Αν θέλεις να γίνεις εκπαιδευτής
της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί,
να βελτιώσεις τη ζωή σου και να επηρεάσεις θετικά
και τη ζωή των συνανθρώπων σου
κάνε αίτηση πατώντας

ΕΔΩ

 Testimonials μετά από συνεργασία με τον Αχιλλέα Γεωργίου

(επίσημος συνεργάτης του IslandofMan Philosophy)

 

Αχιλλέας Γεωργίου

 

Είμαι ευγνώμων που σε γνωρίζω Αχιλλέα μου. Θέλω να σου εκφράσω το πόσο ενθουσιασμένη και περήφανη είμαι για σένα. Δύο σπουδαίες αλλαγές ήρθαν στη ζωή μου, μέσα από τις γνώσεις και τις τεχνικές που μας δίδαξες στα trainings. Η πρώτη είναι ότι ανακάλυψα και αντιμετώπισα το φόβο της απόρριψης που είχε δημιουργηθεί από το παρελθόν μου σχετικά με το φλερτ του αντίθετου φίλου, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια ξανά βγήκα επιτέλους ραντεβού! Η δεύτερη αλλαγή στη ζωή μου αφορά τα οικονομικά μου. Ενώ ζούσα με ένα βασικό μισθό κατάφερα μετά από τρεις βδομάδες εφαρμογής των τεχνικών σου, να τετραπλασιάσω τα έσοδα μου για αυτό τον μήνα! Συνέχισε να μας εμπνέεις! Το πάθος και η μεταδοτικότητά σου για να προσφέρεις τα καλύτερα στους ανθρώπους, είναι που με ώθησε να εφαρμόσω όλα όσα μας είπες. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Μαρία Μυριδάκη
Web Content Writer Great Strength

Χανιά

 

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Αχιλλέα Γεωργίου που μέσα από την φιλοσοφία του ανθρώπου στο ΝηΣί, με έκανε να συνειδητοποιήσω το σκοπό μου ,να βάλω προτεραιότητες  και να βρω τον εαυτό μου ξανά. Ευχαριστώ θερμά για την άσκηση για το περιβάλλον που με βοήθησε να ανακαλύψω την σπουδαιότητα να κρατάς συμβουλές από ανθρώπους που έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Πριν λίγες μέρες συνέβη κάτι απίθανο γράφτηκα κολυμβητήριο στην πρώτη προπόνηση ζαλίστηκα από την αλλαγή θερμοκρασίας και κρατιόμουν από σανιδά οι επόμενες ήταν καλύτερες ,την συγκεκριμένη στιγμή νόμιζα ότι ήμουν περίπου δέκα λεπτά στο νερό και όταν πήγα να κοιτάξω την ώρα είδα ότι ήμουν μισή ώρα γιατί είχα θέληση. Ήμουν αθλήτρια παλιά άλλα παραιτήθηκα λόγω μιας μορφής κατάθλιψης που προέκυψε γιατί δεν αγαπούσα τον εαυτό μου, άρα οι γύρω μου με εκμεταλλεύονταν. Σήμερα βοηθάω την μητέρα μου που δεν αγαπάει τον εαυτό της καθόλου και πλέον έχω μάθει τον τρόπο να το κάνω όχι μόνο για να αγαπήσω εμένα αλλά και τους ανθρώπους γύρω μου.

Μαίρη Παυλάτου

 

Η συμπεριφορά και οι γνώσεις που προσφέρετε έχουν ξεπεράσει τη φαντασία μου , ο επαγγελματισμός και αντιμετώπιση σας είναι κάτι μοναδικό και με αυτό τον τρόπο το φταίω μετατρέπεται σε ”θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος ”. Είστε το πιο όμορφο και υγιές παράδειγμα προς όλους μας, ακλόνητοι σαν βράχοι μας δείχνετε το δρόμο της αγάπης και της επιτυχίας.

