[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

452

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

(εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

 

Αν είχες τη δυνατότητα να μάθεις τις βασικές αρχές, τους σημαντικότερους νόμους της επιτυχίας και της ευτυχίας – των πιο σπουδαίων “επιστημών” – θα την εκμεταλλευόσουν; Αυτές ακριβώς οι αρχές, αυτοί οι νόμοι διδάσκονται στο ΝηΣί του Ανθρώπου, στα Group Training Sessions.

Όσοι επιλέξουν το Group Training θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουλέψουν σε τμήματα των τεσσάρων με πέντε (4-5) ατόμων, με τον ίδιο το δημιουργό της φιλοσοφίας επιτυχίας και ευτυχίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί και Trainer Νικόλα Σμυρνάκη.

Ως Trainer, το αληθινό πάθος του Νικόλα είναι να βοηθά ανθρώπους στην πραγμάτωση των στόχων τους. Πρωτίστως τους παρακινεί να ανακαλύψουν την εργασία, την επιστήμη, την τέχνη, το άθλημα, τον τομέα στον οποίο είναι προορισμένοι να μεγαλουργήσουν. “Νόημα βρίσκει κάποιος στη ζωή, μόνο όταν έχει βρει το νόημα της ζωής του. Και το νόημα της ζωής είναι να ακολουθείς τα όνειρά σου”. Το να βρει κάποιος το σκοπό της ζωής του είναι το σημαντικότερο βήμα για να πετύχει αριστουργηματικά αποτελέσματα και να ευτυχήσει.

Μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές, παρακινεί τους ανθρώπους να βρουν το σκοπό τους, να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αναδείξουν τον ηγέτη μέσα τους, να γίνουν masters στις ανθρώπινες σχέσεις, να γίνουν οι καλύτεροι στον τομέα τους, να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

[/vc_column_text][vc_column_text]Αναλυτικά η θεματολογία των Success Coaching sessions εδώ[/vc_column_text][vc_column_text]

Συμπλήρωσε την αίτηση για να συμμετέχεις στο Group Training με τον Νικόλα Σμυρνάκη ή trainers επίσημους συνεργάτες του IslandofMan Philosophy:

[vc_row top_padding=”50″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

  Ονοματεπώνυμο*:

  Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:


  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  “6 τρόποι για να αναβάλλεις την αναβλητικότητά σου για πάντα”

  [/vc_column_text][minti_video]https://www.youtube.com/watch?v=kHcm2DNAoAs[/minti_video][vc_column_text]

  Αποτελούμε έναν οργανισμό στον οποίο οι εθελοντές μας, οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας, οι υπάλληλοι, είναι συνεργάτες και συν-δημιουργοί στο όραμα του Ανθρώπου στο ΝηΣί. Σαν τέτοιους τους αντιμετωπίζουμε πάντα. Είμαστε ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά. Βοηθάμε και στηρίζουμε πάντα ο ένας τον άλλον για να μπορούμε να βοηθάμε και να στηρίζουμε όποιον βρίσκεται στο δρόμο μας.

  Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το Group Training. Για να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν τα προνόμια του coaching και να φτάσουν στην επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

  Για μένα αυτά που λέει ο Νικόλας αγγίζουν τα όρια της ποίησης. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου μεταδώσει πολύ μεγάλη δύναμη. 
  Γιώργος Κοψιδάς, Ηθοποιός

  Γνώρισα τον Νικόλα σε ένα σεμινάριο στο οποίο είδα έναν τότε άγνωστο για εμένα άνθρωπο να μου δείχνει την εξίσωση επιτυχίας. Πώς να καταπολεμήσω την αναβλητικότητα και αυτό που έκανα στον αθλητισμό να συνεχίσω να το κάνω στην οικογένειά μου, στο επάγγελμά μου.
  Γιώργος Χειμωνέτος
  Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής

   

  [/vc_column_text][minti_headline type=”h3″ size=”fontsize-l” color=”#333333″ weight=”fontweight-600″ align=”align-left” margin=”0 0 0 0″]Πλεονεκτήματα Group Success Coaching:[/minti_headline][minti_divider style=”5″ margin=”20px 0 30px 0″][vc_column_text]
  • Τα τμήματα είναι ολιγομελή, με αποτέλεσμα ο coach να έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει και σε προσωπικό επίπεδο.
  • Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και ο καθένας παρακινεί τον άλλον θετικά προς την κατεύθυνση που επιθυμεί να φτάσει.
  • Ακούγονται περισσότερες ιστορίες επιτυχίας που οδηγούν στην έμπνευση και τη δράση.
  • Ο χρόνος του κάθε session κυμαίνεται από μία έως μιάμιση ώρα (έως και μισή ώρα περισσότερο από το κανονικό session) για να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των συμμετοχόντων.
  • Το Group Success Coaching είναι σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.
  [/vc_column_text][minti_headline type=”h3″ size=”fontsize-m” color=”#a31513″ weight=”fontweight-500″ align=”align-left” margin=”0 0 30 0″]

  Είμαστε δεσμευμένοι να ηγηθούμε στον τομέα μας, καθώς ο στόχος μας είναι να αποτελέσουμε το Κίνημα Θετικής Παρακίνησης με τη μεγαλύτερη και την πιο θετική επίδραση στον κόσμο…, δηλαδή τον πλανήτη, και τον κόσμο…, δηλαδή τους ανθρώπους.

  [/minti_headline][vc_column_text]Κάποια μηνύματα φίλων του Ανθρώπου στο ΝηΣί:

  Σπάνιο πράγμα να βρίσκεις ανθρώπους που να σε εμπνέουν και να σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή αλλιώς! Είσαι μοναδικός! Συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο όπως εσύ ξέρεις καλύτερα!

  Παναγιώτης, Κύπρος

  Νικόλα μου να σου δίνει ο Θεός υγεία, για να συνεχίσεις να βοηθάς και να εμπνέεις κάθε μέρα και περισσότερους ανθρώπους.

  Ξένιος Κ., Κύπρος

  Κάνε τον κόσμο χαρούμενο κ ευτυχισμένο! Έχεις γεννηθεί γι’ αυτό!

  Γεωργία Β., Αγρίνιο

  Πατήστε στα παρακάτω links για να δείτε το περιεχόμενό τους

  Σε αυτό το video Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς μιλάει για το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη

  Σε αυτό το video μιλούν άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τον Νικόλα σε σεμινάρια ή έχουν κάνει coaching μαζί του. 

  Εδώ θα διαβάσετε μηνύματα ανθρώπων που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια ή έχουν κάνει training με τον Νικόλα Σμυρνάκη.

  Εδώ είναι κάποιες από τις κρίσεις των αναγνωστών του τελευταίου βιβλίου το Νικόλα Σμυρνάκη: Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) 

  [/vc_column_text][vc_column_text]

  Κάνε την αίτησή σου και μπες στην οικογένεια του IslandofMan Training:

   Ονοματεπώνυμο*:

   Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

   Πόλη:

   Τηλέφωνο*:

   E-mail*:


   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   Tηρείται σειρά προτεραιότητας και τα sessions πραγματοποιούνται μέσω skype.

   Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο: +306948257557 (Ελλάδα), 0035799140329 (Κύπρος)

   Κάθε σκέψη, λέξη, απόφαση, κίνηση, δράση συνολικά της ομάδας του Ανθρώπου στο ΝηΣί συνάδει απόλυτα με το Όραμα και τις 14 Αρχές & Αξίες του Ανθρώπου στο ΝηΣί.