Το νέο βιβλίο του ανθρώπου στο ΝηΣί | Νικόλας Σμυρνάκης

tumblr_inline_njwropITgh1r1cwub

Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα η σημερινή. Μόλις τελείωσε το νέο βιβλίο του ανθρώπου στο ΝηΣί. Τώρα διορθώσεις, πρόσθεση των αποφθεγμάτων και σύντομα στα χέρια των ανθρώπων που φιλοδοξεί να βοηθήσει καταλυτικά σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Κάτι για το οποίο είναι δεσμευμένος όσο ποτέ.

Το βιβλίο αυτό ξεκίνησε να είναι μόνο αποφθέγματα του ανθρώπου στο ΝηΣί. Στην πορεία και μετά από παραινέσεις φίλων αλλά και ώριμη σκέψη αποφάσισα να προσθέσω κείμενα με συμβουλές, προτάσεις, τεχνικές, τον τρόπο σκέψης, τη φιλοσοφία πίσω από αυτό που αποκαλώ αριστουργηματική ζωή.

Τα μυστικά πλέον γίνονται φανερά και ιδού το αποτέλεσμα. 150 σελίδες (word για τώρα) χωρίς τα αποφθέγματα, 56.000 λέξεις που γράφτηκαν μέσα σε 2,5 μήνες.

Κι αν θέλω κάτι να κρατήσετε προς το παρόν είναι αυτό. Πώς γράφτηκε ένα ολόκληρο βιβλίο σε 2,5 μήνες; Μα με τη μαγική συνταγή του “κάθε μέρα”.

Κάθε μέρα κάτι και κάποιες μέρες πιο πολύ. Κάθε μέρα σημαίνει και τις μέρες που δεν ήθελα, που ήταν δύσκολο, που βαριόμουν, που οι συνθήκες ήταν αντίξοες, που ήθελα να ξεκουραστώ, που δεν έβγαιναν οι λέξεις, που, που, που!!! Κάθε μέρα δε σημαίνει την κατάλληλη μέρα. Σημαίνει κάθε μέρα.

Πολλές μικρές νίκες μαντέψτε τι δημιουργούν. Έναν θρίαμβο.
Σας εύχομαι μαι αριστουργηματική μέρα γεμάτη μικρές νίκες. Ο θρίαμβος καραδοκεί.

Ο άνθρωπος στο ΝηΣί
www.IslandofMan.me