Αργυρώ Μπουζουνιεράκη
Χανιά

 

«ΚΑΝΕ ΑΒΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ» ήταν η φράση που με έκανε να ταρακουνηθώ όταν σε πρωτογνώρισα. Προς μεγάλη μου έκπληξη στις τεχνικές του training με έκανες να συνειδητοποιήσω πως «δεν ακούω» παρόλο που θεωρούσα για εμένα το αντίθετο! Κάθε συζήτηση μας, ένα μάθημα. Και κάθε «μάθημά» σου μια ολόκληρη συζήτηση με το εσωτερικό μου κόσμο. Αχιλλέα μου είσαι εκπληκτικός επαγγελματίας, μα περισσότερο άνθρωπος!! Σε ευχαριστώ ολόψυχα για ότι έχεις κάνει και για ότι κάνεις για μένα.

Γωγώ Αραπάκου
Χανιά

 

Δουλεύοντας προσωπικά με τον Αχιλλέα, βρήκα την αυτοπεποίθησή μου και έτσι ανάπτυξα την επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Γιώργος Ραπτόπουλος
Θεσσαλονίκη

 

Μέσα από τη συνεδρία που έκανα με τον Αχιλλέα αναζωογόνησα και πάλι τον σκοπό μου που είναι να βοηθάω άλλους και είδα ξανά τι θέλω να κάνω με τον χρόνο που έχω διαθέσιμο. Η ζωή και οι καταστάσεις σε κάνουν να απομακρύνεσαι από αυτά που θέλεις και το να μιλάς με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία είναι ότι χρειάζεσαι. Σ’ ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα καλή συνέχεια!

Ανδρέας Ντρίτσος
Personal Development Trainer

 

Πραγματικά με βοήθησαν αυτά που μου είπες χθες, σήμερα είμαι πιο χαρούμενη γιατί αντιμετωπίζω το άγχος και τον φόβο μου. Πραγματικά είχες δίκιο, σε ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα πολύ.

Ευτυχία Δεληγιωργάκη
Χανιά

 

Έκανα μια από τις πιο σημαντικές συνειδητοποιήσεις της ζωής μου στην συνάντηση μου με τον Αχιλλέα Γεωργίου, αξία ανεκτίμητη.

Βασίλης Σταυρουλάκης
Φαρμακοποιός
Χανιά

 

Καλημέρα. Τώρα κατάφερα να διαβάσω το κείμενο που μου έστειλες και ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σε ευχαριστήσω, γιατί στα λόγια σου είδα για άλλη μία φορά εμένα. Είναι ακριβώς αυτό που πιστεύω και μοιράζομαι με τον κόσμο και ανακαλύπτω κάθε μέρα στο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω σε κάποιο σεμινάριο ή ομιλία σου. Θέλω να με ενημερώνεις σχετικά με το μεγάλο και φωτεινό σου έργο. Να είσαι πάντα καλά.

Χριστίνα Ουτοπούλου

 

Υπάρχει λένε η διάσημη λίστα με τα «To Do’s», την οποία ποτέ δεν προλαβαίνεις. Η ημέρα τελειώνει. Νιώθεις ανικανοποίητος καθώς περνάει ο χρόνος και η λίστα αυτή μεγαλώνει. Κι άλλο, κι άλλο και ο Αχιλλέας βάζει ένα φρένο: «Time Management Ελένη»! Λογική τεχνική που έχει μεταμορφώσει τη μέρα μου με τρόπο, που ξέρω πλέον ακριβώς τι πρέπει να κάνω, πότε, με ποιους, έτσι ώστε να είμαι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των πράξεων μου, δηλαδή ευτυχισμένη! Και φυσικά να μπορώ παράλληλα να προσφέρω ακόμα περισσότερα από όσα νόμιζα ότι προλαβαίνω! Αχιλλέα, συνέχισε να μας εμπνέεις και να μας καθοδηγείς!!!

