Αν θέλεις να γίνεις  Trainer
της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί
(Trainer of IslandofMan Philosophy),

να βελτιώσεις τη ζωή σου και να επηρεάσεις θετικά
και τη ζωή των συνανθρώπων σου

κάνε αίτηση πατώντας

ΕΔΩ

————————-

 

Κάποιες μέρες πέφτω, γιατί αφήνω ανεξέλεγκτες τις σκέψεις μου, αλλά κάνω τις ασκήσεις και επανέρχομαι. Πραγματικά τι να πω. Με τα training που κάναμε απογειώθηκα. Έχει μπει το μυαλό σε μια τάξη και δουλεύει με τα νέα εγκατεστημένα προγράμματα του Ανθρώπου στο ΝηΣί.

Μαρίνα Κωνσταντίνου
Βιολόγος Διδακτορική φοιτήτρια

Κύπρος

 

 

Το ταξίδι μέσα από την διαδικασία εκπαίδευσης του IslandofMan Academy, ήταν η μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της ζωής μου. Κατάλαβα γιατί εγώ και οι άνθρωποι γύρω μου κάνουμε ότι κάνουμε. Ανακάλυψα ότι μπορώ να προοδεύω καθημερινά και ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις στη ζωή σου.

Έτσι δουλεύοντας τις τεχνικές και τις στρατηγικές σε όλο αυτό το ταξίδι, ξεκίνησε η νέα μου καθημερινότητα που με οδήγησε στο να αναπτύξω πολλούς τομείς της ζωής μου.

Αφού έφτασα στο τελευταίο στάδιο της εκπαίδευσης έβαλα το χέρι μου στην καρδιά και είπα: ”αυτό που έζησα πρέπει να το δώσω σε όλους τους ανθρώπους, αξίζει σε όλους αυτή η καλή αλλαγή”. Εκεί ξεκίνησε ένα ακόμα πιο όμορφο ταξίδι, η καθημερινή προσφορά στους ανθρώπους γύρω μου να ανακαλύψουν τι πραγματικά αναζητάνε από τη ζωή τους.

Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά, τα συναισθήματα που λαμβάνω όταν διδάσκω αυτή τη φιλοσοφία είναι απερίγραπτα.  Μου δόθηκε κατευθείαν η ευκαιρία να αναλάβω άτομα για training συνεργαζόμενος με την ομάδα. Αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία μου αφού κέρδισα κατευθείαν την εμπιστοσύνη της ομάδας.

Είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να νιώσει κάποιος άνθρωπος, γιατί με βάση την φιλοσοφία του IslandofMan Philosophy όταν δίνεις περισσότερα στους ανθρώπους γύρω σου, λαμβάνεις περισσότερα από όσα έδωσες.

Αχιλλέας Γεωργίου 

Χανιά

 

 

Ξεκινώντας την εκπαίδευση με τον Νικόλα συνειδητοποίησα πως δεν ζούσα τα τελευταία χρόνια. Είχα μία υπέροχη οικογένεια που δεν μπορούσα να χαρώ. Λαμβάνοντας τις γνώσεις του IslandofMan και ξεκινώντας την εφαρμογή των γνώσεων που έλαβα όλα άρχισαν να αλλάζουν….

Την αλλαγή την ένιωσα από τα πρώτα training, η συνειδητοποίηση άρχισε από τους 3 μήνες και μετά..

Πρώτο και κυριότερο απέκτησα πίστη πως τελικά υπάρχει ο κόσμος που πάντα ονειρευόμουν και άνθρωποι όπου θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Άλλαξα τρόπο σκέψης και άλλαξε ο κόσμος όλος. Οι σχέσεις με την οικογένεια μου έγιναν μαγικές . Η επαναφορά μου στις προκλήσεις ζωής είναι άμεσες, εκεί που μπορεί να άφηνα μέρες να περνούν και να μην έχουν νόημα τώρα με τις τεχνικές μας μπορώ να το γυρίσω όλο αυτό άμεσα και έτσι ζω και πάλι.

