ΗΓΕΣΙΑ – BUSINESS

Διοργάνωση Διαδικτυακών και Live Σεμιναρίων

traffic-sign-g0e763fe66_1920

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

(εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

Διάρκεια: 3 ώρες

H εκπαίδευση περιλαμβάνει:

 • Όλα τα βήματα που είναι απαραίτητα να κάνει κάποιος από τη στιγμή της σύλληψης της ιδέας για ένα σεμινάριο μέχρι της στιγμή της υλοποίησής του.
 • Διαφήμιση – Επικοινωνία σεμιναρίου.
 • Συλλογή στοιχείων συμμετεχόντων – Registration.
 • Διαχείριση πληρωμών συμμετεχόντων.
 • Πλατφόρμες για διαδικτυακό σεμινάριο.
 • Δημιουργία webinar.
 • Σύνδεση διαδικτυακής πλατφόρμας με social media για live μετάδοση.
 • Τεχνικά θέματα για ένα διαδικτυακό σεμινάριο (κάμερες, live streaming κτλ.)

Στόχοι της εκπαίδευσης είναι: 

 • Σχεδίαση και υλοποίηση ενός επιτυχημένου σεμιναρίου από άποψη οργάνωσης και συμμετοχών.
 • Αυτοματοποίηση διαδικασιών (εγγραφών, πληρωμών) για εξοικονόμηση χρόνου του εκπαιδευτή/διοργανωτή.

Απευθύνεται σε:

Ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, οργανισμούς, ομάδες, δικτυωτές, εκπαιδευτές, trainers οι οποίοι επιθυμούν να διοργανώνουν επιτυχημένα events και σεμινάρια.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

  Ονοματεπώνυμο*:

  Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη:

  /p>

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  Η ιδιοκτήτρια των Μindy Ηλιάνα Χαραλάμπους μιλάει για την εμπειρία της με τον Νικόλα Σμυρνάκη

  O Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Περισσότερα εδώ

  Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

  Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

  Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

  Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

  Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

  Shopping Basket