Η Διδασκαλία του Αγγελικού Ρέικι

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ REIKI
Τα επίπεδα Εκπαίδευσης του Αγγελικού Reiki
Γίνομαι ανθρώπινος άγγελος!
Το Αγγελικό Reiki είναι ο δρόμος της Αγάπης & του Φωτός, είναι ένας φωτεινός δρόμος για αυτογνωσία & θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου & την ψυχή, φέρνει ευτυχία, αγάπη & φως στη ζωή μας. Μας συνδέει με τον ανώτερο Αγγελικό εαυτό μας, μας βάζει στο δρόμο για την αποκατάσταση του φωτεινού μας σώματος & την ανάπτυξη της συνειδητότητάς μας, θεραπεύοντας & εξισορροπώντας μας σε κάθε επίπεδο.
Τα επίπεδα Εκπαίδευσης του Αγγελικού Reiki
Το Αγγελικό Reiki διδάσκεται σε τέσσερα Επίπεδα- Εργαστήρια.

Τα τέσσερα Επίπεδα-Εργαστήρια είναι:
Αγγελικό Reiki 1ος – 2ος βαθμός
Αγγελικό Reiki 3ος – 4ος βαθμός
Αγγελικό Reiki Επαγγελματική Πρακτική Θεραπευτή.
Αγγελικό Reiki Master Teacher -Επαγγελματία Δασκάλου -Εκπαίδευση Δασκάλων
Υπάρχουν 4 επίπεδα εκπαίδευσης & έξι μυήσεις.
Οι τέσσερις Μυήσεις όπως και σε άλλα συστήματα Ρέικι, & δύο επιπλέον δύο Μυήσεις, των Κοσμικών Ακτίνων και των Αρχαγγέλων Πριγκίπων.
Τα δύο πρώτα εργαστήρια, το 1ου & 2ου βαθμού, & το 3ου & 4ου βαθμού είναι για να στηρίξει τη δική σας προσωπική πνευματική ανάπτυξη, αλλά & τα πρώτα βήματα για την Επαγγελματική Θεραπευτική & την Διδασκαλία του Αγγελικού Reiki
Στο πρώτο Εργαστήριο, το 1ου & 2ου βαθμού, υπάρχουν τρεις συντονισμοί, δύο στην καθαρή αγγελική δόνηση των συμβόλων του Reiki, & μια τρίτη μύηση στο Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Αυτός ο συντονισμός κυριολεκτικά αλλάζει τη δόνηση σε κάθε μόριο, κύτταρο & άτομο του φυσικού μας σώματος και συντονίζει τη συνείδησή μας να γίνει πιο σύμφωνη με εκείνη των Αγγέλων. Υπάρχουν τέσσερις θεραπευτικές πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της αυτοθεραπείας & της θεραπείας από απόσταση.
Το δεύτερο Εργαστήριο, το 3ου & 4ου βαθμού, συμπεριλαμβάνει επιπλέον τρεις συντονισμούς που περιλαμβάνει 12 σύμβολα και την ενεργοποίηση αυτών των συμβόλων μέσα από όλες τις 12 διαστάσεις. Αυτό συντονισμός περιλαμβάνει το Master Σύμβολο. Ο συντονισμός στο Αγγελικό Reiki Μάστερ Σύμβολο είναι η πρόσκληση και πνευματική ευλογία που ανοίγει το δρόμο για να γίνουμε μάστερ στον εαυτό μας. Είναι από αυτό το μέρος που από εκεί μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους.

Εάν κάποιος επιθυμεί να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο, μπορεί προχωρώντας στο επίπεδο της Επαγγελματικής Θεραπευτικής (Εκπαίδευση Θεραπευτών) & του Επαγγελματία Δασκάλου (Εκπαίδευση Δασκάλων)!
Το τρίτο εργαστήριο, της Επαγγελματικής Θεραπευτικής (Εκπαίδευση Θεραπευτών), καλύπτει όλα όσα χρειάζονται στην Επαγγελματική Θεραπευτική, για ένα επαγγελματία θεραπευτή αλλά έχει επίσης μεγάλη αξία για όλους. Συμπεριλαμβάνει μυήσεις και δύο επιπλέον θεραπευτικές πρακτικές. Περιλαμβάνει, επίσης, οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία & την πρακτική προς τον θάνατο, φέρνοντας τη χάρη και αρμονία σε αυτό το μέρος της ζωής.
Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας υπάρχει πρακτική καθοδήγηση σχετικά με το πώς λειτουργούμε ως Επαγγελματίες Θεραπευτές στην πράξη, μαθαίνουμε τους κώδικες δεοντολογίας & την υψηλή επαγγελματική συμπεριφορά, όπως διδάσκεται από τις αρχές του Αγγελικού Reiki
Το τέταρτο εργαστήριο του Master Teacher -Επαγγελματία Δασκάλου, φέρνει μια εμβάθυνση της σύνδεσης με το Αγγελικό Βασίλειο και όλες τις πληροφορίες καθώς & την καθοδήγηση, που απαιτούνται για να διδάξουν αυτήν την υπέροχη Αγγελική Θεραπευτική τεχνική σε άλλους.

Με ευγνωμοσύνη και Αναγνώριση στον Κέβιν και την Κριστίν Κορ,
συν-ιδρυτές του Αγγελικού Ρέικι
Πνευματικά Δικαιώματα The Foundation of Cosmic Fire 2003

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Oct 10, 2015 | Posted by | Comments Off on Η Διδασκαλία του Αγγελικού Ρέικι
Website by Haroula