[vc_row][vc_column width=”1/1″][minti_image img=”30454″ img_size=”400X350″ align=”center”]

 Η επιτυχία όπως και η ευτυχία θέλουν υπενθύμιση!
Θυμήσου το και θα με θυμηθείς

Νικόλας Σμυρνάκης

 

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

(εκτός κι αν ζητηθεί δια ζώσης παρουσία)

Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος σήμερα είναι η γνώση. Δεν είναι όμως η γνώση από μόνη της δύναμη, αλλά η εφαρμογή της. Ακόμα πιο συγκεκριμένα: Η εφαρμογή της κατάλληλης γνώσης μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο στην επιτυχία αλλά στην πραγματική πληρότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Και η κατάλληλη γνώση είναι προσβάσιμη σε εκείνους που ξέρουν πού να την αναζητήσουν.

Ένας καλός ηγέτης σε ένα σπίτι, είναι ένας επιτυχημένος μπαμπάς, μία επιτυχημένη μαμά, ένας επιτυχημένος σύζυγος ή μία επιτυχημένη σύζυγος. Ένας καλός ηγέτης στην κοινωνία είναι ένας επιτυχημένος γείτονας ή φίλος. Ένας καλός ηγέτης στο χώρο εργασίας είναι ένας επιτυχημένος υπάλληλος ή επιχειρηματίας.

Στη σύγχρονη πολύπλοκη κοινωνική πραγματικότητα αλλά και στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο όποιος επενδύσει στον εαυτό του και στη δημιουργία υγιών ανθρώπινων σχέσεων βάζει ταυτόχρονα τις βάσεις για υπερμεγέθη ανάπτυξη και αριστουργηματικά αποτελέσματα.

Ο δημιουργός της φιλοσοφίας επιτυχίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης, μεταδίδει τις αρχές, τις τεχνικές, τις στρατηγικές οι οποίες αποτελούν αδιαμφισβήτητα συστατικά ανάπτυξης, ηγεσίας, επιτυχίας, ευτυχίας και πληρότητας.

Το αληθινό του πάθος του Νικόλα, είναι να βοηθά ανθρώπους στην πραγμάτωση των στόχων τους. Πρωτίστως τους παρακινεί να ανακαλύψουν την εργασία, την επιστήμη, την τέχνη, το άθλημα, τον τομέα στον οποίο είναι προορισμένοι να μεγαλουργήσουν.

Νόημα βρίσκει κάποιος στη ζωή, μόνο όταν έχει βρει το νόημα της ζωής του. Και το νόημα της ζωής είναι να ακολουθείς τα όνειρά σου.

Νικόλας Σμυρνάκης

 

Κάνε αίτηση και ετοιμάσου να μην μένεις στο ύψος σου ποτέ. Συνεχώς να ψηλώνεις:  

[/vc_column_text][vc_column_text]

  Ονοματεπώνυμο*:

  Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

  Πόλη:

  Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

  [/vc_column_text][vc_column_text]Ο Νικόλας και οι επίσημοι συνεργάτες του IslandofMan Philosophy (εκπαιδευμένοι από τον ίδιο τον Νικόλα), μέσα από τις αρχές τις φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, βοηθούν τους ανθρώπους  να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να δώσεις σε κάποιον είναι να τον συμβουλέψεις πώς να συμβουλεύει τον εαυτό του. Έτσι έχει διάρκεια το όποιο αποτέλεσμα φέρνει.

  Σε ποιους απευθύνεται το IslandofMan Training;

  • Σε ανθρώπους που επιθυμούν:
   • Να ανακαλύψουν το σκοπό της ζωής τους, το σημαντικότερο βήμα για να πετύχει κάποιος αριστουργηματικά αποτελέσματα και να ευτυχήσει.
   • Να πετύχουν τους στόχους τους, να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αναδείξουν τον ηγέτη μέσα τους, να γίνουν masters στις ανθρώπινες σχέσεις, να γίνουν οι καλύτεροι στον τομέα τους, να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.
   • Να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις, να ανακαλύψουν τη μέγιστη για εκείνους πληρότητα και να ζήσουν μια ζωή χαράς και ευδαιμονίας.
  • Σε ζευγάρια που επιθυμούν να χτίσουν μια υγιή σχέση που να τους γεμίζει και να τους κάνει ευτυχισμένους. Μια σχέση που να αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να αναπτυχθούν ως ανεξάρτητες μονάδες, αλλά και μαζί, σαν μια ενιαία μονάδα.
  • Σε αθλητές, ομάδες, οργανισμούς, επιχειρήσεις που επιθυμούν να θέσουν τις βάσεις για αριστουργηματικά αποτελέσματα.


  Μέσα από το IslandofMan Training 
  θα ανακαλύψεις:

  • Κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι πιο πετυχημένοι άντρες και γυναίκες στον κόσμο.
  • Πώς να εφαρμόσεις τις αρχές της ηγεσίας σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
  • Πώς να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να εξοικονομήσεις χρόνο κάνοντας περισσότερα από πριν!
  • Τον ηγέτη μέσα σου.
  • Τρόπους να ζεις με πολύ υψηλή ενέργεια, χαρά και πάθος.
  • Τρόπους να ισορροπήσεις την επαγγελματική σου ζωή με την προσωπική.
  • Πώς να μετατρέπεις τους φόβους σου σε συμμάχους και φίλους.
  • Τη δύναμη που έχεις απέναντι στο περιβάλλον και στον εαυτό σου, έτσι ώστε να γίνεις master στις ανθρώπινες σχέσεις.

  Στόχος της Ομάδας 

  Όραμα του IslandofMan Philosophy είναι να επιδράσει καταλυτικά στη δημιουργία ηγετών που αλλάζοντας τον εαυτό τους, τις ομάδες, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς στους οποίους ανήκουν, την κοινωνία και το περιβάλλον τους, καταλήγουν να αλλάξουν τον κόσμο.

  Εξάλλου, μία από τις Αρχές & Αξίες μας είναι να δημιουργούμε εκπληκτικά αποτελέσματα για τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή και τους οδηγούμε στην δική τους προσωπική επιτυχία. Αναδεικνύουμε τη δύναμη τους. Αφοσιωνόμαστε σε αυτόν που αναζητά το σκοπό της ζωής του, τον παρακινούμε να φτάσει στην προσωπική του ολοκλήρωση, την απόλυτη πληρότητα, και τον εξοπλίζουμε με ό,τι μέσα χρειάζεται για να το καταφέρει.

  Η Ευτυχία είναι το ζητούμενο. Επιλέγουμε να επενδύουμε στον εαυτό μας, να ζούμε ευτυχισμένοι κάθε μέρα, γι’ αυτό αντικαθιστούμε την έννοια ευ-τυχία με την έννοια ευ-επιλογή!

  Η ζωή είναι μια σπουδή στον εαυτό μας και στις ανθρώπινες σχέσεις.
  Κάνε αίτηση και ανάδειξε την Αλήθεια μέσα σου!

  [/vc_column_text][vc_column_text]

   Ονοματεπώνυμο*:

   Επιχείρηση, Ομάδα, Οργανισμός:

   Πόλη:

   Τηλέφωνο*:

   E-mail*:

   Παρακαλώ πατήστε στο κουτάκι για να αποδεχτείτε τους όρους *

   [vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο: +306948257557

   Κάθε σκέψη, λέξη, απόφαση, κίνηση, δράση συνολικά της ομάδας του Ανθρώπου στο ΝηΣί συνάδει απόλυτα με το Όραμα και τις 14 Αρχές & Αξίες του Ανθρώπου στο ΝηΣί.[vc_row][vc_column width=”1/1″]