Ελένη Γιάγκου
Business Consultant – Analyst

 

Μέσα από τα Trainings, βρήκα το νόημα για πιο λόγο ήρθα σε αυτό τον κόσμο. Βρήκα τον εαυτό μου. Με τους έξι τρόπους αναβολής της αναβλητικότητας έγινα πιο παραγωγικός, αυξήθηκε το εισόδημά μου και έμαθα να ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή της ζωής μου. Να εξελίσσομαι καθημερνά. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Πάνος Χερουβάκης
Θεραπευτής

 

Είμαι ευγνώμων που αποφάσισα να παρακολουθήσω τo Group Training με τον Αχιλλέα Γεωργίου. Μέσα από τα sessions πέτυχα να μην είμαι πια αναβλητική και να ξεπεράσω κάποιους φόβους μου. Με τις τεχνικές κατά της αναβλητικότητας κατάφερα να ξεπεράσω το άγχος μου, καταγράφοντας τα πάντα. Ήταν σημαντική στιγμή για εμένα όταν βγήκα από την αίθουσα μετά την τεχνική του φιλικού φόβου και κατάλαβα πόσο αστεία ήταν αυτά που φοβόμουν και δεν έκανα.

Χρύσα Τσουπάκη
Συνταξιούχος

 

Κρυστάλλινο βλέμμα, γνήσιο χαμόγελο, ανοιχτή καρδιά. Αυτός είσαι, Αχιλλέα. Κάθε κουβέντα σου αλεξικέραυνο στην αλήθεια μου. Γιατί, όπως μου έμαθες, η αλήθεια φαίνεται μέσα από την απλότητα κι ας την νομίζουμε σκληρή και πολύπλοκη. Να μην σταματήσεις ποτέ να είσαι ποιοτικός άνθρωπος. Κάθε φορά που σε συμβουλεύομαι, διαπιστώνω ότι τα θαύματα ακόμα συμβαίνουν. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να αποτελείς πηγή ενέργειας και πρότυπο έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους. Γιατί, ξέρω, και ξέρεις, πως έτσι θα φτάσεις στην δική σου ευτυχία.

Μαρία Παναγιώτου
Ψυχολόγος – Συγγραφέας – Ανώτερη Λειτουργός Νεολαίας ΚΟΚΕΝ

 

 

Αχιλλέα αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που μια μέρα καθαρά από περιέργεια, αποφάσισα να παρακολουθήσω τα training σου! Ακολουθώντας τις οδηγίες που μας έδωσες στα training (αν και δεν τα έχω εφαρμόσει στο 100 τοις 100, φαντάσου να τα εφαρμόσω), έχουν υπάρξει πολύ μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής μου! Συνέχισε έτσι για να συνεχίσουμε κ εμείς!

Βασίλης Ρέππας

Κομμωτής

Χανιά

 

 

Αχιλλέα μου, με την σημερινή σου παρουσία και την ξεχωριστή σου ομιλία στο Κατάστημά μας, κατάφερες να μας εμπνεύσεις, να μας προβληματίσεις, να μας παρακινήσεις και να μετατρέψεις ένα συνηθισμένο απόγευμα στη φυλακή, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης του εαυτού και αναζήτησης των δυνατοτήτων μας. Μεγάλη πρόκληση για σένα να σταθείς με επιτυχία μπροστά σε ένα τόσο απαιτητικό κοινό και να μιλήσεις για το νόημα της ζωής και τη μετατροπή των εμποδίων σε ευκαιρίες. Ωστόσο, μεγάλη χαρά και για εμάς, που είχαμε αυτήν τόσο πολύτιμη και χρήσιμη εμπειρία, όπως επίσης και για την προσφορά των αντιτύπων του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης των κρατουμένων μας (τα οποία όπως είδες οι ακροατές σου δανείστηκαν αμέσως). Εκ μέρους των κρατουμένων μας και του προσωπικού, ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εδώ. Εις το επανιδείν!!!

Ζωή Χατζή

Κοινωνική Λειτουργός (καταστήματος κράτησης Αγιάς Χανίων)

 

 

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να το εκφράσω σε έναν άνθρωπο σαν κι εσένα Αχιλλέα, οπότε στη ουσία το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχω λόγια να δείξω την ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπο σου. Θέλω να ξέρεις ότι με έχεις βοηθήσει να κατευθυνθώ προς τον σκοπό της ζωής μου, να δω τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να αντιμετωπίσω καταστάσεις με περισσότερη σοφία. Ιδιαίτερα με ταρακούνησες τις στιγμές που έγινες πιο αυστηρός μαζί μου αφού εντόπισες ότι ίσως αυτό να χρειαζόμουν στην προκειμένη περίπτωση. Μέσα από το training έχω βελτιώσει τόσο τα προσωπικά μου, όσο τα συναισθηματικά μου αλλά και τα επαγγελματικά μου. Σ’ ευχαριστώ.

