[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]


Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

Διάρκεια: 10 με 12 μήνες (120 ώρες)

Συμπεριλαμβάνονται:

 • Απονέμεται ο τίτλος του Trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy, στον οποίο εμπεριέχεται ο τίτλος του Personal Trainer και του Relationship Trainer. Στον τίτλο αναγράφονται οι ώρες διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης.
 • Τα έντυπα εγχειρίδια της εκπαίδευσης.
 • Live διαδραστικές εκπαιδεύσεις. Βιωματική συμμετοχή των μαθητών στη διδασκαλία μέσα από την εφαρμογή των τεχνικών training.
 • Όλα τα live sessions μαγνητοσκοπούνται και οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε αυτά όποτε επιθυμούν.
 • Πρακτική εφαρμογή των γνώσεων σε πραγματικές συνθήκες.
 • Ολιγομελή διαδικτυακά τμήματα.
 • Αποκλειστική πρόσβαση σε videos/ηχητικά του Νικόλα Σμυρνάκη από σεμινάρια στα οποία εφαρμόζει τις τεχνικές του IslandofMan Philosophy.
 • Προνομιακές τιμές για είσοδο σε σεμινάρια.

Γίνε Personal/Relationship Trainer

 Το κόστος ποικίλει ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξετε και τη χρονική διάρκεια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για εκπαίδευση μέχρι και 12 μήνες το κόστος ξεκινά από 2500 ευρώ (για όλους τους μήνες).
Παρέχεται η δυνατότητα δόσεων.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

  Ονοματεπώνυμο*:

  Τηλέφωνο*:

  Πόλη*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Trainer of IslandofMan Philosophy

  Για να γίνει κάποιος Trainer της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (Trainer of IslandofMan Philosophy) θα πρέπει να ολοκληρώσει τους κύκλους Training αλλά και να εκπαιδευτεί στο πώς θα διδάσκει και θα εφαρμόζει τη συγκεκριμένη φιλοσοφία επιτυχίας η οποία, μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάρια του Νικόλα Σμυρνάκη αλλά και τη διαδικτυακή του παρουσία, έχει εμπνεύσει και βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ως τώρα.

  Με την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών σταδίων απονέμεται ο τίτλος του trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy, στον οποίο εμπεριέχεται ο τίτλος του Personal Trainer και του Relationship Trainer, κάτι που σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει τις γνώσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του οργανισμού.

  Άρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γνώση για να εκπαιδεύσει άτομα, ομάδες, οργανισμούς.

  Συμπληρώνοντας την αίτηση παραπάνω, θα λαμβάνεις δωρεάν βίντεο και τεχνικές – στρατηγικές του IslandofMan Philosophy που χρησιμοποιούν οι Trainers …

  Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών του ο εν δυνάμει coach έχει σαν στόχο να εφαρμόσει όσα έμαθε και να επηρεάσει θετικά τη ζωή των συνανθρώπων του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών σταδίων απονέμεται ο τίτλος του trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy, στον οποίο εμπεριέχεται ο τίτλος του Personal trainer και του Relationship trainer, κάτι που σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει τις γνώσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του οργανισμού.

  Άρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γνώση για να εκπαιδεύσει άτομα, ομάδες, οργανισμούς.

  Τo IslandofMan Training περιλαμβάνει εκπαίδευση στο: Personal Trainng, Leadership Training, Relationship Training, Business Training.

  Οι καλύτεροι της Ακαδημίας έχουν τη δυνατότητα στενής συνεργασίας με τον Νικόλα Σμυρνάκη και την ομάδα του IslandofMan Philosophy και μετά το πέρας της διαδικασίας. Επίσης λαμβάνουν τιμητικά μέρος ως ομιλητές σε σεμινάριο της ομάδας.

  Θέλεις να μαθαίνεις τις τεχνικές που εφαρμόζουν οι trainers και όλα τα νέα του προγράμματος IslandofMan Training Academy; Αν η απάντηση είναι ναι, πάτησε ΕΔΩ

  Ήδη η επανατροφοδότηση που έχουμε λάβει από όσους έχουν συνεργαστεί με τους IslandofMan Trainers είναι διθυραμβική. Δείτε εδώ. 

  Μάλιστα όσοι έχουν αποφοιτήσει με εξαιρετικές επιδόσεις έχουν ήδη ενταχθεί στο IslandofMan Philosophy Team αναλαμβάνοντας άτομα και ομάδες και συνεργαζόμενοι προσωπικά με τον Νικόλα Σμυρνάκη στο κομμάτι του coaching και στα σεμινάρια.

  Εκτός από την θεωρία που διδάσκεται οι μαθητές του Academy βιώνουν την αλλαγή στη δική τους ζωή μέσα από τις τεχνικές. Πολλοί έχουν ξεπεράσει φόβους, άγχος ή έλυσαν προβλήματα που τους απασχολούσαν για χρόνια. Δουλεύουν με τους εκπαιδευτές αλλά και μεταξύ τους ασκήσεις που τους κάνουν καλύτερους καθημερινά. Τα sessions είναι διαδραστικά και επιτυγχάνεται η βιωματική συμμετοχή των μαθητών στη διδασκαλία μέσα από την εφαρμογή των τεχνικών coaching.

  Διαβάστε τι γράφουν δύο από τους αποφοίτους μας:

  Αχιλλέας Γεωργίου 
  Trainer of IslandofMan Philosophy
  Χανιά

  Το ταξίδι μέσα από την διαδικασία εκπαίδευσης του IslandofMan Academy, ήταν η μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της ζωής μου. Κατάλαβα γιατί εγώ και οι άνθρωποι γύρω μου κάνουμε ότι κάνουμε. Ανακάλυψα ότι μπορώ να προοδεύω καθημερινά και ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις στη ζωή σου.

  Έτσι δουλεύοντας τις τεχνικές και τις στρατηγικές σε όλο αυτό το ταξίδι, ξεκίνησε η νέα μου καθημερινότητα που με οδήγησε στο να αναπτύξω πολλούς τομείς της ζωής μου.

  Αφού έφτασα στο τελευταίο στάδιο της εκπαίδευσης έβαλα το χέρι μου στην καρδιά και είπα: ”αυτό που έζησα πρέπει να το δώσω σε όλους τους ανθρώπους, αξίζει σε όλους αυτή η καλή αλλαγή”. Εκεί ξεκίνησε ένα ακόμα πιο όμορφο ταξίδι, η καθημερινή προσφορά στους ανθρώπους γύρω μου να ανακαλύψουν τι πραγματικά αναζητάνε από τη ζωή τους.

  Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά, τα συναισθήματα που λαμβάνω όταν διδάσκω αυτή τη φιλοσοφία είναι απερίγραπτα.  Μου δόθηκε κατευθείαν η ευκαιρία να αναλάβω άτομα για coaching συνεργαζόμενος με την ομάδα. Αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία μου αφού κέρδισα κατευθείαν την εμπιστοσύνη της ομάδας.

  Είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να νιώσει κάποιος άνθρωπος, γιατί με βάση την φιλοσοφία του IslandofMan Philosophy όταν δίνεις περισσότερα στους ανθρώπους γύρω σου, λαμβάνεις περισσότερα από όσα έδωσες.

  ————-

  Σοφία Μακρή 
  Trainer of IslandofMan Philosophy
  Σπέτσες

  Ξεκινώντας την εκπαίδευση με τον Νικόλα συνειδητοποίησα πως δεν ζούσα τα τελευταία χρόνια. Είχα μία υπέροχη οικογένεια που δεν μπορούσα να χαρώ. Λαμβάνοντας τις γνώσεις του IslandofMan και ξεκινώντας την εφαρμογή των γνώσεων που έλαβα όλα άρχισαν να αλλάζουν….

  Την αλλαγή την ένιωσα από τα πρώτα coaching, η συνειδητοποίηση άρχισε από τους 3 μήνες και μετά..

  Πρώτο και κυριότερο απέκτησα πίστη πως τελικά υπάρχει ο κόσμος που πάντα ονειρευόμουν και άνθρωποι όπου θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Άλλαξα τρόπο σκέψης και άλλαξε ο κόσμος όλος. Οι σχέσεις με την οικογένεια μου έγιναν μαγικές . Η επαναφορά μου στις προκλήσεις ζωής είναι άμεσες, εκεί που μπορεί να άφηνα μέρες να περνούν και να μην έχουν νόημα τώρα με τις τεχνικές μας μπορώ να το γυρίσω όλο αυτό άμεσα και έτσι ζω και πάλι.

