Αν θέλεις να γίνεις εκπαιδευτής
της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί,
να βελτιώσεις τη ζωή σου και να επηρεάσεις θετικά
και τη ζωή των συνανθρώπων σου
κάνε αίτηση πατώντας

ΕΔΩ

 Testimonials μετά από συνεργασία με την Μαρία Θεοδωροπούλου (επίσημη συνεργάτιδα του IslandofMan Philosophy)

 

Μαρία Θεοδωροπούλου

 

Η Μαρία για μένα είναι  πηγή χαράς, αγάπης και έμπνευσης.  Ένας υπέροχος  άνθρωπος που σε μια προκλητική στιγμή της ζωής μου, με βοήθησε να βρω τον πραγματικό  μου εαυτό αλλά κυρίως  φώτισε το δρόμο προς  την αλήθεια μου. Μαράκι μου ευγνώμων για όλα.

Άννα Μαγοπούλου

 

Η Μαρία με κέρδισε από την πρώτη φορά που άκουσα τη φωνή της στο τηλέφωνο όταν σε μια δύσκολη περίοδο για εμένα έψαχνα να βρω τη δύναμη και την αλήθεια μέσα μου. Ένιωσα αμέσως την ζεστασιά, την ειλικρίνεια που την διακρίνει και τη δύναμη της ψυχής της κάτι που όχι μόνο επιβεβαιώθηκε στην πορεία αλλά ξεπέρασε και τη φαντασία μου. Από εκείνη τη στιγμή έγινε η μέντοράς μου, η φίλη μου και η συνοδοιπόρος στο όραμά μου για μια πιο ευτυχισμένη καθημερινότητα. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη.

Σοφία Ζιάγκα

 

Ήρεμα θα σε ακούσει,
κι ακόμη πιο ήρεμα θα σου πει..
Κι αυτό που εσύ νιώθεις,
εκείνη πιο έντονα θα αισθανθεί…
Είναι πάντα εκεί για σένα, ό, τι κι αν χρειαστεί..
Σοβαρές έχω πια υποψίες πως είναι ένας άγγελος στη γη..

Ζωή Γιαννελέρ

 

Η Μαρία είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Σου μεταδίδει την πίστη της και την εμπιστοσύνη της στη ροή. Νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους και πιστεύει πραγματικά σε αυτούς. Δουλεύει με πάθος και με όλο της το είναι για να χαίρεται με τις νίκες σου και να είναι κοντά σου στις προκλήσεις. Προσωπικά με έχει κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου και στους ανθρώπους. Έχω θέληση και ενθουσιασμό για το μετά. Με έχει βοηθήσει να μάθω τον εαυτό μου, να συγχωρέσω ό,τι με κρατούσε πίσω και να βρω αυτό που μιλάει στη καρδιά μου. Τώρα πια είμαι σίγουρη, όπως είναι και εκείνη, πως θα τα καταφέρω ό,τι κι αν γίνει.

Λίζα Σταύρου

 

Τί να πρωτοπώ για τη Μαρία; Είναι ο άνθρωπος που πίστεψε σε εμένα, χωρίς εγώ να με πιστεύω. Είναι ο άνθρωπος που δεν με επέκρινε ποτέ και αγκάλιασε τις αδυναμίες μου. Είναι ο άνθρωπος που βλέπει μέσα από τα δικά μου μάτια και που με την αστείρευτη αγάπη της μου δίνει δύναμη και κίνητρα να προχωράω. Τη λατρεύω!!!!!

Ζωή Μάγγα Ντεβέ

 

Πολυαγαπημένη μου Μαρία! Είσαι ο μέντορας που οραματίστηκα! Είμαι ευγνώμων που σε συνάντησα στο δρόμο προς την αναζήτηση της προσωπικής μου ανάπτυξης!!!

Γεωργία Γαλλιού

 

Στον δρόμο της αυτοβελτίωσης και της προσπάθειας να βρω τρόπους για το πως να πετύχω τους στόχους μου , βρέθηκε η Μαρια!! Την κατάλληλη στιγμή!! Πίστεψε σε μένα περισσότερο απο τον ίδιο μου το εαυτό και με βοήθησε να γίνομαι συνέχεια η καλύτερή μου εκδοχή. Νιώθω ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου, σαγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα !!

Κολοβού Καταρίνα

 

Η Μαρία Θεοδωρόπουλου με βοήθησε πολύ με τις γνώσεις και τις στρατηγικές που μου δίδαξε προκειμένου να διαμορφώσω την ζωή μου προς το καλύτερο. Το μεγάλο της ταλέντο όμως είναι ότι με εμπνέει να γίνω καλύτερη. Εκτίμηση και θαυμασμός! Μαρία σε ευχαριστώ!!!

Ευγενία Μοράκη

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Μαρία Θεοδωρόπουλου για την εξαιρετική δουλειά στο group training που παρακολούθησα πρόσφατα. Είναι αλήθεια ότι αρχικά ξεκίνησα περισσότερο από περιέργεια, αλλά στην συνέχεια η ευγένεια και ο τρόπος μετάδοσης της Μαρίας με κέρδισε καθοριστικά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Μαράκι, σε ευχαριστώ που με βοήθησες να βλέπω, να σκέφτομαι και να επεξεργάζομαι τα πράγματα από μια νέα και θετική οπτική.

Μαρία Μασσιάλα