Μετά την εκπαίδευση μεταφέροντας τις γνώσεις και στον κόσμο και βλέποντας και τις δικές τους αλλαγές τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Εκπληρώνω καθημερινά τον σκοπό της ζωής μου – τι πιο σπουδαίο. 

«Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η ευτυχία»
Νικόλας Σμυρνάκης 

Την ευτυχία μου την βρήκα και το οφείλω στον Νικόλα και στην φιλοσοφία που έχει δημιουργήσει και μεταδίδει με τόσο αγάπη.  Νικόλα αγαπημένε μου. Ευχαριστώ που ακολούθησες το όραμά σου, έτσι και εγώ σε βρήκα…. με βοήθησες να πιστέψω ξανά. Δάκρυα ευγνωμοσύνης κυλούν! Το ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο!!!!

Σοφία Μακρή
Σπέτσες

 

 

Αρχικά, έχω καταφέρει να κατατροπώσω το “τερατάκι” που ονομάζεται Coca Cola! Μέχρι πριν τρεις εβδομάδες θεωρούσα ότι δε μπορώ να φάω, εάν το γεύμα μου δεν συνοδευόταν από Coca-Cola. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να καταναλώνω σχεδόν ένα λίτρο Coca Cola ημερησίως. Μετά την άσκηση με τα ” Θέλω που δεν με πάνε στην πρόοδο”, όχι μόνο σταμάτησα εντελώς να πίνω Coca Cola, αλλά ταυτόχρονα ξεκίνησα να πίνω νερό, κάτι το οποίο δεν έκανα σχεδόν καθόλου, όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Επίσης, έχω αντικαταστήσει το ένα και κάτι πακέτο τσιγάρα την ημέρα, με μισό πακέτο τσιγάρα Iqos! Πιστεύω ότι θα γνωρίζεις ήδη τι είναι τα Iqos, για αυτό δε μπαίνω σε λεπτομέρειες! Φυσικά ο πραγματικός στόχος είναι καθορισμένος και γραμμένος με συγκεκριμένη ημερομηνία εκπλήρωσης και δεν είναι άλλος από τον οριστικό μου χωρισμό με το τσιγάρο! Τέλος, φτάνω στη σημερινή μου νίκη!!! Σήμερα νίκησα τη μεγαλύτερη μου φοβία!! Το γιατρό!!! Πήγα για προληπτικές εξετάσεις στη γιατρό και ένιωθα χαλαρή, υγιής και δυνατή! Όλες τις προηγούμενες φορές που αναγκαστικά είχα επισκεφτεί το γιατρό, πραγματικά υπέφερα ψυχολογικά. Για μέρες πριν το ραντεβού, με κυρίευε ο φόβος και ζούσα στον πανικό! Σήμερα ένιωσα επιτέλους να απελευθερώνομαι από το φόβο και να απολαμβάνω τη διαδικασία αυτή!! Μια διαδικασία που μου θυμίζει ότι είμαι ευλογημένη και υγιής!!!! Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τη σημαντική σου συνεισφορά σε όλα όσα κατάφερα έως τώρα και δεσμεύομαι στον εαυτό μου, σε σένα και στην ομάδα ότι θα συνεχίζω να σημειώνω αδιάκοπα τέτοιες αλλαγές – νίκες που με πάνε στην πρόοδο και με κάνουν σιγά – σιγά να γίνομαι ο άνθρωπος που θέλω να είμαι! Ένας άνθρωπος ελεύθερος, ένας άνθρωπος που μπορεί και αξίζει να προσφέρει τον εαυτό του και σε άλλους ανθρώπους!!