Νίκος Λοΐζου

Επιχειρηματίας – Coffee Island Franchise Owner

 

 

Είμαι μητέρα 2 παιδιών. Ζω στην Κέρκυρα με τα παιδιά μου. Η καθημερινότητά μου ήταν 18 ώρες στο πόδι εργαζόμενη μητέρα και νοικοκυρά. Οι μέρες τα χρόνια περνούσαν χωρίς φροντίδα του εαυτό μου. Μια μέρα πρόσεξα ότι η φύση είχε ανθίσει. Είχε μπει η άνοιξη. Κατάλαβα ότι δεν είχα χρόνο ούτε να κοιτάξω και να μυρίσω αυτή την ομορφιά. Αναρωτήθηκα τι κάνω. Ζω; Τότε ήταν που έμαθα το viber και το YouTube από την κόρη μου. Και τότε ήρθε στη ΖΩΗ μου ο Νικόλας Σμυρνάκης από ένα video στο YouTube. Αυτό ήταν!!! Με άγγιξε,στις επόμενες μέρες αγόρασα το βιβλίο του η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και στους επόμενους μήνες έκανα το πρώτο μου Group training με τον Αχιλλέα Γεωργίου. Στο Group χρησιμοποίησα τις τεχνικές με τις λίστες που οδηγούν στην επιτυχία. Επιτυχία με τον εαυτό μου ζώντας χαρούμενα και με χρόνο να ολοκληρώσω το όνειρο μου. Το ‘Cecilia’s apartments’ (διαμέρισμα για ενοικίαση) που ολοκληρώθηκε με πίστη, αγάπη, εμπιστοσύνη μέσα από τις λίστες. Είχα βάλει ημερομηνία εκπλήρωσης 6 μήνες μετά από την ημέρα που το κατέγραψα στη λίστα μου. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά Νικόλα για όλα όσα έμαθα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά και τον Aχιλλέα που μέσα από το Group έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου και να οδηγούμε στην επιτυχία!!

Σεσίλια Κολοβού 

Οικοκυρά

 

 

Στην πρώτη συνάντηση με τον Αχιλλέα ήμουν διστακτικός δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ήμουν ένας άνθρωπος χωρίς προγραμματισμό για τα σημαντικά θέματα της ζωής μου. Ο Αχιλλέας μέσω της εξωστρεφούς του προσωπικότητας με έκανε πολύ γρήγορα να νιώσω άνετα και να ανοιχτώ. Επίσης με διάφορες τεχνικές όπως τις λίστες  και χάρτες υλοποίησης στόχων του IslandofMan Philosophy με βοήθησε στο να ξεκαθαρίσω τους στόχους μου και έτσι κάθε μέρα να δουλεύω στοχευμένα και μεθοδικά για να τους πετύχω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ Αχιλλέα.

Γρηγόρης Ντίλης

Καθηγητής Κινέζικης Γλώσσας 

 

 

O Αχιλλέας μου έμαθε πως οι λίστες εκπλήρωσης, είναι το ψωμοτύρι της επιτυχίας και ο εχθρός της αναβλητικότητας με άμεσο, κάθετο αλλά και ευγενικό τρόπο. Έπεται μια συναρπαστική συνέχεια μαζί του, με πιο συχνές συναντήσεις και μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης των δεξιοτήτων για ευτυχία, άρα και για επιτυχία στη ζωή μου. Σ΄ευχαριστώ πολύ.

Δημήτρης Παπαδόπουλος 

Γραφίστας

 

 

Αχιλλέα μου, εκφράζοντας σου το ευχαριστώ μου, την ευγνωμοσύνη μου και την αγάπη μου για αυτό το υπέροχο που είσαι, σου θυμίζω αυτό:  Στην πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση, ένοιωθα σαν ναυαγός σε φουρτουνιασμένη θάλασσα (θυμάσαι!!!). Κι εσύ… αντίθετα με την προσδοκία μου, δε με έβγαλες στην ασφάλεια της στεριάς. Όχι. Έντεχνα και υπομονετικά, με έμαθες άλλοτε να βυθίζομαι στη μαγεία του βυθού, ανακαλύπτοντας και αναδύοντας στην επιφάνεια, τους κρυμμένους θησαυρούς και αξίες μου και άλλοτε πως να απολαμβάνω τα αφρώδη κύματα, αντιμετωπίζοντάς τα ως προκλήσεις ζωής. Με ώθησες να πετάξω πάνω από τα σύννεφα, τραγουδώντας “πάνω από τα σύννεφα μαζί μου έλα”, προσκαλώντας και άλλους να ανυψωθούν μαζί μου. Να συνεχίσεις να έχεις τον ενθουσιασμό, την έμπνευση, την διαδραστικότητα, τα εύστοχα παραδείγματα, το χαμόγελο, το “οιστρηλατικό” ταμπεραμέντο, την ισχυρή παρακίνηση, την αμεσότητα, τη ζωντάνια, τη συνέπεια, το σεβασμό, τη δίψα για νέα γνώση, την κατανόηση, την ευελιξία, την αντίληψη, την ενσυναίσθηση, την επικοινωνιακή δεξιότητα, την ευστοχία και την ευγενική καλοσύνη. Είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να εξελίσσεσαι, και εύχομαι να μην το αλλάξεις ποτέ. Και όλα αυτά γιατί είσαι: Με μια λέξη: Ηγέτης!!!! Σε αγαπώ!!!

Γεωργία Ρίζου

Εκπαιδευτικός

 

 

Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις να εκφράσω αυτό που νιώθω και το πόσο με βοήθησε.. Είμαι ευγνώμων που μέσω της Μαρίας κατάφερα να γνωρίσω τον Αχιλλέα Γεωργίου έναν απίστευτο άνθρωπο. Νιώθω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχω εξελιχθεί και να νιώθω δυνατή να αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία.. Αρχικά λοιπόν, αντιμετώπισα το φόβο μου να μπω στο λεωφορείο!! Και συνεχίζω με τη βοήθεια του να αντιμετωπίζω κάθε τι που φοβάμαι!

Δέσποινα Φραγκιαδάκη

Ιδιωτική Υπάλληλος 

 

 

Αχιλλέα μου θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για την συνεργασία μας και τις πολύτιμες πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μου όλο αυτό τον καιρό. Είμαι ευγνώμων που ήρθες στη ζωή μου. Με βοήθησες να γνωρίσω τον εαυτό μου, να φτιάξουν οι σχέσεις μου με τον άντρα μου και όλη τη οικογένειά μου. Επίσης έμαθα τρόπους να εξελιχθώ στη δουλειά μου. Είσαι υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος και θα σε θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη. Ευχαριστώ από καρδιάς αγαπημένε μου..

Ελένη Κασιμάτη 

Οικοκυρά

 

 

Γενικά είμαι ένα άτομο που σκέφτεται θετικά και έχει στόχους. Η ομιλία παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κάνει πιο έντονη τη σκέψη μου, να θέσει πιο υψηλούς στόχους και κυριότερο να πιστέψει στην εκπλήρωση τους! Μέσα από αυτό το σεμινάριο πήρα πιο συγκεκριμένες αποφάσεις, ξεκαθάρισα τους στόχους μου και να καταγράφω τον τρόπο που θα μπορέσω να τους πετύχω. Επιπλέον, πήρα ιδέες όπως να μαζεύουμε κάθε μήνα το 10% των εσόδων μας ώστε να βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων μας. Ακόμα, θα ήθελα να προσθέσω ότι εξαλείφθηκε πλήρως η πεποίθηση πως είναι αδύνατον να εκπληρωθούν κάποιοι στόχοι και πλέον κατάλαβα, πως εάν το γιατί είναι ισχυρό τότε θα υπάρχει απόδοση ανεξαρτήτως τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Εν κατακλείδι το κλίμα που δημιουργήθηκε, η επικοινωνία με τους ακροατές που επηρέαζαν και τους γύρω, οι ιδέες που ειπώθηκαν, η παραστατικότητα και τέλος η θέληση σας να πιστέψουμε στην εκπλήρωση των στόχων, μετέτρεψε μια τρίωρη ομιλία σε ένα σύντομο και πολύ ενδιαφέρον λόγο με μεγάλη επιρροή στους περισσότερους!

Αλισσαβάκη Εμμανουέλα

Μαθήτρια

 

 

Ήμουνα αποσυντονισμένος, μπερδεμένος και σε σύγχυση. Οι συστάσεις για “συστηματική εφαρμογή της γνώσης, η οποία είναι αυτή που φέρνει αποτελέσματα”, οι λίστες πρόκλησης νέας γνώσης και πλάνου δράσης ημέρας, οι αναφορές σε περιορισμούς και περιοριστικές πεποιθήσεις καθώς και η προτροπή αναβολής της αναβλητικότητας, λειτούργησαν πολύ θετικά στο να ξεμπερδέψω τα πράγματα. Επίσης, ανακάλυψα στόχους που ήταν σημαντικοί για εμένα και αποφάσισα να τους εκπληρώσω.

Ηρακλής Παπαδάκης

Συγγραφέας

 

 

Με βοήθησε η συμβουλή για τη δημιουργία λίστας με κατηγορίες για κάθε νέα γνώση. Με αυτόν τον τρόπο, οργάνωσα όλες τις τεχνικές/γνώσεις που έχω αποκτήσει από βιβλία/σεμινάρια.

Αρετή Μπόνια

 

 

Η πρώτη μου επαφή με τον Αχιλλέα έγινε εντελώς τυχαία μέσω μιας εκδήλωσης που ανακοίνωσε ένας πολυχώρος που ακολουθώ στο facebook. Αποφάσισα να την παρακολουθήσω, καθώς είμαι σε μία σχετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Αυτό που αποκόμισα από την ομιλία αυτή, είναι μια απίστευτη σιγουριά ότι τελικά τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά ακόμα και όταν όλα δείχνουν το αντίθετο αρκεί να πάρουμε εμείς την απόφαση και να δουλέψουμε συνειδητά και με πίστη.

Εύα Παυλάκη 

Φωτογράφος

 

 

Το σεμινάριο με βοήθησε να ξεκινήσω να βάζω σε μία σειρά τα πράγματα που έχω μέσα στο μυαλό μου.

Νίκος Καρτερούδης

 

 

Πριν παρακολουθήσω το σεμινάριο ήμουν διστακτικός για κάποιες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω. Πιστεύω ότι υπήρξαν αρκετά εργαλεία που θα με βοηθήσουν να γίνω ποιο συγκροτημένος και πιο πειθαρχημένος στο να πετύχω τους στόχους μου. Επίσης, ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα το να κάνω χρήση των γνώσεων μου με τα εργαλεία που πήρα.

Λάμπρος Αντωνίου 

Στρατιωτικός

 

 

Θα αρχίσω να θέτω μικρούς στόχους για να πετύχω… εκείνες οι μικρές νίκες έχουν την αξία τους… τα είπαμε αυτά. ?

Ελένη Τριανταφυλλακη

Υπεύθυνη προμηθειών, Iso & Haccp

 

 

Γνωρίζω τι θέλω να κάνω και το πως. Μεγάλωσε το “γιατί” μου! Είδα ότι και άλλοι άνθρωποι προβληματίζονται και δυσκολεύονται να κάνουν την αρχή και το ότι δεν είμαι η μόνη μου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο. Ελπίζω να συνεχίσω την προσπάθεια και τα λόγια το Αχιλλέα να τα θυμάμαι/εφαρμόζω και μετά από πολύ καιρό!

Χρυσαφένια Μπατσαούρα

Φοιτήτρια

 

 

Ήμουν σε επαγγελματικό μεταίχμιο και ήθελα να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου και να πάρω νέες αποφάσεις. Στη διάρκεια της εκπαίδευσης άλλαξαν οι στόχοι μου και τροποποιήθηκαν τα θέλω μου. Αυτό που με βοήθησε ήταν στην αρχή το “ταρακούνημα” και στο τέλος η θετική καθοδήγηση.

