Τι είναι το Αγγελικό Ρέικι

http://angelsroads.blogspot.gr/2011/02/reiki.html

Το Αγγελικό Reiki, είναι ο δρόμος της Αγάπης & του Φωτός
Το Αγγελικό Reiki, είναι ένας φωτεινός δρόμος για αυτογνωσία & θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου & την ψυχή, φέρνει ευτυχία, αγάπη & φως στη ζωή μας.

Είναι ένα πλήρες σύστημα θεραπείας από τις πιο αγνές μορφές, αφού η Θεϊκή δόνηση ρέει μέσα από το θεραπευτή, που λειτουργεί σαν κανάλι για να διοχετεύσει την αγγελική ενέργεια & να μεταφέρει τη δόνηση αυτή στον θεραπευόμενο.

Το Αγγελικό Reiki, είναι ένα σύστημα που οδηγεί τον κάθε άνθρωπο στο φως & στην παρουσία των Αγγέλων στη ζωή του.

Το Αγγελικό Reiki, αλλάζει, μετατρέπει & μετουσιώνει ότι χρειάζεται σε καθαρό φως & το επιστρέφει στην αρχική Θεϊκή του μορφή, γιατί θεραπεύει την αιτία & όχι το αποτέλεσμα.

Το Αγγελικό Reiki, δεν είναι θρησκευτικό δόγμα ούτε & βασίζεται σε κάποια θρησκεία, η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει πίστη στους Αγγέλους, η ενέργεια & η θεραπεία είναι διαθέσιμη για τον καθένα.

Ο κύριος σκοπός του Αγγελικού Reiki, είναι να επανασυνδέσει την ανθρωπότητα με το Θείο.
Το να λαμβάνεις θεραπεία από τους Αγγέλους, είναι μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη αγάπη & Φως.

Το Αγγελικό Reiki, είναι ένα από τα τελευταία θεραπευτικά συστήματα που δόθηκε μέσω channeling από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στον Kevin Core μεταξύ του Οκτωβρίου του 2002 & του Φεβρουαρίου του 2003.

Αυτή την εποχή αλλάζει η δόνηση που περιβάλλει τη γη & η υψηλότερη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου αγκυροβολεί τώρα στη γη, αλλάζοντας τη συνειδητότητά μας.

Οι Άγγελοι που αποτελούν μέρος του Θεϊκού, γίνονται φορείς της δόνησης του Θείου Νου & καθώς η συνειδητότητά μας αυξάνει τη δόνησή της, συνδεόμαστε & εμείς με τον Θείο Νου.

Το Αγγελικό Βασίλειο μας καθοδηγεί ώστε να γίνουμε κανάλια. Μέσα από αυτή τη γνώση, που μεταδίδετε από τους Δασκάλους του Αγγελικού Reiki, & μέσα από το σύστημα αυτό θα εξασκηθούμε στο να γίνουμε φορείς της ενέργειας του Θείου Νου.

Όταν είμαστε το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα δώσουμε στον εαυτό μας & στη συνειδητότητά μας, τη δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο.

Αυτή η ένωση της ανθρώπινης με τη Θεϊκή συνειδητότητα, είναι η διαδικασία που αποκαλούμε Ανάληψη.

Οι Άγγελοι μέσω του Αγγελικού Reiki, φέρνουν μια ενέργεια που θα μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε τον Ανώτερο Αγγελικό μας Εαυτό, να ξεπεράσουμε τον φόβο & τις ασθένειες, κατανοώντας πως είμαστε όλοι ένα.

Κάθε θεραπεία είναι τέλεια & όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε & να γειώσουμε την δόνηση της Αγάπης στην καρδιά μας με την καθοδήγηση του Αρχάγγελου Μέτατρον.

Το φως είναι πληροφορία.

Η Αγάπη είναι θεραπεία.

Ελάτε να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από το δρόμο των Αγγέλων & του Reiki, μέσα από το μονοπάτι της Αγάπης & του Φωτός που σας τοποθετεί στο δικό σας πνευματικό μονοπάτι & την γνώση του εαυτού σας, ως του θεραπευτή που αληθινά είστε!

Υπάρχει μόνο μια θεραπεία….Η Αγάπη!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Oct 10, 2015 | Posted by | Comments Off on Τι είναι το Αγγελικό Ρέικι
Website by Haroula