Η εξίσωση της ευτυχίας – Ρέθυμνο

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνεργασία με ψυχολόγους, συγγραφείς και συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης οργάνωσε και σχεδίασε έναν κύκλο μαθημάτων 10 εβδομάδων, με τίτλο: ‘‘Διαχείριση σχέσεων: Η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους’’.

tumblr_inline_nv6iwbLLBg1r1cwub_500

Ο δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Νικόλας Σμυρνάκης θα αναλύσει την εξίσωση της ευτυχίας, σε ένα τρίωρο σεμινάριο, τη Δευτέρα 07/12/15  και ώρα 17:00 – 20:00 στο ‘’Σπίτι του Πολιτισμού’’ στο Ρέθυμνο Κρήτης..

Η ευτυχία είναι επιστήμη. Έχει αρχές και νόμους. Αν τους ακολουθήσεις πετυχαίνεις. Αν τους ακολουθήσεις μπορείς να ευτυχήσεις.

Μία από τις πιο βασικές Αρχές & Αξίες του Ανθρώπου στο ΝηΣί είναι ότι η μεγαλύτερη Επιτυχία είναι η Ευτυχία.

Όλοι μπορούμε να ζήσουμε σαν καλλιτέχνες της ζωής κι αυτόν τον τρόπο ζωής να προάγουμε με κάθε δράση μας. Να εκτιμούμε όσα έχουμε, να είμαστε ευγνώμονες για αυτά, να γιορτάζουμε τις νίκες μας, να απολαμβάνουμε τις στιγμές και να δείχνουμε τον τρόπο στους άλλους ανθρώπους για να κάνουν το ίδιο. Η Ευτυχία είναι το ζητούμενο. Επιλέγουμε να ζούμε ευ-τυχισμένοι κάθε μέρα, γι’ αυτό ζούμε ευ-επιλεγμένοι.

Στο σεμινάριο αυτό ο Νικόλας θα αναλύσει τις στρατηγικές εκείνες που θα επιτρέψουν τον καθένα να ζήσει ευ-επιλεγμένος. Γιατί όλοι το αξίζουν. Γιατί όλοι μπορούν.

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί.

Ευχαριστούμε όσους δήλωσαν συμμετοχή.

tumblr_inline_nv6k96O0ad1r1cwub_500

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ

Περισσότερες πληροφορίες:
Αντώνης Πολυχρονάκης, συντονιστής Α.Λ.Π. Ρεθύμνου, τηλ: 698 6931336, email: info@alp.edu.gr – http://alp.edu.gr
Μαρία Φραγκάκη, Υπεύθυνη Συντονισμού της ομάδας του ΑσΝ, τηλ:6943822593, email: islandofman.team@gmail.com