  Μετά την εκπαίδευση μεταφέροντας τις γνώσεις και στον κόσμο και βλέποντας και τις δικές τους αλλαγές τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Εκπληρώνω καθημερινά τον σκοπό της ζωής μου – τι πιο σπουδαίο. 

  «Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η ευτυχία»
  Νικόλας Σμυρνάκης 

  Την ευτυχία μου την βρήκα και το οφείλω στον Νικόλα και στην φιλοσοφία που έχει δημιουργήσει και μεταδίδει με τόσο αγάπη. 

  Νικόλα αγαπημένε μου. Ευχαριστώ που ακολούθησες το όραμά σου, έτσι και εγώ σε βρήκα…. με βοήθησες να πιστέψω ξανά. Δάκρυα ευγνωμοσύνης κυλούν! Το ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο!!!!

  ————-

  Γιατί να επιλέξει κάποιος το πρόγραμμα του 

  IslandofMan Academy; 

  1.  Όλοι όσοι παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα λαμβάνουν τα ευεργετικά οφέλη του IslandofMan Training που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Οι επιτυχόντες φυσικά λαμβάνουν λαμβάνουν τον τίτλο του success coach εγκεκριμένο από το IslandofMan Philosophy.

  2.  Στην εκπαίδευση ο εν δυνάμει coach δεν διδάσκεται απλά, αλλά κάνει πρακτική εφαρμογή των γνώσεών του με τους εκπαιδευτές του αλλά και με ανθρώπους που συμμετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα.
  3.  Βλέπουμε καθημερινά να ξεπηδούν στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεκάδες coaches οι οποίοι τελειώνουν ένα πρόγραμμα αλλά όπως οι ίδιοι παραδέχονται δεν νιώθουν αυτοπεποίθηση και δεν φτάνουν ποτέ κοντά στο να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, δηλαδή να επιδράσουν θετικά στις ζωές των άλλων. Φυσικά ποτέ δεν το εξασκούν σαν επάγγελμα. ή αν το κάνουν, το κάνουν με πολύ μικρή επιτυχία.
  4. Ακόμα και τις τεχνικές να γνωρίζει κάποιος αν δεν υπάρχει μια ομάδα να τον στηρίζει και να τον καθοδηγεί, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εκπαίδευση, είναι δύσκολο να φτάσει μακριά. Αυτό ακριβώς προσφέρουμε. Στήριξη και καθοδήγηση.
  5. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς στους οποίους διδάσκουμε αρχές ηγεσίας, προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο Νικόλας ήταν ο πρώτος που έκανε σεμινάριο ηγεσίας σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο.
  6. Ο Νικόλας Σμυρνάκης συνεργάζεται προσωπικά με τους καλύτερους του προγράμματος IslandofMan Academy. Αυτό δεν είναι υπόσχεση για κανέναν καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά υπάρχει, γι’ αυτούς που πραγματικά το θέλουν και κάνουν τις απαραίτητες πράξεις, προοπτική συνεργασίας με την ομάδα.
  7. Το IslandofMan Coaching είναι αρκετά ευρύ ώστε να αφορά την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής. Προσωπικά, συναισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά. Για εμάς η επιτυχία αφορά και τα επαγγελματικά-οικονομικά (Training) και τα προσωπικά, συναισθηματικά (persaonal training, relationship training). Δεν τα ξεχωρίζουμε. Άλλωστε: Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η ευτυχία. Επιτυχημένη ζωή, σημαίνει ευτυχία.
  8. Το IslandofMan Philosophy έχει δημιουργήσει ένα Κίνημα Θετικής Παρακίνησης με στόχο να φέρει στο χώρο αισθητική και καινοτομία, συνδυάζοντας την φιλοσοφία με την προσωπική ανάπτυξη.
  9. Διδάσκουμε τεχνικές που έχουν άμεσο αποτέλεσμα στις ζωές των ανθρώπων και όχι απλά θεωρίες χωρίς πρακτική εφαρμογή.
  10. Το www.IslandofMan.gr είναι γεμάτο από testimonials, μηνύματα ανθρώπων που έχουν αλλάξει άρδην τη ζωή τους προς το καλύτερο και αυτό μας κάνει πραγματικά περήφανους.
  11. Ο Νικόλας έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις, έχει υπάρξει ομιλητής σε διοργάνωση TEDx και το βιβλίο του ”Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου”, (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ) είναι best seller.
  12. Έχει αυτό που θα ήθελε κάθε trainer και μπορεί να δείξει πώς το κατάφερε.
  13. Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε videos του Νικόλα Σμυρνάκη από σεμινάρια στα οποία εφαρμόζει τις τεχνικές του IslandofMan Philosophy.
  14. Τo IslandofMan Training περιλαμβάνει εκπαίδευση στο: Personal Training, Leadership Training, Relationship Training, Business Training.
   ————————
  Διαβάστε ΕΔΩ μηνύματα από ανθρώπους που έχουν ευεργετηθεί μετά από σεμινάρια ή trainings.
   