Μηλιά Γιάντσιου

Θεραπεύτρια

 

 

Ήμουν ένας πολύ εκρηκτικός άνθρωπος, ο οποίος αντιδρούσε στα πάντα με το παραμικρό. Το Training  με βοήθησε να αντιμετωπίζω με άλλο μάτι όλα τα συμβάντα στη ζωή μου, με θετική προοπτική και να ψάχνω το μάθημα που μου δίνει καθετί. Έμαθα να βγαίνω από τη ζώνη βολικότητάς μου και να κυνηγάω με πάθος τα όνειρά μου. Έμαθα να είμαι ευγνώμων Τέλος, η εικόνα του Ιδανικού Εαυτού μου συνέχεια στα μάτια μου μπροστά, είναι ο οδηγός μου!!!

Γεώργιος Μποϊλές

Επιχειρηματίας

 

 

Είχα ήδη δομήσει τη ζωή μου με τρόπο που με έφερνε πιο κοντά στο να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και απολάμβανα την καθημερινότητα μου, όταν αποφάσισα να εντρυφήσω περισσότερο και σε κάποιες βασικές λεπτομέρειες που με απασχολούσαν! Επέλεξα τον Αχιλλέα καθώς τον γνώριζα και τον εκτιμούσα. Εντάχθηκα σε μία ομάδα και συμπορευτήκαμε σ’ έναν όμορφο δρόμο, αποδομώντας στρεβλές πεποιθήσεις, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά, αναζητώντας διαφορετικές οπτικές γωνίες, και ανακαλύπτοντας λίγο περισσότερο την αλήθεια μας και τον τρόπο να άγουμε τη ζωή μας πιο αρμονικά.  

Παιδαράκη Χρύσα

Ασφαλιστική σύμβουλος 

 

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Όποτε γράφεις, κυριολεκτικά ρουφάω σαν σφουγγάρι τη κάθε σου λέξη.. Ότι λες στα βίντεο σου και ότι γράφεις, είναι τόσο σημαντικά να τα ακούμε και να τα διαβάζουμε, γιατί όχι απλά γινόμαστε καλύτεροι προς τους εαυτούς μας, αλλά και προς τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν… Μπράβο!

Μαρία Λιόντου

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

 

Τα trainings με βοήθησαν πάρα πολύ σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμπειρία μέσα σε όλο αυτό. Πιστεύω επίσης πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους να βιώσουν αυτήν την εμπειρία. Οι τεχνικές με βοήθησαν πάρα πολύ στη καθημερινότητα μου τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Μου υπενθυμίζουν να μου υπενθυμίζω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο , πως είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματά μας και πως μπορεί να μην είμαι ακόμα στο επίπεδο που θέλω, όμως δεν ξεχνώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή της ημέρας μου. Και για αυτά τα μικρά άλλα τόσο σημαντικά πράγματα, σας είμαι πολύ ευγνώμων.

Θεοχάρης Τσανδήρ

Σπουδάστής στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy

 

Το σεμινάριο “Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω” του Αχιλλέα Γεωργίου με βοήθησε να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου, όλα αυτά που θέλω να πετύχω και να τα βάλω σε μια ροή (τάξη). Οι ιδέες και η τεχνικές είναι πολύ βοηθητικές για να φτάσεις στους στόχους σου.

Μαλβίνα Βακανά

Τραπεζικός υπάλληλος

 

Το σεμινάριο “Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω” του Αχιλλέα Γεωργίου με βοήθησε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και να είμαι πιο δημιουργική και πιο αποφασιστική. Να βλέπω τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά.

Κατερίνα Γιακουμή

Νηπιαγωγός

 

Ευχαριστώ θερμά τον Αχιλλέα που με βοήθησε μέσα σε μια ώρα να συνειδητοποιήσω με την τεχνική του πόσο μακριά ήμουν από τους στόχους μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το σημαντικό βήμα μου κι εύχομαι να εκπαιδεύσετε ανθρώπους πολλούς σαν τον Αχιλλέα! 