Με αγάπη

Μαρία Θεοδωροπούλου

 

 

Ονομάζομαι Κατερίνα Γιακουμή. Είμαι νηπιαγωγός και εργάζομαι σε παιδοκομικό του γραφείου Ευημερίας. Κάνω μαθήματα εκπαίδευσης με τον Νικόλα Σμυρνάκη.  Μια από τις αλλαγές που είχα άμεσα, ήταν ότι σταμάτησα να αναβάλω και να βρίσκω δικαιολογίες. Aυτό με βοήθησε ώστε τον Δεκέμβριο να φτιάξω κάποιες δικές μου χειροτεχνίες και να πάω σε δυο εκθέσεις με άλλους καλλιτέχνες, στη Λεμεσό και Λάρνακα. Πάντα έφτιαχνα κατασκευές, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να πάω σε κάποια έκθεση. Όταν μου έγινε η πρόταση για να το κάνω, δεν αρνήθηκα, ανέβαλα την αναβλητικότητα μου και ξεκίνησα από το μηδέν. Σε δύο εβδομάδες, ήμουν πανέτοιμη. Μικρές νίκες που μας επιφέρουν μεγαλύτερες νίκες στη ζωή μας. Μια από τις μικρές μου νίκες, είναι και αυτή με τις σοκολάτες, έτρωγα πάρα πολλές καθημερινά, αλλά εδώ και ένα μήνα τις μείωσα και τώρα σταμάτησα εντελώς. Και όλα αυτά μόνο σε λίγους μήνες. Σκεφτείτε τι θα γίνει σε ένα χρόνο από σήμερα.

Κατερίνα Γιακουμή
Νηπιαγωγός
Κύπρος

 

 

Κατά τη διαδικασία εκπαίδευσής μου ως trainer του IslandofMan Philosophy έμαθα να αντιμετωπίζω την αναβλητικότητά μου υποσυνείδητα, με άμεση δράση και χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενίσχυσα την πεποίθησή μου ότι η σωστή μετάφραση των καταστάσεων είναι αυτή που καθορίζει τον τρόπο εξέλιξής μου, έβαλα ξεκάθαρο επαγγελματικό στόχο και κατάλαβα την ευεργετική επίδραση της υπομονής. Αποτέλεσμα; Έχει πραγματοποιηθεί σημαντικό μέρος του στόχου. Άφησα το μυαλό μου ελεύθερο ώστε να δέχομαι και να εκφράζω την ευγνωμοσύνη που νιώθω προς όλες τις κατευθύνσεις και τέλος γέμισα την καρδιά μου με αέναη αγάπη προς όλους όσους τη δέχονται ή την αποζητούν.

Νίκα Χατζέλη
Relationship manager at fillit.eu

 

 

Ένα θέμα το οποίο είχα, ήταν όταν σε μία συζήτηση υπήρχε αδικία από το μέρος του άλλου. Εκνευριζόμουν και δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον Νίκο με απώτερο σκοπό να σταματάω τη συζήτηση εκεί και περιμένοντας να ηρεμήσω να συνεχίσω τη συζήτηση αυτή. Εν τω μεταξύ έμενε η παρεξήγηση. Η παρεξήγηση μπορεί να κρατούσε τρεις -τέσσερις μέρες. Με την τεχνική του ιδανικού εαυτού μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα είδα ότι ο ιδανικός Νίκος είναι εκεί και διαχειρίζεται τα πάντα και σκέφτηκα ότι δεν θα έπρεπε τη δεδομένη στιγμή να διακόψω τη συζήτηση αυτή, παρά να μείνω εκεί να το λύσω. Οπότε μέσα σε λίγα λεπτά ηρέμησα τον εαυτό μου και μπήκα στη διαδικασία της συζήτησης με τον άνθρωπο και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.

Με εκτίμηση

Νίκος Πλέσσας

 

 

Πριν το training ένιωθα στο μηδέν. Με άριστα το 10 τώρα νιώθω ότι είμαι στο 20. Το ότι κατάφερα να επανεκκινήσω την ζωή μου από το μηδέν με καινούρια δεδομένα καριέρας και κοινωνικού κύκλου, κάτι το οποίο φοβόμουν τόσο, είναι καθαρά θέμα του training. Παλεύω ακόμα με την αυτοπεποίθησή μου, αλλά έχω πλέον τα εργαλεία για να την δουλέψω. Είχα τόσες αρνητικές ιστορίες στο μυαλό μου. Έβαζα ταμπέλες. Δουλεύοντας τις ανάγκες, τις αξίες σύμφωνα με τη διδασκαλία του IslandofMan Philosophy και τις τεχνικές της λεξιθεσίας, αλλά και του φανταστικού αρχιτέκτονα του νου, κατάφερα να ξεφύγω από μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, στην οποία η κορτιζόλη μου (ορμόνη του άγχους) βρισκόταν στο 747nmol/l. Τώρα είναι στα 120. Και το σπουδαιότερο. Σταμάτησαν οι κρίσεις πανικού. Τι άλλο να ζητήσω.

Μαρίνα Κωνσταντίνου
Βιολόγος Διδακτορική φοιτήτρια

Κύπρος

 

Η απόφαση που πήρα να ακολουθήσω το πρόγραμμα εκπαίδευσης του Νικόλα Σμυρνάκη ήταν καταλυτική. Μερικούς μήνες μετά, άλλαξαν μια σειρά από σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Αρχικά βρήκα το σκοπό της ζωής μου, μέσα από τη τεχνική δημιουργίας του ιδανικού εαυτού του IslandofMan Philosohy. Έμαθα να πετυχαίνω τους στόχους μου και να υπερνικώ την αναβλητικότητα μου. Δημιούργησα πολλαπλές πήγες εισοδημάτων, ενώ πριν είχα μόνο μία. Το σημαντικότερο εφαρμόζοντας τη τεχνική υπερνίκησης εμποδίων έκανα τα εμπόδια δημιουργικούς μου φίλους και συνοδοιπόρους στην ευτυχία και την επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ για όλα Νικόλα.

Παναγιώτης Παπαδάκος
Δικτυωτής

 

 

Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα μου!!! Σε ευχαριστώ για όλα τα “δώρα” που μας προσφέρεις απλόχερα!! Σε ευχαριστώ που οτιδήποτε μοιράζεσαι μαζί μας, εμπεριέχει αγάπη και πρόοδο. Το σημαντικότερο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι το συναίσθημα που με πλημμυρίζει, ένα “πολυσυναίσθημα” που πηγάζει από την όμορφη αλλαγή που συμβαίνει μέσα μου. Δεν είμαι η ίδια με χθες και έχεις συνδράμει καταλυτικά σε αυτό!!!

Μαρία Θεοδωροπούλου
Αθήνα

 

 

Νικόλα μου αγαπημένε, Θέλω να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου και που μέσα από όλα αυτά που κάνουμε τους τελευταίους 6 μήνες, ξεπερνάω τον εαυτό μου και κάθε μέρα γίνομαι καλύτερη. Σήμερα ξεπέρασα έναν τεράστιο φόβο χρησιμοποιώντας μια υπέροχη τεχνική, την συνειδητότητα της στιγμής. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, φοβόμουν να βρίσκομαι ψηλά στον αέρα (ιδιαίτερα σε τελεφερίκ) και αυτός ο φόβος μου στερούσε κάτι σημαντικό για μένα, αφού είμαι λάτρης της φύσης και πολλές φορές δεν μπορούσα να την εξερευνήσω στο βαθμό που εγώ ήθελα. Σήμερα λοιπόν, παρασέρνοντας και τις φίλες μου, ανεβήκαμε στο chair lift που βρίσκετε στο νησί Κάπρι της Ιταλίας και ενώ ο φόβος μου ήταν τεράστιος, η θέληση μου να το ζήσω ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Στο ανέβα, ήμουν αγχωμένη, φοβισμένη, ίδρωναν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να κοιτάξω κάτω από τον πανικό (και ήταν μόνο 589m, διάρκεια 11 λεπτά). Φτάνοντας στην κορυφή του βουνού, κατέβηκα τρέμοντας και ήθελα να ξεσπάσω σε κλάματα. Kαι ενώ η θέα ήταν μαγευτική με εικόνες και τοπία που σου κόβουν την ανάσα στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε ο πανικός της επιστροφής, αλλά και η σκέψη για το πώς θα το αντιμετωπίσω (και ακόμα ένα ευχαριστώ γιατί μου έδειξες πως να ξεπερνάω τα εμπόδια εστιάζοντας λίγο σε αυτά μεχρι να τα αναγνωρίσω και μετά εστιάζοντας στη λύση). Και λίγα λεπτά πριν την επιστροφή, ήρθε η λύση και με χτύπησε σαν κεραυνός στο κεφάλι! «Χρησιμοποίησα την συνειδητότητα της στιγμής!», που δεν είναι απαραίτητα τεχνική υπερνίκησης φόβων, αλλά σε εμένα δούλεψε εξαιρετικά! Σου είμαι απέραντα ευγνώμων, όχι μόνο γιατί ξεπέρασα τον φόβο αυτό, αλλά και γιατί κατάφερα να το απολαύσω, φτάνοντας σε σημείο να σκέφτομαι «μα πότε πρόλαβε να τελειώσει; Ήταν τόσο σύντομο!» Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα όσα είπα και όλα όσα δεν πρόλαβα να πω λόγο περιορισμένου χώρου!

Αλεξάνδρα Κυριακίδου
Auditor

 

 

Εξαιτίας του Δασκάλου μας, της Φιλοσοφίας του και της Ακαδημίας του, σήμερα, είπα, ΕΥΘΑΡΣΩΣ πλέον, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν γνωστό μου γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω τον ανώτατο σκοπό της ζωής μου, εκπληρώνοντας μια ουσιαστική δική του ανάγκη!!! Αν όχι IslandofMan…τότε ΤΙ??

Νίκα Χατζέλη
Relationship manager at fillit.eu

 

 

Στην εβδομαδιαία συνάντηση του υποκατάστήματος μου, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την τεχνική υπερπήδησης εμποδίων όταν είχαμε θέμα συζήτησης την κάλυψη των εβδομαδιαίων στόχων παραγωγής. Συζητήσαμε το ότι η επιτυχία έρχεται πάντα στην επόμενη προσπάθεια. Σε ποια επόμενη δεν το γνωρίζουμε. Το κλείσιμο μιας μεγάλης συμφωνίας θα γίνει πιθανόν στην επόμενη παρουσίαση. Αυτό οφείλουμε να το μάθουμε μόνο  προσπαθώντας. Σταθήκαμε στην σημασία της συνεχής προσπάθειας, αυξάνοντας αριθμητικά τα ραντεβού μας, ενισχύοντας την πεποίθηση μας ότι κάθε δυσκολία μας κάνει καλύτερους και μας  χαρακτηρίζει νικητές. Κάθε δικαιολογία για να μην κάνουμε αυτό που πρέπει για να πετύχουμε τον στόχο μας, είναι ένας δίκαιος λόγος. Και όσο πιο μεγάλη είναι η δικαιολογία μας, τόσο λιγότερη θα είναι και η αποτελεσματικότητα μας. Στην ζωή έχουμε ή δικαιολογίες ή αποτελέσματα. Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Εμείς αποφασίζουμε!! Συνέχισα με κάποιες ερωτήσεις για την υπερνίκηση των εμποδίων όπως κάθε φορά που με δυσκολεύει ένα ραντεβού με πελάτη… να διερωτώμαι τι έχω να μάθω από αυτό; Πώς να αξιοποιήσω αυτή την εμπειρία για να γίνω καλύτερος; Μετά από μια  εκπληκτική συζήτηση με έντονο ενδιαφέρον και με την συμμετοχή όλων των συνεργατών έγινε η παραδοχή ότι όσο πιο μεγάλη είναι η δικαιολογία μεγαλύτερη είναι η αποτυχία. Έκλεισα την συνάντηση με το ότι πρέπει να επιδιώκουμε το άβολο, γιατί έτσι μόνο πετυχαίνουμε την έξοδο μας από τον κύκλο βολικότητας. Μόνο έτσι προοδεύουμε και μπορούμε να πετύχουμε αριστουργηματικές αποδόσεις   βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα! Ενθουσιάστηκα με την εφαρμογή αυτής της τεχνικής, γιατί όλες οι σκόρπιες σκέψεις των συνεργατών μου στο συγκεκριμένο θέμα, διαπίστωσα ότι ξεκαθάρισαν και μπήκαν σε μια σειρά όπως έγινε και στο δικό μου μυαλό όταν την διδάχτηκα.