  Σκεφτείτε το εξής: Ο πρώτος trainer του IslandofMan Philosophy, Αχιλλέας Γεωργίου, συνεργάστηκε πριν καν ολοκληρώσει το πρόγραμμα με την ομάδα του IslandofMan Philosophy. Σε λιγότερο από 1 χρόνο ήταν full time trainer και πλέον ζει κάνοντας αυτό που πάντα ονειρευόταν. Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι καθημερινά του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για όσα τους προσφέρει.
   
  Σας ευχόμαστε να λάβετε την καλύτερη απόφαση για εσάς. Εμείς θα χαρούμε να υπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε, με κάθε τρόπο, να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας.

  Διαβάστε εδώ μαρτυρίες μετά από training του IslandofMan Philosophy (επίσημους συνεργάτες)

  Training of IslandofMan Philosophy
  Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

   Ονοματεπώνυμο*:

   Τηλέφωνο*:

   Πόλη*:

   E-mail*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   _DMK0518

   Συμπληρώνοντας την αίτηση παραπάνω, θα λαμβάνεις δωρεάν βίντεο και τεχνικές – στρατηγικές του IslandofMan Philosophy που χρησιμοποιούν οι trainers…

    

   Νέο e-learning program

   Γίνε Personal Development Trainer

   Παρακολουθήστε δωρεάν τις 3 πρώτες εκπαιδεύσεις

   πατώντας εδώ

   Διαβάστε τι γράφουν κάποιοι σπουδαστές κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στο IslandofMan Academy

   Νίκα Χατζέλη
   Relationship manager at fillit.eu
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Αθήνα

   Κατά τη διαδικασία εκπαίδευσης μου στο IslandofMan Coaching Academy έμαθα να αντιμετωπίζω την αναβλητικότητά μου υποσυνείδητα, με άμεση δράση και χωρίς 2η σκέψη. Ενίσχυσα την πεποίθησή μου ότι η σωστή μετάφραση των καταστάσεων είναι αυτή που καθορίζει τον τρόπο εξέλιξής μου, έβαλα ξεκάθαρο επαγγελματικό στόχο και κατάλαβα την ευεργετική επίδραση της υπομονής. Αποτέλεσμα; Έχει πραγματοποιηθεί σημαντικό μέρος του στόχου. Άφησα το μυαλό μου ελεύθερο ώστε να δέχομαι και να εκφράζω την ευγνωμοσύνη που νιώθω προς όλες τις κατευθύνσεις και τέλος γέμισα την καρδιά μου με αέναη αγάπη προς όλους όσους τη δέχονται ή την αποζητούν.

   ————-

   Μαρίνα Κωνσταντίνου
   Βιολόγος Διδακτορική φοιτήτρια
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Κύπρος

   Πριν το coaching ένιωθα στο μηδέν. Με άριστα το 10 τώρα νιώθω ότι είμαι στο 20. Το ότι κατάφερα να επανεκκινήσω την ζωή μου από το μηδέν με καινούρια δεδομένα καριέρας και κοινωνικού κύκλου, κάτι το οποίο φοβόμουν τόσο, είναι καθαρά θέμα του coaching. Παλεύω ακόμα με την αυτοπεποίθησή μου, αλλά έχω πλέον τα εργαλεία για να την δουλέψω. Είχα τόσες αρνητικές ιστορίες στο μυαλό μου. Έβαζα ταμπέλες. Δουλεύοντας τις ανάγκες, τις αξίες σύμφωνα με τη διδασκαλία του IslandofMan Success Philosophy και τις τεχνικές της λεξιθεσίας, αλλά και του φανταστικού αρχιτέκτονα του νου, κατάφερα να ξεφύγω από μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, στην οποία η κορτιζόλη μου (ορμόνη του άγχους) βρισκόταν στο 747nmol/l. Τώρα είναι στα 120. Και το σπουδαιότερο. Σταμάτησαν οι κρίσεις πανικού. Τι άλλο να ζητήσω.

   ————-

   Παναγιώτης Παπαδάκος
   Δικτυωτής
   Σπουδαστής στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Αθήνα

   Η απόφαση που πήρα να ακολουθήσω το πρόγραμμα του IslandofMan Coaching Academy ήταν  καταπληκτική. Μερικούς μήνες μετά, άλλαξαν μια σειρά από σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Αρχικά βρήκα το σκοπό της ζωής μου, μέσα από τη τεχνική δημιουργίας του ιδανικού εαυτού του IslandofMan Philosohy. Έμαθα να πετυχαίνω τους στόχους μου και να υπερνικώ την αναβλητικότητα μου. Δημιούργησα πολλαπλές πήγες εισοδημάτων, ενώ πριν είχα μόνο μία.
   Το σημαντικότερο εφαρμόζοντας τη τεχνική υπερνίκησης εμποδίων έκανα τα εμπόδια δημιουργικούς μου φίλους και συνοδοιπόρους στην ευτυχία και την επιτυχία.
   Ευχαριστώ πολύ για όλα Νικολα.

   ————-

   Κατερίνα Γιακουμή
   Νηπιαγωγός
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Κύπρος

   Νικόλα ευχαριστούμε για τις γνώσεις που μας δίνεις απλόχερα, για την αγάπη και την στήριξη σου σε κάθε μας βήμα. Γιατί πρώτα είσαι φίλος μας και μετά Μέντορας μας. Σε αγαπώ για όλα όσα με βοήθησες να κάνω.

   ————-

   Αλεξάνδρα Κυριακίδου
   Auditor
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Κύπρος

   Νικόλα, σου είμαι απέραντα ευγνώμων, όχι μόνο γιατί ξεπέρασα τον φόβο αυτό, αλλά και γιατί κατάφερα να το απολαύσω, φτάνοντας σε σημείο να σκέφτομαι «μα πότε πρόλαβε να τελειώσει; Ήταν τόσο σύντομο!» Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα όσα είπα και όλα όσα δεν πρόλαβα να πω λόγο περιορισμένου χώρου!

   ————-

   Μαρία Θεοδωροπούλου
   Σπουδάστρια στο πρόγραμμα: IslandofMan Academy
   Αθήνα

   Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα μου!!! Σε ευχαριστώ για όλα τα “δώρα” που μας προσφέρεις απλόχερα!! Σε ευχαριστώ που οτιδήποτε μοιράζεσαι μαζί μας, εμπεριέχει αγάπη και πρόοδο. Το σημαντικότερο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι το συναίσθημα που με πλημμυρίζει, ένα “πολυσυναίσθημα” που πηγάζει από την όμορφη αλλαγή που συμβαίνει μέσα μου. Δεν είμαι η ίδια με χθες και έχεις συνδράμει καταλυτικά σε αυτό!!!

   ————-

   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα να γίνουν coaches όσοι έχουν σφοδρή επιθυμία για να το καταφέρουν. Να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους που θα έχουν σαν σκοπό στη ζωή τους να βοηθήσουν ουσιαστικά τους συνανθρώπους τους να μπουν στο δρόμο της επιτυχίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης.

   Το σημαντικότερο κριτήριο για να ενταχθεί κάποιος στο πρόγραμμά: να είναι διψασμένος να αναπτυχθεί ως άνθρωπος και δεσμευμένος να αποτελέσει την προωθητική δύναμη που θα βελτιώσει καθολικά και με απόλυτο και δυναμικό τρόπο τη ζωή των συνανθρώπων του.

   Αφοσιωμένος στο σκοπό του να δημιουργήσει έναν, στα μάτια πολλών ουτοπικό κόσμο, γεμάτο επιτυχημένους, ευτυχισμένους, αγαπημένους, καλύτερους ανθρώπους.

   Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

   Διάρκεια: 10 με 12 μήνες (120 ώρες)

   Συμπεριλαμβάνονται:

   • Απονέμεται ο τίτλος του Trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy, στον οποίο εμπεριέχεται ο τίτλος του Personal trainer και του Relationship trainer. Στον τίτλο αναγράφονται οι ώρες διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης.
   • Τα έντυπα εγχειρίδια της εκπαίδευσης.
   • Live διαδραστικές εκπαιδεύσεις. Βιωματική συμμετοχή των μαθητών στη διδασκαλία μέσα από την εφαρμογή των τεχνικών coaching.
   • Όλα τα live sessions μαγνητοσκοπούνται και οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε αυτά όποτε επιθυμούν.
   • Πρακτική εφαρμογή των γνώσεων σε πραγματικές συνθήκες.
   • Ολιγομελή διαδικτυακά τμήματα.
   • Αποκλειστική πρόσβαση σε videos/ηχητικά του Νικόλα Σμυρνάκη από σεμινάρια στα οποία εφαρμόζει τις τεχνικές του IslandofMan Philosophy.
   • Προνομιακές τιμές για είσοδο σε σεμινάρια.

   Γίνε Personal/Relationship Trainer

    Το κόστος ποικίλει ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξετε και τη χρονική διάρκεια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για εκπαίδευση μέχρι και 12 μήνες το κόστος ξεκινά από 2500 ευρώ (για όλους τους μήνες).
   Παρέχεται η δυνατότητα δόσεων.

   Τo IslandofMan Training περιλαμβάνει εκπαίδευση στο: Personal training, Leadership training, Relationship training, Business training.

   Οι καλύτεροι της Ακαδημίας έχουν τη δυνατότητα στενής συνεργασίας με τον Νικόλα Σμυρνάκη και την ομάδα του IslandofMan Philosophy και μετά το πέρας της διαδικασίας. Επίσης λαμβάνουν τιμητικά μέρος ως ομιλητές σε σεμινάριο της ομάδας.

   Κάνε αίτηση συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

    Ονοματεπώνυμο*:

    Τηλέφωνο*:

    Πόλη*:

    E-mail*:

    Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

    make them smile

    Συμπληρώνοντας την αίτηση παραπάνω, θα λαμβάνεις δωρεάν βίντεο και τεχνικές – στρατηγικές του IslandofMan Philosophy που χρησιμοποιούν οι trainers…

    Για μένα αυτά που λέει ο Νικόλας αγγίζουν τα όρια της ποίησης. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου μεταδώσει πολύ μεγάλη δύναμη. 
    Γιώργος Κοψιδάς, Ηθοποιός

    Γνώρισα τον Νικόλα σε ένα σεμινάριο στο οποίο είδα έναν τότε άγνωστο για εμένα άνθρωπο να μου δείχνει την εξίσωση επιτυχίας. Πώς να καταπολεμήσω την αναβλητικότητα και αυτό που έκανα στον αθλητισμό να συνεχίσω να το κάνω στην οικογένειά μου, στο επάγγελμά μου.
    Γιώργος Χειμωνέτος
    Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής

    Ο Νικόλας μας έδωσε ξυπνήματα για έναν άλλο τρόπο σκέψης περί ηγεσίας.
    Μοσχοβάκης Γιώργος
    Αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Βενιζελείου

    Μετά το τριήμερο σεμινάριο η ζωή μου πλέον έχει αλλάξει… Όλα όσα είχα καταγράψει στο εγχειρίδιο, τα βλέπω να έρχονται ένα ένα στη ζωή μου! Ρωτώντας πώς μπορώ να αυξήσω το εισόδημα μου, βρέθηκα να δεσμεύομαι να κάνω τη πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής, ένα όνειρο 13 χρόνων, που ανέβαλλα λόγο ανασφαλειών και μέσα σε ενάμιση μήνα έκλεισα χώρο, ημερομηνίες και βλέπω το όνειρο μου να παίρνει σάρκα και οστά!
    Ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο.
    Φρόσω Ανδρέου
    Ζωγράφος- Εικαστικός
    Απόφοιτος Ανώτατης Ακαδημίας Καλών Τεχνών Φλωρεντίας- Ιταλία

