[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

 

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

(εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

 

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να μην ονειρεύτηκε να ζήσει μια αξιοθαύμαστη προσωπική και επαγγελματική ζωή; Να απολαμβάνει υγιείς ανθρώπινες σχέσεις, να έχει έναν αξιόλογο σύντροφο, να πλημμυρίζει η ζωή του αγάπη, να προοδεύει και να αναγνωρίζεται συνεχώς καθώς κάθε μέρα γίνεται καλύτερος από την προηγούμενη και να γεύεται την κάθε στιγμή έχοντας ανακαλύψει το σκοπό της ζωής του;

Όσοι επιλέξουν το Personal Development Trainer θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση με τον ίδιο το δημιουργό της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί Νικόλα Σμυρνάκη αλλά και τους συνεργάτες του.

Το αληθινό πάθος του Νικόλα είναι να βοηθά ανθρώπους στην πραγμάτωση των στόχων τους. Πρωτίστως τους παρακινεί να ανακαλύψουν την εργασία, την επιστήμη, την τέχνη, το άθλημα, τον τομέα στον οποίο είναι προορισμένοι να μεγαλουργήσουν. “Νόημα βρίσκει κάποιος στη ζωή, μόνο όταν έχει βρει το νόημα της ζωής του. Και το νόημα της ζωής είναι να ακολουθείς τα όνειρά σου”. Το να βρει κάποιος το σκοπό της ζωής του είναι το σημαντικότερο βήμα για να πετύχει αριστουργηματικά αποτελέσματα και να ευτυχήσει.

Μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές, παρακινεί τους ανθρώπους να βρουν το σκοπό τους, να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αναδείξουν τον ηγέτη μέσα τους, να γίνουν masters στις ανθρώπινες σχέσεις, να γίνουν οι καλύτεροι στον τομέα τους, να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

 

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

(εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

 

[/vc_column_text][vc_column_text]Αναλυτικά η θεματολογία των Coaching sessions εδώ[/vc_column_text][vc_column_text]

Συμπλήρωσε την αίτησή σου εδώ:

[vc_row top_padding=”50″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

  Ονοματεπώνυμο*:

  Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  Πώς ανακαλύπτω το σκοπό της ζωής μου;

  [/vc_column_text][minti_video]https://www.youtube.com/watch?v=FlBTvYjvWBI[/minti_video][vc_column_text]

  Στόχος της ομάδας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) είναι να δημιουργήσει ηγέτες που αλλάζοντας τον εαυτό τους, τις ομάδες, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς στους οποίους ανήκουν, την κοινωνία και το περιβάλλον τους, καταλήγουν να αλλάξουν τον κόσμο.

  Εξάλλου, μία από τις Αρχές & Αξίες μας είναι να δημιουργούμε εκπληκτικά αποτελέσματα για τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή και τους οδηγούμε στην δική τους προσωπική επιτυχία. Αναδεικνύουμε τη δύναμη τους. Αφοσιωνόμαστε σε αυτόν που αναζητά το σκοπό της ζωής του, τον παρακινούμε να φτάσει στην προσωπική του ολοκλήρωση, την απόλυτη πληρότητα, και τον εξοπλίζουμε με ό,τι μέσα χρειάζεται για να το καταφέρει.

  Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το IslandofMan Personal Develompent Trainer. Για να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι από την προηγούμενη ημέρα και να βρισκόμαστε κάθε μέρα πιο κοντά στην καλύτερη έκδοση του εαυτού μας.

  [/vc_column_text][minti_headline type=”h3″ size=”fontsize-m” color=”#a31513″ weight=”fontweight-500″ align=”align-left” margin=”0 0 30 0″]Η Ευτυχία είναι το ζητούμενο. Επιλέγουμε να επενδύουμε στον εαυτό μας, να ζούμε ευ-τυχισμένοι κάθε μέρα, γι’ αυτό ζούμε ευ-επιλεγμένοι.[/minti_headline][vc_column_text]Κάποια μηνύματα φίλων του Ανθρώπου στο ΝηΣί:

  Νικόλα μου σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος με πέρυσι και κατά ένα μεγάλο μέρος χάρη σ’ εσένα. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα, γιατί αυτό κάνω στους ανθρώπους που με βοηθούν. Σε ευχαριστώ. Συνέχισε να δίνεις ελπίδα στους ανθρώπους.

  Γιάννης Α., Ηράκλειο

  Νικόλα μου σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να θυμηθώ, για ακόμα μια φορά, ποιος είμαι και τι θέλω να καταφέρω.

  Δημήτρης Κ., Στοκχόλμη

  Σε ευχαριστώ. Δεν έχεις ιδέα τι έχεις κάνει. Είμαι η μεγαλύτερη ιστορία επιτυχίας σου!

  Μιχάλης Κ., Σέρρες

  Κάνε τον κόσμο χαρούμενο κ ευτυχισμένο! Έχεις γεννηθεί γι’ αυτό!

