Ιόχρους Φλόγα

H Ιερή Ιόχρους Φλόγα, Θείο Δώρο του Θεού στον Άνθρωπο

Μέσα στον κυκεώνα της εποχής που ζούμε, στις αντιξοότητες, στις αντιφάσεις-συγκρούσεις των ενεργειών που υπάρχουν στο υλικό πεδίο, έρχεται σαν δώρο θεϊκό να μας συντροφέψει, να μας ενισχύσει, να μας καθαρίσει και να μας εξαγνίσει η πύρινη ” Ιόχρου Φλόγα “.

Μιλάμε για μια πνευματική ενέργεια, που σκοπό και αποστολή έχει την κάθαρση της ανθρωπότητας, κι όλων αυτών που την περιβάλλουν, δημιουργώντας προστασία, εξαγνισμό μετουσίωση, θεραπεία.

Η ύπαρξη της ” Ιόχρου Φλόγας ” έγινε και πάλι γνωστή εδώ και μερικά χρόνια, και διαβιβάστηκε στην ανθρωπότητα μέσω θείων οντοτήτων, θεία χάριτι, για την ταχύτερη διεκπεραίωση του έργου της κάθαρσης, για την οποία τόσο πολύ ανάγκη υπάρχει.

Μέχρι πρότινος υπήρχε μόνο στα αιθερικά ερημητήρια των Διδασκάλων της Σοφίας, όπου εκτελούσε το υπέροχο έργο της.

Σήμερα όμως, στην εποχή του υδροχόου και της έβδομης ακτίνας, επετράπη η κάθοδός της στην ανθρωπότητα, για να διευκολύνει με τη χρήση της, μεγαλύτερη κάθαρση, που είναι επιτακτική ανάγκη να συντελεστεί.

Η ιερή της εκδήλωση αντιπροσωπεύει την τέταρτη διάσταση, κι ενώ μπορεί να δράσει ανεξάρτητα, το ορθότερο είναι να την επικαλούμεθα μέσω των Διδασκάλων και Κοσμικών Υπάρξεων, που εργάζονται και προσφέρουν στην έβδομη ακτίνα.

Είναι μια εξαιρετικής ποιότητας ενέργεια και μια μεγάλη Δύναμη, μεγάλης σημασίας, που ο σημερινός άνθρωπος δεν γνωρίζει ακόμη, ούτε τι είναι ούτε τι εργάζεται ούτε τι μπορεί να πραγματοποιήσει.

Είναι καιρός λοιπόν να μάθει γι’ αυτήν, να την αξιολογήσει, και να διδαχθεί πως θα τη χρησιμοποιήσει σωστά, για τη δική του σωτηρία.

Η χρήση της ” Ιόχρου Φλόγας ” έχει δοθεί από τον Υπέρτατο Θεό στον αγαπημένο μας Αρχάγγελο Ζακχιήλ και στον επίσης αγαπημένο μας Διδάσκαλο και ιεράρχη του αιώνα, Άγιο Γερμανό, με την φώτιση των οποίων επικαλούμεθα τη χρήση της.

Η εργασία αυτή, να σας φέρω δηλαδή σε επαφή με την Άγια αυτή φλόγα, με συγκινεί ιδιαίτερα και είμαι ευτυχής που μου ανετέθη και την ανέλαβα.

Είναι για μένα μεγάλη χαρά και υπηρεσία στον άνθρωπο.
Στη μνήμη της αγαπημένης μου δασκάλας, Ελένη Νίτσελε Γραμματικάκη.

Μύηση στην Ιόχρου Φλόγα, Δηλώστε συμμετοχή

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Oct 11, 2015 | Posted by | Comments Off on Ιόχρους Φλόγα
Website by Haroula