχειρηματίες, ηγέτες ομάδων, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτύξουν τα προσωπικά τους οικονομικά αποτελέσματα, αυτά της ομάδας ή του οργανισμού τους.

  Ονοματεπώνυμο*:

  Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:


  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Η ιδιοκτήτρια των Μindy Ηλιάνα Χαραλάμπους μιλάει για την εμπειρία της με τον Νικόλα Σμυρνάκη

  O Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Περισσότερα εδώ

  Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

  Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

  Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

  Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

  Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

  Shopping Basket