Φιλιώ Αραπάκου 

Ιδιωτικός υπάλληλος – Χανιά

 

Άρχισα να με αγαπώ και να με σέβομαι, άρχισα να επικοινωνώ με ενσυναίσθηση. Να μιλάω για τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που με περιβάλλουν όταν κάτι με ενοχλεί. Να λέω όχι ,να μην είμαι πλέον θύμα, το “καλό παιδί”.  Άρχισα να έχω υπομονή και να μην είμαι τόσο νευρική. Να με κακομαθαίνω, να περνάω ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν έχω πλέον τόσες κρίσεις πανικού και άγχους. Έμαθα να απολαμβάνω κάθε στιγμή σαν να είναι η πρώτη φορά. Να δίνω και να προσφέρω, χωρίς να αναλώνομαι. Βρήκα το θάρρος κι έφυγα από μια δουλειά και βρήκα μια εργασία με καλό ωράριο και σεβασμό στο πρόσωπο μου, που αναγνωρίζουν την προσφορά μου και την ακούραστη πεισματάρα προσωπικότητά μου.  Για όλα αυτά και για άλλα πολλά σε ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα μου. Είσαι το πρότυπο μου…

Μαριάννα Λαγουδάκη

Ιδιωτική υπάλληλος – Ηράκλειο

 

Μετά το σεμινάριο “Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω” του Αχιλλέα Γεωργίου άλλαξε θετικά ο τρόπος που αισθάνομαι και αντιλαμβάνομαι. Έμαθα ότι η γνώση είναι παρά πολύ καλή, αλλά η συστηματική εφαρμογή της γνώσης είναι δύναμη.

Μαρία Γρηγορίου

Νηπιαγωγός – Λάρνακα

 

Έμαθα πως να βάζω καθημερινό πλάνο δράσης. Βλέπω τον κόσμο με το φίλτρο της αγάπης και στο τέλος ό,τι και να γίνει κερδίζω.  Έμαθα να κατανοώ τα λάθη των ανθρωπίνων σχέσεων.

Κωνσταντίνος Τσαμούδαλης

Electrical and Computer engineering – Χανιά

 

Γνώρισα τον Αχιλλέα αρχικά μέσω διαδικτύου και μετά από κοντά μέσα από τα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης του IslandofMan. Χωρίς να τον γνωρίζω τότε προσωπικά μου πρότεινε ο ίδιος μια ώρα δωρεάν online personal training συνεδρία και είπα ναι αμέσως διότι με τον τρόπο που με προσέγγισε ήταν πλήρως επαγγελματικός και μου έβγαζε εμπιστοσύνη. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση, μπορεί να φανεί παράξενο, ήταν η ερώτηση που μου έκανε τότε ο Αχιλλέας στο τέλος του training. “Aν σε ρωτούσα πόσα θα άξιζε για σένα η προσωπική ανάπτυξη σε χρηματικό πόσο, ποσά θα έλεγες;; 10€, 100€ ή 1000000€;” Τότε του είχα απαντήσει μόνο 100€ χωρίς να έχω καταλάβει την άξια της προσωπικής ανάπτυξης. Το ποσά ωφελήματα έχει σε έναν άνθρωπο και το πόσο τον αλλάζει σε τεράστιο επίπεδο, κάνοντάς τον την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Μετά από λίγο όμως το συνειδητοποίησα. Αυτή ήταν και η αρχή της δίψας μου για προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση από τον Αχιλλέα χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Τώρα καταλαβαίνω πως η προσωπική ανάπτυξη αξίζει 1000000€!!! Ευχαριστώ αγαπημένε μου Αχιλλέα!

Μαρία Σοφοκλέους

Φοιτήτρια – ΤΕΠΑΚ

 

——–

Περισσότερα μηνύματα:

Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου,ξεπέρασα τα όρια μου -προς το καλύτερο, καταπάτησα το “εγώ” μου με τις ιδέες σου, αναζωπυρώνοντας το μεγαλείο της ψυχής μου.

Κ.Τ.