  Γεωργία Β., Αγρίνιο

  Διάβασε όλα τα μηνύματα των φίλων του Ανθρώπου στο ΝηΣί εδώ  

  Για μένα αυτά που λέει ο Νικόλας αγγίζουν τα όρια της ποίησης. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου μεταδώσει πολύ μεγάλη δύναμη. 
  Γιώργος Κοψιδάς, Ηθοποιός

  Γνώρισα τον Νικόλα σε ένα σεμινάριο στο οποίο είδα έναν τότε άγνωστο για εμένα άνθρωπο να μου δείχνει την εξίσωση επιτυχίας. Πώς να καταπολεμήσω την αναβλητικότητα και αυτό που έκανα στον αθλητισμό να συνεχίσω να το κάνω στην οικογένειά μου, στο επάγγελμά μου.
  Γιώργος Χειμωνέτος
  Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής

   

  IslandofMan Immediate Training

  Το IslandofMan Immediate Training αποτελεί ένα νέο πρόγραμμα σχεδιασμένο για άμεσα αποτελέσματα. Πρόκειται για 3ωρα διαδικτυακά sessions πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές (δείτε τις θεματικές πιο κάτω) που προσφέρουν λύσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία αποτελούν την πιο επιτακτική ανάγκη του κάθε ενδιαφερόμενου.

   

   

  Επιλέξτε τη θεματική που βρίσκεται πιο κοντά στη δική σας ανάγκη:

  1. Ανακάλυψε τον σκοπό της ζωής σου (3 ώρες)

  2. Ανάβαλε την αναβλητικότητά σου (3 ώρες)

  3. Γνώρισε τον Ιδανικό σου εαυτό (3 ώρες)

  4. Μάθε πως να ελέγχεις το περιβάλλον σου (3 ώρες)

  5. Μάθε πώς να πετυχαίνεις τους στόχους σου (3 ώρες)

  6. Έλεγξε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου (3 ώρες)

  7. Μάθε πως να λαμβάνεις αποφάσεις που σε πηγαίνουν στην επιτυχία και στην ευτυχία (3 ώρες)

  8. Κάνε το φόβο σου σύμμαχο και προωθητική δύναμη (3 ώρες)

  Συμπληρώστε τη φόρμα του Immediate Training αναλαμβάνοντας τώρα την πρώτη δράση που θα σας φέρει αποτελέσματα:

   Ονοματεπώνυμο*:

   Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

   Πόλη/Χώρα*:

   Τηλέφωνο*:

   E-mail*:

   Επιλέξτε τη θεματική που βρίσκεται πιο κοντά στη δική σας ανάγκη:

   Personal Development training:

   Relationship and Couple Training(για ζευγάρια ή μεμονωμένα άτομα):

   Leadership Training:

   Από πού ή από ποιον μάθατε για το IslandofMan Philosophy;*:

   Τι επιθυμείτε να πετύχετε μέσα από το Personal Development training;*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *


    

   Είμαστε δεσμευμένοι να ηγηθούμε στον τομέα μας, καθώς ο στόχος μας είναι να αποτελέσουμε το Κίνημα Θετικής Παρακίνησης με τη μεγαλύτερη και την πιο θετική επίδραση στον κόσμο…, δηλαδή τον πλανήτη, και τον κόσμο…, δηλαδή τους ανθρώπους.

   “6 τρόποι για να αναβάλλεις την αναβλητικότητά σου για πάντα”[minti_video]https://www.youtube.com/watch?v=kHcm2DNAoAs[/minti_video][vc_column_text]

   Αποτελούμε έναν οργανισμό στον οποίο οι εθελοντές μας, οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας, οι υπάλληλοι, είναι συνεργάτες και συν-δημιουργοί στο όραμα του Ανθρώπου στο ΝηΣί. Σαν τέτοιους τους αντιμετωπίζουμε πάντα. Είμαστε ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά. Βοηθάμε και στηρίζουμε πάντα ο ένας τον άλλον για να μπορούμε να βοηθάμε και να στηρίζουμε όποιον βρίσκεται στο δρόμο μας.

    

   _DMK0377

   [/vc_column_text][vc_column_text]

   Tηρείται σειρά προτεραιότητας και τα sessions πραγματοποιούνται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

   Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο: +306948257557

   Γίνε μέλος της εθελοντικής ομάδας Άνθρωποι στο ΝηΣί και ταυτόχρονα συνδημιουργός του οράματος για έναν καλύτερο κόσμο.

   Κάθε σκέψη, λέξη, απόφαση, κίνηση, δράση συνολικά της ομάδας του Ανθρώπου στο ΝηΣί συνάδει απόλυτα με το Όραμα και τις 14 Αρχές & Αξίες του Ανθρώπου στο ΝηΣί.

   Πατήστε στα παρακάτω links για να δείτε το περιεχόμενό τους

   Σε αυτό το video Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς μιλάει για το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη

   Σε αυτό το video μιλούν άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τον Νικόλα σε σεμινάρια ή έχουν κάνει coaching μαζί του. 

   Εδώ θα διαβάσετε μηνύματα ανθρώπων που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια ή έχουν κάνει coaching με τον Νικόλα Σμυρνάκη.

   Εδώ είναι κάποιες από τις κρίσεις των αναγνωστών του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη: Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ)