“ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ;”

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνεργασία με ψυχολόγους, συγγραφείς και συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης οργάνωσε και σχεδίασε έναν κύκλο μαθημάτων 10 εβδομάδων, με τίτλο: “Διαχείριση σχέσεων: Αναζητώντας την επιτυχία – Από τη θεωρία στην πράξη”.

Ο δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Νικόλας Σμυρνάκης θα αναλύσει τα συστατικά της επιτυχίας, σε ένα τρίωρο σεμινάριο με τίτλο: ‘‘Πώς να πετύχεις ακριβώς αυτό που επιθυμείς;’’, τη Δευτέρα 16/11/15  και ώρα 17:00 – 20:00 στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Ικάρου 5.

Η ευτυχία είναι επιστήμη. Έχει αρχές και νόμους. Αν τους ακολουθήσεις πετυχαίνεις. Αν τους ακολουθήσεις μπορείς να ευτυχήσεις.

Μία από τις πιο βασικές Αρχές & Αξίες του Ανθρώπου στο ΝηΣί είναι ότι είμαστε δεσμευμένοι να αποδίδουμε πάντα με αριστουργηματικό τρόπο. Σαν πρωταθλητές. Ο πρωταθλητής κοιμάται, τρώει, σκέφτεται, δουλεύει, μιλάει συμπεριφέρεται, κινείται σαν πρωταθλητής. Γι’ αυτό δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες.

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά αποτελέσματα για τον εαυτό του και τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Πρώτιστα να ανακαλύψει το σκοπό της ζωής του. Να οδηγηθεί στην προσωπική επιτυχία. Να αναδείξει τη δύναμή του. Ταυτόχρονα να παρακινήσει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους γύρω του.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο ο Νικόλας θα αναλύσει τις στρατηγικές εκείνες που θα επιτρέψουν, σε όποιον πραγματικά το επιθυμεί, να πετύχει πράγματα που δεν φαντάζεται ότι είναι ικανός να πετύχει. Γιατί όλοι το αξίζουν. Γιατί όλοι μπορούν.

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί.

Ευχαριστούμε όσους δήλωσαν συμμετοχή.

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες:
email: info@alp.edu.gr – http://alp.edu.gr
Μαρία Φραγκάκη, Υπεύθυνη Συντονισμού της ομάδας του ΑσΝ, τηλ:6943822593, email: islandofman.team@gmail.com