Λένα Μιχαήλ
Branch Manager Prime Insurance

 

Καθώς ολοκληρώνεται ένας χρόνος συμπόρευσης με τους Νησάνθρωπους -Συνοραματιστές – Συμμαθητές, στο υπέροχο ταξίδι εκπαίδευσης στην τάξη της Ακαδημίας, ένα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που με διακατέχει… Πληρότητα.

Συνεργαστήκαμε, συν-εξελιχθήκαμε και λάβαμε γνώση που πρώτα εφαρμόσαμε στους εαυτούς μας, για να κατευθυνθούμε στα μονοπάτια της προόδου και της προσωπικής εξέλιξης, ώστε να εισπράξουμε την χαρά της αυτοεπιβεβαίωσης.

Είναι υπέροχο το συναίσθημα του να μεταφράζεις τα καθημερινά θαύματα που συμβαίνουν στις ζωές μας και να απολαμβάνεις τη διαδρομή προς την επίτευξη των στόχων σου, αξιοποιώντας τους απεριόριστους πόρους, που όλοι διαθέτουμε.

Νικόλα και Αχιλλέα, ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να βιώσω αυτήν την εμπειρία και δεσμεύομαι να φανώ άξιος συνεχιστής και υποστηρικτής του Οράματος και της Φιλοσοφίας του “Ανθρώπου στο Νησί”.

Για μένα η ολοκλήρωση της Ακαδημίας είναι μια νέα αρχή στη Ζωή μου και χαίρομαι που θα σας έχω συνοδοιπόρους σε αυτό. Ειλικρινά Ευγνώμων!

Νίκος Γιουφτσιάδης

 

Περισότερες μαρτυρίες:

Νικόλα μου καλησπέρα!!! Ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σου την τεράστια χθεσινή μου νίκη!!! Στο meeting χθες ενώ μίλησαν 15 άτομα, όλο το προσωπικό και ο εργοδότης μου ήταν ανένδοτος, εγώ μίλησα τελευταία. Του μίλησα πολύ ειλικρινά, πάντα με αγάπη και σεβασμό. 4 επίπεδα διαπραγμάτευσης full, ξεκάθαρα μηνύματα εγώ, ενεργητική ακρόαση, επίκληση στο συναίσθημα και Ενσυναίσθηση. Το αποτέλεσμα ήταν, ότι μόλις του μίλησα είπε ότι ο τρόπος που του μίλησα και όσα είπα τον εχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις. Μετά από λίγη ώρα, αποφάσισε και είπε ότι όσα εγώ απαίτησα για να μείνω θα μου τα δώσει και θα ισχύσει το ίδιο και για ολόκληρο το προσωπικό!!! Σε ευχαριστώ που με έχεις βοηθήσει να γίνω ο άνθρωπος που ήμουν εχθές το βράδυ.

Μ. Θ.