Η Ουράνια Ομάδα & το Ταξίδι της Ζωής

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ & ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
«Για μια ζωή γεμάτη Αγάπη & Φως»
ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ
Καλώς όρισες στην ομάδα εργασίας για να ανακαλύψεις το εσωτερικό σου φως.
Το σύνθημα είναι: «Για μια ζωή γεμάτη Αγάπη & Φως».
Έφτασε επιτέλους η στιγμή να λάμψεις. Το δώρο που θα προσφέρεις στον εαυτό σου, είναι να γεμίσεις με το φως της γνώσης του εαυτού σου.
Δεν έχεις παρά να φανερώσεις & να συνειδητοποιήσεις, το φως που κρύβεις μέσα σου & η ζωή σου θα γίνει γεμάτη αγάπη, ευημερία, ευτυχία, χαρά, γαλήνη, αρμονία & θα είσαι φάρος έμπνευσης για όλους όσους σε περιβάλουν.
Η μεταμόρφωσή σου θα πραγματοποιηθεί, αν είσαι ανοιχτός στις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται κάθε στιγμή, σε κάθε συνάντηση, με κάθε άνθρωπο.
Ανακάλυψε το μυστικό της ζωής. Βρες τον κρυμμένο θησαυρό σου. Εδώ αρχίζει ένα νέο μαγικό ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού σου. Θα κάνουμε ένα βήμα πίσω για να δούμε καλύτερα τη ζωή. Θα μάθουμε να ζούμε μαγικά
Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι ζωής. Ένα ταξίδι που θα σου δείξει δρόμους, μονοπάτια & περάσματα σε μια μαγική ζωή.
Στόχος δεν είναι ο προορισμός, αλλά η απόλαυση του ταξιδιού για τη δική σου Ιθάκη. Ετοιμάσου για την μεγάλη αλλαγή!
Αν νοιώθεις την ανάγκη να γκρεμίσεις τα τείχη της απομόνωσης, των δυσλειτουργικών σχέσεων & των επαγγελματικών δυσκολιών, τόλμησε να κάνεις το ταξίδι της ζωής σου, αυτό το ταξίδι που γίνετε εσωτερικά, για να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι.
Ο αληθινός σου εαυτός είναι εδώ, αλλά μόνο αν είσαι στη σιωπή μπορείς να τον ακούσεις. Είναι εδώ στο κέντρο της καρδιάς σου. Είναι ένα ΕΣΥ πιο αληθινό, από αυτό που εσύ όλα αυτά τα χρόνια το έλεγες ΕΓΩ!
Δεν υπάρχει τίποτα πιο φωτεινό από το φως της αυτογνωσίας, είναι σαν να έρχεται από το πουθενά μα & από παντού.
Μέσα από αυτό το ταξίδι της ζωής, θα νοιώσεις την ενέργεια που κυκλοφορεί στο σώμα σου, θα έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις σου & τις ανάγκες σου. Θα μάθεις να ακούς την εσωτερική σου φωνή, πώς να ζεις συνειδητά, θα επεξεργαστείς τα μαθήματα της ζωής σου & τα συμβόλαιά σου & θα βρεις τον αληθινό σκοπό της ζωής σου.
Θα συνδεθείς με το θεϊκό σου κομμάτι, με τον αληθινό εαυτό σου & θα έρθεις σε επαφή με την ψυχή σου.
Κράτησε το νου σου ανοιχτό. Να θυμάσαι πως η πρωταρχική συμβουλή που υπήρχε στους αρχαίους ναούς των μυστηρίων, ήταν:
«Γνώθι σαυτόν»! «Γνώρισε τον Εαυτό σου»!
Ανέλαβε την ευθύνη για την προσωπική σου ανάπτυξη & επίγνωση, σημαίνει να ανοίξεις τον εαυτό σου στη ζωή, σε σχέση με πολλά επίπεδα ύπαρξης.
Υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό σου, σημαίνει να παίρνεις ότι σου χρειάζεται, από οποιαδήποτε διαθέσιμη πηγή, να αναμορφώνεις, & να προχωράς σε ανασύνθεση, σε ένα πλάνο διαρκούς ανάπτυξης, λειτουργικά κατάλληλο για τη δική σου ατομικότητα.
Να χρησιμοποιείς όσα μαθαίνεις στην πορεία της ζωής & να τα βιώνεις με τον καλλίτερο τρόπο για σένα. Αυτή η αναγνώριση & η δημιουργική χρήση συνιστά το θαύμα & τη μαγεία της ζωής, στο παρελθόν, στο παρόν & στο μέλλον.
Όλα τα μυστήρια του σύμπαντος βρίσκονται μέσα σου. Γνωρίζοντας τον εαυτό σου, θα μυηθείς στην σοφία, τη γνώση & τη μαγεία της νέας σου ζωής.
Ποτέ δεν συμβαίνει να έχεις μια επιθυμία χωρίς να έχεις συγχρόνως & τη δύναμη για την πραγματοποίησή της. Μπορεί, ωστόσο, να αναγκαστείς να εργαστείς γι΄αυτό. Richard Bach
Καλό ταξίδι!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Oct 11, 2015 | Posted by | Comments Off on Η Ουράνια Ομάδα & το Ταξίδι της Ζωής
Website by Haroula