    Δέκα μήνες πριν, ήμουν σαν εσένα που πιθανόν σκέφτεσαι αν αξίζει να δοκιμάσεις να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου. Σκεφτόμουν τα χρήματα που δεν είχα, βούλιαζα σε μια αυτολύπηση στα όρια της κατάθλιψης, που δεν μου επέτρεπε να βγω από το σπίτι, να εργαστώ, να χαρώ, να ζήσω. Και δεν έκανα τίποτα απολύτως για τουλάχιστον 3 χρόνια ώστε να αλλάξει αυτό.
    Μέχρι που ξεκίνησα έναν μαγικό κύκλο success coaching  με τον Νικόλα Σμυρνάκη
    Σήμερα, έχω μια νέα επιτυχημένη επιχείρηση. Προλαβαίνω και τη διευθύνω, απολαμβάνοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των πελατών μου που με συστήνουν διαρκώς σε νέους και μεγαλώνοντας ένα κοριτσάκι με πολλή αγάπη και υπομονή, διατηρώντας μια όμορφη οικογένεια, κάτι το οποίο έμοιαζε σχεδόν αδύνατον μέχρι να αποφασίσω να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο Νικόλας. 
    Ένα τεράστιο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη στον Νικόλα και σε μένα. «Μαζί τα καταφέραμε» Νικόλα!
    Εύα Θεοφάνους
    ιδιοκτήτρια Happy Small Hotels
    www.happysmallhotels.gr

    Το όνειρο της Νικολέττας να γίνει πιανίστα και πώς αντιμετώπισε το φόβο σκηνής μέσα από το training με τον Νικόλα Σμυρνάκη

    Η Νικολέττα Σαββίδου έχει ένα όνειρο. Να γίνει μεγάλη πιανίστα και να παίξει σε όλο τον κόσμο. Παρόλο το πάθος της, έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να παίξει μπροστά σε κοινό.
    Σε αυτό το video μεταφέρει την ιστορία της. Πώς μέσα από το IslandofMan training ξεπέρασε το φόβο της και τώρα ζει το όνειρό της καθώς βρίσκεται στην Αμερική στο Μπέρκλεϋ σε ένα από τα καλύτερα μουσικά πανεπιστήμια του κόσμου και μάλιστα με υποτροφία.

    Η σκηνή που η Φρόσω αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα όνειρο 23 ετών (video)

    Στο video βλέπετε μια σκηνή από το σεμινάριο “Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός” στο οποίο ο Νικόλας Σμυρνάκης χρησιμοποιεί μια παραλλαγή της “τεχνικής της αρμονίας” για να βοηθήσει την Φρόσω να λάβει μια απόφαση ζωής που στερούσε στον εαυτό της 23 χρόνια. Δεσμεύεται ότι σε 6 μήνες θα κάνει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής. Το αποτέλεσμα; Σε 6 μήνες ακριβώς το καταφέρνει. Πριν το σεμινάριο έκανε 3 δουλειές, τα οικονομικά της ήταν πενιχρά και το χειρότερο, είχε παγώσει το όνειρό της. Μόλις έξι μήνες μετά το σεμινάριο τριπλασίασε τα εισοδήματά της και δημιούργησε την 1η της έκθεση ζωγραφικής.

    Θέλεις να μαθαίνεις τις τεχνικές που εφαρμόζουν οι Trainers και όλα τα νέα του προγράμματος IslandofMan Academy; Αν η απάντηση είναι ναι, πάτησε ΕΔΩ

    [vc_row top_padding=”50″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

    Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Coaching Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

    Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

    Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου  και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνω­στών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα και γρήγορα έγιναν από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Γράψε τη Δική σου Ιστορία.

    Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν το σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

    [vc_row top_padding=”50″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

    ——————————————————

    Tηρείται σειρά προτεραιότητας και τα sessions πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

    Τηλέφωνα επικοινωνίας: (Κύπρος) 00357 99140329, (Ελλάδα) 0030 6948257557

    Email: info@islandofman.gr

    Κάθε σκέψη, λέξη, απόφαση, κίνηση, δράση μας συνάδει απόλυτα με το Όραμα και τις 14 Αρχές & Αξίες της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) .